![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Maj - całoroczny wątek wymiankowy 2014
NIEAKTUALNY!!!!!!!
Nie mam czasu na zakładanie co miesiąc nowego wątku dlatego ten zakładam już na cały 2014rok ![]() Zdjęcia w starym wątku -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=726759 Spis treści: post #1 - wishlista (nie trzymam się jej kurczowo) post #2 - Wszystko do włosów post #3 - Pielęgnacja ciała i twarzy post #4 - Kolorówka post #5 - Kosmetyki mineralne post #6 - Kosmetyki azjatyckie post #7 - Różne akcesoria post #8 - Biżuteria post #9 - Lakiery do paznokci Kilka zasad: 1. Wszystkie produkty na wymianę staram się w miarę dokładnie opisać: stan (nowe, używane, jak używane to poziom zużycia) 2. Preferuję wysyłkę poleconym ekonomicznym 3. Pierwszeństwo w wysyłce zależy od ilości przekupek (ustalane na pw) osoby z negatywem zawsze wysyłają jako pierwsze. 4. Nie "odmieniam się" więc zastanów się co u mnie wybierasz 5. Przesyłki nadaję max do 4dni roboczychh po otrzymaniu adresu 6. Odpisuję u Ciebie, a Ty odpisuj u mnie ![]() 7. Szanujmy się i nie urywajmy rozmowy 8. Nie wszystkie przedmioty są na zdjęciach dlatego proszę o czytanie postów, a nie tylko oglądanie zdjęć 9. Mam wishlistę ale nie trzymam się jej kurczowo, łatwo mnie skusić szczególnie nowym kosmetykami nadającymi się na prezent. 10. Wysyłam w kopertach bąbelkowych z odzysku. 11. Po wymianie usuwam z wątku wymienione rzeczy 12. Proszę o wystawianie przekupek! już kilka Dziewczyn nie wystawiło mi oceny! 13. Osoby,które zaczynały rozmowę,składały propozycję,a następnie przestały nagle odpowiadać będą ignorowane(może zobaczą jak to jest być lekceważonym): mucia18 - nałogowo ![]() Wymienione Wishlista: Yves Rocher Sexy Pulp czarna maskara nowa - zawsze w każdej ilości Biovax med do włosów wypadających żel i szampon Dermena seria do włosów wypadających szampony i preparaty hamujące wypadanie włosów nowe kremy Vichy, LRP, YR do skóry suchej dojrzałej Eveline suchy olejek do ciała Herome Extra Strong tylko nowe Revlon CS c/o 150 i 180 Revlon CS n/d 150 i 180 cienie/paletki do brwi Golden Rose - pudry do brwi w kolorach: 102, 104, 105, 106 Baza pod cienie: Lumene, ArtDeco BB kremy w żółtej tonacji Nowe perfumy na prezent Suplementy na włosy: Solgar, Merz Special itp woski YC (min połówki, mniejsze okruszki mnie nie interesują) Lolita Lempicka (w org flakonie) lakiery hybrydowe: IBD, Semilac, Gelish, Cosmetics Zone, CND produkty z kwasami Kryolan fixer w spray'u antyperspiranty Rexona i Dove NOWE zapachy z Yves Rocher - MdB, Neroli, SE edpt, SEP, Ambre Noir, Hoggar, Iris Noir, Vanille Noir itp pędzelki do nakładania żelu UV naklejki wodne na paznokcie szczotka Tangle Teezer torebka na długim pasku ala listonoszka: czarna, granatowa, brązowa lub szara żele pod prysznic Rzeczy dla 2letniego chłopca: #zabawki: drewniane klocki, książeczki, wszelkie autka i pojazdy #ubranka w bdb stanie #kosmetyki do kąpieli nowe Edytowane przez goldika Czas edycji: 2014-12-30 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj - całoroczny wątek wymiankowy 2014
Do włosów: NIE WSZYSTKO JEST NA FOTKACH!
Serical Latte - odlewka 200ml w opakowaniu zastępczym Kallos Color - mogę zrobić odlewkę z mojego litrowego baniaczka Seri Arganowa - mogę zrobić odlewkę z mojego litrowego baniaczka Planeta Organica szampon Aleppo - odlewka 50ml Neem 100g NOWY tp 02/2015 Palette Salolon Colors 6.0 2szt nowe Joanna Naturia bezamoniakowa 112 naturalny blond nowa Pantene serum arganowe NOWE Schwarzkopf Got2b smooth&chic anti-frizz Lotion - mogę zrobić odlewki lub oddać całość, jest ok 85% z 200ml Czarne mydło Agafii - odlewka ( do 30ml) Cedrowe mydło Agafii - odlewka do 30ml Loreal natychmiastowa kuracja upiekszajaca NOWA Eveline arganowa maska 8w1 Argan + Keratin (wersja z lepszym skladem, argan ma 5miejscu w składzie) NOWA Pilomax Regeneracja krok 2 - maska do włosów farbowanych ciemnych 70ml NOWA farby do wlosow profesjonalne: koleston 7/0 nowy 60ml koleston 7/0 pol tubki z 60ml color touch mixton fioletowo-niebieski ubytek kilku cm wycisnietego paska z 60ml inebrya mixton fioletowy ubytek kilku cm paska ze 100ml inebrya mixton niebieski ubytek kilku cm paska ze 100ml colo touch 8/73 zostala 1/3 tubki z 60ml moge tez odlac do kazdej farby odpowiedni oxydant Edytowane przez goldika Czas edycji: 2014-12-28 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja ciała i twarzy: NIE WSZYSTKO JEST NA FOTKACH!
