![]() |
#61 | ||
sissy that walk
|
Dot.: Tż i jego kolega z pracy = frustracja!
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz co, mnie się wydaje, że Twój TŻ przeżywa swego rodzaju fascynację tym przyjacielem, fakt że to może wyglądać trochę gejowato ![]() ![]() Możesz albo spróbować jeszcze poczekać, zobaczyć czy im się jednak nieco nie znudzi, albo posadzić przed sobą faceta i mu wprost i dość dosadnie powiedzieć, że z kolegą spędza więcej czasu niż z Tobą, że już praktycznie nic razem nie robicie, Tobie jest przykro z tego powodu i że jak tak dalej pójdzie, jeśli nie określi sobie pewnych granic i pewnych priorytetów, to Wasz związek na tym ucierpi (w sumie chyba już ucierpiał), a potem się rozpadnie. Bo tak się po prostu dzieje ze związkami, które nie są pielęgnowane i w których ludzie nie mają już ze sobą wiele wspólnego, żyją obok siebie zamiast ze sobą. Możesz dodać, że cieszysz się że ma kumpla, fajnie że spędzają razem ileś czasu, ale Ty też powinnaś mieć czas z nim, tylko dla siebie, bez smsów z kumplem, bez przerywania tego co robicie bo on musi pogadać z kumplem i bez zmieniania planów bo kumpel wyraził ochotę na spotkanie akurat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]()
Od 30.05 zero papierochów i napojów gazowanych! Ćwiczę, bo lato ![]() Edytowane przez Viktra Czas edycji: 2014-01-15 o 11:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zadzwonił, a Ty już doszukujesz się w tym tego, że może coś zrozumiał? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Od 30.05 zero papierochów i napojów gazowanych! Ćwiczę, bo lato ![]() Edytowane przez Viktra Czas edycji: 2014-01-15 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak widać są ludzie, którzy nie rozumieją spokojnych, rzeczowych komunikatów i bez fochów nie da rady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2014-01-15 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Wiesz jesli on przeklada nasze wyjscie razem to ja nie chce ciagle dawac mu sygnału, ze czekam z ustesknieniem, az misiaczek pysiaczek znajdzie czas. Nie bede ciagle czegos proponowac, czekam na jego inicjatywe.
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
Przesadzasz. Powiedzenie facetowi, z którym przecież dzielisz łoże, że byś chciałaś z nim iść na kawę / piwo / mięso renifera, to nie jest jakieś płaszczenie się, tylko komunikat "chcę z Tobą spędzisz czas". No takiego masz faceta: nie domyśli się, sam na razie niczego nie zaproponuje, więc sorry, jeżeli chcesz tu coś zmieniać, ratować, to musisz sama wyciągnąć do niego rękę. A jeżeli nie, bo nie, bo się zacięłam w swoim uporze, to spakuj jemu lub sobie walizki już dzisiaj, bo najdalej do lata nie będzie tutaj czego zbierać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Od 30.05 zero papierochów i napojów gazowanych! Ćwiczę, bo lato ![]() Edytowane przez Viktra Czas edycji: 2014-01-15 o 12:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Ja to jestem nerwus. Opieprzylabym gościa z góry na dół. Zarządziła dni milczenia. Nawet jakby on się obraził to w końcu wyszedłby że swojej skorupki. Ale ja nadal bym milczała. I przeprowadzila go na kanapę;p
Jak nie prośbą tp groźba Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Spotykałam się kiedyś z facetem, który miał swojego najlepszego w świecie przyjaciela. Przyjaciel był w czasie kilkutygodniowego wyjazdu służbowego, kiedy my sie poznaliśmy, więc najpierw wysłuchiwałam tylko opowiesci o nim jakim jest cudownym człowiekiem i z pewnym zdziwieniem obserwowałam wzajemną wymianę maili i smsów obu panów. Już wtedy dziwiło mnie natężenie tego kontaktu, ale za bardzo byłam pochłonięta naszą rozwijającą się znajomością, żeby coś podejrzewac.
