|
|
#61 | ||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
![]() Cytat:
A planują zawczasu czy na żywioł?
|
||
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#64 |
|
BAN stały
|
Można gdzieś jeszcze niuchnąć Angela likierowego?
|
|
|
|
#65 |
|
To ja :)
|
Nie, no szefową mam teraz bardzo fajną, tylko ona ma też szefa i tu już jest pewien problem... Ale wywalczyła. Problem jednak się owszem pojawił, gdyż personalny stanął okoniem... Ale dała radę W inny sposób, ale dostanę coś tam jednorazowo, ale będzie.Przed chwilą obydwoje wróciliśmy do domu z małżem -on już pracuje dalej... A ja ide kucyki wampiru lepyć ![]() Parabel żyje?? Ewusiowym krewnym zazdraszam, niech pozdrowią mojego kuzyna na Bali -jeszcze się chyba daje odróżnić od tambylców...
|
#66 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
polska kuchnia chińtka jest mało fikuśna właśnie z braku u nas składników - roślinków różnych , ryb , ziół , grzybów itp .Cytat:
2. 3.ofszę , aczkolwiek marnie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#67 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() planują w większości, w sensie że co się da to rezerwują (część noclegów, część transportu) a reszta na żywioł, czasem im się trochę pozmienia plan w międzyczasie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#68 |
|
BAN stały
|
Rozbiórka J'Ose! Szybko! Lećcie!
|
|
|
|
#69 |
|
|
Koniec, po prostu mam dość. Jak u mnie w robocie jest ok, to u męża szaleństwo. Jego szefowa jeszcze przed północą dzwoniła, żeby go przekonać, że powinien jeszcze coś zrobić. Kiedy odmówił, była na tyle ostra wymiana zdań, że z nerwów nie spaliśmy obydwoje do 5!!!
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój mąż zdecydowanie powinien stamtąd uciekać....Znad kawy |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#73 |
|
Nindżopesz
|
Melk, doszły próbki, dzięki
Kapsule to jakaś trauma niestety Kostka cukru w wodzie, ble.A Covet chyba jest spoko ale mi się zmieszał z czymś. Jak Ci podszedł Maub? Bo raczej będę się go pozbywać. Aileenn, też doszło Greyland Reszty jeszcze nie wąchałam, tzn. Wenge kiedyś ale zdążyłam zapomnieć jak pachnie. EDIT: Chaos W ogóle znowu wszystkie posiadane zapachy mnie odstręczają i mam ochotę na kompletną wymianę zawartości pafnącej skrzyneczki. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-10-24 o 10:29 |
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz wiem czemu nie podszedł mi Chaos - bo BC No ale czy on jest Twoim zdaniem zimny? przestrzenny? bo ja go zapamiętałam jako ciepławy, ciepłe drewienko |
|
|
|
|
#75 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Greyland pachnie jak imbir z pieprzem i jakiś drewienkiem, mniam. |
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-10-24 o 10:56 |
|
|
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#78 |
|
Nindżopesz
|
E, to były kffiaty
![]() Covet pachnie geranium z cukrem, hm. |
|
|
|
#79 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Czyli trafiłam Szok. U mnie Chaos to przestrzenny chłód, BC ciepły otulacz. |
|
|
|
|
#81 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. dla mnie oba są bardzo podobne ale Chaos mniej "babski" czyli fajniejszy. Mursz, zapomniałam zapytać - a co z wakacjami? Czy to właśnie przed wyjazdem tak go gania żeby wszystko dokończył? O ile pamiętam mają przestać mu płacić wkrótce? Fogle kim jest, programistą aby? U TŻta wiecznie szukają programistów, może czas poszukać innej pracy...
|
|
|
|
|
#82 | |
|
|
Cytat:
No i mają mu przestać płacić... Pomijam, że przeginają z pracą na dniówki, bo dniówka to 8 godzin, a nie 20!! I to we wszystkie dni tygodnia, z ten miesiąc powdójnie mu powinni zapłacić... Za 2 poprzednie też... A baba jest w takim wieku, że faktycznie czasy niewolnictwa chyba pamięta, stąd głupie nawyki ![]() A gonia nie dlatego, że przed urlopem, tylko dlatego, że babka podała odbiorcy projektu połowę czasu, któego potrzebują na realizację. Bo się chciała wykazać.
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
wsio
anie mówiłam haha a ja mam Redziny nos właśnie z takimi opiniami się na temat Chaosu stykałam, no i nie umiałąm się zgodzić ale cieszy teraz, że nie jestem sama pewnie też wiele zależy w jakiej fazie zapachu |
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tj. programować w innym języku czy innej wyższej formy specjalizacji się nauczyć , po prostu może robić coś innego, no ale On chyba woli taką harówkę i niepewność płacy ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#85 | |
|
|
Cytat:
Ja bym zmieniła tylko jedno -nauczyła się mówić nie. Bo wchodzą mu na głowę dokładnie tyle, na ile on im pozwala. No ale trudno, żebym ja za niego z szefową rozmawiała A on zamiast systematycznie mówić, co mu się nie podoba, doprowadza się do granic szaleństwa i rzuca prace bez słowa po kilku latach harówy...
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Heja! Zaszłam przywitać się w nowym Barze.
|
|
|
|
#87 |
|
|
Cha! Skupiłam się na pierwszej części wypowiedzi i byłam nieco zdziwiona, że tak obcesowo
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
Pinia
Mursz, a Węgierski dla początkujących znasz? Tam są rozrysowane dziubki do umlautów i długich głosek itd. i jest napisane dokładnie, jak co wymawiać ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Jak skończę brać antybiotyk to mogę Ci zrobić fotki i podesłać. Albo jak dam radę, to wcześniej
|
|
#89 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jakiś fajny?
Niestety ominęło mnie J;ose
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#90 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A baba sama niech się wykaże ![]() Cytat:
Witaj, gratuluję zajścia ![]() Upierdliwie dopytuję: ma ktoś flakon Mauboussin EDT? |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.

pół roku temu byli w Tajlandii i Kambodży, a obecnie są na Bali (ogólnie wycieczka Singapur i Indonezja: Bali i jeszcze jedna wyspa, nie pamiętam która) Chiny tez planują
Dodam że znają tylko angielski i to nie jakoś super biegle
A planują zawczasu czy na żywioł?

W inny sposób, ale dostanę coś tam

Twój mąż zdecydowanie powinien stamtąd uciekać....