Słodkie chamstwo Suzanne - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-22, 11:31   #61
chwast
Zakorzenienie

Dot.: Słodkie chamstwo Suzanne

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
W diagnozie nie, podczas wstępnego wywiadu owszem.

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

To jest właśnie błąd, który popełnia wiele osób - przeżywanie Wizażu jakby wątki były ich jedynymi realiami życiowymi.
Może są.
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 11:32   #62
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Może są.
Tak też bywa, a to bardzo niebezpieczne, bo takie Intymnie, pełne wątków o toksycznych związkach i znajomościach, może bardzo zakrzywić obraz rzeczywistości. Jak ktoś za bardzo przesiąknie, to czarnowidztwo murowane.
Stary 2014-01-22, 11:34   #63
Suzanne
Rozeznanie

Cytat:
Tak też bywa, a to bardzo niebezpieczne, bo takie Intymnie, pełne wątków o toksycznych związkach i znajomościach, może bardzo zakrzywić obraz rzeczywistości. Jak ktoś za bardzo przesiąknie, to czarnowidztwo murowane.
No....
Stary 2014-01-22, 11:42   #64
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
W diagnozie nie, podczas wstępnego wywiadu owszem.
Więc nie rozumiem tych pytań skierowanych do mnie .Jak widzę człowieka zataczającego się na ulicy to myślę ,możliwe że jest pijany , lub możliwe że jest cukrzykiem .Normalne zachowanie ,nie mające nic wspólnego z aspiracjami .To tyle.
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 11:47   #65
Bananalama
jestę wieszczę

Idź w pokoju i nie grzesz więcej. Udzielam się na intymnym, a nawet nie wiem, kto Ty jesteś

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 11:54   #66
Suzanne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Idź w pokoju i nie grzesz więcej. Udzielam się na intymnym, a nawet nie wiem, kto Ty jesteś
Hahahaha, bo to jak powiedziałam wcześniej na wizaż-forum mam fazę intensywną raz na cztery, pięć lat przez tydzień albo miesiąc, i potem znowu odpad od loginu .

No i niestety zauważyłam, że czasem strasznie dużo tu osób bardzo młodych (między innymi) i obawiam się, że palnęłam im parę razy coś spontanicznie.

Ale dzieki! Hahahahaha

Edytowane przez Suzanne
Czas edycji: 2014-01-22 o 12:00
Suzanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 12:03   #67
Krzaki_w_stodole
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Suzanne Pokaż wiadomość
Hahahaha, bo to jak powiedziałam wcześniej na wizaż-forum mam fazę intensywną raz na cztery, pięć lat przez tydzień albo miesiąc, i potem znowu odpad od loginu .

No i niestety zauważyłam, że czasem strasznie dużo tu osób bardzo młodych (między innymi) i obawiam się, że palnęłam im parę razy coś spontanicznie.

Ale dzieki! Hahahahaha
raz na cztery pięć lat z 30 nickami tak??
Krzaki_w_stodole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 12:03   #68
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez ARAKSJEL Pokaż wiadomość
Więc nie rozumiem tych pytań skierowanych do mnie .Jak widzę człowieka zataczającego się na ulicy to myślę ,możliwe że jest pijany , lub możliwe że jest cukrzykiem .Normalne zachowanie ,nie mające nic wspólnego z aspiracjami .To tyle.
A pokaż gdzie w Twoim poście do Suzanne było to małe słówko "możliwe" . I z mojej strony to też tyle.

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Krzaki_w_stodole Pokaż wiadomość
Sugerujesz że wiesz coś o tym?

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2014-01-22 o 12:13
elvegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 12:11   #69
Imperialista
BAN stały

Na kolana!
Imperialista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 12:16   #70
Suzanne
Rozeznanie

Cytat:
No przyłapałeś mnie Krzaku w stodole

A tak gwoli uzasadnienia, czy to nie przesada zakładanie takiego wątku: noo....moderatorzy mi sprezentowali dwa punkty (czy osty) w tydzień Tym tempem chyba przebiłam imperialistów, forumowych rasistów i parę innych grup

było nie było

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Imperialista Pokaż wiadomość
Na kolana!
!!!!!!!!!!!!!!! O wilku mowa!!!!

