![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Po jakim czasie Wasz ex TŻ znalazł nową partnerkę?
Pierwszy eks to nie wiem dokladnie, ale już z 7 lat minęło odkąd się rozstalismy, teraz wiem, że napewno ma kogoś, ale ile jeszcze ich było w między czasie to nie wiem, bo nigdy mnie to nie obchodziło. W każdym razie przypuszczam szybko. Po czasie nawet dochodziły mnie słuchy, że mnie zdradzał, ale nawet nie zabolało, bo to taka bardzo szczeniacka milosc była
![]() Z drugim eksem to było smiesznie w tej kwestii. Miał taką A, z którą się spotykal zanim mnie poznał, ale ona potem na jakiejś imprezie się zaczęła całować z jego kumplem i się posypało. Później żałowała. Jak byliśmy razem to zawsze mu wysyłała jakieś smsy z buziaczkami na urodziny czy inne okazje, które mi pokazywał i się śmialiśmy. Skończyło się między nami tak, ze go zostawilam, ale nie z tego powodu oczywiście. Próbował wszystkiego, żebym wrocila, od płaczów i błagań do obrażania mnie. Po rozstaniu raz czekał na mnie pod domem i zaczął mi mówić, że ona do niego napisała i bardzo go wspiera w tej trudnej sytuacji (to jeszcze były te czasy, że sie oznaczało zakonczenie zwiazku na fb i musiała wyczaić), żeby wzbudzic zazdrość we mnie, ale taka gadka jeszcze bardziej mnie utwierdzila w przekonaniu, że dobrze zrobiłam, że go zostawiłam. Z tego co wiem są razem do dzisiaj i planują ślub, ale gdyby wiedziała co on o niej mówił jak jeszcze ze sobą bylismy to chyba nici byłyby ze ślubu ![]() ![]()
"Naturalnie musisz wszystko przezwyciężyć, Zanim zamiast słońca pojawi się księżyc, Póki na niebie słońce świeci, masz tą siłę, Jak każdy malutki człowieczek tej ziemii, osiągnąć coś przez wysiłek..." Edytowane przez stitches Czas edycji: 2018-09-17 o 01:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.