|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Perfumy,kosmetyki, przydatne rzeczy do domu
Szukam:
Perfum Armani -Code i wielu innych zapachów męskich wód toaletowych,po goleniu, maszynek, żeli pod prysznic- szeroko pojętych kosmetyków męskich ![]() kolorówki-jasnych, porcelanowych podkładów, czarnych tuszy do rzęs, cieni w zimnych odcieniach, eyelinerów Kosmetyków gabinetowych Akcesoriów kuchennych: plastikowych pojemników na produkty sypkie i żywność spieniacza do mleka pojemników na przyprawy pojemnika na herbate kosmetyków dla dzieci- trochę większych dzieci ![]() ubrań chłopięcych rozmiar 128 i więcej świeczek, wosków, podgrzewaczy kawy najęchętniej do ekspresu ciśnieniowego-może być w ziarnach herbaty najchętniej liściastej tuszy do drukarki Lexmark 4975 Jeśli masz coś z mojej listy napisz Posiadam również rzeczy poza wątkiem |
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczeń dużo nowych kosmetyków bbw, love me green, revitalash
Bardzo bardzo podoba mi się oczyszczajacy zel do skory tłustej i wrazliwej la roche posay,
silikonowa myjka do twarzy i pewnie jeszcze coś bym znalazła. Może dobrałabyś sobie coś u mnie z wątku? poza nim mam kilka pudełeczek na puder sypki-mineralny min po pudrze lumiere, Calvin Klein ...
|
|
#63 |
|
BAN stały
|
50. oczyszczajacy zel do skory tłustej i wrazliwej la roche posay
39. skoncentrowany olejek zapachowy 9.Balsam BBW warm vanilia sugar 236 ml za: 4. Black Diamond coating sealant utrwalacz, jedwabna powłoka ochronna do sztucznych rzęs hit kwcprzedłużanych -7ml tylko wypróbowana ?? podoba mi isę jeszcze: 13.Multi-oil essence 8w1 Eveline 75 ml jakbys coś znalazła to by było super! ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- no w sumie racja.. to może byc : 50. oczyszczajacy zel do skory tłustej i wrazliwej la roche posay 9.Balsam BBW warm vanilia sugar 236 ml za: 4. Black Diamond coating sealant utrwalacz, jedwabna powłoka ochronna do sztucznych rzęs hit kwcprzedłużanych -7ml tylko wypróbowana ?? jeszcze dorzucę jakieś gratisy |
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Hej, na razie dziękuję
|
|
|
|
|
#65 |
|
:)
|
coś za Kate Moss ?
|
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Z twojej wish nic nie mam, ale ewentualnie mogłabym zaproponować jeszcze nowe antyperspiranty nivea, żel pod prysznic nowy tbs oliwkowy, perfumy yr bez-używane,mam jeszcze jeden nowy suchy szampon Bristows.
|
|
#67 |
|
BAN stały
|
dałam za ten utrwalacz 69 zł,więc sądziłam, że jest mniej wiecej podobnie jeśli chodzi o wartość żelu i balsamu. no ale to jeszcze zaproponuję tak:
50. oczyszczajacy zel do skory tłustej i wrazliwej la roche posay skoncentrowany olejek zapachowy -jaki to zapach i ile ml? jaka firma? ![]() jakoś się chyba dogadamy
|
|
|
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
antyperspirant dla kobiet, yr nowa wersja, mogę jeszcze przejrzeć co mi zalega w mieszkaniu i wieczorkiem wypisać te rzeczy
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
okej, więc czekam do jutra na odp
)) całkiem możliwe, ja zapłaciłam 69 zł, kupowałam w sklepie ale wiadomo, że cena w róznych msc się może wahać.. ![]() preferuję w pełni sprawiedliwe wymiany i żeby każda ze stron była zadowolna, wiec sie jakos dogadamy
|
|
|
|
|
#70 |
|
|
i rozumiem że nic nie wybralas u mnie ?
a może jakieś odlewki? mogę zaproponować so elixir purple do 10 ml, e arden 5th avuene style do 15 ml, evidence YR 7 ml, jeszcze JLo Lux do 10 ml, |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
hej poza zegarkiem reszta jest wolna
wpadło mi w oko: 50. oczyszczajacy zel do skory tłustej i wrazliwej la roche posay 16.Wyciąg ze skrzypu polnego i pokrzywy 100 tabletek 13.Multi-oil essence 8w1 Eveline 75 ml 8.Eveline rozświetlajace serum przeciwzmarszczkowe 8 w 1 40 ml 2. MArion spray stylizujacy włosy i ew 54.Kate Moss Muse tester, ubytek widoczny na zdjęciu z 50 ml , mam z wymiany, nie do końca mi pasuje może znajdziesz coś jeszcze u mnie?
