![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień botki , kozaki 37 , sukienka asos , jimmy choo , chinosy , woskowane r
Ok rozumiem
![]()
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrzesień botki , kozaki 37 , sukienka asos , jimmy choo , chinosy , woskowane r
czy znajdziesz coś u mnie za:
Brzoskwiniowa z grubego materiału idealna na jesień , super krój , dopasowana , 36 rozmiar ?
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
torebka jest w stanie db ze względu na nadgryzione ucho (jest to małe, mój królik chyba był głodny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
botki są w stanie db, mają fleki do wymiany, nieco zarysowane obcasy i niewielkie otarcia na noskach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Podobaja mi sie woskowane rurki i brzoskwiniowa sukienka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
botków już niestety nie mam, poleciały wczoraj na allegro
wymiary sukienki podam wieczorem. u Ciebie najbardziej zależy mi na spódnicy h&m |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
hej dodaję zdjęcia torebki, jednak jak wyjęłam ją z pudełka to zobaczyłam dziwne plamy? nie wiem nawet jak to nazwać porobiłam więcej zdjęć żebyś mogła zobaczyć o co mi chodzi
![]() daj znać co o tym myślisz, ;-) dodam, że są one ciemniejsze niż na zdjęciach z tego względu, że wszystkie zdjęcia są z lampą, ale znajdują się tylko z tyłu. Edytowane przez n4t4lc144 Czas edycji: 2013-09-09 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
bardzo chętnie to wszystko wymienię, bo i tak leży mi tylko w szafie
![]() wklejam moją prowizoryczną wish może akurat coś znajdziesz ![]() - grube swetry, kardigany - legginsy "skórzane" lateksowe byle matowe - buty workery 37 - ramoneska skórzana ( nie musi być z prawdziwej skóry) czarna - fajne kurtki chętnie ze skórzanymi rękawami - spodnie jeansowe "niebieskie" ![]() - perfumy najchętniej DKNY be delicious, golden delicious. - włosy clip in z doczepiane.pl 25cm- brąz-czarny - spódniczki bandażowe (chętnie czarna) -komin bądź porządna chusta -kosmetyki mineralne chętnie jasne podkłady -eyeliner lepszej firmy -lakiery do paznokci essie, opi, barry m -zwykłe basikowe koszulki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Spondie sa rozciagliwe i ladnie sie dopasowuja
![]() Wymiary to : Pas-32 Biodra-42 Nogawka na dole 12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
cos za torbe jimmy choo for h&m? poza watkiem mam 2 bluzy pumy i 2 adidasa jeżeli by Cię interesowały
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
ubrałam je tylko raz i raz wyprałam więc stan bdb
długość z przodu to 94cm, a od kroku 75cm ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- myślę, że tak ale potrzebuję wymiary spodni i jakbyś mogła zrobić im zdjęcie swoje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
hej w takim razie jestem zainteresowana,a dorzuciłabyś do wymianki klej do rzęs mój okazał się wyschnięty, a miałam zamiar go użyć dziś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
pewnie dodam ale dopiero wieczorem, bo właśnie uciekam do pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
czesc, rurki woskowe juz dorwalam w sklepie więc już nie potrzebuję, ale dzięki
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
cos za woskowane spodnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
cos za kozaki stradivarius?
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- narazie tylko ta pudrowa chanelka ![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
teraz już nie zrobię dobrego zdjęcia spodni wklejam post w którym są ich inne zdjęcia
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kopertówka w panterkę ( oddam wszystkie rzecz jakie chciałas) i chanelka w pantekę ( za nią moge dac torebkę lub którysz beżowych sweterków
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic ale sledze dokladkowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
ok, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, zupełnie zapomniałam, że miałam Ci podać wymiary
![]() Długość od ramienia: 79cm Szerokość pod pachami: 39cm Szerokość w biodrach: 43cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
![]()
Coś u mnie za :
* bokserkę top shop z flagą? Second Hand . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
A może dobrałabyś coś i wymieniła się za spódnicę H&M Divided?
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- to w takim razie pozostańmy przy wymianie za sukienki tylko prosiłabym o wymiary brzoskwiniowej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
cos za Narzutka waterfall H&M , jest to Mka ale tak na prawde pasuje i na XS
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.