|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrzesień - SkinFood, TheBodyShop, Kallos, Aussie, Yes to... , Burt's Bees i inn
Ok, czekam na wieści.
|
#62 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Wrzesień - SkinFood, TheBodyShop, Kallos, Aussie, Yes to... , Burt's Bees i inn
wiesz co, kółko mam ok roku, stosowałam go jeszcze kilka dni temu i nic mu sie nie dzieje ani mi po jego zastosowaniu
![]() bardzo go lubię bo mocno i dobrze kryje, ale mam jeszcze kilka innych korektorów/kamuflarzy i obawiam się ,że mogę wszystkiego nie zużyć ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Mam jeszcze nowy eyeliner w pisaku rimmel scandaleyes czarny o taki http://www.henri.pl/index.php?page=s...oduct_id=53149 w sumie podoba mi sie SkinFood, Good Afternoon Peach Green Tea BB Cream SPF20 (Krem BB matujący), odcień nr.2, użyty raz 1* Good Afternoon Honey Black Tea BB Cream, odcień nr. 1 5 * SkinFood black egg pore gel base Batiste, suchy szampon floral & flirty blush, nowy, 200ml 4) Sweet lemon –mydełko, 100g, 4) NOWE Maseczki Montagne Jeunesse 1) 2x White Chocolate 2) Virgin Olive 3) Hot Chocolate 4) Blemish Mud 5) Fruit Smoothi 5) 5 plastrów na migrenę- masterplast Migra cool
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie? Wpadły mi w oko:
- Burst' Bees lip balm, sztyft do ust, nowy- - Palmers olive, krem do rąk z witaminą e, 60g, - Aussie miracle moist – odżywka 75ml, nowa - 2x Aussie 3 miracle minute, color, deep treatment- odżywka do włosów farbowanych w saszetce - Batiste, suchy szampon |
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie jeszcze:
SkinFood, Good Afternoon Honey Black Tea BB Cream
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Chciałaś ode mnie kiedyś min. maskę clarena do skóry tłustej i przeterminowaną szminę YSL też mogę dorzucić (siedzi w lodówce, więc może jeszcze krzywdy nie zrobi). Jesli jednak się namyślisz daj znac. |
|
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
1) Maseczka mleczna Kallos- mogę zrobić odlewkę ok 100ml,
2) Natural Classic, Treatment Wax - odżywcza maseczka do włosów, 480g, data ważności 07/17, nowa 3) Yes to Cucumbers, color care shampoo – szampon do włosów farbowanych, zużycie widać na zdjęciu, kupiony w sierpniu 2013, 12m 4) Aussie miracle moist – szampon 75ml, nowy 5) Aussie miracle moist – odżywka 75ml, nowa 6) John Frieda Frizz Ease Secret agent –flawless finishing creme – szacowana ilość produktu zaznaczona na zdjęciu, nie znam daty ważności, oddam za drobiazg 7) 2x Aussie 3 miracle minute, color, deep treatment- odżywka do włosów farbowanych w saszetce 20ml, nowe 8) Schwarzkopf - Gliss kur – Liquid Silk Gloss– ilość widoczna na zdjęciu, kupiona w styczniu, ) perfumy ELIZABETH ARDEN - RED DOOR - ubytek kilku psików, jest kartonik, poj. wyjściowa 25ml 1) Olive shower gel - Oliwkowy żel pod prysznic -250ml, nowy, 2) Coconut shower gel- Kokosowy krem pod prysznic - 250ml, nowy, 3) Sweet lemon - Cytrynowe mleczko do ciała- 250ml, nowe, 4) Sweet lemon –mydełko, 100g, cos u mnie? |
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
2) SkinFood, Good Afternoon Honey Black Tea BB Cream (Nawilżająco - rozświetlający krem BB), odcień nr.2, testowany raz na dłoni, i batiste |
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
2) Natural Classic, Treatment Wax - odżywcza maseczka do włosów, 480g, data ważności 07/17, nowa 9) Batiste, suchy szampon floral & flirty blush, nowy, 200ml 10) Batiste, suchy szampon, tropical, 150ml, użyty 2 razy, - podkład Dermacol (po terminie) ? ![]() |
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Hej podoba mi się pomadka CoverGirl ta wpadająca w brzoskwinie
![]() Futerko i kurtka Ciuchy Kosmetyki,Meteoryty Guerlain i inne Skórzana sukienka |
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
poczekam na to czy bb się zwolni
za eyeliner chciałabym bb za kółko - Batiste, suchy szampon floral & flirty blush, nowy, 200ml - NOWE Maseczki Montagne Jeunesse : 1) 2x White Chocolate 2) Virgin Olive 3) Hot Chocolate 4) Blemish Mud 5) Fruit Smoothi - 5 plastrów na migrenę- masterplast Migra cool może byc
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Znalazłabyś coś u mnie za TBS cytrynowe rzeczy lub żel kokosowy? Ewentualnie za burt`s bees?
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Za mydełko szukam również Aleppo, ale z mniejszą zawartością oleju laurowego.
