![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: Luty Nowy wątek wymiankowy u Julii, zapraszam :)
dokładka
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy, rozumiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za szampon Uriage?
![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- oh jestem w trakcie wymiany za róż właśnie za mój ukochany flakonik perfum,nie widzisz dla siebie niczego więcej? :-(
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Julio mam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-blusher.html ale za chiny nie potrafię określić ile zostało, raczej niedużo - 2gr? - strzelam. No i nie wiem jaką ma wartość serum, bo w sieci znalazłam skrajnie różne możliwości zakupu, czego przyznam... do końca nie rozumiem, bo granica +/-20zł to jeszcze zrozumiałe, ale nie 20zł i 20funtów to już trochę fikcja.
Mój róż pochodzi z wymiany. No i z różowych róży mam jeszcze nówke z Yves Rocher...ale nie wiem czy Cię może zainteresować ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Rozbieżność cenowa spora, ponoć są sklepy gdzie można trafić na promocję 30zł, a nawet zdarzał się za 20zł - wydaje mi się to zdeczko niemożliwe jeśli normalna cena to 20funtów...nie wiem co o tym myśleć. A wracając do wymianki...to pudru BM niestety nie mam . Ale patrząc na twoją wish mam biodermę nową w kartoniku...sensibio AR...M. miał mi kupić serum biodermy, nie było (?) więc Pani w superpharmie wcisnęła mu krem ![]() Edytowane przez palau Czas edycji: 2014-03-20 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Przykro mi, niestety nie
![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuje mnie u Ciebie żel Effaclar oraz szampon z YR, róż Lily Lolo. W wątku mam już same ostatki, ale może coś Cię zainteresuje
![]()
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2014-03-20 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Saaf Pure Skincare, Complexion Boosting Face Serum (Ujędrniające serum do twarzy) Decleor Wyszczuplająco-drenujące serum do ciała
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
odpisałam
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Hej, z rzeczy które wymieniłaś, najmniej chętnie oddam skarpetki, bo czaję się, czy samej ich nie użyć, więc oddam tylko za jedną, konkretną rzecz, która mnie ujmie
![]() ![]() Najbardziej zależy mi na minerałach, a najmniej na serum, bo jest drogie. Po drugie za LRP już się wymieniłam, więc też aż tak mi nie zależy, ale dalej chętnie się wymienie. Jeżeli chodzi o Flawless silk, to odsypka do struny.
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Saaf Pure Skincare, Complexion Boosting Face Serum (Ujędrniające serum do twarzy) mój ulubieniec, niestety zmiana pielęgnacji, muszę oddać poj.30ml/ubytek 15-20% jest kartonik lub Apis Professional Mineral Balance Maska intensywnie nawilżająca z minerałami morza martwego i kwasem hialuronowym op.200ml/ubytek5-10% data waż.09/2015
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Przypominam się, od tygodnia nic nie napisałaś...
![]() |
#75 | |
ciepłe kluchy
|
Może coś za Amilie puder wykończeniowy Sunshine Dust big, 4,5g / użyty dwa razy?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
ciepłe kluchy
|
Dubel, sorki
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.