Bielenda serum korygujące - zużycie widoczne na zdjęciu Ziaja liście manuka - krem na noc z kwasami - zużycie ok 15% yves rocher oczyszczajacy krem myjacy NOWY, niedostepny juz w sklepach kwc: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ia-twarzy.html Yves Rocher - maseczka oczyszczająca zwężająca pory peel-off - użyta jeden raz na początku marca. Tołpa płyn micelarny 200ml 1sztuka dostępna NOWE Dove balsam do ciała body milk, 200ml, NOWY Dove balsam do ciała purely pampering, 200ml, NOWY Yves Rocher, perfumowany balsam do ciała konwalia, NOWY Yves Rocher Serum Vegetal reduktor głębokich zmarszczek 30ml NOWY Yves Rocher Hydra Vegetal żel-krem intensywnie nawilżający 50ml NOWY Yves Rocher Hydra Vegetal żel-krem intensywnie nawilżający tubka 15ml -2sztuki NOWE Eveline 100% kwas hialuronowy serum nawilżająco wygładzające 15ml, tp 12,03,2015 NOWE Soraya Hialuronowy Zastrzyk serum natychmiastowe wygładzenie 30ml, tp06/2016 NOWE Soraya Hialuronowy mikrozastrzyk wygładzający krem z kwasem hialuronowym 30+, tp 09,2016, 50ml NOWE Tołpa maseczka botanic amarantus Yves Rocher maseczka pure system głęboko oczyszczająca Colgate Max White One Active- pasta do zębów 75ml NOWA Yves Rocher krem na dzień Nutritive Vegetal - użyty 2 razy (wolę wersję na noc) Edytowane przez goldika Czas edycji: 2014-12-29 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka: NIE WSZYSTKO JEST NA FOTKACH!
DOKŁADKA: Pierre Renee Skin Balance w kolorze champagne 20 - użyty 2 razy Oriflame Fusion - podkład w kolorze Porcelain NOWY Vivace, Theatric Professional utrwalacz makijażu - użyty 4 razy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-w-sprayu.html Essence kredka Long Lasting - morska 09 cool down, używana ale niewiele Inglot Duraline - użyte 3 kropelki (oddam tylko za coś na czym bardzo mi zależy bo sama nie wiem czy chcę go puszczać w świat) Makijaż ust: Rimmel Kate 16 Rossetto - użyty 2 razy Rimmel Kate 101 Rossetto mat - użyta 3 razy Catrice Velvet Matt Colour Bomb C01 - użyta 1 raz Revlon Colorbrust 70 Soft Nude - użyta 2 razy Edytowane przez goldika Czas edycji: 2014-12-28 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki mineralne:
Lauress Radiant Yellow Minimalist 3,33g Lumiere veena silk veil Sand - 4,4grama Pixie Kiss of sun puder -3,46grama EDM piękny róż Pumpkin Pie - 3,47grama Lumiere Delicate Pink róż - 4gramy minus kilka użyć Sweetscents - herbaciany puder na noc zwalczający niedoskonałości EDM kaolin powder sunlight -2,8grama EDM sunlight Finishin Dusk -1.03grama Silk Naturals róż Climax - w oryginalnym słoiczku ale bez podanej wagi (użyty kilka razy) Lauress Pure Gold ethereal - oryginalna próbka EGM tahiti sweetie - chyba to rozświetlacz, w org. słoiczku bez podanej wagi Próbki Lumiere po jendokrotnym teście (w oryginalnych strunach) Medium Golden cashmere (test paskowy) Medium beige cashmere (test paskowy) medium warm cashmere (ok połowy) medium golden fawless (test paskowy) odsypki z dużych opakowań Lumiere: Medium Warm cashmere Light Medium warm cashmere Light Warm cashmere korektory EDM w fiolkach: intensive fair 2/3 oryginalnej fiolki (brak kulki) multi intensive 1/2 fiolki, z kulką Edytowane przez goldika Czas edycji: 2014-09-15 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki azjatyckie:
Innisfree green tea bb cream #1 - odlewki, Missha Boomer Primer - odlewki Próbki głównie z gMarket: innisfree jeju volcanic pore clay mask 4ml x4szt (jedna saszetka wystarcza na 2 obfite użycia) TonyMoly Floria whitening capsule essence 3szt Missha Time Revolotion treatment essence -2szt Innisfree olive real eye cream -2szt Hera Aquabolic balancing emulsion for combination & oily skin buteleczki po 5ml - 4szt Hera Aquabolic balancing water buteleczki po 5ml -2szt nowe + 1szt raż użyta (zostało ok 4ml) Holika Holika Water March moisture full cream -1szt The Face Shop the smim radiating moisturizing cream -1szt Re:NK Pore Tightening primer - 2szt HadaLabo SHAL - odlewka w buteleczce chyba 15ml The History of "coś" ![]() Lioele Vita shake pack cranberry - 2szt TonyMoly Appletox Honey cream -1szt Su"m37 secret programming essence -6szt Lioele V-line waterdrop sleeping pack -1szt Lioele Multi Seaweed gel -1szt Skin79 BB cleanser - 2szt TonyMoly Luminous Goddess aura beam -1szt Tomatox TonyMoly -1szt Bibułki matujące jakieś koreańskie - nie znam ilości ani firmy. Czarne opakowanie tekturowe. Edytowane przez goldika Czas edycji: 2014-07-22 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
