![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: filtry,apteczne,naturalne , kolorówka KWIECIEŃ
Bioderma już nieaktualna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Wypatrzyłam u Ciebie:
1.Sensibio Light- krem do cery wrażliwej, użyty kilka razy 3.Avene Clean AC krem nawilżający do cery trądzikowej zostało ok.1/2 4.Bielenda Pharm NACZYNKA krem na dzień SPF10 (kwas laktobionowy, ekstrakt z kasztanowca,pantenol) użyty 2 razy 5.ISIS Pharma Teen Derm K Krem ketoregulujący do skóry tłustej została 1/5 tubki próbki -Era Minerals Flawless Warm Light -Buff’d Light Sungrass,Wool,Golden Bielenda kasztan cera naczyniowa serum+maseczka Bioderma Cicabio krem łagodząco-odbudowujący długa data ważności,raz maźnięty La Roche Posay Cicaplast Baume B5-zostało ok.1/2 do 1/3 opakowania Jak widziałabyś wymianę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, nic nie znalazłam w Twoim wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, jeszcze raz przejrzałam Twój wątek i chciałabym:
Sensibio Light- krem do cery wrażliwej, użyty kilka razy Bielenda kasztan cera naczyniowa serum+maseczka Avene, Haute Protection Creme Zones Sensibles [High Protection Cream for Sensible Areas] SPF 50 i próbki: Era Minerals Flawless Warm Light, Buff’d Light Sungrass,Wool,Golden Co byś za to chciała? Zapraszam do wszystkich 3 wątków ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Czyli za mini filtr Avene, maseczkę i próbki co byś ode mnie chciała? A nie dobierzesz nic za Sensibio Light? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Hmm... za Sensibio, maseczkę z Vielendy, filtr Avene i próbki: Era Minerals Flawless Warm Light, Buff’d Light Sungrass,Wool,Golden mogłabym oddać wszystko co chciałaś, czyli:
-Kolorowa puszka - na kosmetyki, pedzle itp. -Osłonki na pędzle do makijażu -Lily Lolo Flawless Silk -korektor Meow Concealer 2-Frisky Angora -korektor pod oczy Meow Undereye Concealer 1-Sleek Angora -podkład Meow Pampered Angora 1-Sleek -Lumiere Shreer Veena Veil - puder wykańczający do cery mieszanej i tłustej -Lumiere Sand Veena Veil - puder wykańczający do cery mieszanej i tłustej -Hattric Classic - płyn po goleniu, odświeża i działa łagodząco na skórę po goleniu, 100ml, nowy, nietrafiony prezent -C-Thru Ruby EDT |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu, przemyśl na spokojnie i daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Cos za ktorys z ponizszych kosmetykow:
1.Sensibio Light- krem do cery wrażliwej, użyty kilka razy 2.Alva Aktywny krem oczyszczający użyłam go kilka razy ważny do 10.2014 4.Revlon korektor Colorstay kolor Light-raz użyty
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Za Alve i Revlon moge oddac:
bluzke Orsay Diorskin Nude 020 – saszetka Armani Lasting Silk Foundation 5,5 – saszetka Moge jeszcze oddac saszetke podkladu Clinique Repairwear Laser Focus 03. Bluzka ma kolor kawy z mlekiem. Jest zdecydowanie jasniejsza niz na zdjeciu w moim watku. Zdjecie ponizej lepiej oddaje jej kolor.
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2014-06-15 o 06:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie to takie standardowe S. Sama bluzka nie jest bardzo dopasowana, ale tez nie opinia sie, taka w sam raz, przynajmniej dla mnie
![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
mogłabym oddać:
Ziaja - Med SPF 50+ - matujący krem do twarzy, nowy Kwas hialuronowy w ampułkach (3 ampułki) próbka super bb skin 79 Lucy minerals pale olive - pozostało ok 10-15% - całość próbki minerałow podkładów w odcieniach light golden - znalazłabym może z 5 różnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Nic, dziękuję
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
niestety ale nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.