![]() |
#61 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
W dodatku dr wpisał wagę małego do karty ciąży (pierwszy raz) i mocno podkreślił... ![]() Majkela nie mogę tej karuzeli znaleźć. Znalazłam taką za 200, a jestem przekonana że tamta 280zl kosztowała. Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Położna na SR radziła nam przygotować sobie weki z rosołem żeby partnerzy przynosili je podgrzane do szpitala. Mówiła wprost: jedzenie w szpitalu jest podłe a kobieta po porodzie potrzebuje naprawdę wartościowego pożywienia aby się zregenerować. Rosołki są do tego idealne i podobno rozbudzają laktację ![]() postaram się przygotować sobie jakieś słoiczki, bo w sprawie gotowania na tżeta liczyć nie mogę ![]() ![]() piękny ![]() mi się marzy kołyska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
NecroKitty u nas w szpitalu też koszmarne jedzenie. Raz przynieśli ubite ziemniaki z jakąś zagęszczoną wodą (że niby sos) do tego jajko gotowane
![]() ![]() Berenika powodzenia dla koleżanki oby wszystko dobrze było. To chyba już standard w tych szpitalach że ciężko się cokolwiek dowiedzieć na swój temat. A ja oczywiście musiałam się zdenerwować z rana. Mąż na siłe chciał żebym jechała z nim 30 km po kamień dekoracyjny do ogrodu i z tatą jakieś papiery załatwiać po urzędach. Tłumacze mu że nie chce jechać, żeby jechali bezemnie bo boli mnie brzuch a ten swoje że mam jechać i koniec. Jak bym ubezwasnowolniona była i sama nie mogłą decyzji podjąć. Do tego ma pretensje że mnie brzuch boli z mojej winy bo wczoraj za dużo robiłam a sam mnie co chwile gonił- przynieś to, idź po tamto, chodź tu i tak w kółko. ![]() ![]() Koniec końców trzasnełam za nim drzwiami i pojechali bezmnie. A i dopadło mnie to co większość z Was- poranne skurcze łydek. Już 3 noc z rzędu krzyczałam z bólu. Mimo tego że od początku ciąży biorę regularnie magnez ![]()
#64 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kciuki za psiaka i usg Cytat:
![]() Wkładki mam Campol i nuk Cytat:
![]() Ambitne plany na weekend macie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak mi się strasznie nudzi w tym łóżku ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Psiak odebrany,dostał narkozę i czekałam az zasnie,potem zostawiłam go na 1,5 godzz... teraz dochodzi do siebie po zabiegu.. jest ospały i słaby,mam nadzieje ze do wieczora sie zbierze i dojdzie do siebie. Ja własnie jade na USG ![]()
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A noga dalej mnie boli bo ostatnim skurczu.... Wyslane za pomoca Tapatalk2 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam wkładki Avent, mam też parę próbek Canpola i jeszcze jakiejś innej firmy więc sprawdzę, które będą mi pasować ![]() Cytat:
Znajomy rodziców jest dyrektorem ekonomicznym (czy jak się to nazywa) w niemieckim szpitalu i nawet mówił, żebym przyjechała do niego rodzić i jak opowiadał jak tam jest to po prostu nie wierzyłam... Ale tyle kilometrów robić przed porodem, później wracać i tam bez konkretnej znajomości języka się wcale nie widzę ![]() ![]() A kosz jest przecudny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę Wam ogrodów i możliwości leniuchowania na huśtawkach ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak nieskromnie powiem, ze poszłam spać o 21 ![]() ![]() kurna, mam dziś tyle energii, coś bym porobiła, tylko pogoda mnie dobija, pada od 10 rano ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, robię sobie koszyk w gemini, możecie mi powiedzieć który krem do pupy zamawiałyście? Bo patrzę na linomag ale nie wiem jaki to ma być
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
witam sie w nowym watku
![]() NecroKitty musisz sie trzymac mysli,ze jestes w szpitalu w slusznej sprawie.Wkoncu to chodzi o zdrowko Twojego Malenstwa ![]() A jak u Aldrin? Pradip wzory szukam sobie przez grafike w google,udzielalam sie tez wczesniej na wizazu w dziale haftu i tam Dziewczyny sie wymieniaja wzorami,a najwieksza mozliwoscia jest strona "chomikuj" wpiszesz haft krzyzykowy... A u nas,swieta minely jak za wsze za szybko,milo i fajnie.Pogoda byla super,nacieszylam sie rodzinka i powrot do rzeczywistosci. Wydaje mi sie,ze Mala znow sie obrocila,bo tak dawala mi po pipce w poniedzialek,ze ![]() Ogolnie czujemy sie dobrze. Sylwia ![]()
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pater, trzymaj mocniej, bo coś mi nie idzie ![]() Ogarnęła mnie straszna wściekłość! Nie wiem, trochę przytłacza mnie ta ilość rzeczy dla Małego ![]() ![]() i tęsknię za naszym mieszkaniem ![]() ![]() ![]() ![]() normalnie ryczeć mi się chce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Ja właśnie też nie wiem jaki zamówić, w SR mówili żeby kupić Bepanthen różowy, bo będzie na pupę i na sutki, więc ja chyba taki kupię.
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pater, bo najtrudniejszy jest właśnie ten pierwszy krok - znalezienie sobie jakiegoś zajęcia. Jak już znajdzie się jakieś zajęcie to czas mija błyskawicznie i ma się jakąś satysfakcję z dnia. Oczywiście, mądrze się a sama dziś się snuje w piżamie bez celu po chacie i humor mam taki, że hoho ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A to dostaliście jakieś służbowe mieszkanie, czy po prostu wynajmujecie, bo może warto się rozejrzeć za jakimś innym? I kiedy wracacie na swoje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.rossnet.pl/Produkt/Bepant...926,promocja14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do Aldrin to na majowo - czerwcowym doczytałam, że: Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Do tego chyba znowu sobie ucho przewiałam, a to już będzie 2 raz w ciągu miesiąca ;/ Któraś pytała o wkładki laktacyjne - coś mi się kojarzy, że były polecane te Johnsona ![]() Mój koszyk w gemini już ze 3 razy aktualizowałam...ale obiecuję sobie, że po weekendzie majowym choćby się waliło to zrobię zamówienie..chociaż znając życie wyskoczy milion innych wydatków, rachunków itd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://marqltd.bazarek.pl/opis/26144...l?from=bazarek Ale ten Twój też się na pewno przyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zwlekałam z zakupami w gemini, miałam załadowany koszyk, wystarczyło tylko złożyć zamówienie i mi po jakimś czasie przepadło ![]() ![]() no to znaczy, ze nie będe tego pić, jakieś przeznaczenie czy co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Hehehe to znaczy, że będziesz musiała się przejść do apteki
![]() A od kiedy pijecie te cuda? Na co to w ogóle pomaga? |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
śliczny
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ziololek.pl/produkt/9 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Co do wkladek laktacyjnych bratowa odradzala mi belle bo mowila ze przeciekaja
Ramona ![]() Wyslane za pomoca Tapatalk2 |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
ojeny witam sie poswiatecznie w 32tc
![]() ![]() troche mnie nie bylo a tu nowy watek i tyyyyle do nadrobienia ![]() po swietach jestem wykonczona i dzis caly dzien leze bo w nocy mnie dopadly skurcze chyba ![]() strasznie ciezko mi juz naprawde.. i po cichu mam nadzieje ze to juz niebawem chociaz strasznie sie boje ![]() ![]() a dla was gratki za nowe tygodnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.