|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
![]() Znowu pogoda się popsuła, a chciałam iść kupić jeansy na gumce. Muszę się pożegnać z moimi rurkami, bo już nie dopinam i nie mam w czym chodzić. Poszukam na allegro czy są rurki na gumce ciążowej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Niki i Hope świetna robota
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=gosius91;43315500]
![]() ![]() Gratuluje Wam dziewczyny. Zleci wam bardzo szybko, ja jeszcze niedawno robiłam test a teraz jestem w 26 tygodniu ciąży. Termin porodu mam na 11.01.2014. Życzę wam ciaż bez mdłości i wymiotow jak moja ![]() Aaa i nie nastawiajcie się na określanie płci...czasem intuicja zawodzi, a i lekarze popełniają błędy....żeby się nie rozczarować. Mam nadzieję, że będzie was tu przybywać co raz więcej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mi nasz nowy wątek również bardzo się podoba i cieszę się, że już w nim jesteśmy ![]() A co do ostatnich stron... to były one częściowo sztucznie nabijane, nie wiem przez kogo ![]() tak więc wystarczy je przewinąć ![]() Niki, Hope, wstawcie gdzieś na początku top 10 gaduł z poprzedniej części: 1. Seleniti: 255 2. Nikii89: 223 3. VwVampirka: 216 4. paulka0212: 178 5. kasiab91: 178 6. ilkas: 171 7. Magdi555: 165 8. dwakolory1: 153 9. asiulka_22: 152 10. h0pe: 144 Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez VwVampirka Czas edycji: 2013-10-18 o 07:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#65 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hehe
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z smsem dobry pomysł rzeczywiście, gorzej jak telefonu nie weźmie ![]() Dokładnie, dzieci do 18 roku są ubezpieczone i nikt nie ma prawa robić problemów ![]() A co do lakieru to ja zawsze w skarpetkach jestem badana ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja pamiętam w ciąży z Hanią na końcówce (ale bez ręcznika na sucie i bez igły w tyłku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Za dużo nie poodpisywałam, bo mi dziecko wchodzi na komputer, ona dosłownie chce "siedzieć na komputerze" ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |||
Raczkowanie
|
Dzieńdoberek
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do porządków to mam to samo, ale tak sobie pomyślałam że jutro zagonie Tż do szmatki, Córcie do odkurzacza i jakoś wspólnie szybciej pójdzie. Cytat:
![]() ![]() Kamień z serca, wczoraj wieczorem siedziałam na mobilnej wersji i tam już widziało 5 stron, dziś weszłam na lapka i tylko - aż dwie ![]() Cytat:
![]() ![]() Zubi89 widzę, że termin tak jak ja ![]() ![]() Gosius91 Zdrówka dla męża, pewnie nie długo wróci do domku ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Witam mamusie z samego rana
![]() U mnie za oknem angielska pogoda - deszczowo, szaro i ponuro ;/ Mdłosci i wymioty do tej pory były okropne, ale chyba powoli sie koncza jeszcze kilka dni i bedzie 12 tydzien a ponoc najgorsze sa do 12. Skorzystam z okazji ze mam chwilke czasu to od razu Was podpytam: - ja do tej pory używałam polecanej przez Was oliwke z rosmana staram sie ją stosować 2 razy dziennie jednak zauwazyłam ze na udach powoli mi sie robią rozstępy. Czy Wy dodatkowo używacie jeszcze czegoś? Mozecie cos jeszcze polecić? Wiem ze ktos opisywał o jakis olejkach. - czy zaopatrujecie się w jakies książki o ciązy/ dziecku? Jeśli tak to mozecie cos polecic? hope - ja mam badania prenatalne 24 października jesli mozna to dopisz do listy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczyny w nowym wątku!
