![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
Ja też jestem!
![]() Mina mi zrzedła jak szukałam nowych postów, dopiero po kilku minutach uświadomilam sobie,że wątek stary został zamknięty. U mnie wczoraj....łohohooh. Należy mi sie takie ![]() ![]() ![]() ![]() Samo 'pieczywo' do jedzenia. W różnych formach. Czuję się taka ospała przez to. Ja nie wiem czemu w weekendy jest tak źle..W tygodniu nie mam problemów z motywacją do ćwiczeń i diety :/ No cóż. Dzisiaj też jest dzień, nigdzie mi się nie spieszy ![]() Dzisiaj na śniadanko klasyk: owsianka z malinami i mlekiem oraz kawa. Ostatnio mam jakieś problemy z wstawaniem w tygodniu, nie wiem czemu. Chodzę dość wcześnie spać,bo jakoś o 23. A i tak zawsze wyłączam ten budzik o 6 i budzę sie 7:20 z przerażeniem,że zaraz szkoła. Za miesiąc dokładnie święta ![]() ![]() No cóż, życzę Wam miłego dnia. Ja mam mnóstwo nauki, ale brak chęci do czegokolwiek. Jeszcze muszę jakieś ćwiczenia dzisiaj porobić.
#62 |
Zadomowienie
|
dobry. zaraz machne przysiady zeby nie bylo ze sie lenie.
witam nowa twarz. powodzenia w byciu fit. u mnie dzis zupa dyniowa |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
za mną już owsianka ale sypnęło mi się za dużo płatków bo pomyliłam łyżki
![]() ![]() no nie wiem, ja się boję. zapachy będą się unosić na tydzień przed, ciasta to samo. a ja mam najcięższe dni kiedy siedzę w domu, nie mam konkretnych planów - weekendy czy właśnie takie wolne, więc nie wiem jak dam radę ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- a zapomniałam dodać, że wigilia jest u babci a jak to z moją babcią bywa w skrócie ''jedz dopóki nie pękniesz'' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
No ja właśnie w wigilię potrafię się wstrzymać.. gorzej jak już goście pójdą
![]() Albo ... najgorsze jest jedzenie z nudów.. Typu 'hmmm coś bym zjadła, chociaż głodna nie jestem''
#65 |
Rozeznanie
|
Zapomniałam się zmierzyć.
![]() Sylwia16 witaj ![]() Ja wczoraj zgrzeszyłam ![]() ![]() ![]() ![]() Chodziło to za mną już jakiś czas, trochę wyrzuty mam/miałam, ale raz się żyje ![]()
![]() |
#66 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłej nauki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj mam starsznego lenia, poza tym pada i nic mi się nie chce ![]()
![]() |
#67 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to ![]() Wczoraj była u mnie w domu rodzinna impreza a dzisiaj kolejna w rodzinie , i dieta poszła w ... Dzisiaj wysmarowałam się balsamem rozgrzewającym perfecty slim fit i owinęłam streczem, myślałam że się popłaczę, musiałam to wszystko rozciąć a i bez tej folii piekło mnie niemiłosiernie, nie wiem czy robić do tego drugie podejście |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
no tak działa ten balsam, też go mam, były efekty przy smarowaniu rano i wieczorem dzień w dzień, ale teraz jestem za leniwa
![]() dla delikatnej skóry to on się nie nadaje bo można spłonąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | ||
Zadomowienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43853384]boże zawsze mnie ktoś o to pyta( a no właśnie gdzie jest kasikk? )
Mama mi robi, jak normalne pulpety tylko zamiast bułki namoczonej to otręby owsiane a przyprawy i wszystko takie same, oczywiście sos to tam sam wywar z pulpetów i warzywa bez żadnej mąki ani nic[COLOR="Silver"] heheehe no jasne ze zawsze ktos ![]() ![]() ![]() jestem jestem na razie nadrabiam i sie witam w nowym ,starym watkuuu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43859942]u mnie to chyba najczęstsze ![]() A tak w ogóle to ![]() Wczoraj była u mnie w domu rodzinna impreza a dzisiaj kolejna w rodzinie , i dieta poszła w ... Dzisiaj wysmarowałam się balsamem rozgrzewającym perfecty slim fit i owinęłam streczem, myślałam że się popłaczę, musiałam to wszystko rozciąć a i bez tej folii piekło mnie niemiłosiernie, nie wiem czy robić do tego drugie podejście[/QUOTE] ja kupilam kiedys za namowa kolezanki glinke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() tutaj masz kategorię księgarni - https://www.dziendarmowejdostawy.pl/...zki-i-komiksy/ nie przeglądałam wszystkich ale http://www.weltbild.pl/rok-z-ewa-cho...100131486.html tutaj chyba najtaniej. jeśli znajdziesz jeszcze taniej to pisz do mnie ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- ja nigdy nie zamawiałam przez internet ale jak to jest? trzeba zapłacić przelewem czy można przy odbiorze dopiero? widzę, że w empiku przecenili na 29.99 a darmowa dostawa przy odbiorze w sklepie więc jeśli trzeba przelewem to mi się tam nie opłaca, bo przelew 3,50. a kto wie czy cena w ten dzień darmowej dostawy nie podskoczy do góry |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
ale ze mnie głupia istota, zjadłam batona.
