|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: GRUDZIEŃ Ubrania, kosmetyki, dodatki, buty
a powiedz ta kurtka to materiał? jaki? kolor biały z dod.srebra?
Mogę zdjęcia zbliżone i tył kurtki.Pozdrawiam ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- no oki czyli ma 100 a obwodzie ja mam 110 w biuście ![]() Czyli co dokladnie chcesz na wymianke a na dole jakie wymiary?---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- myślisz że na mnie będzie dobra bo nienależe do szczupłych ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- a wymiary tej sukienki 31) Sukienka Quiosque, 42, NOWA z metką A z kurtka dam jutro znać
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj ponownie,
W sumie tak przejrzałam wątek i zastanawiam się nad żakietem Orsay.. to jest gładka czerń? Co byś za niego chciała? P.s poza wątkiemmam jeszcze nowy żel pod prysznic Yves Rocher o zapachu pomarańczy. ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Kurcze, żel kawowy jest w negocjacji, reszta wolna, mogę zarezerwować dla Ciebie. No nic, zobaczymy, zatem czekam na info dot. żakietu jak tylko będziesz znała jego los
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Hej i jak tam?
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- ale svr o ktory pytasz to taka troche wieksza probka wiec jak za bluzke reserved...i bioderma tez jest nieduza i to tez probka a jesli chodzi o spodnice jakie ma wymiary? pytalam jak tam czy cos dobralas za spodnie bo pytalas co mam z planet spa
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Balerinki ciemnozielone, New Look, 38, NOWE, będę wybredna? Czy to standardowe 38?
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Vichy - Preparat 3 w 1 - pierwszy preparat oczyszczający bogaty w składniki aktywne o potrójnym działaniu odpowiedni do skóry wrażliwej i skłonnej do niedoskonałości.
1. Krem oczyszczający: usuwa zanieczyszczenia oraz nadmiar sebum. 2. Preparat złuszczający: odblokowuje pory. 3. Maseczka: matuje i rozjaśnia skórę. Oczyszczona i ukojona skóra jest idealnie czysta, świeża i pełna komfortu. Pojemność 50 ml SVR - żel oczyszczający. Wskazania: Aktywna pielęgnacja skóry tłustej i trądzikowej Właściwości: Ogranicza wydzielanie łoju spowodowane stresem, redukuje zmiany zapalne o 36% oraz zaskórniki, reguluje nadprodukcję łoju, wygładza skórę. Pojemność 15ml. Bioderma - Fluid Sebium AKN aktywnie działający na wszystkie przyczyny i objawy trądziku. Bogata formuła preparatu sprawia, że szybko usuwa zaskórniki i zmiany zapalne. Pojemność 5ml z planet spa pisalam ze olejek nawilzajacy do ciala, peeling do ciala i maslo do ciala
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#69 |
|
koci świat
|
niestety nic
pozdrawiam w Nowy Roku |
|
|
|
|
#71 |
|
Psiejsko czarodziejsko :)
|
niestety, nic nie znalazłam :-(
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.