|
|
|
|
|
#72 |
|
|
ok, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
grill kosztował ponad 300 zł, więc szukam za niego czegoś o podobnej wartości.
może napisz czego szukasz i co byś chciała oddać za garnek i torbę ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- poza wątkiem mam męski szampon nivea, z tego co widzę u Ciebie w wish ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- haha to się dogadałyśmy mam szampon męski nivea fresh freeze 400 mli 2 nowe pianki taft keratin mousse 4 |
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
zrobiłam taką małą dokładkę- może akurat coś Ci w oko wpadnie
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
hej przypominam się ponownie....jeśli już nie jesteś zainteresowana wymianką daj proszę znać, bo nie wiem na czym stoję
.mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
2. MArion spray stylizujacy włosy 9.Balsam BBW warm vanilia sugar 236 ml 53.organiczny krem do stóp mieta i cytryna bioluxe 54.Kate Moss Muse tester, ubytek widoczny na zdjęciu z 50 ml , mam z wymiany, nie do końca mi pasuje 50. oczyszczajacy zel do skory tłustej i wrazliwej la roche posay ?
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
a wymieniłabyś jeszcze olejek z awokado?
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
zależało by mi na tych rzeczach:
16.Wyciąg ze skrzypu polnego i pokrzywy 100 tabletek 13.Multi-oil essence 8w1 Eveline 75 ml 8.Eveline rozświetlajace serum przeciwzmarszczkowe 8 w 1 40 ml 54.Kate Moss Muse tester, ubytek widoczny na zdjęciu z 50 ml ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- to w takim razie: 16.Wyciąg ze skrzypu polnego i pokrzywy 100 tabletek 13.Multi-oil essence 8w1 Eveline 75 ml 8.Eveline rozświetlajace serum przeciwzmarszczkowe 8 w 1 40 ml 52. wodna mgiełka do twarzy i ciała kwiat pomarańczy put&rub 40.Krem arganowy Argan du maroc 30.Lierac mesolift serum 8 ml ? |
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozumiem
Słuchaj a wymieniłabyś się tak: żel lrp (jaka jest jego data ważności?) Noni care nawilżajacy żel zmywający + 25 l myjka do twarzy masażer skoncentrowany olejek zapachowy (jaki to zapach?) za foremkami na muffinki suchy szampon TBS żel po prysznic oliwkowy, nowy foremki do mufinek z dokładki i szczoteczki do zębów mydło z oliwą z oliwek i olejkiem laurowym niestety chciała przed tobą inna wizażanka...
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post82545656 Wymianka kosmetyki Too Faced, korektory MAC, podkład Smashbox Edytowane przez Hunting Bear Czas edycji: 2014-01-27 o 14:40 |
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
tusze do rzęs MF i bourjois
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
przypominam się
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
podoba mi sie kilka rzeczy ale najbardziej zależy mi na Nawilżający krem ze srebrem Pulanna
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, zgadza się...widzę że robiłaś dokładki i zaintrygował mnie ten kremik do stóp Biolux, mogłabyś mi go może dorzucić
moj wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
jestes zainteresowana tymi tuszami?
|
|
#87 |
|
BAN stały
|
a nadal byłabyś zainteresowana? bo mogłabym wymienić za: 9.Balsam BBW warm vanilia sugar 236 ml
39. skoncentrowany olejek zapachowy |
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Podabają Ci się u mnie tylko maskary? może cos sobie dobierzesz i zrobimy większą wymiankę? w pierwszej kolejności chce się wymienić za Noni care nawilżajacy żel zmywający + 25 l. W dalszej kolejności interesują mnie: Mydło do rąk w piance Bath body works, Balsam BBW warm vanilia sugar , 60 sekundowy wysuszacz utwardzacz nabłyszczacz Eveline 12 ml, 100% olej awokado, Kate Moss Muse tester, ubytek widoczny na zdjęciu z 50 ml. Lubię większe wymiany wię c ewentualnie mogę dobrać biosilka
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Najbardziej mi na nim zależało! Szkoda, że już go wymieniłaś.
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
założyłam nowy wątek w którym jest kilka nowości. niestety białej bransoletki juz nie mam a za reszte chetnie sie wymienie tylko przejrzyj nowy watek i napisz jeszcze raz juz w nim co bys chciała
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.