zwi±zek na odleg³o¶æ - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-01-13, 10:52   #61
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 443
Dot.: zwi±zek na odleg³o¶æ

Najlepiej niech dziewczyna rzuci studia dla pó³rocznego zwi±zku, wyprowadzi siê z domu, zamieszka w mie¶cie autora i tam wynajmuje mieszkanie, co nie?
Bosze... :facepalm:
jesienny_lisc jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-13, 13:36   #62
Magdallen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 223

Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Poka¿ wiadomo¶æ
Najlepiej niech dziewczyna rzuci studia dla pó³rocznego zwi±zku, wyprowadzi siê z domu, zamieszka w mie¶cie autora i tam wynajmuje mieszkanie, co nie?
Bosze... :facepalm:
Widzê, ¿e to jest niestety na Wiza¿u uniwersalna rada dla zwi±zków na odleg³o¶æ. Chocia¿ je¶li by kto¶ napisa³, ¿e faktycznie chce dla kogo¶ rzuciæ wszystko i jechaæ, to odezw± siê g³osy, ¿eby tego nie robiæ.

Autorze - chyba nikt nie jest w stanie siedzieæ non stop przez ca³y wolny czas nad ksi±¿kami. Studiowa³am na tej uczelni, co ona, znam ludzi z ró¿nych kierunków i wiêkszo¶æ ludzi oprócz studiów na tej wielce presti¿owej uczelni by³a w stanie pracowaæ, studiowaæ drugi kierunek lub chocia¿ udzielaæ siê w jakich¶ ko³ach i organizacjach, a do tego nie¼le imprezowaæ. Nawet w moim najciê¿szym semestrze, tu¿ przed sesj± udawa³o mi siê zorganizowaæ jeden dzieñ tygodniowo dla T¯. Mo¿e j± zapytaj, kiedy siê uczy, czy nie mo¿e sobie jako¶ inaczej tego rozplanowaæ. Zaproponuj jej, ¿eby jako¶ zaczê³a sobie organizowaæ czas tak, ¿eby mieæ np. sobotê woln±. Bo moim zdaniem ma jaki¶ problem z organizacj± czasu. Mo¿e w tygodniu przesiaduje ci±gle np. na Facebooku, a ca³± naukê zostawia na weekend.
Druga opcja jest taka, ¿e jej s³abo na Tobie zale¿y. Nauka jest przykrywk± dla "nie chce mi siê", a to mówienie, ¿e liczy siê z tym, ¿e mo¿esz z ni± zerwaæ to ju¿ w ogóle dla mnie jest dziwne, jakby jej zupe³nie nie zale¿a³o.
Magdallen jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-13, 15:07   #63
Violet Star
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

I ja do³±czy³am od niedawna do tego grona...
Wiem, ¿e ³atwo nie jest ale mam nadziejê, ¿e damy radê

ps jest jaka¶ grupa wsparcia na wiza¿u dla kobiet/mê¿czyzn których partner wyemigrowa³?
Violet Star jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-13, 15:13   #64
mary_poppins
sissy that walk

Wiadomo¶ci: 10 668

Cytat:
Napisane przez Violet Star Poka¿ wiadomo¶æ
ps jest jaka¶ grupa wsparcia na wiza¿u dla kobiet/mê¿czyzn których partner wyemigrowa³?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=686043&page=163 zapraszamy
mary_poppins jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-13, 18:20   #65
strix55
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 501

Cytat:
Napisane przez Magdallen Poka¿ wiadomo¶æ
Widzê, ¿e to jest niestety na Wiza¿u uniwersalna rada dla zwi±zków na odleg³o¶æ. Chocia¿ je¶li by kto¶ napisa³, ¿e faktycznie chce dla kogo¶ rzuciæ wszystko i jechaæ, to odezw± siê g³osy, ¿eby tego nie robiæ.

Autorze - chyba nikt nie jest w stanie siedzieæ non stop przez ca³y wolny czas nad ksi±¿kami. Studiowa³am na tej uczelni, co ona, znam ludzi z ró¿nych kierunków i wiêkszo¶æ ludzi oprócz studiów na tej wielce presti¿owej uczelni by³a w stanie pracowaæ, studiowaæ drugi kierunek lub chocia¿ udzielaæ siê w jakich¶ ko³ach i organizacjach, a do tego nie¼le imprezowaæ. Nawet w moim najciê¿szym semestrze, tu¿ przed sesj± udawa³o mi siê zorganizowaæ jeden dzieñ tygodniowo dla T¯. Mo¿e j± zapytaj, kiedy siê uczy, czy nie mo¿e sobie jako¶ inaczej tego rozplanowaæ. Zaproponuj jej, ¿eby jako¶ zaczê³a sobie organizowaæ czas tak, ¿eby mieæ np. sobotê woln±. Bo moim zdaniem ma jaki¶ problem z organizacj± czasu. Mo¿e w tygodniu przesiaduje ci±gle np. na Facebooku, a ca³± naukê zostawia na weekend.
Druga opcja jest taka, ¿e jej s³abo na Tobie zale¿y. Nauka jest przykrywk± dla "nie chce mi siê", a to mówienie, ¿e liczy siê z tym, ¿e mo¿esz z ni± zerwaæ to ju¿ w ogóle dla mnie jest dziwne, jakby jej zupe³nie nie zale¿a³o.
pisalem juz w poprzednich postach ¿e nie jest tak jak Ty to przesdstawiasz
strix55 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-14, 13:34   #66
Zetowiczka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 53

