Stało się i co dalej? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-05, 14:07   #61
maryanna3
Zakorzenienie

Dot.: Stało się i co dalej?

Cytat:
Napisane przez ARAKSJEL Pokaż wiadomość
Ja bym tam z byt dużej wagi do pocałunku nie przywiązywał ,może tempo ,częstotliwość kontaktu zbyt duża na początku była ,nienaturalna dla chłopaka i rozprężenie nastąpiło,też prozaiczne "to nie to" ,tak czy siak luzu więcej trzeba .Niech se facet dychnie .
No właśnie luzu tu brakuje. Za dużo analizowania i w mojej opinii lekkiej desperacji, a za mało luzu.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-05, 14:21   #62
solaola
Zakorzenienie

Chyba ze pocałunek nie spodobał mu się, nie poczuł nic i próbuje się wycofać? Nie ma co aż tak chłopaka tłumaczyć, polecam do obejrzenia film "He's not that into you", może trochę zluzujesz w temacie.

Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka:
#23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki!
http://blondiewales.blogspot.co.uk/
solaola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-05, 14:23   #63
NinaPetrova
Raczkowanie

Jesienny Liściu

Masz 100% racji.
Tutaj "wina " leży po mojej stronie, ponieważ on na prawdę nie dał mi nigdy powodu aby mu nie ufać.
Staram sie ogarnąć, jego nie zamęczam swoimi domysłami.
Najważniejsze abym w swojej głowie sobie wszystko poukładała.
Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Pokaż wiadomość

Jeśli facet nie zrobił nic, co mogłoby podważyć Twoje zaufanie i nie masz żadnych podstaw, żeby nie wierzyć, to przyjmij, że praca i wyluzuj.
Jesteś w związku na odległość z osobą, ze specyficznej "branży", jeśli nie jesteś w stanie mu ufać, gdy mówi, że to robota, to powinnaś od razu zerwać, bo wykończysz się takim myśleniem. A w końcu jemu też zaczniesz robić jazdy.
Trzeba dokonywać wyborów. Człowiek może mieć rację i może się mylić, ale musi decydować, wiedząc, że dobro i zło bywają wcale nieoczywiste, a czasem nawet że wybiera między dwoma rodzajami zła, że nie ma żadnej gwarancji. I zawsze, zawsze wybiera sam.
NinaPetrova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-05, 15:15   #64
lilianaX
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Leszy Pokaż wiadomość
Zażartował sobie, co zresztą sama powiedziałaś

Umów się w końcu na spotkanie z nim i wyjaśnij wszystko. Jak nie będzie mógł się spotkać, zaproponuj drugi termin, albo poproś niech on sam zaproponuje. Takie analizowanie przybliża Cię jedynie do głupot.
Tylko po co ma sie umawiac na spotkania i wyjasnienia, skoro juz sobie wyjasnili? Juz go zapytala, odpowiedzial (uwaga:niby zartem, ale moim zdaniem powiedzial co na prawde mysli). To po co teraz ma ten temat poruszac ponownie? Znow zapytac o to samo? A jak nie bedzie mogl, to proponowac drugi termin? Po co tak czlowieka cisnac, tylko wyjdzie na meczaca desperatke.

Moim zdaniem sygnaly niewerbalne sa tutaj dosc jasne. Jesli po pierwszym pocalunku nastapil dystans a autorka watku czuje, ze cos sie zmienilo i cos tu nie gra, to wlasnie tak jest. Co sie stalo, trudno dociekac. Moze chodzic o mase roznych rzeczy. Byc moze chemia nie zagrala, moze nie byl do konca pewny, czy angazowac sie czy nie i sie przestraszyl, a moze jeszcze cos innego, niezwiazanego z autorka watku zbieglo sie w czasie z tym niefortunnym pocalunkiem, itd. Spekulacje mozna by mnozyc, ale mija sie to z celem. Facet ochlodzil relacje i tyle, dalsze naciskanie na niego nic nie zmieni.

Autorko, wrzuc na luz i nie rozpamietuj, jak bylo i jak jest, jaki byl zainteresowany i jak juz nie jest, bo to czysty masochizm. Nie zrobilas nic zlego, zajmij sie swoim zyciem, zadzwoni to fajnie, jak nie, widac nie bylo pisane.I tyle.
Stary 2014-08-05, 15:43   #65
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilianaX Pokaż wiadomość
Tylko po co ma sie umawiac na spotkania i wyjasnienia, skoro juz sobie wyjasnili? Juz go zapytala, odpowiedzial (uwaga:niby zartem, ale moim zdaniem powiedzial co na prawde mysli). To po co teraz ma ten temat poruszac ponownie? Znow zapytac o to samo? A jak nie bedzie mogl, to proponowac drugi termin? Po co tak czlowieka cisnac, tylko wyjdzie na meczaca desperatke.
Co wy macie z tymi desperatkami? Próba wyjaśnienia sytuacji to desperacja? To ja wysiadam. Broń borze mieć jakieś obowiązki i nie mieć czasu na spotkanie! Wybaczcie, ale po tym co autorka napisała, to nie widziałem żadnej inicjatywy oprócz tego pocałunku. I podejrzewam, że jemu mogło się zwyczajnie odechcieć.