Kiedyś mój amant odebrał telefon od przyjaciela słowami : "Cześc mordko kochana". Nie wiedział, że słyszę, byłam w drugim pokoju. Cóż, wtedy myslałam, że to taki dziwny styl rozmawiania, chociaż lekko mnie otrzepało- i tam mordka i ten ton głosu. Przyjaciel wrócił w sobotę po południu i tego samego dnia umówili się na powitalną kolację w restauracji. We dwóch oczywiście, nasza planowana randka została odwołana w trybie natychmiastowym. Dostąpiłam zaszczytu poznania go parę dni później i przestałam miec jakiekolwiek wątpliwości- i na sam jego widok i na widok ich przyjacielskiego pocałunku i objęcia. Na swoje usprawiedliwienie powiem, że ten z którym się spotykałam absolutnie, ale to całkowicie na geja nie wyglądał, a znajomosc nie weszła w fazę większej bliskości, żebym mogła cos zweryfikowac w łóżku. Więc musiałam Ci tę niesmaczną historię opisac, bo nauczyła mnie boleśnie, żeby nie tracic czujności w obliczu dużej, niewytłumaczalnej zażyłości facetów. Oni też wysyłali sobie zdjęcia z codziennych czynności, zaczynali dzień smsem i kończyli mailiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]()
Od 30.05 zero papierochów i napojów gazowanych! Ćwiczę, bo lato ![]() Edytowane przez Viktra Czas edycji: 2014-01-15 o 12:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Może to nie jest takie złe. Jeśli radośnie będzie przyjmować propozycje i sama proponować wyjścia, to da mu jasny sygnał, że nic się nie stało i dalej może ją ignorować. Nie zachęcam też do odrzucania wszystkich propozycji, trzeba jakiś znaleźć złoty środek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Mi tu śmierdzi gejowskim układem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
No wlasnie, panicz bedzie uważał, ze wszystko cacy. Postaram sie znalezc ten zloty srodek, tylko znow to ja bede sie starac
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech się wykaże. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przestane mu wspominac o wspolnym wyjsciu, moze wyciagne kolezanke z grupy do tego kina. Zobaczymy czy sie wykaże. Dziękuje wszystkim za rozmowę i rady, uświadomiły mi pewne rzeczy ![]()
Od 30.05 zero papierochów i napojów gazowanych! Ćwiczę, bo lato ![]() Edytowane przez Viktra Czas edycji: 2014-01-15 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
.
|
a jak się ta sprawa rozwiązała? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=733813
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Tzn wiesz... mój tż po kilku latach odnowił kiedyś przyjaźń i też bardzo się cieszył. Wkurzało mnie to jakiś czas bo rozumiesz - nie byłam przyzwyczajona do czegoś takiego jak "idę do kumpla" bo przedtem mieliśmy wspólnych znajomych.
Tylko nigdy w życiu nie pisali tak ze sobą, nie rzucał wszystkiego itd.... Więc to wydaje sie dziwne. a on nie widzi, że to dziwne? ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
Po prostu powiedz mu chcę tak i tak, nie podoba mi się to i to, mam prawo do tego i tego i wcale nie uważam tego za czepialstwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#85 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I już w tamtym wątku kilka osób pisało Ci, że zachowanie faceta pachnie kimś trzecim. ![]() Zaczynam się przychylać do tego, że kolega może być przykrywką do spotkań z kimś innym. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2014-01-15 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
no właśnie chciałam zapytać czy to na pewno zawsze jest kolega, nie koleżanka zwana Tadkiem xd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Konto usunięte
|
Autorka jest pewna, że nie. Chociaż coraz więcej faktów zaczyna temu przeczyć. Bo podejrzana sytuacja jedna, czy druga - no się zdarza, ale kilka podejrzanych spraw, zachowań i to przez dłuższy okres czasu? Za dużo tego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#90 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Generalnie powodzenia życzę i znikam stąd. Nie piszesz nam wszystkiego, praktycznie każda rada zła, jakieś tajemnicze "specyficzne życie erotyczne"... Za dużo dziwów jak na dwa wątki. ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Wcześniej były co chwilę imprezy integracyjne, teraz jest znikanie do kumpla na pół nocy etc. Skoro chcesz usłyszeć jedynie to, co Tobie się wydaje, to nie zakładaj wątku na forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.