![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szok.. Powiedziec jej czy nie?
zwróciłam na to uwagę, ponieważ ja w sumie nie lubię jak telefon dzwoni - a już w nocy, to bym ze złości chciała rozwalić ten telefon o ścianę, gdyby tak diabelnie długo dzwonił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
lokalna gwiazda
|
Było trochę wątków, gdzie przewijało się: "jak poszedł do łazienki przejrzałam mu telefon i znalazłam mnóstwo sms-ów od innej..."
Tu autorka porządna ![]() Ja bym potrząsnęła facetem, żeby odebrał, bo może jakieś nieszczęście w rodzinie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Katherine345 Czas edycji: 2014-04-02 o 17:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
Ja bym zerwała z nim kontakt(mówiąc mu przy tym czego się dowiedziałam) a następnie powiedziała jego dziewczynie. Czy uwierzy to już jej sprawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Ale czego takiego ona się dowiedziała póki co, by zrywać kontakt? Bo zauważyła tylko, że ktoś do niego dzwoni i pisze w nocy? To jest powód do zrywania kontaktu? Chyba najpierw powinna porozmawiać z facetem, dowiedzieć się kim jest dziewczyna (bo przecież nie jest powiedziane, że na 100% facet gra na 2 fronty). Różne scenariusze można tutaj przyjąć, więc nie przesadzajmy z jakimś zrywaniem kontaktu przed wyjaśnieniem sprawy.
Edytowane przez carpediem Czas edycji: 2014-04-03 o 00:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeju naprawde jestem chyba ze starego pokolenia -" uslyszec ze oficjalnie jestem jego partnerka"- i to uslyszenie wszystko zalatwi? A ze relacje wczesniej na to wskazuja to niewazne? Trzeba uslyszec oficjalnie? Cytat:
Swoja droga juz czw.autorka miala sie spotkac z chlopakiem w srode...czy spotkanie sie odbylo? Co z niego wyniklo? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() & ![]() ![]() Edytowane przez Magiusa Czas edycji: 2014-04-03 o 00:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Konto usunięte
|
Autorko, jak po spotkaniu? Porozmawiałaś z nim?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawniej pary były aranżowane, bardzo często ustalanie związków opierało się na rozmowie rodziców, nawet bez wiedzy (a co dopiero zgody) młodych, nie było opcji żeby chodzić sobie za rączkę bez wcześniejszego ustalenia "jesteśmy parą, jesteśmy narzeczeństwem". Nawet w czasach stopniowej liberalizacji związków nadal dominowała forma deklaracyjna, a nie zwykłe sobie chodzenie bez nazwy. Płynne wchodzenie w związki jest elementem czasów obecnych, a nie minionych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autorko co wyniknelo z rozmowy? Odbyla sie ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi o jasne sprecyzowanie oczekiwań. Jeśli ja poważnie podchodzę do danej relacji, chcę by zmierzała ku stworzeniu poważnego związku to wymagam tego samego od poznanego faceta. Jeśli ktoś mi odpowiada, dogadujemy się, jest chemia to dlaczego mam nie chcieć być w związku? Wystarczą słowa typu traktuję naszą relację poważnie, chcę byśmy stworzyli szczęśliwy związek czy np. drobne gesty - przedstawienie mojej osoby znajomym jako nowej partnerki czy rodzicom. Nie ukrywanie nowej znajomości, nie pisanie z innymi laskami itd. Rozumiem, że po kilku spotkaniach nie wiemy czy coś z tego wyniknie i często spotykamy się też z inną osobą ale w pewnym momencie człowiek wie czy chce być z facetem x czy y. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||||||||
Przyczajenie
|
Widze, ze watek zyje wlasnym zyciem, zostalam nawet posadzona o trollowanie
![]() Zaczne od tego, ze nie udalo nam sie wczoraj spotkac. Dzisiaj z kolei ja wyjezdzam, wiec nie bedziemy sie widziec przez kilka dni. Mamy kontakt telefoniczny, ale srednio mi sie widzi poruszac z nim ten temat przez telefon. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Temat powstal dlatego, ze chcialam uslyszec od osob postronnych co sadza o tej sytuacji, i ewentualnie co zrobic, jak okaze sie ze X jedzie na dwa fronty (czy odzywac sie do dziewczyny, czy tez zostawic ja w spokoju). Jak juz pisalam, brak konkretnego stwierdzenia «jestesmy razem» mi nie przeszkadza, gdyz sama nie czuje sie na takie zobowiazanie gotowa. Z czasem jak najbardziej. Z drugiej strony uwazam, ze jestesmy juz na takim etapie, ze nie wypada spotykac sie z wiecej niz jedna osoba. Ogolnie mam zamiar poruszyc z nim ta kwestie jak sie spotkamy, tym razem konkretnie i na powaznie, czas najwyzszy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mala dygresja: z moim wczesniejszym partnerem tez dosc wczesnie wylodowalismy w lozku, a bylismy razem przez 4 lata. Nie ma reguly. Nie jestem akurat zwolenniczka przygod na jedna noc i zgodze sie, ze z takich przygod rzadko wychodza zwiazki, ale bez przesady, nie mam zamiaru czekac nie wiadomo ile. Cytat:
Cytat:
