![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: na usługach TŻ
[1=669e69e2f5981f9bf18d1cc 5d2c5fe858ddc42c4;4469422 0]Powiedz, ze zamontowali Ci GPS w służbowym samochodzie i juz nie mozesz tak jeździć w sparawach prywatnych.... Zobaczysz jak mu będzie zależało...
Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE] Bo się zorientowali, że coś za dużo paliwa wychodzi. ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
A ja wyciągnęłam jeden wniosek z tego wątku, że jeśli kiedykolwiek będę miała swoją firmę to nie dam pracownikowi służbowego auta.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
sissy that walk
|
No i właśnie to mówi i pokazuje wszystko o tym, jakim on jest manipulatorem i toksyną. Autorko, facet wmawia Ci że wszystko co złe jest Twoją winą, że masz paskudny charakter i że gie jesteś warta, ale zmusza Cię do ślubu szantażem - jaki w tym sens? Może taki, że wie, że wmawiając Ci jaka jesteś beznadziejna osiągnie swój cel, tzn. będzie miał Cię w garści na wszelkie posyłki i usługi. Weźmiesz z nim ślub, to będzie Cię szantażował żebyś w ciążę zaszła, bo rozwieść się ciężko ale jeszcze można, a z dzieckiem przynajmniej na parę lat będziesz do niego w sumie uwiązana. To maly czlowieczek, ktory trzęsie portkami że przejrzysz na oczy i kopniesz go w dupsko. Dlatego stara się wmówić Ci, że nic nie znaczysz jako osobny byt.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Wiesz odchodząc od sytuacji spóźnienia - jego reakcja i twoja reakcja to jakiś żart. On obraża się jak mały chłopiec a ty zamiast powiedzieć "jezu facet co ty robisz" i zamiast poczuć zażenowanie jego reakcją to siedzisz, ryczysz, latasz itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję, czytam wszystkie posty i uwagi, naprawdę bardzo mi pomogłyście. Edytowane przez acana Czas edycji: 2014-01-19 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
"Im bardziej wchodzisz komuś do dupy, tym bardziej ten ktoś w dupie cię ma"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
.
|
Cytat:
Cytat:
![]() cóż, gdyby mi facet strzelił takiego focha to bym go wywaliła za drzwi i niech sam się martwi o transport do domu. się kuźwa księżniczka znalazła.
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
zmroził mnie sam tytuł, dalej było tylko gorzej.
Autorko, puknij się w głowę, zanim będzie za późno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Kobieto, związałaś się ze śmieciem. Z każdym kolejnym dniem z tym pajacem będziesz stawała się bardziej niegodziwa, paskudna i brzydka. Daj sobie szansę na rozkwitnięcie, abyś sama mogła dostrzec, że jesteś wartościowa, dobra i atrakcyjna. Nie bądź ofiarą, użyj w końcu własnego mózgu. Szczerze to chyba umówiłabym się z nim na podwózkę i nie przyjechała, niech se stoi w tej pizgawce, a potem przeczyta milutkiego smsa. Kurtyna, koniec Waszego współcierpienia.
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Cóż, możesz jeszcze próbować walczyć o siebie w tym związku - postawić się, a na jego fochy po prostu nie reagować albo obracać w żart. Jak nie pomoże - uciekaj, bo życia z nim mieć nie będziesz. Na ultimatum w sprawie ślubu odpowiedziałabym "wcale". Taka decyzja nie powinna wynikać z przymusu, tylko z chęci obu stron.
Ogólnie nie tylko w tym, ale w każdym kolejnym związku (jeśli mielibyście się rozstać) musisz pamiętać, że Twój partner nie jest ważniejszy od Ciebie. W związku obie strony powinny czuć się dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
On- manipulant i tyran, ty- klasyczna ofiara.
