|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki z szafy Różowiutkiej :)
Jeszcze bardzo proszę zmierz szerokosc, bo ja mam troche mniej w biuście i dlatego potrzebna jest mi szerokosc bo nie wiem czy będzie dobry
|
|
|
|
|
#66 |
|
Gość
|
nr 21 wolny ? popatrz,czy u mnie nic ci sie nie spodoba.. watek w podpisie
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogłabys mi podac dokładne wymiary białych sztruksowych spodni? szer, dł, stan, etc |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
A może interesowałby Cie zestaw Planet Spa z avonu żel do mycia i balsam, nowe, zupełnie nie używane, dostałam z wizażu ale jeszcze nie zdążyłam użyć.
Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post40598071 Zapraszam do wymiany! Edytowane przez tala Czas edycji: 2006-01-09 o 15:47 |
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Kochana różowniutka to ja bym poprosiła o rezerwacje tej imprez
posiadam tylko 2 rzeczy na wymianke -bluzeczk i spódniczka (być może juz widziałaś mój wątkek..) mam sporo ciuszków na wymiankie ale brak aparatu daje sie we znaki..momo to podaj prosze co by Cie najbardzej interesowało ..może uda mi sie cosik skombinowac .aaa. jeszcze pytanklo z jakiego materiału jest ta bluzeczka i ile masz w biuście :? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czego szukam? Ogólnie ciuszków, butów ![]() Nie wiem jak sobie poradzimy bez fotek
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Gość
|
rozowiutka: biale sztruksy dlugosc 100cm, nogawka 24 cm, szerokosc w pasie 35 cm, rany nie mam pojecia jak sie mierzy szerokosc w biodrach.. wyszlo mi jakies 42,ale nie wiem czy dobrze zmierzylam
napisz co ty na to,twoja bluzka z kobieta naprawde mi sie podoba
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
A ja na to jak na lato
hehTzn. Jeśli porobisz jeszcze jakies fotki spodni na kims- przód tył, bok- takie tam ![]() To chyba się wymienimy
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ciuszki to jakie??? na lato jesień zime wiosne z jakiego ona jest mateeiału?? i jesli mozna to poprosze Twoje wymiarki (biust) chciałabym sie zorientowac czy byłaby wstepnie dobra.. wiem że bez fotek to nic nie da rady.. coś spróbuje skombinwac..ehhh co teraz robi fotografia cyfrowa trzeba by było się w końcu w takie cacko zaopatrzyć...
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Bluzeczka jest b. rozciągliwa i wejdzie tez na biust 90cm, bo ja mam mniej
![]() Ciuszki mhm... trudno powiedziec. Coś co mi wpadnie w oko Z naciskiem na bluzki z długim rękawem, sweterki, spodnie, bolerka, kurtki, buty kozaki, etc
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dlatego nie wiem czy by za duza nie była :P: a powiedz mi czy to ejst taki śliski materiał czy zwykły z brokatem czy cosik?/ bużka..chyba bede już zmykać |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Różowiutka podaj adres mailowy to przesłałabym ci jeszcze kilka zdjec, ja wciaz za ta marynarka
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
hej masz jakąś fotkę w tej bluzeczce??
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko, że ja Tu usiłuje się ich pozbyc hehe Już mi się znudziły
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Gość
|
różowiutka czy zamiana na niebieski sweterek aktualna?
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
hej, pamietasz bylas u mnie zainteresowana tymi spodniami...
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=199730 przegladalam twoj watek po raz drugi,wprawdzie nic nie znalazlam,ale moze mialabys jakies golfiki,sweterki, cokolwiek cieplego?? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

posiadam tylko 2 rzeczy na wymianke -bluzeczk i spódniczka (być może juz widziałaś mój wątkek..) mam sporo ciuszków na wymiankie ale brak aparatu daje sie we znaki..momo to podaj prosze co by Cie najbardzej interesowało ..może uda mi sie cosik skombinowac