6. Różne akcesoria:
Decoupage wszystkie techniki- książka Yves Rocher zestaw trzech toreb podróżnych - NOWE Pędzle do makijażu: pędzle Maestro. Użyte kilka razy ale dla mnie amatorki są całkowicie zbędne leżały długo w szufladzie, są świeżo wyprane i czekają na nową właścicielkę. Maestro 321 rozm. 12 Maestro 360 rozm. 8 Maestro 360 rozm. 10 Edytowane przez goldika Czas edycji: 2014-12-28 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
7. Biżuteria:[/COLOR][/B]
Fotki srebrnej biżuterii w poście -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...27&postcount=7 Edytowane przez goldika Czas edycji: 2014-05-16 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
8. Lakiery do paznokci:
Paese baza mineralna wygładzająca do paznokci - użyta 1 raz na obie dłonie (wolę jednak zostać przy hybrydach) W przypadku niektórych zużycie widać na fotce. Niektóre ani razu nie używane a niektóre do pomalowania wzornika. Lakiery Mariza rozwarstwiają się - ale mają tak od samego początku. Nie przeszkadza to w malowaniu, kolorek i tak wychodzi bardzo ładny i bez smug. Ale rozumiem jeżeli to rozwarstwianie (widać na fotkach - specjalnie ich nie mieszałam przed zdjęciem) może odstraszyć. Wszystkie lakiery są rzadkie. Edytowane przez goldika Czas edycji: 2014-07-23 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
9.Zapachy NIE WSZYSTKO JEST NA FOTKACH!
Avon Little Red Dress - ubytek widoczny na zdjęciu Celine Dion 30ml - jaka to wersja nie mam pojęcia ![]() Federico Mahora numer 18 - ubytek widoczny na fotce Outspoken by Fergie EDP 50ml - na fotce widać ile zostało Edytowane przez goldika Czas edycji: 2014-12-28 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś za
Yves Rocher - balsam do ciała 400ml malina i kakao, użyty 1 raz Yves Rocher - mgiełka samoopalająca, pojemność wyjściowa 150ml, ubytek ok 25ml. Tołpa płyn micelarny 200ml 2sztuki NOWE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Tołpa płyn micelarny 200ml 2sztuki NOWE Bandi young care krem złuszczający na noc, zostało ponad 65%. Świeży.
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
Kallos Color - mogę zrobić odlewkę z mojego litrowego baniaczka Planeta Organica szampon Aleppo - mogę zrobić odlewkę Beauty Formulas Henna Wax ? Z Twojej wish mam szampon przeciw wypadaniu włosów Cece Med ![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cos u mnie?
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Tołpa płyn micelarny 200ml 2sztuki NOWE
Yves Rocher - balsam do ciała 400ml malina i kakao, użyty 1 raz chusteczka opalająca cos u mnie?
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Yves Rocher - maseczka oczyszczająca zwężająca pory
Tołpa płyn micelarny u mnie coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
wymieniłabyś się za jedną rzecz, ale wartą 50zł, więc myślę że byłaby to już duża wymiana, za biodermę wzięłabym tołpy i chusteczkę, a YR może sobie coś dobierzesz? jakie są te płyny?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Tołpa płyn micelarny 200ml 2sztuki NOWE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
U mnie parę dokładek, między innymi dwa nowe kremy, więc może akurat one Cie zainteresują - Rozświetlający krem liftingujący Cashmere z witaminą c i Yves Rocher Ovale lifting Krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Na ile wyceniasz te dwa płyny micelarne z Tołpy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
Beauty Formulas Henna Wax Yves Rocher - balsam do ciała 400ml malina i kakao Bandi young care krem złuszczający na noc ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Tak oczywiście pilniki są nowe , zapakowane w opakowanie foliowe . Ziarnistość 100/180 Jesli chodzi o sun flower to tak był otwierany ( około 3 miesięcy temu - leży do tej pory ponieważ tipsy to jednak nie moja bajka ![]() Niestety przeszukałam całe opakowanie i nigdzie nie widnieje data waznosci, ani kod z ktorego można ją odczytać . Ale tak jak pisałam 3 miesiące temu został otwarty .
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.