Cytat:
Napisane przez zakochana08 Poka¿ wiadomo¶æ
Gdzie mieszka Twój T¿? Jak d³ugo jeste¶cie razem? On jest Polakiem? Opowiedz co¶ o Was
Widzê, ¿e nie tylko ja ¿yjê na tak± odleg³o¶æ...
Mój ch³opak mieszka w Irlandii.
Jeste¶my razem 1,5 roku, ale on w Irlandii jest od 2 miesiêcy. Niestety musia³ wyjechaæ. A ja teraz studiujê, poza tym z innych wzglêdów nie mog³am wyjechaæ z nim. Tak, jest Polakiem.
Jak na razie siê nie zanosi aby on móg³ wróciæ albo ja pojechaæ, jednak jak problemy przemin± ja tam pojadê, albo on wróci. To jest kwestia jeszcze do omówienia, jak na razie siê tym nie zajmujemy.
Czasami jest naprawdê ciê¿ko, ja bardzo ¼le znoszê roz³±kê, ale wiem, ¿e przysz³o¶æ jest nasza
Planujemy przyjazdy, ja by³am u niego na ¶wiêta, teraz on chce przylecieæ do Polski.

Ja znam du¿o zwi±zków z tak± odleg³o¶ci± jak Wy, Autorze i spokojnie daj± radê. Je¿d¿± do siebie, ucz± siê u siebie, pracuj±, ale mimo wszystko w weekendy s± razem.
Zetowiczka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-14, 14:17   #67
zakochana08
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 108

Cytat:
Napisane przez Zetowiczka Poka¿ wiadomo¶æ
Mój ch³opak mieszka w Irlandii.
Jeste¶my razem 1,5 roku, ale on w Irlandii jest od 2 miesiêcy. Niestety musia³ wyjechaæ. A ja teraz studiujê, poza tym z innych wzglêdów nie mog³am wyjechaæ z nim. Tak, jest Polakiem.
Jak na razie siê nie zanosi aby on móg³ wróciæ albo ja pojechaæ, jednak jak problemy przemin± ja tam pojadê, albo on wróci. To jest kwestia jeszcze do omówienia, jak na razie siê tym nie zajmujemy.
Czasami jest naprawdê ciê¿ko, ja bardzo ¼le znoszê roz³±kê, ale wiem, ¿e przysz³o¶æ jest nasza
Planujemy przyjazdy, ja by³am u niego na ¶wiêta, teraz on chce przylecieæ do Polski.

Ja znam du¿o zwi±zków z tak± odleg³o¶ci± jak Wy, Autorze i spokojnie daj± radê. Je¿d¿± do siebie, ucz± siê u siebie, pracuj±, ale mimo wszystko w weekendy s± razem.
Masz racjê, czasem jest naprawdê ciê¿ko... A jak d³ugo potrwa ta Wasza roz³±ka? W sensie, kiedy Ty zamierzasz przenie¶æ siê do Niego lub On wróciæ do Ciebie? W ka¿dym razie trzymam za Was kciuki, aby¶cie jak najszybciej mogli byæ znów razem!

U mnie jest jednak znacznie trudniej...

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-01-19, 18:54   #68
strix55
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 501
Red face Dot.: zwi±zek na odleg³o¶æ

Cytat:
Napisane przez zakochana08 Poka¿ wiadomo¶æ
Masz racjê, czasem jest naprawdê ciê¿ko... A jak d³ugo potrwa ta Wasza roz³±ka? W sensie, kiedy Ty zamierzasz przenie¶æ siê do Niego lub On wróciæ do Ciebie? W ka¿dym razie trzymam za Was kciuki, aby¶cie jak najszybciej mogli byæ znów razem!

U mnie jest jednak znacznie trudniej...
a jak siê tak rzadko widzicie to nie wydaje siê wam ¿e jestescie daleko od siebie? nie oddalacie sie?
strix55 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-19 19:54:57

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.