Nie wrózy to niczego dobrego, wez auto i pomachaj mu na odjezdne, dla własnego dobra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziwia mnie Wasze komentarze: mozesz probowac walczyc o zwiazek, nastepnym razem... Nie, nie ma ratunku, trzeba wiac jak najszybciej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
BAN stały
|
Koleś Cię robi w bambuko, kobieto! Zamiast przepraszać i płaszczyć się (czego on najwyraźniej oczekuje i to mu się podoba - nie wiem może potrzebuje widzieć w ten sposób, że zależy Tobie na nim) to olewaj bo jak widzisz dopiero jak zajmiesz się swoimi sprawami on się budzi bo nie idzie po jego myśli i nie grasz w jego spektaklu tak jak on to sobie ustawił. 10 minut spóźnienia i obraza majestatu?! NO JA PIER... SORRY. To nazywasz momentami kryzysowymi?! Ciekawe co będzie jak faktycznie przyjdą trudne, czasy, chwile i prawdziwe momenty kryzysowe. Nie wróże nic dobrego z tego związku, przykro mi. Chociaż zazwyczaj to ja jestem odwrotnym głosem do wizażanek kiedy piszą "zerwij, z tego nic nie będzie, olej kolesia" itd. To w tym przypadku niestety albo mu wygarniesz i się sama otrząśniesz albo będziesz manipulowana i sterowana jak kukiełka w teatrzyku lalek.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
❤ bee happy ❤
|
Księżniczka Ci się trafiła zamiast faceta z tego co widzę.
![]()
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mindfuck. Ten wątek to mindfuck. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
sissy that walk
|
Raczej nijak albo normalnie, on się przecież nie ekscytuje tym spóźnieniem naprawdę. Nie wierzę, żeby mu serce rozrywało, że musiał poczekać 10 minut i że go autorka nie szanuje. Przy poważnych problemach zapewne miałby problem z tym, jak ma ją wytresować, bo znał tylko błahe sytuacje, a tu i emocje się włączają, i jakieś kwestie których nie da się przewidzieć. Jak dla mnie to on tymi drzwiami trzaska i się nie odzywa zupełnie na zimno, to autorka to przeżywa, bo nauczona chodzić jak w zegarku, a tu zawiodła.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autorko, uciekaj jak najdalej, szkoda Cię dla tego typa. Nie jest łatwo zostawić kogoś, kogo się kocha. Ale za jakiś czas (krótszy niż Ci się wydaje), będziesz szczęśliwa, że podjęłaś taką decyzję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Autorko wątku, wyobraź sobie taką sytuację:
tracisz pracę, samochód do wożenia tego zbuka i już jesteście małżeństwem. Wyobraź sobie to, jak on Cię potraktuje, kiedy się okaże, ze musi Cię utrzymywać, mało tego, musi Cię czasami gdzieś podwieżć. Taką beznadziejną, bezuzyteczną, itd. Albo: - jesteś w ciązy zagrożonej. Musisz leżeć. Nie pracujesz. (moze Cię wylali) Zero seksu przez okres ciązy a potem połogu, zero skakania nad pańciem, moze nawet zero robienia w koło siebie tylko leżeć i być zaopiekowaną. Różnie w zciu bywa. IWyobraź sobie jakikolwiek NAJGORSZY scenariusz, bo takie po prostu każemu się czasami, okresowo lub na dłużej zdarzają, i to jak on cię wtedy potraktuje. Co Ci powie. A jak już sobie to wyobrazisz, to wtedy sobie odpowiedz, czy takiego męża szukasz. Jak tak, to bierz z nim ten slub. Tylko dziecka mu nie ródz, bo żadno dzziecko nie zasługuje na takiego "tatuńcia"
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Smieszne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Autorko przepraszam ale to jakiś niedojrzały dzieciak
![]() Jego zachowanie powinno być dla Ciebie wielką czerwoną lampką ostrzegawczą ... Na prawdę przemyśl dobrze ewentualność pozostania w takim związku, jeśli chcesz być psychicznie dręczona, manipulowana przez naburmuszonego tyrana no to oczywiście twój wybór. Ale po co masz się męczyć ? Albo przeprowadz z nim poważną rozmowe, niech porządnie się zastanowi nad sobą, albo poszukaj odpowiedniego partnera...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Konto usunięte
|
mój tż skomentował jednym słowem - `dupek`.
ja rozwinę i napiszę - zostaw tego dupka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Wtajemniczenie
|
Ja się dziwie jak tacy goście znajdują te dziewczyny? Czy autorka brała pierwsze co się nawinęło? Ja bym takiego kogoś nie chciał nawet jako znajomego a co dopiero w związku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.