|  2013-09-08, 11:09 | #61 | 
| Kici kici miau miau | 

Dot.: Wrzesień - Bobbi Brown, Chanel, Guerlain, YSL, Estee Lauder, Nyx, azja

niesttey nic nie znalazlam    | 
|     |   | 
|  2013-09-08, 11:29 | #62 | 
| JESTEM ONA | 

Na wiele produktów są promocje w różnych terminach. Na ten podkład była  promocja 100 lat temu  ( nawet nie wiedziałam, tylko poczytałam w necie).  Jeśli nie chcesz szukac po stacjonarnych ,  wystarczy spojrzec chocby  na all ( gdzie teoretycznie jest taniej)  w  jakich cenach jest podkład    Czy poza DW coś jeszcze Cię zainteresowało? Miłej niedzieli   
				__________________  . | 
|     |   | 
|  2013-09-08, 20:46 | #63 | 
| JESTEM ONA | 

Chciałabym pozbyc się wszystkiego z zestawów, by nie przewracało się w kuferku, a może komuś przydało , akurat. 4 zestaw też Cię interesował- czy nadal? 
				__________________  . | 
|     |   | 
|  2013-09-09, 17:03 | #65 | 
| Zakorzenienie | 

Gliss Kur Ultimate Repair coś u mnie?  | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-09-09, 17:44 | #68 | 
| Wieczne Kutango | 

Hej podobają mi sie szpilki ale niestety nie mój rozmiar   Pozdrawiam 
				__________________ Marzenia się spełniają.. 2.09.13 operacja plastyczna nosa   Już po  04.12.13 Ostrzyknięcie ust   Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana | 
|     |   | 
|  2013-09-09, 18:12 | #69 | 
| JESTEM ONA | 

Ale  nawet nie wpadłam na ten pomysł   Pomyślałam, że wtedy musiałabym cosik wypatrzyć jeszcze u Cię  ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Nie inaczej myślę i też zakładam tę opcję  Rozejrzę się jeszcze na Twoich włościach 
				__________________  . | 
|     |   | 
|  2013-09-09, 18:43 | #71 | 
| Zadomowienie | 

YSL, Matt Touch Compact Foundation, matujący podkład w kompakcie SPF 20 w odcieniu 3 (jasny beż) - zużycie 30% (REZERWACJA) Mizon, BB Cream Hannavi - zużycie ok. 30% - chętnie za inny BB krem (REZERWACJA) Rimmel, Lasting Finish by Kate, szminka w odcieniu 16 - zużycie minimalne za: Lioele Triple Solution roz Down Boy z The Balm  jeśli wszystko się zgadza, zapraszam na pw    | 
|     |   | 
|  2013-09-09, 18:47 | #72 | 
| Konto usunięte | 

PW napisane    | 
|     |   | 
|  2013-09-09, 19:24 | #73 | 
| Zakorzenienie | 

niestety nic dla siebie nie znalazłam    
				__________________ Aga. Odchudzam się: 58kg - 49kg  | 
|     |   | 
|  2013-09-09, 19:41 | #74 | 
| Zadomowienie | 

Bobbi Brown, Extra Repair Foundation, podkład w odcieniu Sand 2 - zużycie niewielkie to mi sie jedynie podoba 
				__________________ WYMIANA -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=843846 | 
|     |   | 
|  2013-09-09, 20:43 | #75 | 
| Wtajemniczenie | 

hej  , chciałaś u mnie buty , przypominam się , miałaś pomyśleć o jakiejś biżu na wymianę za nie. 
				__________________ lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 | 
|     |   | 
|  2013-09-10, 10:23 | #77 | 
| Wtajemniczenie | 

eeeee.... spoks. Nie mam zamiaru liczyć się do złotówki.... Na mnie buty są za małe więc są bezużyteczne. Bylem dostała za nie coś fajnego to z przyjemnością się wymienię. Na marginesie powiem tylko że są niesamowicie wygodne. Oczywiście każdy ma inaczej zbudowaną stopę i chód itd, ale są to bardzo dobrej jakości buty. Pomyśl, jak by co pisz   
				__________________ lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 | 
|     |   | 
|  2013-09-12, 09:57 | #79 | 
| Wtajemniczenie | 

Coś za nyx jumbo? Moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=716386 | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-09-12, 10:21 | #80 | 
| Konto usunięte | 

odp

| 
|     |   | 
|  2013-09-12, 10:24 | #81 | 
| Wtajemniczenie | 

Niestety, ale sleek respect to za dużo jak za kredkę   . | 
|     |   | 
|  2013-09-13, 11:50 | #83 | 
| Zakorzenienie | 

wystawiając pryzmy na wątku od razu wstawiłam zdjęcie tyłu różu, żeby widoczny był kod   , ale oczywiście podam Ci  kod 6K01 (data produkcji to październik 2006 - teraz sprawdziłam w dekalkulatorze). mam nadzieję, że nie pomyślisz, że chciałam coś zakombinować z pryzmami  nie jestem ich pierwszą użytkowniczką, sama używam ich od jakiegoś czasu i wszystko z nimi ok ...... dlatego nie przyszło mi do głowy sprawdzanie ich ważności - przyznaję, to mój błąd i przepraszam   
				__________________ Edytowane przez anula_ga Czas edycji: 2013-09-13 o 15:00 | 
|     |   | 
|  2013-09-15, 12:07 | #86 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-01 Lokalizacja: Wawa i okolice 
				Przekupka: 87 pkt  / 100% pozyt. | 

Ale piękne szpilki  Niestety nie mój rozmiar i wysokość obcasa  Z wątku podoba mi się tylko kredka żelowa Avon i miniatura tuszu EL, to chyba trochę za mało, żeby się wymieniać? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2013-09-15, 12:54 | #88 | 
| Wtajemniczenie | 

Witaj, Niestety na obecną chwilę nic dla siebie nie znalazłam :-( Pozdrawiam serdecznie   
				__________________ kosmetykowo : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=781581 książkowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post48544136 | 
|     |   | 
|  2013-09-15, 13:05 | #89 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-01 Lokalizacja: Wawa i okolice 
				Przekupka: 87 pkt  / 100% pozyt. | 

Hmm, niestety nic mi nie wiadomo o mniej znanych miejscach z chętnymi na szpilki  może próbuj w konkretnych wątkach tematycznych na forach. Idealnie wpisują się w nadchodzącą modę na kratkę, a nóż się uda znaleźć chętną akrobatkę  Jakbyś miała coś z mojej wish, to chętnie oddam te rzeczy, ale w tym momencie niestety nic poza tym, co wypisałam. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2013-09-15, 17:32 | #90 | 
| Zakorzenienie | 

niestety nic.

__________________ WYMIANKA 10.2017 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.