|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dziewczyny pomóżcie!
Cytat:
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Ze swojej strony dodam jeszcze, ze zdumiewaja mnie poglady niektorych wizazanek. Nikt nie mowi, zeby skladac papiery rozwodowe bez wczesniejszej rozmowy. Jasne, ze trzeba porozmawiac, rzecz jednak w tym, ze to co powie maz autorki watku jest kuriozalnie proste do przewidzenia. Pojdzie w zaparte. Powie, ze zdrada nigdy nie przyszla mu do glowy. Ze to tak tylko z nudow, ciekawosci, ewentualnie ze z komputera logowal sie ktos inny. Przeprosi, powie, ze nigdy nie skorzystal z tego konta, etc
![]() Pytanie tylko, czy autorka mu uwierzy. Ja na przyklad nigdy nie uwierzylabym, ze dorosly, trzydziestoletni mezczyzna zaklada takie konto dla jaj lub z ciekwawosci, czy na portalu jest ktos z sasiadow.Takie pobudki kierowalyby moze 17latkiem, ale nie doroslym facetem. Konto zalozyl, zeby poznawac kobiety, to czy zdazyl kogos poznac to juz inna sprawa. Dla mnie nie mialoby to zadnego znaczenia podobnie jak pobudki takiego zachowania. Jasne, ze w zwiazkach bywaja kryzysy, ale takie problemy rozwiazuje sie miedzy soba - rozmowa, terapia a nie konto na portalu randkowym. Nie moglabym juz zaufac.
|
|
#63 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kim jesteś, że podważasz moje prawo do sceptycyzmu wobec netowego artykułu? Zresztą wpisałam sobie "syndrom wdowy" w gógle. Kilka podobnych artykułów plus kupa o rzeczy o wdowach katyńskich. Czyli mało wiarygodna rzecz dotycząca kobiet po 50 roku życia (tak w kilku artykułach było napisane). Góglnęłam dalej, autorka artykułu pisze o wróżkach i magii, o nowoczesnych prostytutkach, zdradach. Ot misz-masz z kolorowej prasy o wszystkim i o niczym. |
|
|
|
|
|
#64 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiepsko szukasz,ale cóż,nie pasuje to do twojej definicji,wiec ja ci to znajdę : Zespół ?wdowy" - oznacza zaburzenia seksualne pojawiające się u kobiet w wieku średnim lub późnym, będące następstwem aktywności seksualnej, trwający dłuższy czas prowadzi do zmian atroficznych w pochwie, wydłużenia czasu reaktywności seksualnej, zmniejszenia percepcji bodźców erotycznych. Może występować w menopauzie. http://www.przystan-psychologiczna.pl/seksuolog Cytat:
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2014-03-11 o 15:52 |
||
|
|
|
|
#65 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Autorka napisała tak mało na temat tego, co znalazła, że nie można wykluczyć, że jej mąż nawet nie założył konta na portalu randkowym, tylko że wygenerowało się ono po tym, jak zarejestrował się w zupełnie innym serwisie. Jeśli już autorka wątku przeszukała facetowi skrzynkę mailową, to niech teraz nie zostawia sprawy otwartej, tylko niech doprowadzi ją do końca – powie, co znalazła i poprosi męża o wyjaśnienia. A potem podejmie odpowiednie działania w zależności od tego, czego się od męża dowie.
|
|
|
#66 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
PONG W artykule było o pani Zuzi (Zosi?) lat 34, więc nie zakładam że miała przedwczesną menopauzę ![]() Ja mam wrażenie, że ludzie traktują seks zadaniowo. Na zasadzie że tylko częsty seks uratuje relacje, że bez niego nie można mieć udanego związku. Owszem seks jest ważny, jednakże bym nie chciała być w związku z kimś dla kogo brak stosunków jest jednoznaczny z przyzwoleniem na zdradę. |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2014-03-11 o 16:17 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Proszę czytać ze zrozumieniem, ja napisałam, ze nie chcę generalizować i nigdy tego nie robię, ale myślę, że wiele może być takich sytuacji.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.