|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymienię lakiery, balsamy, makijaż. styczeń 2014
Chętnie oddam:
Balsamy Sephora Head to toe hydrator, 75 ml, nowy Deborah Boietyc, Corpo Nuovo, ReModel, Shock action body cream, 75 ml, nowy Deborah Boietyc, Corpo Nuovo, Wellness, Energising hydrating lotion, 75 ml, nowy Makijaż Babor, Mineralny cień do powiek, 04 blue pastel, 1 g, nowy Avon Glazewear Sparkle, błyszczyk 6 ml, kolor Sugar Cane, nowy, oryginalnie zafoliowany, choć dostałam go dość dawno, ale nie wygląda na przeterminowany ![]() Benefit, błyszczyk Life on the A list (z paletki She's so jetset), 5,2 ml, nowy Róż Bourjois, 74 rose ambre, używany ubytek znikomy - oddany Emite Makeup, gąbki do podkładu, 6 szt., nowe, takie - wycofuję Pędzel z paletki Urban Decay Naked 2, nieużywany, choć troszkę ubrudzony osypującymi się cieniami w pudełku. Mogę uprać na życzenie ![]() Paznokcie Sally Hansen, Instant cuticle remover (niebieski), używany, brakuje do górnej krawędzi napisu "Sally Hansen" - oddany Sally Hansen Cuticle Massage Cream, nowy Lakier Beautybird, Yes I do, nowy, 10 ml Lakier Calzedonia, Blu bolla, nowy, 12 ml -oddany Lakier pachnący Revlon, Ocean breeze, 15 ml, użyty 1 raz na wszystkie paznokcie, starte 2 linijki napisów na dole Lakier Catrice, From dusk to dawn, 10 ml, użyty 1 raz na wszystkie paznokcie Lakier Bourjois So Laque, Fuchsia hype, 10 ml, użyty 1 raz na wszystkie paznokcie -oddany IsaDora Wonder Nail, Cinderella Pink, 6 ml, użyty 1 raz na wszystkie paznokcie OPI matte top coat, 15 ml, użyty 1 raz na 1 paznokieć Próbki Próbka perfum Thierry Mugler, Angel, 1,2 ml, nowa - oddana 3 szt. próbek kremu Soraya 30+ Art and Diamonds, ten, po 1,5 ml 2 próbki wygładzającej bazy pod podkład Sephora, ta, 1,5 ml W Warszawie mogę wymienić się face-to-face. Dodaję mgiełkę Victoria's Secret, zużycie jak na zdjęciu, lekkie pęknięcie korka widoczne na zdjęciu Szukam: Fitomed, maseczka-peeling K+K Spirulina NaturVital Sensitive Hair Mask Aloe Vera Juniper Zimbro Bingo, SPA, Kuracja do włosów z 40 aktywnych składników Iwostin, Purritin, Emulsja matująca (najlepiej próbka) Róż Nars, może ktoś chce oddać jakiś? ![]() Lakiery Essie, Where's my chaffeur, Good as gold, Penny talk Inne lakiery Essie lub OPI Próbki perfum Próbki bardzo jasnych podkładów matujących Ciemnofioletowe cienie do powiek, taki bakłażan Żele pod prysznic Victoria's Secret, Bath and Body Works, ewentualnie Body Shop Dezodoranty zapachów górno- i średniopółkowych (czyli raczej Chanel albo CK, a nie Playboy) Edytowane przez AnnBlus Czas edycji: 2014-01-10 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię lakiery, balsamy, makijaż. 01.2014
coś u mnie za IsaDora Wonder Nail, Cinderella Pink?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
coś za :
Lakier Bourjois So Laque, Fuchsia hype, Lakier Calzedonia, Blu bolla Sally Hansen, Instant cuticle remover Próbka perfum Thierry Mugler, Angel, 1,2 ml, nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
heh, gdy widzę wypiekanki Bourjois, to się slinię
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
a proszę bardzo
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
mnie pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za balsamy?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 mój wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za róż Bourjois i lakier do paznokci Bourjois?
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() Sally Hansen, Instant cuticle remover (niebieski), używany, brakuje do górnej krawędzi napisu "Sally Hansen" Sally Hansen Cuticle Massage Cream, nowy Lakier Catrice, From dusk to dawn, 10 ml, użyty 1 raz na wszystkie paznokcie ( w tym wypadku, który to z tych dwóch ?)
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię lakiery, balsamy, makijaż. styczeń 2014
Biorę
![]() W takim razie wymieniamy: Sally Hansen, Instant cuticle remover (niebieski), używany, brakuje do górnej krawędzi napisu "Sally Hansen" za Płyn do demakijażu Be Beauty, nowy. Zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię lakiery, balsamy, makijaż. styczeń 2014
OPI matte top coat, 15 ml, użyty 1 raz na 1 paznokieć
możliwa osobista. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.