![]() Pisalam juz wczesniej, ze dzwonienie zaczelo sie juz w klubie. Pozniej tel. dzwonil u mnie w domu, gdy X wciaz byl przytomny (albo "przytomny", czyli zanim zaliczyl zgona na srodku mojego lozka). Probowalam go budzic, ale spal jak zabity. Slaby Alvaro z niego rzeczywiscie. Zastanowie sie nad wymiana na inny model. Ja tez w koncu zasnelam, nie pytajcie jak. Alkohol chyba zrobil swoje. Cytat:
Skoro ta dziewczyna dzownila juz wczesniej, wiedzial dobrze od kogo sa te telefony (czyli nie ktos z rodziny itp.), sam zdecydowal sie je ignorowac. Haha, przyznam ze przez sekunde przeszla mi mysl, zeby odbrac ten telefon ![]() A tak z innych newsow, to ta dziewczyna zmienila zdjecie profilowe na inne, z kolezanka (czuje sie jak totalny stalker w tym momencie, wchodzac na jej FB)... Tak czy inaczej, poczekam na spotkanie z nim twarza w twarz, nie chce zalatwiac takich spraw przez telefon. Nie ma co wiecej gdybac, ale fajnie sie z wami pisze ![]() Bede was informowac. ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
no i jak tam? sprawa się wyjaśniła?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
jaką datą jest opatrzone owe zdjęcie?
może to jego ex, która nie chce mu dać spokoju, moze on nieświadomierobi jej nadzieje, albo lask ajest chora. bo nawet jeśli jest z nią, to kto dzwoni 17 razy i czeka o 4 nad ranem pod czyimś domem?! jeśli jednak z nią jest, to dupek. jeden z wielu. dobrzy faceci też istnieją na szczęście. przykro mi:c wiele z nas to spotyka niestety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie autorko jak tam? Wyjasnilas sprawe? Minelo juz przeciez sporo czasu
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Też mnie intryguje ta kwestia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, wybaczcie, ze nie pisalam.
Sytuacja nadal sie nie wyjasnila - widzialam sie z nim tylko raz, przelotem, nie bylo sensu nawet poruszac tematu. Po tej calej weekendowej akcji przestal sie odzywac. Tak nagle. Przeprosil tylko, ze nie ma czasu, wyjazdy sluzbowe, teraz jest u rodziny na Wielkanoc itp. Normalny i wolny facet ktory jest zainteresowany znajomoscia znajdzie czas, zeby zadzownic na pare min/napisac smsa, nawet jak obydwoje jestesmy mega zabiegani. Wczesniej tak to wygladalo, teraz odzywa sie znacznie mniej. Pisze raz na jakis czas, moze chce sobie zostawic otwarte drzwi na weekendowe pukanko na boku. ![]() Jestem wrecz pewna, ze cos jest na rzeczy. Wiem, ze to troche dziecinne, ale moim zdaniem swiadcza tez o tym takie «szczegoly» jak to, ze nadal nie dodal mnie na FB (nie jest jakos bardzo aktywny, ale jakby nie mial nic do ukrycia nie mial by problemu z przyjeciem mojego zaproszenia). Kojarzycie aplikacje snapchat, jest tam dosc aktywny, a osoba na pierwszym miejscu w top friends jest tajemnicza osoba, ktorej nick idealnie pokrywa sie z imieniem i inicjalami tej laski ktora dzownila. Nie wiem nadal kim jest ta dziewczyna, skasowalam jego nr i nie mam zamiaru sie odzywac. Nie wiem nawet czy jest sens odpowiadac na jego smsy i probowac dowiedziec sie czegos wiecej, wyjasnic sytuacje. Skreslam go chociazby ze wzgledu na to, ze mnie nagle olal. Nie wiem tez czy bylby sens sie odzywac do tej dziewczyny , w koncu nadal nie jestem na 100% pewna co ich laczy, poza tym nie wiem czy chce sie tak wpierdzielac w cudze zycie. Chociaz przykro patrzec jak ja tez w konia robi. Moja teoria to ze moze mieli przerwe (w koncu mieszkali kiedys razem), a teraz sa znowu razem lub cos w ten desen, tak czy inaczej nie wyglada na to, aby calkowicie zerwali kontakt. Cokolwiek by to nie bylo, nie odpowiada mi to. Naprawde, skad sie biora tacy faceci? To pierwszy tego typu egzemplarz, z ktorym mialam doczynienia osobiscie. Niby kulturalny, ulozony a takie cyrki odstawia. Jest mi tylko przykro, ze tak to sie skonczylo. Pierwszy raz sie tak na kims zawiodlam, mialam go za kogos zupelnie innego (na tyle na ile zdazylam go poznac…) Jestem tez zla na siebie, ze dalam sie zwiesc. Niby zadnych niepokajacych sygnalow na poczatku nie bylo (poza brakiem czasu, ale ja sama jestem bardzo zabiegana wiec mi to nawet odpowiadalo), ale chyba musialam byc slepa. Dzieki za wsparcie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawde mi przykro. Zycze ci bys szybko znalazla porzadnwgo TZ ktorego z wzajemnowcia pokochasz Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja te z myślałam,że to tylko nawiedzona była,lub pomyłka,ale cóż.są jeszcze świnie na świecie
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2014-04-15 o 08:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Autorko wątku, tak, czy inaczej, masz rację: nie ma tu co drążyć, liczą się fakty, a fakty są takie, że facetowi się z jakiegoś powodu odwidziało. Może źle się zrozumieliście i wcale nie chodziło Wam o to samo, jeżeli chodzi o tą znajomość? Krzyżyk mu na drogę. Czas na poznanie kogoś nowego fajnego. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie dojrzały człowiek tłumaczy swoje postępowanie,a ten pan woli unikac konfrontacji ![]() Cytat:
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2014-04-15 o 19:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, nie wiem czy ktos tu jeszcze zaglada, ale jest maly update.
