![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mogłybyście związać się z biseksualnym facetem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=f-qYrWDqMsY |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli facet zacząłby tęsknić za penisem, to nie mogłabym mu tego dać. Dlatego osoby biseksualne mają podwójnie gorzej, osoba heteroseksualna może oczywiście poczuć pociąg do innej osoby, ale najwyżej może pomyśleć, że coś trzeba urozmaicić, zająć się swoim związkiem i będzie ok i taka fascynacja przechodzi. W przypadku osb biseksualnych jest ciężej, bo choćbym chciała, to penis mi nie wyrośnie i taka osoba mogłaby cały czas myśleć "co by było gdyby". Nie ma nic do osób homoseksualnych i biseksualnych, ale związek to jednak coś innego. Jak ktoś jest biseksualny, to chyba najlepiej jak zwiąże się też z osoba biseksualną. Wtedy jest pewnie łatwiej ![]() A co lepsze facet mój też nie chciałby bym była biseksualna, sam z siebie nie raz o tym mówił. Po prostu też ciężko byłoby mu z myślą, że ktoś np może mi dać, to czego on nie może. Na szczęście nie ma powodów do obaw, bo jestem całkowicie heteroseksualna. Dlatego jakbym spała z dziewczyną też by uznał to zdrada, jak on z facetem to ja też. Zdrada dla mnie nie ma podziału na płcie. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2013-09-14 o 15:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
sissy that walk
|
Ale pod jakim względem? To chyba podwójna trudność, jeśli bierzemy pod uwagę takie trudności o jakich piszesz.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Tak, tzn, ja wierzę, że osoby biseksualne potrafią być wierne, ale właśnie jako partner byłby dla mnie mniej pociągający, a druga osoba biseksualna pewnie miałaby z tym mniejszy problem, że tak ujmę, po prostu "swój" lepiej zrozumie "swojego".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Dla mnie to też jest kwestia tego, że niektóre osoby są dla mnie po prostu aseksualne i nic na to nie poradzę - mogę tu wymienić: facet niższy o trzy głowy ode mnie, ten nieszczęsny biseksualny facet, facet rasy czarnej czy jeszcze jakiejś innej niż biała, facet mega-umięśniony. No po prostu nie kręcą mnie tacy faceci, nic na to nie poradzę, ale nie to żebym coś do nich miała i nie wyklucza to przyjaźni z nimi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Nie ma znaczenia czy jest się bi, homo, hetero czy niewiadomo co - jeżeli osoba z którą jestem w związku mnie szanuje, kocha mnie i jest szczera ze mną, to co to za różnica? Przecież nie znaczy to, że będzie się rzucał albo ślinił na widok każdego faceta na ulicy :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Alendra Czas edycji: 2017-10-21 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Buc
|
Cytat:
![]() co do tematu - nie miałabym żadnego problemu.
![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Czy ktoś tu coś takiego powiedział? Nie zauważyłam, by ktoś tu szerzył nienawiść do gejów czy bi. Po prostu dla niektórych kobiet są oni całkowicie aseksualni i tyle. Idąc Twoim tokiem myślenia, jeśli kobiecie nie podobają się mężczyźni rasy czarnej i nie związałaby się z nimi, to co, od razu należy uznać, że w pełni popiera działalność Ku Klux Klanu? Ja rozumiem tolerancję, ale to, co niektórzy tu piszą, to absurd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Co do tematu: zdecydowanie nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Nie, myślałam, że chodzi Ci o wypowiedzi w tym wątku. W takim razie przepraszam.