Edytowane przez Suzanne
Czas edycji: 2014-01-22 o 12:21
Stary 2014-01-22, 12:18   #71
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
Gdybym napisał radzę zajrzeć pod ten adres ,bo pewne cechy wskazują na możliwe objawy chorobowe >było by bardziej konstruktywnie ?
Cytat:
A pokaż gdzie w Twoim poście do Suzanne było to małe słówko "może" . I z mojej strony to też tyle.
Proszę.Postu do Suzanne nie było ,to tak na marginesie .
Stary 2014-01-22, 12:21   #72
Krzaki_w_stodole
Zadomowienie

Cytat:
Sugerujesz że wiesz coś o tym?
sugeruję, że mogę coś wiedzieć

Cytat:
No przyłapałeś mnie Krzaku w stodole

A tak gwoli uzasadnienia, czy to nie przesada zakładanie takiego wątku: noo....moderatorzy mi sprezentowali dwa punkty (czy osty) w tydzień Tym tempem chyba przebiłam imperialistów, forumowych rasistów i parę innych grup
Jee jestem facetem! ide szukać penisa

Yyyy ty sama siebie pytasz o swój własny wątek?
I co i chciałaś pokazać ze zwykła trolica też moze mieć punkty?
Stary 2014-01-22, 12:28   #73
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Proszę.Postu do Suzanne nie było ,to tak na marginesie .
Pardon, post był do mnie, z radą dla Suzanne. Z diagnozą w linku, bez słowa "możliwe". I do tego się przyczepiłam. Tyle.

Cytat:
moderatorzy mi sprezentowali dwa punkty (czy osty) w tydzień Tym tempem chyba przebiłam imperialistów, forumowych rasistów i parę innych grup
Możesz mi wierzyć, są "lepsi"

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
I co i chciałaś pokazać ze zwykła trolica też moze mieć punkty?
Uważaj, bo niezwykłe Krzaki też mogą mieć punkty.
Stary 2014-01-22, 12:30   #74
Mija62
uparta chmura

Thumbs up Dot.: Słodkie chamstwo Suzanne

Cytat:
Mojwy

Jesteś trzepak totalny, to już któryś raz z rzędu, kiedy przeinaczasz nicka wizażanki W dodatku trzepak z Ciebie strasznie wszystko biorący do siebie, zdecydowanie masz za mało dystansu do "internetów" i toczących się tutaj dyskusji. Zalecam więcej luzu, świadomość że większość "starych" wizażanek pisze tutaj głównie z nudów , bardzo mi pomogła się ogarnąć swego czasu i nieco opanować emocje (też zaczynałam z wielkim przejmowaniem się, nerwami, cudowaniem - "stare" wizażanki w czoła się pukały ).

Tutaj się pisze rekreacyjnie, a nie z jakąś misją zbawienia świata od rozprzestrzeniających się kretynizmu i ignorancji

Daj spokój, zarówno z przeżywaniem, jak i z wielkim kajaniem się. Wystarczy że wyciągniesz wnioski, wyluzujesz nieco, zaakceptujesz fakt, że ludzie mają różne poglądy i nie masz monopolu na właściwe spojrzenie na świat i że przestaniesz myśleć, że ludzie po wyłączeniu komputerów jeszcze przeżywają to, co napisałaś. Nie, oni po wyłączeniu komputerów idą do swoich spraw, kompletnie zapominając o Twoim istnieniu

Spokojnie. Po prostu.

Wątek do zamknięcia, ale niech jeszcze z godzinkę powisi, może ktoś będzie miał jeszcze jakieś konstruktywne rady dla naszej przewrażliwionej Suzanne
Stary 2014-01-22, 12:32   #75
Krzaki_w_stodole
Zadomowienie

Cytat:
Uważaj, bo niezwykłe Krzaki też mogą mieć punkty.
a co ja takiego złego napisałam, że mogę zasłużyć na punkty?
Stary 2014-01-22, 12:33   #76
Imperialista
BAN stały

Cytat:
Tym tempem chyba przebiłam imperialistów, forumowych rasistów i parę innych grup

!!!!!!!!!!!!!!! O wilku mowa!!!!
Nie każdy ma czas siedzieć na forum i nie każdy ma cierpliwość odpowiadać na bzdury.
Imperialista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 12:44   #77
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
Pardon, post był do mnie, z radą dla Suzanne. Z diagnozą w linku, bez słowa "możliwe". I do tego się przyczepiłam. Tyle.