Wczoraj na impreze w klubie spotkalam przypadkiem pana X. Przypomne, ze milczal juz od jakichs 2 tyg. Zamiast sie bawic ze znajomymi, gadalisym chyba przez 3 godziny. Ogolnie okazalo sie, ze mialam racje. Zerwal z dziewczyna, poznal mnie, spotykalismy sie a potem wrocil do dziewczyny. Ponoc szantazowala go, ze odbierze sobie zycie. Trudno powiedziec czy to prawda, czy tylko taka wymowka, ale zaczal plakac(!) jak mi o tym opowiadal (alko na pewno zrobilo tez swoje). A kontakt ze mna urwal, bo nie wiedzial jak mi o tym powiedziec i co sam ma robic. Ogolnie wygarnelam mu, co o nim mysle, ze niesamowicie mnie zawiodl jak nikt inny wczesniej, ze zranil bardzo swie osoby ( z czego ta druga nie zdaje sobie z tego sprawy) i ogolnie mial niezle kazanie. Nie wiem w sumie po co i w jakim celu, ale jest mi niesamowicie lzej. Tym bardziej, ze widzialam, ze bardzo zaluje i zle sie z tym wszystkim czuje, czyli nie jest taka emocjonalna ameba, co nie zmienia faktu, ze jest strasznym egoista. Jego dziecwzyna oczywiscie nadal nic nie wie, ale zdecydowalam, ze nie bede do niej pisac. Wyznal mi, ze chce sie ze mna spotykac, ze sa jakies uczucia, ale chce najpierw skonczyc ten poprzedni zwiazek. Ale chyba zle sie zrozumielismy, bo mimo, ze zdazylam cos do niego poczuc (i nadal czuje), to nie wyobrazam sobie kontynuacji tej znajomosci po tym co sie stalo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
a ty dalej wierzysz w te niemożebne wręcz kity, że tamta go osacza i niszczy i stalkuje
tak go stalkuje i niszczy - że ten aż wrócił do niej ![]() a zaś, jaka ty naiwna łykasz jak pelikan te głodne kawałki, że on tak z litości do tamtej wraca ![]() że też ty się nabierasz na takie głodne kawałki ![]() tamta to jego dziewczyna, z którą on jest - a ty kochanka, czy łapiesz, dociera do ciebie? Czy z tej despery już zatraciłaś zdolność rozumowania? on nie w ciemię bity: zerwał kontakt, ale jak cię spotyka, to od razu na powrót cię urabia: "to co, seks kochana? tamtej nie kocham, tamta mnie nie szanuje, chodź do wyra". Rezonu chłopak nie traci, nawet w chwili kiedy powinien się tłumaczyć - to on dalej pierdzieli te głodne kawałki. Cwaniaczek fest. On może mieć coś z głową nie tak ![]() Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2014-05-04 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
Boże, kolejny wątek o facecie płaczącym, no co się dzieje.
![]() ![]() Nie powiedziałabym jej, to raz. A 2 dla mnie dziewczyna, która pozwala na to, by jej facet nie miał w mieszkaniu żadnego śladu, że ma kobietę, nie odbierał telefonów, łaził nie wiadomo gdzie i z kim o 4 rano, zrywał/wracał, czytaj: akceptuje jego jazdy - sama prosi się o niejednoznaczne sytuacje. Przepraszam, no ale w takim przypadku tak właśnie myślę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Hultaj, przeczytaj post autorki wyżej, to zobaczysz, jaki cwaniura - cudnej to jest urody
![]() ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- alkoholowy Don Alvarinho: po alkoholu mu się załącza płaksa i podrywacz w jednym ![]() jego sposób na podrywanie: na złą kobietę: "och, jak mnie była-obecna maltretuje" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.