![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyczepiła się i nie odpuszcza^^
Oj jak ty się wzbraniasz.
Jak w końcu coś się wydarzy to będziesz nadal czekać bo a nuż... Po prostu od razu daj se siana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Ale jak się wzbraniam? Powiedziałam przecież, że to jest nowa sytuacja i jeśli ona nie odpuści po tych odmowach to trzeba będzie coś z tym zrobić więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Powiązania między ludźmi potrafią być dzisiaj takie, że najlepiej nie palić mostów i po prostu mieć jak najwięcej kontaktów. Nie chodzi mi o kontakty seksualne ![]() Czasem (abstrachując od tej sytuacji) naprawdę, wystarczy jedno miłe słowo, aby sobie kogoś zjednać i dzięki temu coś uzyskać. Do dziś pamiętam jak dojeżdżalem do pracy to był olbrzymi problem z parkowaniem. Któregoś razu jakiś koleś - odludek grabił liście, ot tak zagadałem, dosłownie dwa zdania. Skończyło się tak, że koleś codziennie jedno miejsce zastawiał swoją taczką, innymi narzedziami, tak że ja , gdy przyjeżdżalem to mogłem wlaśnie tam postawić. Wystarczyła jedna rozmowa, 2-3 zdania. Nie jestem jakimś wyzyskiwaczem ![]() Prawda jest taka, że to nie jest problem Twojego chłopaka, a Twój. To Ty czujesz się zagrożona. Serio, to że Ty jej powiesz, żeby spadała, albo zaczniesz chłopakowi robić sceny to ... NIC NIE DA. Nie masz na to wpływu. Jesli poczuje do niej miętę to nie zmienisz tego. Jeśli nie poczuje to ... też tego nie zmienisz ![]() Po prostu dla mnie takie kontrolowanie faceta jest bez sensu - całe życie będziesz go kontrolować i "chronić" przed kobietami ? To się nie uda, a Tylko pogorszy sprawę. Odwróćmy sytuację. Masz kolegę, który gdzieś tam wydzwania do Ciebie. Facet jest zazdrosny i domaga się od Ciebie, abyś to ucięła, abyś przestała się z tamtym widywać. Wiesz co by się stalo gdybyś to opisała na wizażu ? 99 % pań , które teraz tak Ci pięknie doradzają napisałoby : "jak on śmie Ci rozkazywać, zakazywać kontaktów. Burak jeden. Zazdrośnik. Niedojrzały. Nie będzie Ci facet rozkazywał z kim masz sie spotykać, a z kim nie" ![]() Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2014-07-23 o 23:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
lokalna gwiazda
|
Gregorius, gdyby do twojej kobiety wydzwaniał jakiś facet o podejrzanej reputacji i wywoływał ją z domu, to spokojnie byś się temu przyglądał? Jak ona raz za razem do niego wychodzi i tłumaczy ci, że to tylko kolega? Można mieć naprawdę 100% zaufania, ale naprawdę taki kręcący się ciągle w pobliżu facet by cię nie zirytował?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
wasza koleżanka
|
Cytat:
![]() Gdybym ja musiała słuchać codziennie jak to mój chłopak broni się przed jasnym postawieniem sprawy to też bym się zirytowała i miała podejrzenia, że jednak mu się te podchody podobają. Zresztą skoro facet tamtej dziewczyny to jego dobry kumpel to dlaczego z nim nie pogada? Gdyby przed moim domem sterczał chłopak mojej przyjaciółki na pewno by się o tym dowiedziała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez madzia0007 Czas edycji: 2014-07-24 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Kobieta z klasą
|
Autorko dalej czekasz, aż coś się wydarzy?
![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Pewnie tak, dlatego zamilkla.
Wyslane przez tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
lise-kotta
|
tutaj chyba jest odpowiedz
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=773211 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Dokładnie tak jak piszą dziewczyny wyżej - ona nie nachodzi Ciebie tylko Twojego faceta, więc dlaczego to Ty masz się jej " pozbyć" ? Niech On jej powie wprost ,żeby dała Mu spokój chyba to nic trudnego skoro jest Mu obojętna a tym bardziej, że to dziewczyna Jego kolegi.
![]() |
#71 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.