Co do wyjaśnienia, to może tym razem coś na poważnie?

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-05, 15:53   #66
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Co wy macie z tymi desperatkami? Próba wyjaśnienia sytuacji to desperacja? To ja wysiadam. Broń borze mieć jakieś obowiązki i nie mieć czasu na spotkanie! Wybaczcie, ale po tym co autorka napisała, to nie widziałem żadnej inicjatywy oprócz tego pocałunku. I podejrzewam, że jemu mogło się zwyczajnie odechcieć.

No ale wykazala inicjatywe pocalunkiem. W tej sytuacji facet mglby zachowac sie normalnie. Nie mowie o skakaniu wokol ale zwyczajnie, jak zawsze. A tutaj po pocalunku mamy jakas zmiane zachowania. I jako facet co radzisz? By pisala i dzwonila? Zadzwonila. Dla mnie to wystarczajaco. Na tyle by facet zachowywal sie zwyczajnie a nie odwalal jakies szopki.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-05, 15:57   #67
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:

No jak, przecież to nie było tak, że pocałowała go i od tego czasu głucha cisza. Pierwsza do niego napisała i zapytała co i jak, o co chodzi. Facet jej odpowiedział też jakoś nie bardzo konkretnie. To nie tak i nie o to chodzi, że to zawsze mężczyzna musi pierwszy inicjować cokolwiek ale też nie można przesadzać w drugą stronę. Jeżeli ją sytuacja aż tak strasznie męczy to świat się nie zawali jak go poprosi o spotkanie, w końcu to żadne zawody na przetrzymanie ale nie można z tym przesadzać. Raz i wystarczy, jak odpowie, że nie czy nie ma czasu to już naprawdę należy odpuścić.

Rozumiesz, że niektórzy faceci będą kręcić jak na kołowrotku a nie powiedzą o co im chodzi wprost? To nie jest domena kobiet. Fajnie jakby wszyscy na tym świecie byli otwarci i szczerze ale są tacy ludzie co będą milczeć a nie powiedzą co im po głowie chodzi i jak on nawet nie jest zainteresowany to wprost tego jej nie wyjaśni tylko po prostu przestanie wykazywać inicjatywę. I czemu ona wtedy ma za nim niby latać? A desperacja jest w tym, że wydaje mi się, ona za bardzo i za mocno chce i mam wrażenie, że dla niej jak ta znajomość nie wypali to już koniec świata się stanie.

Edytowane przez maryanna3
Czas edycji: 2014-08-05 o 15:58

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-05, 16:40   #68
Katte90
Raczkowanie

Z tym, że nie przejęłam inicjatywy zupełnie się nie zgodzę. Do momentu naszego pocałunku zarówno on jak i ja inicjowaliśmy spotkania. Nie czekałam aż sam coś zaproponuje lecz sama wychodziłam z inicjatywą, więc na pewno z tego powodu mu się nie odechciało jak napisałeś.
Może on po prostu obawia się, że przez ten pocałunek będę oczekiwała czegoś więcej? Hmm ale z drugiej strony wiem, ze brutalnie to zabrzmi ale czy facet wydaje na kobietę pieniądze (kino, wyjazdy, restauracje itp.) skoro mu nie zależy? Matko w życiu, mnie zwyczajnie byłoby szkoda kasy..
Faktycznie może za bardzo wszystko analizuje, przesadzam ale jakoś tak to odbieram i chciałam się z wami podzielić moim problemem. Oby dla niego było wszystko ok ale tego nie wiemy, moge tylko przypuszczać.
Katte90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-05, 16:43   #69
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katte90 Pokaż wiadomość
Z tym, że nie przejęłam inicjatywy zupełnie się nie zgodzę. Do momentu naszego pocałunku zarówno on jak i ja inicjowaliśmy spotkania. Nie czekałam aż sam coś zaproponuje lecz sama wychodziłam z inicjatywą, więc na pewno z tego powodu mu się nie odechciało jak napisałeś.
W takim wypadku cofam wcześniejsze wnioski, skoro teraz pojawiły się dodatkowe informacje.