To nie była diagnoza tylko ewentualność ,wskazówka ,psychiatrą nie jestem ,błąd interpretacji ,bo każdego kto wklei linka ,trzeba by z automatu uznawać za specjalistę w danej dziedzinie , co jest mało prawdopodobne .Pomijam już fakt że twe pytanie padło po sformułowaniu "możliwe" .
Stary 2014-01-22, 12:54   #78
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

A ja nie bardzo rozumiem, co ten wątek tutaj robi. Skoro Autorka uniosła się w innym temacie to niech tam przeprasza - dla mnie byłoby to bardziej logiczne Bo tak to może każdy sobie założy swój wątek na Intymnym w stylu "przepraszam za moje "słodkości", może mnie jakoś ocenicie?". Nie wygrzebalibyśmy się chyba tutaj z takich wątków, bo w wielu jest jakieś spięcie i nikt takiego performerce nie robi
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 12:55   #79
Joline
BAN stały

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
... i wypowiadajacy sie tu psycholog powinien to zauwazyc.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zgadzam się niestety.

Wczoraj, przyznam szczerze jak kilka osób napisało Ci to dosadnie Suzanne i nie skomentowałaś to przeszło mi przez myśl czy aby nie poszłaś się pochlastać. Pewnie przesadzam, ale właśnie zachowujesz się czasami bardzo dziwnie.
Przejrzałam kilka Twoich wątków jaka sama powiedziałeś żeby co poniektórzy wiedzieli 'z kim mają do czynienia i co robisz z idiotami' i np. znalazłam Twój wątek o tym jak nosić czarny kardigan.

Sam język jakiego tam używasz wskazuje na że coś jest z Tobą nie halo i to nie w wieku 20 paru lat ale już po trzydziestce. Ten wątek obecny też o tym świadczy. Pomyśl która 30 paro letnia kobieta założyła by coś takiego na internetowym forum. Serio przemyśl to.

Tak samo na każdym kroku kreujesz się na psedointelektualistkę.
To jest forum lifestajlowe, fajnie ze czasem chcesz rzucić jakimiś badaniami ale Ty postów które nie odwołują się do literatury w ogóle nie bierzesz pod uwagę, co jest zwyczajnie komiczne.

Jak masz takie potrzeby to pisz może artykuły do prasy naukowej, jeździj na konferencje, zrób doktorat to może jakoś zaspokoisz ten swój głód wiedzy, bo jak narazie to co piszesz jest li tylko komiczne a nawet żałosne.
Joline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 13:05   #80
Suzanne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Joline Pokaż wiadomość
Wczoraj, przyznam szczerze jak kilka osób napisało Ci to dosadnie Suzanne i nie skomentowałaś to przeszło mi przez myśl czy aby nie poszłaś się pochlastać.
hahaha, nie, po prostu odeszłam od komputera zająć się czymś innym

Ale mi bardzo miło, że mimo tak krótkiej znajomości (no w zasadzie nie-znajomości: zaktywizowałam się tydzień temu) wzbudziłam u ciebie takie uczucie troski nie, nic mi się nie stało wczoraj, po prostu miałam coś do zrobienia: z resztą zaraz też spadam...

Joline, bardzo mi miło, że zainteresowałaś się moimi wątkami aż sprzed ilu: dziesięciu lat? To zawsze dobrze się dowiedzieć, z kim się rozmawia, ja popełniłam już ten błąd i palnęłam coś kilkukrotnie nastolatkom bez świadomości, że rozmawiam z nastolatkami Ba, na co zwróciła uwagę elvegirl, ja często nawet przeinaczam nicki!

I zauważyłam też, że mimo tego, że bardzo rzadko się udzielam na forum masz tendencję do tego, żeby śledzić, czytać i komentować albo pod moimi wątkami, albo wypowiedziami: dziekuję!!!!

