|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sylwester w domu, Ty też?
Cytat:
Cieszę sie, że ktoś oprócz mnie tu jeszcze będzie, bo chyba najgorsze jest siedzenie samemu, jak dla mnie.
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Przykro mi tylko z tego powodu, że jeszcze rok temu miałam fajną i zgraną paczkę znajomych, a teraz? Szkoda gadać... W ciągu tego roku tyle się zmieniło, porobiły się jakieś grupki, chwilami czułam się jak w przedszkolu jak widziałam o co oni się obrażają . Kiedyś na jakimś forum (nie jestem pewna czy to nawet na wizażu nie było) ktoś napisał, że sylwester to tylko zwykły dzień, po którym będzie aż 365 dni na poznanie nowych znajomych, z którymi spędzimy kolejnego sylwestra. I tego się trzymajmy!
|
|
|
#63 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I ten samotny sylwester jeszcze bardziej boli.
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sylwka najem się i napiję za wszystkie czasy, ooo tak . O północy wypijemy wirtualnego szampana, życząc sobie aby ten nowy rok był dla nas wszystkich lepszy! Sobie chyba najbardziej będę życzyć, abym nauczyła się w końcu wychodzić do nowych ludzi zamiast siedzieć w domu, przecież oni sami do mnie nie przyjdą
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Przeróżnie spędzałam sylwestra, od imprezowych domówek, poprzez wyjazdy do Paryża, Mediolanu, Warszawy, z rodzicami w domu, z mężem w domu, z przyjaciółmi na balach sylwestrowych, koncertach, na kameralnych wyjazdach w górach kończąc.
W tym roku z mężem w domu, niejako z konieczności, (jestem w ciąży). Moje sylwestry były zawsze udane, bo wszystko zależy od nastawienia. Moim niespełnionym sylwestrem był opisany już tutaj plan spędzenia go samej na gorącej kąpieli z pianą, szampanem, maratonem filmowym i przy pudełku pysznych lodów. Masz szansę zrealizować go za mnie, a w przyszłym roku życzę wymarzonej imprezy. ![]() p.s. Dla mnie to nie jest zwykła noc. )
najważniejsze w życiu jest być zdrowym, mieć zdrowego małżonka, zdrowe dziecko, zdrowych rodziców, zdrowe rodzeństwo. wszystko inne jest kwestią chęci i siły, niekiedy szczęścia... Edytowane przez wika82 Czas edycji: 2013-12-23 o 21:03 Powód: dopisek |
|
|
|
#66 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi dobrze szło na początku roku. Tak od czerwca już coraz gorzej. A co do miłości... Fajnie byłoby mieć kogoś takiego, kto będzie z Tobą zawsze - nawet kiedy inni się odwrócą... Póki co jednak skupiam się na znalezieniu porządnej paczki przyjaciół, bo tych których uważałam za przyjaciół chyba niezupełnie można tak nazwać.
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#69 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
Tego się trzymajmy, bo i sobie tego życzę
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
W swoim 23- letnim życiu sylwestra zazwyczaj spędzam samotnie. Dawno temu zdarzyło mi się pójść na domówkę, czy zaprosić jakąś koleżankę do siebie. W tym roku znowu brak jakichkolwiek zaproszeń, koleżanek, kolegów, więc posiedzę sobie sama, obejrzę jakiś film, albo poczytam książkę. Ja w sumie jestem domatorką, więc "impreza" w domu jak najbardziej mi pasuje, ale chętnie spędziłabym ją z kimś obok.
|
|
|
|
#71 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam świetne przyjaciółki, ale obie w związkach, a mi kogoś takiego brakuje.Raczej nie, bo one się w sumie nie znają, jedna to kumpela z gimnazjum, druga z nowej klasy w liceum. Poza tym być na przyczepkę to głupio. |
|
|
|
|
#72 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem co czujesz, bo kumpela zapraszała mnie jakiś miesiąc temu na sylwestrową "imprezę" u niej w domu, no ale właśnie: miała to być "impreza" trzyosobowa (tzn. ja, ona i chłopak na którym baardzo jej zależy). Oczywiście odmówiłam ![]() Dark secret love zapraszamy na Wizaż w sylwka
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam my rok temu zaprosiliśmy kolegę tż i było fajnie. Nie jesteśmy z tych par co to muszą się wiecznie miziać przy każdym. W tym roku też wpada do nas kolega, ale inny bo ma ciężką sytuację (teraz przychodził do nas kilka dni z rzędu na obiady np) i będzie jeszcze fajniej. Zależy od ludzi
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w zeszłym roku byłam z chłopakiem i koleżanką i pod tym względem było fajnie
tylko, że my mieszkaliśmy razem, więc nasza trójka była zgrana, może dlatego nie było 'na doczepkę' : )
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
ja spedzam z TZw zaciszu domowym i taki sylwek najbardziej mnie cieszy.
A jak mamy jeszcze jakas gre, w ktora mozemy wspolnie pograc to juz rewelacja
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
też mi się wydaje, że nie ma tu czego przeżywać. Impreza, jak każda inna.
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Ja spędzam sama z wyboru i nie mogę się doczekać.
Co roku gdzieś bywałam i nie przypominam sobie, żebym była zadowolona. Bardzo potrzebuję odpoczynku od ludzi, chwili dla lektury, samotności, bycia ze sobą. Może wpadnę na jakieś ciekawe pomysły odnośnie postanowień noworocznych, dokonam podsumowań, ale przede wszystkim WYŚPIĘ SIĘ.
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak ktoś tu wcześniej zauważył; jest duża różnica w spedzaniu sylwestra z tz a spedzaniu go samotnie.
W zeszłym roku spędziłam sylwka na wizażu i było całkiem fajnie. W tym roku też mnie to czeka i juz planuje kupić dużo dobrych rzeczy Nie jest to moze moj sylwester marzeń., bo wolałabym go spędzić z tz, ale przynajmniej nayebie się czymś dobrym ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#79 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
Ja też chciałam z TŻ posiedzieć, ale jemu wypadła nocka w pracy także zostanę tylko ja i Wizaż i góra jedzenia i alkoholu
|
|
|
#80 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
. Pamiętam, jak kilka lat temu wróciłyśmy z kumpelą z domówki (spała wtedy u mnie) i o 5:30 zachciało nam się szampana... Żadna z nas nie umiała go otworzyć, w końcu rozbiłyśmy górną część butelki o barierkę na balkonie... Nie było to mądre, no ale cóż ![]() Ooo tak, co do tej góry jedzenia i alkoholu to macie rację
|
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Wszystko na to wskazuję (i się nie zmieni już) że i ja będę sama w Sylwestra - co mnie strasznie dobija, że beczę tu prawie (tłumaczę się kijowym dniem).... Znajomi, z którymi miałam kontakt rok temu, nawet miesiąc temu, teraz zapomnieli o mnie. Tak to jest jak jest się samemu. Każdy tylko wszędzie parami. Wybaczcie za moją historię życia, ale musiałam to wyrzucić
Edytowane przez megi1416 Czas edycji: 2014-01-01 o 11:12 |
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
W tym roku w domu u Tż. Planowaliśmy jakiś wypad do znajomych, ale wyszło inaczej. Zrobimy sobie totalnie luźny wieczór - w wygodnych ubraniach, z masą pyszności i filmami
![]() Większość moich sylwestrów było w domu i za każdym razem było w porządku. Co do sylwestra na Wizażu - to lepiej spędzić go w ten właśnie sposób, z ludźmi którzy nas rozumieją, niż na imprezie z ludźmi, których nie lubimy i udawać że dobrze się bawimy.
|
#83 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie samotny Sylwester to norma, bo mam zwierzaki. Ale nawet jakbym nie miała, pewnie byłabym sama lub sama gdzieś poszła, bo tam gdzie dostałam zaproszenie, wcale nie chcę iść.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wczoraj dostałam dwa zaproszenia na imprezy
. Druga impreza to sylwester na sali, a zrezygnowałam bo niezbyt lubię zaproszone na nią towarzystwo + oczywiście nie mam pary. I powiem Wam, że nie żałuję, że odmówiłam!
|
|
#85 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Chciałam spytać, bo kojarzę Twoje wcześniejsze wątki, jak nie chcesz to nie odpowiadaj. Mówiąc o swoim TŻ masz na myśli tego, który tak lekko mówiąc niefajnie się zachował, gdy dowiedział się o Twoim problemie, czy nowy? |
|
|
|
|
#86 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Na spacer też pewnie pójdę, jak kogoś fajnego spotkam to i pogadam
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Czekałam na ten wątek, ale myślałam że będzie na Plotkowym
![]() Mój sylwester wygląda tak: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...png?1388172819 ![]() Dzień jak każdy inny, nie lubię tego całego zamieszania.
|
|
#88 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#90 |
|
❤ bee happy ❤
|
No ba !
![]() Poza tym ja nie mam tv w mieszkanku, tylko Internet. Już nie chciało nam się zakładać dodatkowo tv skoro i tak nie oglądamy
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

. Przykro mi tylko z tego powodu, że jeszcze rok temu miałam fajną i zgraną paczkę znajomych, a teraz? Szkoda gadać... W ciągu tego roku tyle się zmieniło, porobiły się jakieś grupki, chwilami czułam się jak w przedszkolu jak widziałam o co oni się obrażają
. Kiedyś na jakimś forum (nie jestem pewna czy to nawet na wizażu nie było) ktoś napisał, że sylwester to tylko zwykły dzień, po którym będzie aż 365 dni na poznanie nowych znajomych, z którymi spędzimy kolejnego sylwestra. I tego się trzymajmy!
. O północy wypijemy wirtualnego szampana, życząc sobie aby ten nowy rok był dla nas wszystkich lepszy! Sobie chyba najbardziej będę życzyć, abym nauczyła się w końcu wychodzić do nowych ludzi zamiast siedzieć w domu, przecież oni sami do mnie nie przyjdą 

Tego się trzymajmy, bo i sobie tego życzę 

Wiem co czujesz, bo kumpela zapraszała mnie jakiś miesiąc temu na sylwestrową "imprezę" u niej w domu, no ale właśnie: miała to być "impreza" trzyosobowa (tzn. ja, ona i chłopak na którym baardzo jej zależy). Oczywiście odmówiłam