Stary 2014-08-05, 16:46   #70
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Może on po prostu obawia się, że przez ten pocałunek będę oczekiwała czegoś więcej? Hmm ale z drugiej strony wiem, ze brutalnie to zabrzmi ale czy facet wydaje na kobietę pieniądze (kino, wyjazdy, restauracje itp.) skoro mu nie zależy? Matko w życiu, mnie zwyczajnie byłoby szkoda kasy..
Faktycznie może za bardzo wszystko analizuje, przesadzam ale jakoś tak to odbieram i chciałam się z wami podzielić moim problemem. Oby dla niego było wszystko ok ale tego nie wiemy, moge tylko przypuszczać.
ZA DUŻO naprawdę za dużo analizujesz Nie piszę tego złośliwie, po prostu życzę Ci żebyś wrzuciła na luz bo wtedy się łatwiej oddycha. Z mojej perspektywy nic źle nie zrobiłaś, możesz poprosić o spotkanie jak sprawa naprawdę bardzo Cię męczy skoro niedługo wyjeżdżasz, nie wyjdzie to odpuść. Trudno się mówi, nie zawsze wychodzi, ja się kiedyś z chłopakiem umawiałam ze 2 miesiące aż w końcu bez słowa po prostu to olał, a czasem było tak że i mi się odwidziało po jakimś czasie, różnie bywa musisz się z tym pogodzić.
Stary 2014-08-05, 16:47   #71
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
Napisane przez solaola Pokaż wiadomość
Chyba ze pocałunek nie spodobał mu się, nie poczuł nic i próbuje się wycofać?
Eee ,chłopaki to chyba tak nie mają , nie słyszałem nigdy co by jakiemu motylki w brzuchu furgotały
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-05, 16:49   #72
Katte90
Raczkowanie

Głupio to zabrzmi ale wydaje mi się, że dobrze całuje i stwierdzenie, że pocałunek mu się nie spodobał jest raczej nie trafne.. Może jest gejem? Nie no ironizuje bo naprawdę nie wiem co myśleć
Stary 2014-08-05, 18:12   #73
solaola
Zakorzenienie

Cytat:
Eee ,chłopaki to chyba tak nie mają , nie słyszałem nigdy co by jakiemu motylki w brzuchu furgotały
Mnie też nie furgotały, ale to nie o to chodzi
Cytat:
Głupio to zabrzmi ale wydaje mi się, że dobrze całuje i stwierdzenie, że pocałunek mu się nie spodobał jest raczej nie trafne.. Może jest gejem? Nie no ironizuje bo naprawdę nie wiem co myśleć
I jak tam dziś, dalej brak zainteresowania?

Ja miałam tak z chłopakiem moim obecnym, że jak na którejś z randek się z nim pierwszy raz pocałowałam to nie czułam nic. Ot zwyczajny pocałunek, ale bez emocji i nie wiedziałam co o tym sądzić, ale obgadałam z nim i to, potem szybko przeszło i jesteśmy razem ponad rok już. Też dobrze całował, nie wiedziałam, dlaczego tak było, a zdarzyło mi się to pierwszy raz w życiu, stąd ta moja myśl . Ale wiadomo, każdy jest inny. Obejrzyj sobie ten film, o którym pisałam, naprawdę jest tego wart.

Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka:
#23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki!
http://blondiewales.blogspot.co.uk/
solaola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-05, 18:45   #74
NinaPetrova
Raczkowanie

Odezwał się ?

Cytat:
Trzeba dokonywać wyborów. Człowiek może mieć rację i może się mylić, ale musi decydować, wiedząc, że dobro i zło bywają wcale nieoczywiste, a czasem nawet że wybiera między dwoma rodzajami zła, że nie ma żadnej gwarancji. I zawsze, zawsze wybiera sam.
Stary 2014-08-05, 21:41   #75
Katte90
Raczkowanie

Sam z siebie napisał, że ma mnóstwo dziś pracy, zadzwoni jak będzie już wracał do domu.. Dodał zdrobnienie mojego imienia więc szaleństwo haha A tak poważnie to bez jakiegokolwiek pytania z mojej strony tak się wytłumaczył ale jeszcze nie zadzwonił.
Stary 2014-08-05, 21:50   #76
NinaPetrova
Raczkowanie

Jest dobrze

Cytat:
Sam z siebie napisał, że ma mnóstwo dziś pracy, zadzwoni jak będzie już wracał do domu.. Dodał zdrobnienie mojego imienia więc szaleństwo haha A tak poważnie to bez jakiegokolwiek pytania z mojej strony tak się wytłumaczył ale jeszcze nie zadzwonił.
Stary 2014-08-05, 23:57   #77
201609102148
Konto usunięte

Cytat:

ja słyszałam
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-06, 07:15   #78
patrycjamy
Raczkowanie

