|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC SIERPIEŃ Avene, Bioderma, LRP, organiczne, Lauress, DryFlo i wiele innyc
Cały czas się jeszcze zastanawiam, co by mi się od ciebie przydało, poprzeglądam sobie jeszcze kolory minerałów i dam znać
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: LIPIEC SIERPIEŃ Avene, Bioderma, LRP, organiczne, Lauress, DryFlo i wiele innyc
podoba mi się u Ciebie:
4. Organix Cosmetix krem nawilżający na dzień, tylko testowany 11.Peeling z owoców tropikalnych e-naturalne, odsypka 12.Skrobia Dry Flo, odsypka 13. Glinka Ghassoul Organique-odsypka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776513&page=2 uprzedzam, że masło amarantusowe ma chyba bardzo słodki zapach, nie otwierałam go, ale czuć nawet przez wieczko |
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic tym razem ;(
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się glinka i 3.Lorys maska do włosów z masłem Shea (bardzo duża odlewka)
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
Hej, znalazłabyś coś u mnie za:
Peeling z owoców tropikalnych e-naturalne, odsypka Skrobia Dry Flo, odsypka Cicaplast Baume B5 krem nawilżający, zostało ok. 1/3 z 40ml Meow Flawless Felline:Persian1 +ewentualnie Glinka Ghassoul Organique-odsypka? Jeśli znajdziesz coś tylko za kilka w/w rzeczy, i tak daj znać - może się jakoś dogadamy. Proszę o odpowiedź w moim wątku, z góry dziękuję!
|
#67 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Dzięki za odpowiedź, zapomniałam tylko napisać, że ten olej kokosowy jest rafinowany bo ta firma tylko taki ma, a wiem, że nie każdy sprawdza firmę. Chociaż jeżeli chodzi o właściwości pielęgnacyjne to nie widzę żadnej różnicy
Jeżeli nadal jesteś zainteresowana to powiedz jak duża odlewka by Cię interesowała. |
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze nie wiem czy na pewno chcę tą maskę, bo czytam opinie i nie wiem czy się sprawdzi na moich włosach.
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli potrzebujesz w ilościach "co łaska"
to mogę Ci wysłać buteleczkę 100 ml, tylko, że buteleczka jest trochę zdefermowana bo kiedyś wlałam do niej bardzo ciepły olej kokosowy i nie przewidziałam, że kiedy olej zacznie tężeć to zdeformuje buteleczkę więc liczę, że wchodzi tam 90 ml. Jak coś to wyślę jej zdjęcia. Ile i jakiej wielkości próbek podkładów chciałabyś za to wymienić? (dla mnie koszty wysyłki będą trochę większe, bo muszę kupić większą kopertę i olej więcej waży )
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, mi pasuje żebyś wysłała mi próbki zwykłym listem, bo w sumie dla Ciebie to będzie spora różnica w cenie, a ja Ci i tak wyślę poleconym, bo dużo mi to nie zmienia,a to moja pierwsza wymianka, więc chcę żeby nie było wątpliwości, że wysłałam jak należy
Co do próbek to mi to bez różnicy, możesz wybrać mi jakie chcesz, czego masz więcej tylko żeby kolory nie były bardzo ciemne, a raczej jasne/naturalne/leciutko opalone jedynie jakbym mogła to chętnie przygarnęłabym próbkę korektora Anabelle light Jeżeli dla Ciebie wszystko jest ok, to napisz do mnie już na FB i podamy sobie adresy
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
no to niestety muszę podziękowac. pozdrawiam
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Anabeller Minerals róż Nude Anabelle Minerals matujący Natural Fairest Avene filtr do miejsc wrażliwych SPF 50 ,raz użyty, 15 ml KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...as-spf-50.html
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

Proszę o odpowiedź w moim wątku, z góry dziękuję!

to mogę Ci wysłać buteleczkę 100 ml, tylko, że buteleczka jest trochę zdefermowana
bo kiedyś wlałam do niej bardzo ciepły olej kokosowy i nie przewidziałam, że kiedy olej zacznie tężeć to zdeformuje buteleczkę