![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Słodkie chamstwo Suzanne
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
po drugiej stronie szafy
|
Tak też bywa, a to bardzo niebezpieczne, bo takie Intymnie, pełne wątków o toksycznych związkach i znajomościach, może bardzo zakrzywić obraz rzeczywistości. Jak ktoś za bardzo przesiąknie, to czarnowidztwo murowane.
#63 |
Rozeznanie
|
No....
#64 |
Hrodebert
|
Więc nie rozumiem tych pytań skierowanych do mnie .Jak widzę człowieka zataczającego się na ulicy to myślę ,możliwe że jest pijany , lub możliwe że jest cukrzykiem .Normalne zachowanie ,nie mające nic wspólnego z aspiracjami .To tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
jestę wieszczę
|
Idź w pokoju i nie grzesz więcej. Udzielam się na intymnym, a nawet nie wiem, kto Ty jesteś
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No i niestety zauważyłam, że czasem strasznie dużo tu osób bardzo młodych (między innymi) i obawiam się, że palnęłam im parę razy coś spontanicznie. Ale dzieki! ![]()
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez Suzanne Czas edycji: 2014-01-22 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Sugerujesz że wiesz coś o tym? ![]()
"Widziałeś tę dziewczynę? Ma nogi za milion złotych!" - pomagamy Dianie ![]() Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2014-01-22 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
Na kolana!
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
No przyłapałeś mnie Krzaku w stodole
![]() A tak gwoli uzasadnienia, czy to nie przesada zakładanie takiego wątku: noo....moderatorzy mi sprezentowali dwa punkty (czy osty) w tydzień ![]() ![]() było nie było ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- !!!!!!!!!!!!!!! O wilku mowa!!!!
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez Suzanne Czas edycji: 2014-01-22 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Hrodebert
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
sugeruję, że mogę coś wiedzieć
![]() Cytat:
![]() Yyyy ty sama siebie pytasz o swój własny wątek? ![]() I co i chciałaś pokazać ze zwykła trolica też moze mieć punkty? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
po drugiej stronie szafy
|
Pardon, post był do mnie, z radą dla Suzanne. Z diagnozą w linku, bez słowa "możliwe". I do tego się przyczepiłam. Tyle.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Uważaj, bo niezwykłe Krzaki też mogą mieć punkty.
![]() |
#74 | |
uparta chmura
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Hrodebert
|
To nie była diagnoza tylko ewentualność ,wskazówka ,psychiatrą nie jestem ,błąd interpretacji ,bo każdego kto wklei linka ,trzeba by z automatu uznawać za specjalistę w danej dziedzinie , co jest mało prawdopodobne .Pomijam już fakt że twe pytanie padło po sformułowaniu "możliwe" .
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
A ja nie bardzo rozumiem, co ten wątek tutaj robi. Skoro Autorka uniosła się w innym temacie to niech tam przeprasza - dla mnie byłoby to bardziej logiczne
![]() ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wczoraj, przyznam szczerze jak kilka osób napisało Ci to dosadnie Suzanne i nie skomentowałaś to przeszło mi przez myśl czy aby nie poszłaś się pochlastać. Pewnie przesadzam, ale właśnie zachowujesz się czasami bardzo dziwnie. Przejrzałam kilka Twoich wątków jaka sama powiedziałeś żeby co poniektórzy wiedzieli 'z kim mają do czynienia i co robisz z idiotami' i np. znalazłam Twój wątek o tym jak nosić czarny kardigan. Sam język jakiego tam używasz wskazuje na że coś jest z Tobą nie halo i to nie w wieku 20 paru lat ale już po trzydziestce. Ten wątek obecny też o tym świadczy. Pomyśl która 30 paro letnia kobieta założyła by coś takiego na internetowym forum. Serio przemyśl to. Tak samo na każdym kroku kreujesz się na psedointelektualistkę. To jest forum lifestajlowe, fajnie ze czasem chcesz rzucić jakimiś badaniami ale Ty postów które nie odwołują się do literatury w ogóle nie bierzesz pod uwagę, co jest zwyczajnie komiczne. Jak masz takie potrzeby to pisz może artykuły do prasy naukowej, jeździj na konferencje, zrób doktorat to może jakoś zaspokoisz ten swój głód wiedzy, bo jak narazie to co piszesz jest li tylko komiczne a nawet żałosne. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale mi bardzo miło, że mimo tak krótkiej znajomości (no w zasadzie nie-znajomości: zaktywizowałam się tydzień temu) wzbudziłam u ciebie takie uczucie troski ![]() Joline, bardzo mi miło, że zainteresowałaś się moimi wątkami aż sprzed ilu: dziesięciu lat? To zawsze dobrze się dowiedzieć, z kim się rozmawia, ja popełniłam już ten błąd i palnęłam coś kilkukrotnie nastolatkom bez świadomości, że rozmawiam z nastolatkami ![]() I zauważyłam też, że mimo tego, że bardzo rzadko się udzielam na forum masz tendencję do tego, żeby śledzić, czytać i komentować albo pod moimi wątkami, albo wypowiedziami: dziekuję!!!! A co do doktoratu to masz rację, od jakiegoś czasu się nad tym zastanawiam, ale jakoś się nie mogę zebrać ![]()
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez Suzanne Czas edycji: 2014-01-22 o 13:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Konto usunięte
|
![]() Moim zdaniem jeśli kogoś uraziłaś to powinnaś napisać to w tym wątku w którym to zrobiłaś albo napisać na pw. Chyba że tobie zależy na publicznym kajaniu się, żeby każdy wiedział ze zrozumiałaś że źle czyniłaś. |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Copyraptor
|
Ale kim ty jesteś w ogóle?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Sorry, 375 postów, jedno ostrzeżenie, to trochę mało, żeby obwoływać się "najbardziej znienawidzoną personą na wizażu"
![]() Tekst "zobacz co robię z takimi jak Ty", dzięki, że ktoś tu napisał, ja ogólnie wątków Suzanne nie kojarzę, a tu taka zabawa. Nie wierzę, że ktoś mógł tak napisać ![]() A, zapomniałam, na wizażu, same nastolatki piszą ![]() Elve, zauważ, że autorka nie prosiła o rady, a o opinie, na jej temat. A jak widać, po brawkach, z opinią Araksjela, kilku użytkowników się zgadza. |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
A dla mnie dziwne jest, ze nawet w watku, gdzie ktos przyszedl zwyczajne przeprosic, przepraszajaca jest wielokrotnie obrazana. Mam nadzieje, ze moderacja, wyciagnie z tego odpowiednie wnioski...
Marseille 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fNdpsOBWbc8# Marseille Capitale Européenne du Sport 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ZFhJPOJDLPA Gipsy K http://www.youtube.com/watch?v=xUZpoogW_40 Cantique gitan http://www.youtube.com/watch?v=bPwHF_9hE8U Edytowane przez Lazurowewybrzeze Czas edycji: 2014-01-22 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dobra, wychodzę, miłego popołudnia dla wszystkich ![]()
![]() |
#87 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wątek z kardiganem jest jednak najlepszy, polecam. Suzanne Ty taką aurę wokół siebie roztaczasz, takiej pseudo-intelektualistki i towarzyszy temu zapach naftaliny i jakieś długie ciężkie spódnice, muszkieterki pod tymi spódnicami. A w rękach dwie siaty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() Autorko, zamykam wątek, myślę że wnioski jakie miałaś wyciągnąć, już wyciągnęłaś, a jakie to wnioski to się przekonamy w praktyce ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.