Nikii już chwaliłam w poprzednim ![]() ![]() ![]()
#69 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też niestety jedynaczka ![]() ![]() Ci którzy mnie poznają to mówią, że nigdy by nie przypuszczali, że jestem jedynaczką ale czasem potrafię pokazać różki, myślę sobie, że wiele zależy od wychowania ale przyznam się bez bicia, że znam wiele rozpieszczonych jedynaków, którzy działają mi na nerwy ![]() Cytat:
Ja planuje kupić książkę "w oczekiwaniu na dziecko" ale na razie moje próby jakoś nie przynoszą rezultatu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() ![]() ![]()
#71 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hope, widzę, że są problemy z wrzuceniem fotek... moje możesz dodać korzystając z tego linku: http://images65.fotosik.pl/290/1b4fb40f0e33c43emed.jpg (a potem z tej małej ikonki z górami na żółtym tle) a pozostałe zdjęcia dodać tak jak opisałam w klubie przy zdjęciach (wczoraj uzupełniłam instrukcję).
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Witam się w nowym wspaniałym wątku ![]() Dzisiaj piątek weekendu początek, więc humorek pierwsza klasa mimo, że boli głowa i pogoda okropna ![]() Chylę czoła przed Nikii i Hope ![]() Że niby ja jestem na 5 miejscu gaduł ![]() Ja dziś się wybieram z mama i bratem na zakupy, planuję spodnie kupic ciążowe i może jakąś bluzkę bo wszystko tak jakby się pokurczyło ![]() Co do rodzeństwa... Przez 10 lat byłam jedynaczką i wtedy rodzice zafundowali mi brata... Hmmm... I nie wiem czy to była słuszna decyzja. Kochamy się bardzo, ale wychowaliśmy się oddzielnie. Ja już nastolatka, a tu taki berbec w wózku i zawsze musiałam go brac ze sobą wszędzie ![]() ![]()
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | ||
Rozeznanie
|
Kochana, ale ja nie mam nic złego na myśli
![]() ![]() ![]() Wpiszesz mnie na wizytę na 30.10 na 16:30? ![]() Ja zawsze z batonikiem chodziłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas też pogoda "pod psem". Na szczęście ja czuję się lepiej ![]() ![]() Za to Kuba nie chciał iść do przedszkola (odprowadzał Go Mąż, bo ja wcześniej do pracy wyjechałam) i został z płaczem ![]() Gosiu, cieszę się, że z Mężem lepiej i oby szybciutko wrócił do domu ![]() Dziewczyny ruszmy już też z klubem, chociażby z wątkiem ze zdjęciami - ja nie chcę tu pokazywać zdjęć nawet z USG ![]()
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
prawa i lewa rączka
DSC_0239.jpg mózg ![]() DSC_0238.jpg twarz DSC_0240.jpg ab cd trzymam kciuki żeby wymioty się skończyły. Jak już sobie pójdą to taka ulga. Wreszcie można normalnie żyć. Mi przeszły w 11 tc. Potem pojawiła się zgaga, ale też już sobie poszła ![]() VwVmpirka a propozycja imienia dla chłopca już jest? ![]() magdi a więc jednak coś w tych słodyczach jest ![]() W sumie mi się podobało ANA (nie Anna), ale jak to powiedziałam w obecności mojej mamy i teściowej o się zaczęło. Popatrzyły na mnie, powiedziały, że nie i zaczęły rzucać swoje propozycje i się "kłóciły" , a że nie te, bo ja znam jedną taką, a że nie te... ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Light Limara Czas edycji: 2013-10-18 o 08:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Light piękne maleństwo
![]()
#77 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||
Zakorzenienie
|
Magdi, no wrzucaj! Instrukcja już gotowa
![]() Light, fajniusie zdjęcia ![]() ![]() A imiona wstępnie wybrane: Gustaw albo Szymon... ale wszystko się może jeszcze zmienić...
Edytowane przez VwVampirka Czas edycji: 2013-10-18 o 08:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Light Limara
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Ja z Kubą też tak czułam
![]() ![]() Super zdjęcia ![]() ![]() ![]() To wieczorem, bo mam w domu - choć moje nie takie piękne, jak Wasze ![]()
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi się też Natalka podoba, ale była mojego męża tak miała na imię i się nie chce zgodzić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny. Rany, ale jestescie szalone.
