|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w maju Algenist,Pandora i inne...
mam nowy wątek
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, duuużo mi się u Ciebie podoba
:*Guerlain, Meteorites Perles Du Paradis-użyte pędzlem 2 razy na całą buzię *Jimmy Choo EDP-zostało jakieś 10-12/60ml *PANDORA-AMOREK interesuje mnie też to wszystko co masz poza wątkiem z mojej wish, poproszę o zdjęcia |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę obiecane fotki:
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2014-07-04 o 14:46 |
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
pojedynczo muszę wstawiać
Jakiś błąd mi wyskakuje,może podaj maila na PW i prześlę Ci wszystkie zdjęcia
|
|
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
no to mam problem bo nie wiem co wybrać bo to co mi przysłałaś na priv podoba mi się wszystko, a chciałabym też meteorytki
---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- to akurat nie jest problem, ceny kształtują się mniej więcej tak: 1 Galenic Milaya serum wygładzająco-rewitalizujące 30 ml - ok 115 zł 2 Uriage Isodense serum 30 ml ok 100 zł 3Uriage Isofill riche krem ok 90 zł 4 Uriage Isofill krem korygujący zmarszczki do skóry normalnej i mieszanej 50 ml - jak wyżej 5 Hydraphase Intense serum 30 ml, od 85 zł 6 Bioderma Matriciane Rides krem wygładzający zmarszczki ok 80 zł 7 Bioderma Atoderm Nutritive krem odżywczy ok 50 zł 8 Lierac Magnificence serum rouge ok 220 zł posiłkowałam się netem, na metkach ceny są nieco wyższe, na co mnie u Ciebie stać za to? ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- powoli dojrzewam do decyzji zakupu meteorytów, więc je sobie odpuśćmy, co mi możesz oddać z pozostałych rzeczy, najchętniej przygarnę wszystkie ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- ja też chętnie oddam wszystko ale teraz padnie niedyskretne pytanie o Twój wiek, bo dwie pierwsze pozycje z wybranych przez Ciebie kosmetyków jest dla kobiet dojrzałych, od 50 r.ż. , chyba że chciałabyś na prezent dla mamy to ok. Wszystkie mogą być stosowane przez osoby o wrażliwej cerze, z tym że Atoderm Nutritive jest kremem typowo odżywczym dla cery suchej, bardzo suchej z tendencją do atopii, więc do mieszanej bym nie polecała bo może być za ciężki |
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
już odpowiadam, serum SVR będzie jak najbardziej ok, Milaya i Isodense są dla kobiet po menopauzie, wszystko o czym wcześniej rozmawiałyśmy jest zarezerwowane dla Ciebie, oba zapachy 7 ml też mi się podobają
|
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Hej
coś u mnie za puder LP i bazę Lancome?
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
diora zostało ok 80%, może więcej
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, prawie wszystko się zgadza, tylko jak pisałaś do mnie to akurat wstawiałam zdjęcia kosmetyków i edytowałam opisy, w mojej wycenie poszczególnych kosmetyków podałam Ci 8 pozycji, w wątku 2 x omyłkowo wpisałam :
Bioderma Matriciane Rides krem wygładzający zmarszczki 30 ml d.w. 06. 2016 Bioderma Matriciane rides- krem wygładzający 40 ml d.w. 09. 2015 w rzeczywistości ten krem występuje tylko w pojemności 30 ml i o tym Ci pisałam, ten 2 krem to Bioderma Hydrabio Legere 40 ml nie brałam go pod uwagę wpisując Ci odpowiedź, zdecydowałaś że nie chcesz Atodermu Nutritive, wolałabyś serum z SVR. Odpisałam że będzie odpowiednie ale miałam na myśli tylko i wyłącznie Twoją cerę nie wartość kosmetyku. Atoderm Nutritive kosztuje ok 50 zł natomiast serum SVR 120 zł ![]() Jestem jak najbardziej skłonna na naszą wymianę ale chciałabym też zobaczyć wycenę rzeczy od Ciebie, żeby było sprawiedliwie i żebyśmy obie wiedziały na czym stoimy ![]() Jestem nowa na targowisku więc niechcący namieszałam, za co Cię bardzo przepraszam. Z mojej strony to miałoby wyglądać tak: 1 Galenic Milaya serum wygładzająco-rewitalizujące 30 ml - ok 115 zł 2 Uriage Isodense serum 30 ml ok 100 zł 3Uriage Isofill riche krem ok 90 zł 4 Uriage Isofill krem korygujący zmarszczki do skóry normalnej i mieszanej 50 ml - jak wyżej 5 Hydraphase Intense serum 30 ml, od 85 zł 6 Bioderma Matriciane Rides krem wygładzający zmarszczki ok 80 zł 7 Bioderma Atoderm Nutritive krem odżywczy ok 50 zł nie chcesz 7 SVR serum anti-aging liftingujące, nowe op 30 ml za 120 zł- zamiast Atodermu Nutritive 8 Lierac Magnificence serum rouge ok 220 zł ??? Jeszcze jedna mała prośba - mogłabyś mi podać symbol z zestawu Parkera, bo to dla mojego męża i chciałby wiedzieć z czego się składa zestaw,w sensie czy to długopis i ołówek, czy pióro, czy coś jeszcze innego. Co prawda są zdjęcia ale nie mam pewności jakie to elementy
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
*Jimmy Choo EDP-zostało jakieś 10-12/60ml *Clinique Even Better-Nowy podkład,odcień 05 Neutral,poj.7ml *Clinique redness solutions-puder mineralny,żółtek jest 3/4 pudełeczka,pędzelek nowy,kartonik *La Prairie Celluar Treatment Loose Powder-puder sypki odcień 02,oddam odsypkę *Guerlain, Meteorites Perles Du Paradis-użyte pędzlem 2 razy na całą buzię-jest kartonik i welurek klikz wymianki z Jamestown *ALGENIST-Korektor zmniejszający widoczność porów,poj.60ml,kupiony w Sephorze,NOWY Taki: http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Tw...porow/P1234010 *ALGENIST-Przeciwstarzeniowa baza korygująca widoczność porów,kupiona w Sephorze,poj.30ml,NOWA