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Podoba mi się u Ciebie sporo rzeczy, może coś jeszcze u mnie wybierzesz oprócz Kerium DS? A jak nie to napisz mi co mogłabyś z tych rzeczy oddać za sam krem. Część z tych rzeczy jest obecnie w negocjacji, ale może coś się zwolni.1) SkinFood, Good Afternoon Peach Green Tea BB Cream SPF20 (Krem BB matujący), odcień nr.2, użyty raz, 2) Natural Classic, Treatment Wax - odżywcza maseczka do włosów, 480g, data ważności 07/17, nowa 9) Batiste, suchy szampon floral & flirty blush, nowy, 200ml 10) Batiste, suchy szampon, tropical, 150ml, użyty 2 razy, 3) Sweet lemon - Cytrynowe mleczko do ciała- 250ml, tylko testowane, nie znam daty ważności 3) Burst' Bees , essential kit :-lip balm, sztyft do ust, nowy-wciąż oryginalnie zapakowany, kod 1151101
|
#78 |
|
koci świat
|
hej
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
bareminerals to pewłnowymiarowe opakowanie, jest go około pol jak napisalam , nie pamietam jak dlugo mam, ale juz chwile
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() 4) Aussie miracle moist – szampon 75ml, nowy 1) Olive shower gel - Oliwkowy żel pod prysznic -250ml, nowy, nie znam daty ważności |
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Jak możesz to daj znać do jutra co z wymianką
![]() Futerko i kurtka Ciuchy Kosmetyki,Meteoryty Guerlain i inne Skórzana sukienka |
|
|
|
#83 |
|
Kici kici miau miau
|
Chetnie bym przygarnela suchy szampon
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Oki, to daj znać, napisz może czego poszukujesz, bo planuję dokładkę, mam jakieś nowe błyszczyki, mam nowe tusze do rzęs clinique, jakieś miniaturki podkładów, może jakaś kolorówka się znajdzie
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
Troszkę szkoda, że Ci nie odpowiada zapaszek
, ale rozumiem. Chciałabyś eyeliner w pisaku, nowy, kolor onyx, o taki: http://beabombshellcosmetics.com/sho...gory/eyeliner/ i może coś jeszcze (tylko nie wiem czego szukać dla Ciebie )za SkinFood, Good Afternoon Honey Black Tea BB Cream (Nawilżająco - rozświetlający krem BB), odcień nr.2, testowany raz na dłoni i może jeszcze malucha Batiste?
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Hej chciałaś u mnie -Krem SVR Lysalpha Active 40 ml- pozostało 3/4 tubki
-Physiogel- żel do mycia 150 ml-pozostało 20% ? u Ciebie znalazłam: 1) Mediderm- krem dla osób chorych na łuszczyce, egzemę i Atopowe Zapalenie Skóry - poj. wyjściowa 500g- zostało ok. połowa, data ważności - 07/2015 2) Olive shower gel - Oliwkowy żel pod prysznic -250ml, nowy, nie znam daty ważności 3) Coconut shower gel- Kokosowy krem pod prysznic - 250ml, nowy, nie znam daty ważności Wymienimy się na coś?
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
1) Maseczka mleczna Kallos- mogę zrobić odlewkę ok 100ml,
2) Natural Classic, Treatment Wax - odżywcza maseczka do włosów, 480g, data ważności 07/17, nowa 3) Yes to Cucumbers, color care shampoo – szampon do włosów farbowanych, zużycie widać na zdjęciu, kupiony w sierpniu 2013, 12m 4) Aussie miracle moist – szampon 75ml, nowy 5) Aussie miracle moist – odżywka 75ml, nowa 6) John Frieda Frizz Ease Secret agent –flawless finishing creme – szacowana ilość produktu zaznaczona na zdjęciu, nie znam daty ważności, oddam za drobiazg 7) 2x Aussie 3 miracle minute, color, deep treatment- odżywka do włosów farbowanych w saszetce 20ml, nowe 8) Schwarzkopf - Gliss kur – Liquid Silk Gloss– ilość widoczna na zdjęciu, kupiona w styczniu, 9) Batiste, suchy szampon floral & flirty blush, nowy, 200ml 10) Batiste, suchy szampon, tropical, 150ml, użyty 2 razy, |
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Odpisałam też u mnie wątku bo pytałaś o termin ważności kremu:
termin ważności luty 2015 rok Otwarty nie wcześniej niż w lutym a nawet wydaje mi się że było to w marcu tego roku. Także minimum do końca stycznia 2014 jest ważny |
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
mogę więc oddać kółko za
4) NOWE Maseczki Montagne Jeunesse 1) 2x White Chocolate 2) Virgin Olive 3) Hot Chocolate 4) Blemish Mud 5) Fruit Smoothi 5) 5 plastrów na migrenę- masterplast Migra cool 9) Batiste, suchy szampon floral & flirty blush, nowy, 200ml 2szt SkinFood black egg pore gel base 2 szt Good Afternoon Honey Black Tea BB Cream, odcień nr. 1 jesli pasuje zapraszam pw
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.