|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj - całoroczny wątek wymiankowy 2014
Hej na opakowaniu jest po prostu:
blend-a-med 3D WHITE 150ml/186g te duże opakowania, wieczorem mogę wrzucić foto bo nie wiem jak określić rodzaj:P |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Przejrzałam wątek. Tylko maseczka peel of wpadła mi w oko. Poszukuję głownie perfum Iris noir ,jaśmin,cedre bleu,maseczki CS tej wycfanej, poza tym inne zapachy, odlewki mogą być,
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
dokładka
Pantene serum arganowe NOWE Balea zestaw balsam do ciała + żel pod prysznic NOWE (nie wiem czy chcę oddać) Balea balsam do ciała - użyty 2razy Wibo - kółko korektorów Lusterko kosmetyczne 17,5cm, dwustronne. Jedna strona powiększająca NOWE Playboy dezodorant w spray (chyba to, to? ) nowy Avon Ultra Sexy 50ml, 3 psiki zużyte, z kartonikiem ale poocieranym Avon Little Red Dress - ubytek widoczny na zdjęciu ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
coś u mnie za Litte Red Dress? Zajrzyj do perfum i kosmetyków
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Avon Little Red Dres mogłabym ewentualnie przygarnąć,tylko jaki ubytek i pojemność nie wiem i tą maseczkę z Yves.
??? |
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo szczerze to najchętniej bym przygarnęła właśnie żele pod prysznic. Na kawę jestem jak najbardziej chętna ![]() bo podobają mi się u Ciebie jeszcze i rzeczy ale za to co wybrałaś są zbyt wartościowe. |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
A możesz powiedzieć co Ci się u mnie spodobało? Bo to co w Yves jest drogie to nie znaczy ,że ja też uważam że to coś super wielkiego,niektórych rzeczy mam po kilka to też ich wartość spada,albo mi zupełnie nie pasuje i po prostu chcę się pozbyć. Poszukam zaraz jakie żele mają przyjść. Dlamnie perfumy mają największąwartość, malować się i jeść też nie muszę,ale pachnieć tak
|
|
|
|
|
#74 |
|
:)
|
coś za little red dress balsamYR i kilka minerałów?
poza mam fajna bluzę bejsbolowke na chłopaka na 3 lata (dość dużą jest) stan bdb |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
to daj mi znać co byś chciała za te rzeczy, które u Ciebie wybrałam
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Avon Little Red Dress - ubytek widoczny na zdjęciu
cos u mnie?
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
YR olejek odbudowujący nowy YR SPRAY podkręcający loki YR ntritive vegetal balsam odżywczy do twarzy na noc nowy YR maseczka do twarzy i włosów z glinką marokańską nowa YR tusz Sexy Pulp czarny nowy żele i pudełka Sephora
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
W sierpniu. Termin ma do listopada 2015. W toku negocjacji jedna z Wizażanek napisała do producenta i dowiedziała się, ze w przypadku Skinorenu data otwarcia nie ma znaczenia, liczy się ten termin listopadowy (bo podobno istnieje przekonanie, ze jest ważny kilka miesięcy po otwarciu).
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Ryż, cytryna ,grejfrut, gardenia, pomarańcza, migdał, lotos, macadamia,kawa. Szampony też mam odżywczy jojoba i pokrzywowy oczyszczający
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,przepraszam,ze tak długo. Widzisz coś zatem u mnie za te dwie próbki mischy kolor 21? I ewentualnie jakies jeszcze próbki bb,żeby wysyłka miała sens? Względnie neem też mnie interesuje. A może jesteś z Warszawy jak ja?
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Żele są po 8,90 to bym miała dać 8 albo 9? Dalatego wcześniej pytałam ile żeli byś chciała. Bo każdy przelicza po swojemu. Ja liczę, że LBD jest warta 20zl i stąd 4 żele no i plus za maseczkę . No i produkty są używane to też powinny być ciut taniej niż kupiłaś. No nieważne , dziś i tak nie mam żeli to możemy tylko gdybać i przemyślać
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
hej, coś u mnie za:
Planeta Organica szampon Aleppo - mogę zrobić odlewkę ZiajaPro peeling enzymatyczny, odlewk Yves Rocher - maseczka oczyszczająca zwężająca pory peel-off Bibułki matujące jakieś koreańskie - nie znam ilości ani firmy. Czarne opakowanie tekturowe. Lusterko kosmetyczne 17,5cm, dwustronne. ???
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chce zeby i Tobie i mi sie oplacalo. mozemy wrocic do tematu po weekendzie bo rano wyjezdzam i bede bez neta.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.