A co do doktoratu to masz rację, od jakiegoś czasu się nad tym zastanawiam, ale jakoś się nie mogę zebrać

Edytowane przez Suzanne
Czas edycji: 2014-01-22 o 13:08
Stary 2014-01-22, 13:08   #81
201607111040
Konto usunięte

Moim zdaniem jeśli kogoś uraziłaś to powinnaś napisać to w tym wątku w którym to zrobiłaś albo napisać na pw. Chyba że tobie zależy na publicznym kajaniu się, żeby każdy wiedział ze zrozumiałaś że źle czyniłaś.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 13:11   #82
cholernarejestracja
Copyraptor

Ale kim ty jesteś w ogóle? pierwszy raz Twojego nicka na oczy widzę.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 13:12   #83
Joline
BAN stały

Cytat:

Joline, bardzo mi miło, że zainteresowałaś się moimi wątkami aż sprzed ilu: dziesięciu lat?
Sama napisałaś żeby sprawdzić Twoje 'żeby ludzie widzieli z kim mają doczynienia'. Tylko posłuchałam Twojej rady.

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:

I zauważyłam też, że mimo tego, że bardzo rzadko się udzielam na forum masz tendencję do tego, żeby śledzić, czytać i komentować albo pod moimi wątkami, albo wypowiedziami: dziekuję!!!!
Trudno by było nie zauważyć Twoich wątków - skoro średnio na dzień zakładasz dwa.
Stary 2014-01-22, 13:14   #84
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Sorry, 375 postów, jedno ostrzeżenie, to trochę mało, żeby obwoływać się "najbardziej znienawidzoną personą na wizażu"

Tekst "zobacz co robię z takimi jak Ty", dzięki, że ktoś tu napisał, ja ogólnie wątków Suzanne nie kojarzę, a tu taka zabawa. Nie wierzę, że ktoś mógł tak napisać

A, zapomniałam, na wizażu, same nastolatki piszą

Elve, zauważ, że autorka nie prosiła o rady, a o opinie, na jej temat. A jak widać, po brawkach, z opinią Araksjela, kilku użytkowników się zgadza.
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 13:18   #85
Lazurowewybrzeze
Zadomowienie

A dla mnie dziwne jest, ze nawet w watku, gdzie ktos przyszedl zwyczajne przeprosic, przepraszajaca jest wielokrotnie obrazana. Mam nadzieje, ze moderacja, wyciagnie z tego odpowiednie wnioski...

Edytowane przez Lazurowewybrzeze
Czas edycji: 2014-01-22 o 13:19
Lazurowewybrzeze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 13:18   #86
Suzanne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Pokaż wiadomość
Sorry, 375 postów, jedno ostrzeżenie, to trochę mało, żeby obwoływać się "najbardziej znienawidzoną personą na wizażu"
Zgadzam się

Dobra, wychodzę, miłego popołudnia dla wszystkich
Stary 2014-01-22, 13:19   #87
Joline
BAN stały

Cytat:

Tekst "zobacz co robię z takimi jak Ty", dzięki, że ktoś tu napisał, ja ogólnie wątków Suzanne nie kojarzę, a tu taka zabawa. Nie wierzę, że ktoś mógł tak napisać

A, zapomniałam, na wizażu, same nastolatki piszą

Elve, zauważ, że autorka nie prosiła o rady, a o opinie, na jej temat. A jak widać, po brawkach, z opinią Araksjela, kilku użytkowników się zgadza.
Ja sobie mogę wyobrazić jak Suzanne jedzie z kimś w autobusie i opowiada mu o tym forum i że nawet musiała taki wątek założyć.
Wątek z kardiganem jest jednak najlepszy, polecam.

Suzanne Ty taką aurę wokół siebie roztaczasz, takiej pseudo-intelektualistki i towarzyszy temu zapach naftaliny i jakieś długie ciężkie spódnice, muszkieterki pod tymi spódnicami. A w rękach dwie siaty.
Stary 2014-01-22, 13:20   #88
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Owszem, ale Araksjel, jak słusznie zauważył, zwrócił się nie do niej, tylko do mnie. A ja prosiłam o konstruktywne rady których zresztą trochę padło

Autorko, zamykam wątek, myślę że wnioski jakie miałaś wyciągnąć, już wyciągnęłaś, a jakie to wnioski to się przekonamy w praktyce

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości