![]() |
#61 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 443
|
Dot.: zwi±zek na odleg³o¶æ
Najlepiej niech dziewczyna rzuci studia dla pó³rocznego zwi±zku, wyprowadzi siê z domu, zamieszka w mie¶cie autora i tam wynajmuje mieszkanie, co nie?
Bosze... :facepalm: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 223
|
Cytat:
![]() Autorze - chyba nikt nie jest w stanie siedzieæ non stop przez ca³y wolny czas nad ksi±¿kami. Studiowa³am na tej uczelni, co ona, znam ludzi z ró¿nych kierunków i wiêkszo¶æ ludzi oprócz studiów na tej wielce presti¿owej uczelni by³a w stanie pracowaæ, studiowaæ drugi kierunek lub chocia¿ udzielaæ siê w jakich¶ ko³ach i organizacjach, a do tego nie¼le imprezowaæ. Nawet w moim najciê¿szym semestrze, tu¿ przed sesj± udawa³o mi siê zorganizowaæ jeden dzieñ tygodniowo dla T¯. Mo¿e j± zapytaj, kiedy siê uczy, czy nie mo¿e sobie jako¶ inaczej tego rozplanowaæ. Zaproponuj jej, ¿eby jako¶ zaczê³a sobie organizowaæ czas tak, ¿eby mieæ np. sobotê woln±. Bo moim zdaniem ma jaki¶ problem z organizacj± czasu. Mo¿e w tygodniu przesiaduje ci±gle np. na Facebooku, a ca³± naukê zostawia na weekend. Druga opcja jest taka, ¿e jej s³abo na Tobie zale¿y. Nauka jest przykrywk± dla "nie chce mi siê", a to mówienie, ¿e liczy siê z tym, ¿e mo¿esz z ni± zerwaæ to ju¿ w ogóle dla mnie jest dziwne, jakby jej zupe³nie nie zale¿a³o. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
I ja do³±czy³am od niedawna do tego grona...
Wiem, ¿e ³atwo nie jest ale mam nadziejê, ¿e damy radê ps jest jaka¶ grupa wsparcia na wiza¿u dla kobiet/mê¿czyzn których partner wyemigrowa³? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
sissy that walk
Wiadomo¶ci: 10 668
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 501
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 53
|
Cytat:
Jeste¶my razem 1,5 roku, ale on w Irlandii jest od 2 miesiêcy. Niestety musia³ wyjechaæ. A ja teraz studiujê, poza tym z innych wzglêdów nie mog³am wyjechaæ z nim. Tak, jest Polakiem. Jak na razie siê nie zanosi aby on móg³ wróciæ albo ja pojechaæ, jednak jak problemy przemin± ja tam pojadê, albo on wróci. To jest kwestia jeszcze do omówienia, jak na razie siê tym nie zajmujemy. Czasami jest naprawdê ciê¿ko, ja bardzo ¼le znoszê roz³±kê, ale wiem, ¿e przysz³o¶æ jest nasza ![]() Planujemy przyjazdy, ja by³am u niego na ¶wiêta, teraz on chce przylecieæ do Polski. Ja znam du¿o zwi±zków z tak± odleg³o¶ci± jak Wy, Autorze i spokojnie daj± radê. Je¿d¿± do siebie, ucz± siê u siebie, pracuj±, ale mimo wszystko w weekendy s± razem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 108
|
Cytat:
![]() U mnie jest jednak znacznie trudniej...
![]() |
![]() |
#68 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 501
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.