![]() Nie bylo mnie 2 dni, zaczelam nadrabiac poprzedni watek ( kilkanascie stron), bo mimo wszystko lubie byc ze wszystkim na biezaco i doszlam do linku w nowym watku, klikam a tam kilka stron do przeczytania. Stary bede musiala nadrobic troche pozniej.Skad wy bierzecie te wszystki wpisy ![]() Zaczne moze o wpisaniu tego co dalam rade zapamietac jeszcze z poprzedniego watku. Przede wszystkim Pikaso przykro mi z powodu trzeciego dzidziusia, ale pozostala dwoja dostarczy wam rownie wiele emocji. Hope, super fotka i super, ze z dzidziusiem wszystko ok. Moze faktycznie plamienia to skutek nadzerki i nie sa n☠☠☠ezpieczne dla ciazy. Zamyslona trzymaj sie mocno, moze maz zmieni sie odbrobine jak przyjdzie na swiat drugie dzidzi. Gosius91 duzo zdrowka dla meza. Lolitka super wygladalas na slubie i masz juz piekny brzuszek. U mnie jeszcze kompletnje nic nie iwdac, ale to dopiero 9tc. Light Limara super fotusie ![]() Pewnie mnostwo wazych informacji zapominalam, ale wszystkim mamusia zycze duzo zdrowka ![]() Ktoras z dziewczyn pisala o oliwce z rossmana. Mam ja, ale strasznie mnie zapach mdli i jak narazie nie moge sie nia smarowac. Jesli chodzi o literatura to ja kupilam polecany przez ktoras z was Jezyk Niemowlaka,zaczelam czytac i faktycznie jest bardzo fajnie napisana. Kurde zapomnialam o najwazniejszym. Nikii i Hope chyle czola, nowy watek super. ![]() Edytowane przez agus7ia Czas edycji: 2013-10-18 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Light limara piękne zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Light Limara - czy to były badania genetyczne? w którym tygodniu je wykonywałas? Czy one były juz przez brzuch?
piekne zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Wow wow super super
![]() ![]() Duzo do nadrobienia mam ale wiece co wczorajnsie nie udalo mojemu narzyczonemu ;( taka jedna suka uwalila go na losowanym pytaniu egzaminacyjnym , praca przyjeta zaliczona ale egzamin musi poprawic ;( tyle nas te studia kosztuja nerwow i wszytskiego zapomnialam dodac ze wszystko jest w jezyku niemieckim , moj Kuba 12 lat tam mieszkal ma dwa obywatelstwa i serio lepiej mowi po niemiecku niz po polsku a taka suka mu powie ze nie wie o czym mowi ![]() ![]() ![]() ☠Light Limara piekne zdjecia cudowne mnie to czeka 30 pazdziernika ![]() gosius91dobrze ze juz z mezem lepiej ![]()
Będe mamusią ![]() Edytowane przez Gosiiaczek Czas edycji: 2013-10-18 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Gosiaczek przekaz narzeczonemu, ze ma sie Tobie nie zalamywac, bo teraz nie tylko ty go potrzebujesz, ale rowniez jego malutka fasolka i teraz ma juz dwie osobki, ktore sa z niego dumne, bo dla was jest najwspanialszy. Rozumiem jego rozczarowanie, ale napewno drugim razem uda mu sie bez problemu i jeszcze utrze nosa tej profesorce.
Ja wczoraj w pracy poinformowalam szefowa o mojej ciazy. Bardzo milo to przyjela i nawet sama stwierdzila, ze powinnam na zwolnienie pojsc bo jest to tak wyjatkowy i trudny okres dla kobiet, ze powinna go przejsc w spokoju. Naprawde bylam milo zaskoczona. Co do ubran to ja kupila sobie na all spodnie ciazowe, uzuwane za jakies smjeszne grosze, wiec jesli sie sprawdza to pewnie wiekszosc ubran tak kupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Gossiaczek - faktycznie sucz z tej baby
![]() ![]()
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiem ze bedzie dobrze bo musi ale kurde .........
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najważniejsze, ze macie siebie ღ Edytowane przez mala85 Czas edycji: 2013-10-18 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.