Edytowane przez Amaa Czas edycji: 2013-09-14 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem jak to porównać - tak samo jakbym była zauroczona facetem o którym bym się dowiedziała nagle, że ma trójkę dzieci z poprzedniego małżeństwa - też bym w to nie weszła, choć oczywiście szczerze życzyłabym szczęścia i koleżance wiążącej się z bi i koleżance wiążącej się z dzieciatym rozwodnikiem. Edytowane przez Taka_tam_jedna Czas edycji: 2013-09-14 o 17:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() informacja o dzieciach z poprzedniego związku to nieco inna sprawa - też bym takiemu panu podziękowała, ale z rozsądku. bo ja po prostu wiem, że te dzieci byłyby już z nami zawsze, a ja chcę mieć faceta na wyłączność [to temat na inny wątek]. ale nadal po takim rozstaniu bym cierpiała, byłoby mi źle, bo facetem mógł być wspaniałym, nic by mu nie ubyło na atrakcyjności, nadal bym chciała z nim być, gdyby nie była to transakcja wiązana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może ten przykład z rozwodnikiem z trójką dzieci nietrafiony rzeczywiście, więc podam coś takiego być może głupiego i absurdalnego - ale załóżmy podoba mi się jakiś chłopak i nagle się dowiaduję, że on jest moim przyrodnim bratem ( ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Informacja o tym, że facet siedział za gwałt = w jednej chwili staje się dla mnie obrzydliwy i tracę jakikolwiek pociąg do niego. Informacja, że zabił człowieka i uciekł z miejsca wypadku i cieszy się, że nie wpadł = w jednej chwili staje się dla mnie odrzucający. Informacja, że lubi w wolnych chwilach przebierać się za kobiet = w jednej chwili staje się dla mnie niemęski. Jest mnóstwo możliwości, żeby zmienić o kimś zdanie w ułamku sekundy, czy to podana ustnie informacja, czy bycie świadkiem jakiegoś zachowania. Podobnie z biseksualizmem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Jak byłem młodym chłopcem, to sypiałem ze wszystkimi chętnymi - obu płci. Zresztą byłem w specyficznej grupie, i w zasadzie wszyscy mieli jedno wspólne życie seksualne. Bi nie jestem, bo nigdy nie udało mi się wytworzyć żadnej emocjonalnej sfery z facetem, ale...teraz mam żonę, zaczynamy się starać o dziecko i ostatnie o czym myślę to skoki w bok.
I o ile mogę zrozumieć obrzydzenie (bo mnie i hetero zabawy niektóre obrzydzają) o tyle "odejmuje męskość" jest już jakąś abstrakcją. Generalnie widać tę wschodnioeuropejską specyfikę ( to nie jest hejt, po prostu ta część kontynentu jest na innym etapie rozwoju, a może tylko się łudzę) - homo/ bi są okey, ale tylko na odległość, a w ogóle to ich praktyki seksualne czynią z nich mniej wartościowych ludzi. Przynajmniej dla mnie słowa o męskości mają taki wydźwięk. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zakładasz, że biseksualiści są nieszczęśliwi, jeśli nie sypiają naprzemiennie z osobami różnej płci. A ja Ci mówię, że tak nie jest. Wierność czy niewierność nie są powiązane z żadną konkretną orientacją. To kwestia indywidualna, która zależy od moralności drugiego człowieka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Nie muszę nic dodawać, Vanilde napisła wszystko za mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Raczej nie zwiazalabym sie z bi, ciezko byloby mi sie pogodzic z mysla ze uprawial seks z innym facetem. Chociaz gdybym dowiedziala sie o biseksualizmie na tym etapie zwiazku gdzie juz zalezaloby mi na facecie to na pewno nie skreslilabym go z tego powodu. Ale dziwi mnie podejscie ze jak bi to ciezko mu bedzie wytrzymac w zwiazku z osoba tylko jednej plci. To samo mozna by powiedziec o hetero - ze nie beda mogli utrzymac ptaka w spodniach bo po jakims czasie beda tesknic za seksem z innymi kobietami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem człowiekiem w 100% popierającym zalegalizowanie związków homoseksualnych, adopcji dla takich par oraz wszelkich innych przywilejów. Głośno zaprzeczam każdej niesprawiedliwości wypowiadanej na temat takich osób w mojej obecności. Co nie zmienia faktu, że mam swoją definicję męskości. Wpisuje się do niej: pewność siebie, odwaga, stanowczość, wysoki wzrost, niski głos, duże dłonie, zdolności do męskich robót oraz orientacja heteroseksualna. A teraz powinieneś mi napisać, że jestem zła i brzydka bo każę ukamienować wszystkich nieśmiałych, niskich ciamajdów z falsetem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.