|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności YSL Batycki Gucci Banana phenome boss marry kay estee lauder double we
Zajrzyj do mnie, interesuje mnie tangle teezer
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: SIERPIEŃ YSL Batycki Gucci Banana phenome boss marry kay estee lauder double we
no właśnie nic nie widzę dla siebie
(((ogladam i ogladam i nic
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ YSL Batycki Gucci Banana phenome boss marry kay estee lauder double we
Tak więc oprócz Nars Orgasm mam serum ANR Estee Lauder: 1 x 15 ml oraz 8 x 7 ml
Jakbyś widziała wymianę za Conversy?
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
hej
podoba mi sie wszystko z Phenome..moze wypatrzysz cos w moim wątku? mam duzo nowych i naturalnych kosmetyków. buziaki
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomnialas o mnie ...
Podoba mi sie u Ciebie torba big mama i conversy czarne |
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
Givenchy zestaw 4 cieni nude PRISME AGAIN eyes nr 2 brown caress
|
#67 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Kochane, choróbsko daje sie we znaki a i dziecię moje zaczęło dziś ogólniak .Jutro odpiszę na wszystkie nieodpisane dotad posty i zrobie spora dokładkę oraz update. Aktualnie bardzo poszukuje meteorytów beige chic prasowanych. ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
SIERPIEŃ YSL Batycki Gucci Banana phenome boss marry kay estee lauder double wear
A dziś wykrzaczyl mi sie net
. Mam tylko w komórce .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzyj do mnie, interesuje mnie Tangle
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Za chwilke siadam i piszę/odpisuje/dodaję. Przy okazji apel, czy jest wśród Was ktoś kto mieszka w Niemczech? Dostałam dzis leki, na które w Polsce skończyła sie rejestracja i muszę je ściągnąć z Niemiec. Ogłaszam się w kilku miejscach, bo dość mocno podupadłam na zdrowiu
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
przypominam sie znowu ;]
|
#72 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Różności YSL Batycki Gucci Banana phenome boss marry kay estee lauder double we
Cytat:
najlepiej pisz na pw, bo zaczyna mi sie mieszać ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;42541153]chętnie przygarnę Phenome 24 HOUR moisturizing system – zużycie ok. 1/5 Phenome LUCIOUS hydrating cream – zużycie ok. ¼ mam Flavo C 15%wit C,z Biochemii Urody , jeszcze niezmieszane +to co w wątku[/QUOTE] zaklepuję Flavo, poprosze o pw ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- przepraszam za zwłokę, analizuję wnikliwie... niestety nie tym razem ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- hej, niestety nie tym razem |
||
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;42633216]Rowniez czekam na odpowiedz.[/QUOTE]
intersuja mnie - Guerlain Terra Inca - ubytek 5%. - Empriente de Chanel - limitowanka. Ubytek mniejszy niz 10% (mozna uzywac jako roz, albo jako rozswietlacz) - poprosiłabym zdjęcie. |
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
mam wrażenie, że odpisałam już każdej z Was, gdybym cos przeoczyła, prosze o sygnał na pw. Wśród mnogości kosmetyków umknęło mi jedno: NARS Laguna, któraś z Was miała i nie wiem która . Pomozecie?
|
|
|
|
#77 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
SIERPIEŃ YSL Batycki Gucci Banana phenome boss marry kay estee lauder double wear
Well, trudno.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;42639747]Niestety czekajac kilka dni na odpowiedz od Ciebie Terry Inci zdazylam sie juz pozbyc.[/QUOTE] Chyba napisałam Ci 1 września czym jestem zainteresowana. A terre masz nieodszarowana do dzis. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#79 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie temat jest zakonczony. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;42642560]Wybacz, ale odpisywalas bardzo dlugo, trzeba bylo sie Tobie przypominac dwukrotnie, wiec to chyba nic dziwnego, ze nie rezerwowalam dla Ciebie Inci.
Dla mnie temat jest zakonczony. Pozdrawiam.[/QUOTE] nie rozumiem agresji... serdeczności aeg |
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że odpisałam już wszystkim z Was, jeśli kogoś przeoczyłam, proszę o wyrozumiałość i pw Jutro dodam kilka rzeczy, w tym Rapidlash, którego ja niestety aktualnie używać nie mogę... Ponad to... Mam wielką prośbę o wzajemny szacunek, zrozumienie, jakimi lwia część z Was się legitymuje. Życie jest ciężkie i bywa smutne a my tutaj spotykamy się, żeby było nam fajniej, nie psujmy tego, bądźmy dla siebie miłe, choćby tylko w tym wątku Edytowane przez aeg Czas edycji: 2013-09-06 o 01:03 |
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Update
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja pierwsza
w poscie nr 4 mam sporo cieni.. moze ktores spodobaja Ci sie za revitalash. Nie wszystkie sa obfocone wiec sprawdzaj kolorki w google ale wiesz nic na sile jesli Ci sie nic nie spodoba
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Mary Kay timewise matte-wear – podkład matujacy kolor beige 3, użyty raz - coś u mnie?
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Revitalash?
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie revitalash, maskara sephora i EL DW
|
|
|
|
#88 | |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za odwiedziny
![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- odpisałam ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- revitalash i sephora jest w rezerwacji - jutro bede wiedziala czy sie zwolnia, DW został ciemniejszy |
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Dorzucam torebkę Wittchen Young - nówka sztuka, z metkami, duuuuuuża.
Zdjecie producenta. http://www.snobka.pl/artykul/wittche...#photo-gallery zapłaciłam 180 zł, nie wiem dlaczego snobka twierdzi inaczej
Edytowane przez aeg Czas edycji: 2013-09-08 o 11:33 |
|
|
|
#90 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
hej
widzę, że już część rzeczy, na które miałam chęć zniknęła ![]() no nic, to napiszę raz jeszcze - podoba mi się: PHENOME SOOTHING - antiredness - zużycie ok. 1/4 MAC kredka do linii wodnej cielista Phenome ESSENTIAL body cream czekam na Twoją decyzję w spr bransoletki |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.

(((
Jakbyś widziała wymianę za Conversy?
podoba mi sie wszystko z Phenome..moze wypatrzysz cos w moim wątku? mam duzo nowych i naturalnych kosmetyków. 

ale wiesz nic na sile jesli Ci sie nic nie spodoba