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
Hej
No kociaka mogę spokojnie wysłać do Ciebie. A czy mogłabyś zrobić zdjęcie tej bazy? Jeśli zaś chodzi o odsypkę pudru - o jak dużej odsypce myślisz?I powiedz mi jeszcze proszę - Twój EL to miniatura podkładu, tak? Ale czy to jest 3c1, czy odcień o którym piszesz? Bo ja tu patrzę na stronie, że 3c1 nazywa się inaczej... ale ewentualnie też byłabym zainteresowana
Szukam meteorytów, pudru la prairie / la mer https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post77109156 Edytowane przez Gosienika Czas edycji: 2014-06-07 o 11:15 |
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, nie chodzi mi o wycenę co do złotówki, nie chcę popadać w przesadę, ja podałam też orientacyjnie kwoty, nieco je zaniżając posiłkując się netem bo np metka z mojej apteki na serum z Lieraca to 249,9 a nie 220 jak Ci napisałam. Chodziło mi bardziej o to aby nie było większych różnic niż powiedzmy 50 zł, chciałabym się z Tobą wymienić tylko dopracujmy szczegóły jeśli się zgodzisz
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Przepraszam, że tak późno odpowiadam. Sprecyzowanej listy nie mam. Ogólnie szukam czegoś kwiatowego. Jeżeli masz jakieś "na zbyciu" to chętnie przygarnę. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
to jak?
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, jak już pisałam jestem chętna na wymianę, w miłej atmosferze, tak żebyśmy obie były zadowolone, celowo zaniżyłam ceny swoich rzeczy podciągając je do internetowych mimo że nic nie zostało tą drogą nabyte, chciałam mieć obraz ogólny rzeczy od Ciebie żeby mniej więcej kwotowo się zgadzało i tylko tyle
Dołożyłam pielęgnację włosów ale nie miałam czasu wszystkiego opisać, postaram się zrobić to dzisiaj, więc negocjujmy![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Dokładnie o to mi chodzi, abyśmy obie były zadowolone Wieczorem wstawię opisy rzeczy które mam do pielęgnacji włosów i rozmawiajmy:0
|
|
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za
*APART bransoletka srebrna,jest metka i pudełeczko,mogę dorzucić również torebeczkę Apart(zdjęcia ma maila,nie mogę wrzucić,wyskakuje błąd )*APART charmsy srebro 7sztuk-metki,pudełeczko,torebecz ka(zdjęcia ma maila,nie mogę wrzucić,wyskakuje błąd )i el dw? |
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
hej
no dobrze, to co bys mogla wymienic za Kota? Interesuje mnie baza i odsypka pudru - wycen prosze jak duza powinna byc ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Wiesz co, nie widzę zdjęcia tej bazy, ale jeśli to ta o której myślę to będę skłonna oddać Ci za nią tylko kota (jest używany). Te bazy były swego czasu sprzedawane przez renomowaną perfumerię w cenie 39zł i to przez długi okres czasu (wiem, bo sama kupiłam trzy). Z innych rzeczy u Ciebie nic więcej mi się nie podoba. ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Moja Droga, ja cały czas myślę tylko o bazie Lancome pod tusz do rzęs dodatkowo ewentualnie puder i podkład ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- No tak, dokładnie o tej bazie myślałam Wiesz co, zasadniczo jest szansa, tyle tylko, że ja mam bardzo mocno sprecyzowaną wishlistę... gdybyś miała coś, co mnie bardzo zainteresuje to wtedy inna rozmowa
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie dodałam opisy w preparatach na włosy, zapraszam
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Za rzeczy od Ciebie oddam wszystkie które wymieniłaś poza serum z Galenica. Mam nadzieję że będzie Ci odpowiadała taka wymiana. Czekam na info i mam nadzieję adres na priv Pozdrawiam |
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
widzę,że szukasz również ubrań i akcesoriów,może jesteś zainteresowana torebkami?mam dwie do oddania,jedną raz miałam Jennifer z CCC,druga z Orsay miałam parę razy.
Ubrania noszę 34/36 może szukasz czegoś konkretnego?Te oddam łatwo
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2014-06-10 o 10:35 |
|
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo chętnie przyjęłabym niewielką odsypkę La Prairie Celluar Treatment Loose Powder, torebek mam dużo i zawsze jedną ulubioną, najbardziej lubię pojemne torebki, mieszczące A4. Ubrań w zasadzie mam przesyt, ale bardzo lubię mini sukienki z Mohito, takimi nigdy nie pogardzam
, dobre jakościowo jeansy z wysokim stanem albo biodrówki ale z prostymi lub lekko zwężanymi nogawkami, do rurek się nie mogę przekonać choć próbowałam wielokrotnie, górę noszę małe 34 trudno mi sprecyzować co lubię a co nie bo noszę rzeczy w różnych stylach.
|
|
|
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
No to za Kociaka baza, podkładzik i 10 gramów pudru?
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
wiesz co, tylko mnie w sumie najbardziej zależy na tym pudrze...
Taki pojemniczek to 5g?
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
A może mogłabyś odsypać troszkę więcej tego pudru?
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
to w takim razie zrezygnuje. Dzieki!
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

:

Jakiś błąd mi wyskakuje,może podaj maila na PW i prześlę Ci wszystkie zdjęcia
dodatkowo ewentualnie puder i podkład