![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Grudniowe różności - kosmetyki, lakiery, suplementy
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
|
jeju, ja w ogóle nie popatrzyłam na datę tej wit. C
![]() a może pasowałoby Ci: lakiery za peeling ze skały wulkanicznej, SunOzon i żel Yves Rocher? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie jasminowy olej do wlosow
chętnie przyjmę też LP ![]() kawa starbucks nie znajdziesz u mnie czegos jeszcze? ![]()
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
[1=7573f32a00df3aa23f07f56 dc385049758d6ab33_6578f43 26d8a4;44186532]hej
![]() u Ciebie podoba mi się szampon Eco Cosmetics, micel BeBeauty i peeling ze skały wulkanicznej i nasion czarnego bzu; czekam na propozycję ![]() czekam na odpowiedź, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
u Ciebie podobają mi się tabletki na włosy z herbapolu i oleje z migdałów, sezamowy i lniany.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
LP Fanta Orange Bourjois, woda micelarna do demakijażu twarzy i oczu 250 ml – troszkę mniej niż 1/2 * Be Beauty, płyn micelarny do demakijażu i tonizacji 200 ml – nowy Yves Rocher, żel pod prysznic Yellow Peach 50 ml – nowy Olejek zapachowy, Home&You, Jagodowa Polana 8 ml – nowy? ![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Joico, odżywka do włosów farbowanych 300 ml – ciężko ocenić, zostało może z 40-50 ml
* Szampon Eco Cosmetics pielęgnacyjny z liściem oliwnym i malwą 200 ml – nowy (pomyliłam szampony do zdjęcia, oddaję pielęgnacyjny nie zwiększający objętość) * Olej ze słodkich migdałów 60 ml - nowy * Dabur Amla Jasmine, olej do włosów jaśminowy 200 ml – 70 /75% nie mogę znaleźć daty ważności na butelce * Aphogee, Keratin 2 Minutes Reconstructor 237 ml – połowa buteleczki, produkt nie posiada daty ważności – info od producenta * ZSK, witamina C, kwas askorbinowy 20 g – użyty raz do serum, data ważności 12.2013 + 3 lakiery do paznokci coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Coś pomyliłam, sorry :P
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- No jednak nie pomyliłam okienek ![]() Jestem tak samo z Tarnowa, jeśli coś to można osobiście się wymienić i zaoszczędzić na przesyłce ![]() Mi się podoba to: LP Fanta Orange Bourjois, woda micelarna do demakijażu twarzy i oczu 250 ml – troszkę mniej niż 1/2 * Be Beauty, płyn micelarny do demakijażu i tonizacji 200 ml – nowy Yves Rocher, żel pod prysznic Yellow Peach 50 ml – nowy Olejek zapachowy, Home&You, Jagodowa Polana 8 ml – nowy? ![]() Do tego jeszcze może być: Szampon Eco Cosmetics pielęgnacyjny z liściem oliwnym i malwą 200 ml – nowy (pomyliłam szampony do zdjęcia, oddaję pielęgnacyjny nie zwiększający objętość) Peeling Helfy ![]()
Edytowane przez rzen Czas edycji: 2013-12-23 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Poszukuję : tuszu do rzęs, najlpiej Lancome Hypnose, oczyszcającej dobrej maski do twarzy - clarins/decleor/estee lauder itp., kremu BB dla lekko opalonej karnacji: calrins lub Bobbi Brown ewentualnie coś podobnego ale bez różowych tonów, szukam też brzoskwiniowej i żywej łososiowej pomadki - chętnie MAC, paletki NAKED, z pielęgnacji chętnie peelingów mocnych, gruboziarnistych do ciała - za collistara solnego oddam duzo
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie w wątkach za
Olej ze słodkich migdałów 60 ml - nowy Zielony Klub, Masło SHEA – 50 g Olej sezamowy i lniany tłoczone na zimno - odlewki po 50 lub 100 ml (brak na zdjęciu) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za mgiełki B&BW i ędzel do cieni i briw ecotools?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za :
Be Beauty, płyn micelarny do demakijażu i tonizacji 200 ml – nowy Mgiełka Bath & Body Works 88 ml Japanese cherry blossom - ubytek 1 cm, ?
![]() |
#76 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
|
hej, tamta wymiana jeszcze nie jest dogadana w sumie, a bardziej by mnie ucieszyło wysłanie wszystkich lakierów w świat, więc jeśli pasuje Ci ta wymiana, którą zasugerowałam, to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
* Bourjois, woda micelarna do demakijażu twarzy i oczu 250 ml – troszkę mniej niż 1/2
* Be Beauty, płyn micelarny do demakijażu i tonizacji 200 ml – nowy * Olej z czarnuszki 60 ml - nowy (tylko za coś z wish), całość lub odlewka * Yves Rocher, żel pod prysznic Yellow Peach 50 ml – nowy to mi się spodobało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się sporo: Amla, oleje lniany i sezamowy, spirulina, chlorella, stewia, szampon Eco cosmetics i puder L'Oreal
![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kilka rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam selekcję
![]() Czy spirulina ma jakąś datę ważności?
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
hej znajdziesz coś u mnie za
* Secret powder fresh, antyperspirant, 96g - nowy ![]() i może kilka innych
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic, pozdrawiam
![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Może spróbujemy jeszcze raz
![]() miałam sporo dokładek, podoba mi się Secret powder fresh, antyperspirant, 96g - nowy Dr Scholl's, preparat na odciski i modzele, nieotwierany, data ważności 10.2013 (dorzucę do wymianki) * Deo kryształ 60g – naturalny dezodorant – nowy, maźnięty jedynie na dłoni Mgiełka Bath & Body Works 88 ml Japanese cherry blossom - 1/2 opakowania -mydła w kostce IBUPROFEN, Equate, tabletki 200 mg, 250 sztuk, oryginalnie zamknięte – 07/2014 Kawa ziarnista Starbucks, Dark, 1,13 kg – zostało 0,82 kg, dla nas za mocna, rozsypię na mniejsze porcje * Kardamon mielony 50 g – nowy (posiadam też niemielony – można pytać) * Kamis, przyprawa w młynku do kawy i deserów – ubytek minimalny * Delux syrop o smaku karmelowym do kaw i deserów – odlewka * Equate, NiteTime - płyn przeciwko bólom, gorączce, katarowi itd, 355 ml - nowy, 01.2015 * Aspiryna 325 mg, 140 tabletek - nowa, dobra na ból, a jeszcze lepsza do maseczki aspirynowej (mam jeszcze drugie opakowanie niedawno otwarte, ok. 90 sztuk i mogę zrobić odsypkę) * Victoria's syrop barmański do kaw i drinków KOKOS - odlewka
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej zależało mi na spirulinie, więc chyba w ogóle podziękuję - może przy jakiejś dokładce uda nam się wymienić.
Notabene, zachęciłaś mnie do kupna ![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Coś za olej ze słodkich migdałów, czarnuszki, zapachy kosmetyczne albo peelingi z zsk?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Mogę oddać ci żel do skórek Sally Hansen za płyn micelarny Be Beauty. Żel był używany klika razy, jeśli jesteś zainteresowana, mogę ci podesłać fotę ze stopniem zużycia.
Dodaję link do wymiany Edytowane przez AnnBlus Czas edycji: 2014-01-02 o 20:40 Powód: dodanie linku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Wstrzymuję wymianki do 8 stycznia z powodu nikłego dostępu do komputera, proszę o wyrozumiałość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.