![]() ![]() ![]() ![]()
Te ostanie trzy cztery powtorzenia, to jest to co powoduje że mieśnie rosną. Ten moment bólu odziela mistrzów od ludzi którzy nimi nie są. Tego własnie barkuje wiekszości ludzi, determinacji aby powiedzieć nie ważne co się stanie, przejdę przez ten ból. bez słodyczy 0/20 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
sylwia kara sie nalezy wiec wycisnij z siebie siodme poty.
ja tez mialam rozne specyfiki do smarowania ale chlodzace. w zimie bylo przechlapane bo mrozilo strasznie. zle mi sie z tel pisze no ale nie ma innego wyjscia bo nowy komp bedzie kupowany dopiero po swietach jak beda obnizki. teraz to nawet ciezko mi edytowac podpis nie mowiac juz o cytowaniu |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
Menu:
1. Owsianka z malinami,mlekiem 2. jajecznicopodobne cos? (z odrobiną mleka,sera,wędliny z kurczaka) i bułka pelnoziarnista 3. 2 takie większe kawałki domowej pizzy ze szpinakiem, kukurydzą, jajkiem i szynką parmeńską 4.szklanka soku pomaranczowego świeżo-wyciśniętego Jeszcze poćwiczę,ale już nie będę raczej nic jadła. Ewentualnie troszke jogurtu naturalnego. Lecę się uczyć, papapa! ![]()
#75 | |||||
Zakorzenienie
|
wróciłam! tak jak myślałam było grubo
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#76 | ||||
Wtajemniczenie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43859942]u mnie to chyba najczęstsze
![]() A tak w ogóle to ![]() Wczoraj była u mnie w domu rodzinna impreza a dzisiaj kolejna w rodzinie , i dieta poszła w ... Dzisiaj wysmarowałam się balsamem rozgrzewającym perfecty slim fit i owinęłam streczem, myślałam że się popłaczę, musiałam to wszystko rozciąć a i bez tej folii piekło mnie niemiłosiernie, nie wiem czy robić do tego drugie podejście[/QUOTE] ojej, to po co masz się przemęczać z tym, chyba nie ma sensu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to się ciesz, że żadnej za takie grzeszenie nie ma, ujdzie Ci na sucho ![]() ![]() A ja mam z kolei dzisiaj strasznego lenia na ćwiczenia, muszę się zmusić, ech..ale to jeszcze troszkę ![]()
![]() |
#77 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() miłej nauki ![]() Cytat:
![]() byłam na zakupach spożywczych, wykupiłam leki od dermatologa, na szczęście tata płacił ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
wróciłam i nie było aż tak źle
![]() Bee wiesz ja dopiero 1 raz użyłam tego eyelinera w pisaku boję się że on wyschnie z czasem ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- wypiłam pare kieliszków a muszę się uczyć ekonomiki, co mi z tego wyjdzie nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
tusia no wyczytałam już, że możliwe jest zapłacenie przy odbiorze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Ja się trzymam dobrze. Drugi dzień bez słodyczy, choć nie wiem czy mogę liczyć skoro się jeszcze nie skończył
![]() ![]() Też muszę się wybrać na kosmetyczne zakupy bo jak na złość wszystko kończy się na raz. Też tak macie? Sylwia witamy na pokładzie. Widzę że wszystkie wracamy na dobre tory ![]() Tusia zauważyłam Twój podpis, mam nadzieję że będziemy się wspierać w niejedzeniu słodyczy. A co oznacza biegam - 11km?
I'm better than I was yesterday but not as good as I'll be tomorrow Runmageddon Nocny Rekrut 9.04 Runmageddon Classic 9.04 Edytowane przez paddy_1 Czas edycji: 2013-11-24 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No będziemy się wspierać, koniecznie ![]() ![]() karcia i jak tam nauka? wchodzi lekko i gładko? ![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
tak ja też tak mam, jak się kończy to wszystko razem
![]() czytam ostatnią część greya i się popłakałam przez to wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Konto usunięte
|
Tusia chyba z nauki dzisiaj nici jutro będę musiała wstać godzinę wcześniej i się pouczyć, nie wiem czy dam radę oderwac się od poduszki
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiec powinno byc zero ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
to ja wiem ale mi o coś innego chodziło ale już wszystko wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43865638]Tusia chyba z nauki dzisiaj nici jutro będę musiała wstać godzinę wcześniej i się pouczyć, nie wiem czy dam radę oderwac się od poduszki[/QUOTE] hahaha, też sobie zawsze mówiłam, że wstanę wcześniej i pouczę się rano i nigdy mi to nie wychodziło, sen wygrywał ![]() ![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Heej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
a ja siedzę, włączyłam sobie moją playlistę na doła i ryczę. nie mogę już, mam wrażenie, że zmarnowałam wszystko na co pracowałam (a przynajmniej starałam się) przez ostatnie 4 miesiące. i znowu muszę zaczynać od nowa. ile można?! dobrze wiem jak łatwo jest przytyć i jak beznadziejnie się wtedy czuję, a mimo to zawsze kończy się tak samo. dupa dupa dupa
#89 |
Konto usunięte
|
Bee przestań, nie jesteś w tym sama, ja zamiast walczyć o to by chudnąć to walczę o to by nie przytyć calkiem. No ale cóż nie tracę nadziei że kiedyś mi się uda, nie można się poddawać bo to najgorsze co może być.
Nie ważne ile razy upadłeś, ważne ile razy się podniosłeś. |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.