![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chloe,YSL,Benefit,Cliniqu e i inne w kwietniu
Twoja cena (w przeliczeniu na mililitr perfum) jest bardzo wysoka.
Zastanowię się, daj mi proszę trochę czasu.
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Tak, chodzi o cenę za mililitr.
Opium, Eau Clairdes Merveilles czy Theorema to koszt ok 2zł/ml Etro albo Penhilagon's to już 4-5zł/ml.
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Preferuję pierwszą opcję, chętnie dołożę do niej kilka selektywnych próbek.
Jeśli Ci to pasuje poproszę o adres na PW.
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Niestety nic mi nie wpadło w oko, dziękuję
![]()
![]() |
#65 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Kurcze, też nie lubię ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Przykro mi, ale to kompletnie nie mój gust perfumowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Niestety Gosiu nigdy nie miałam okazji wąchać klasycznej Issey w stożku. Podejrzewam, że różnica jest taka iż w stożkutym błekitnym to woda toaletowa a ta którą ja mam to EDP i możliwe ze ciut zmienione nuty. Dokładnie w mojej jest jeden składnik więcej - tuberoza.
moja EDP kwiat lotosu, frezja, cyklamen, melon, piwonia, biała lilia, goździk, konwalia, tuberoza, drzewo cedrowe, różowe piżmo, ambra, drzewo sandałowe.... EDT z KWC wizażu Nuta głowy: lotos, frezja, cyklamen, melon; Nuta serca: piwonia, goździk, lilia, konwalia; Nuta głębi: cedr, piżmo, ambra, drzewo sandałowe. klasyczna EDP stożek też ma tuberoze i oprócz tego jeszcze osmantus w nutach serca. ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- kurcze... no tylko Angel z tego co wymieniłaś. Ale ze względu na ilość... ![]() Obrazy interesują mnie tylko na płótnie i malowane olej, gwasz. Obawiam się się, że to co opisałaś to reprodukcja pod szkłem ale możesz sprawdzić to się przekonamy ![]() ![]()
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-05-06 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Shimmer Brick Bobbi Brown Nectar -
Dior Diorskin loose powder 003 znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Kurcze, szkoda wielka, bo dopiero teraz zobaczyłam, że to 3
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post45930140
o ja mam nowe tusze chanel i miniatury i duze ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Mi sie tylko indolence podoba a tusze to czarne miniatury i brązowa duża sublime http://wyprzedazmarzen.blogspot.com/...tyczny_28.html Jednej miniatury to mi sie nie opłaca wymienić
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Niestety nic, dziękuję i pozdrawiam
![]()
![]() |
#79 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Niestety nic mi nie wpadło w oko. Pozdrawiam!
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
A może chcesz The Balm Bahama Mama, bo dla mnie za ciemny, tylko zaznaczam, ze ona ma duży ubytek i dziurę w środku
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.