Ja twoim miejscu przestalabym się przejmowa wrzucila na luz. Zanim poznałam meza spotykałam się kilka miesięcy z chłopakiem zachowującym się podobnie do twojego. Przez kilka miesięcy doszło do 3 pocalunkow i spotkan 1-2x na tydzień, nie częściej. Zawsze dzień po spotkaniu miał dla siebie czytaj zadnego nawet smsowego kontaktu ze mna, również zachowywal się jak twój- jak dzik pocałunek a potem tydzień milczenia, potem spotkanie- wialo chlodem, chociaż pocalowal mnie ze swojej inicjatywy i tak trwalo to 3 miesiące, już po 2 brakowało mi cierpliowosci. Nie ogladajac się na niego po 1,5 mies od poznania sie zalozylam konto na portalu randkowym- bez podtekstow i na nic nie licząc, tam poznałam swojego meza jako ze ze strony tego chłopaka nie było zadnych nawet najmniejszych deklaracji- wiazac się nie chciał to poszlam na spotkanie z przyszłym mezem. Po jednym spotkaniu zakonczylam znajomość z tamtym chłopakiem sadzac, ze to strata czasu i bedac pewna, ze to maz jest tym wlasciwym
przepraszam za brak polskich znakow, cos mi się poprzestawiało w ustawieniach
patrycjamy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-06, 08:03   #79
NinaPetrova
Raczkowanie

Na początku zanjomosci zawsze lepiej wrzucić na luz.
Gdy jest się stroną bardziej "wkręconą" trudniej się powstrzymać przed "przyśpieszaniem "wszystkiego.
Nie wiemy czy chłopak Katte90 jest jak Twój były, ale pewności nigdy nie ma.

Cytat:
Napisane przez patrycjamy Pokaż wiadomość
Ja twoim miejscu przestalabym się przejmowa wrzucila na luz. Zanim poznałam meza spotykałam się kilka miesięcy z chłopakiem zachowującym się podobnie do twojego. Przez kilka miesięcy doszło do 3 pocalunkow i spotkan 1-2x na tydzień, nie częściej. Zawsze dzień po spotkaniu miał dla siebie czytaj zadnego nawet smsowego kontaktu ze mna, również zachowywal się jak twój- jak dzik pocałunek a potem tydzień milczenia, potem spotkanie- wialo chlodem, chociaż pocalowal mnie ze swojej inicjatywy i tak trwalo to 3 miesiące, już po 2 brakowało mi cierpliowosci. Nie ogladajac się na niego po 1,5 mies od poznania sie zalozylam konto na portalu randkowym- bez podtekstow i na nic nie licząc, tam poznałam swojego meza jako ze ze strony tego chłopaka nie było zadnych nawet najmniejszych deklaracji- wiazac się nie chciał to poszlam na spotkanie z przyszłym mezem. Po jednym spotkaniu zakonczylam znajomość z tamtym chłopakiem sadzac, ze to strata czasu i bedac pewna, ze to maz jest tym wlasciwym
przepraszam za brak polskich znakow, cos mi się poprzestawiało w ustawieniach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-06, 08:58   #80
Katte90
Raczkowanie

Nazwijmy go X, żeby nie było wątpliwości. Zatem X nigdy taki nie był jak opisuje koleżanka wyżej. Zawsze po spotkaniu się odezwał, nie było też sytuacji, żeby milczał przez dzień itp.
Wczoraj zadzwonił porozmawialiśmy, faktycznie ma obecnie sporo pracy. Jutro wyjeżdżam i naprawdę boję się, że kontakt nam się urwie Jestem straszną panikarą ale jakoś mam takie przeczucie. Może faktycznie ten pocałunek, nadmiar obowiązków w jego pracy się zbiegły a ja niepotrzebnie wszystko analizuję.. ale to tylko moje domysły.
Chciałabym mu napisać, że jak wrócę to w końcu zrobię mu jego ulubioną kolację ale nie wiem czy wypada bo byłaby to pierwsza kolacja zrobiona przeze mnie i na do datek pierwsza wizyta u mnie..

Edytowane przez Katte90
Czas edycji: 2014-08-06 o 09:00
Stary 2014-08-06, 09:04   #81
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Nazwijmy go X, żeby nie było wątpliwości. Zatem X nigdy taki nie był jak opisuje koleżanka wyżej. Zawsze po spotkaniu się odezwał, nie było też sytuacji, żeby milczał przez dzień itp.
Wczoraj zadzwonił porozmawialiśmy, faktycznie ma obecnie sporo pracy. Jutro wyjeżdżam i naprawdę boję się, że kontakt nam się urwie Jestem straszną panikarą ale jakoś mam takie przeczucie. Może faktycznie ten pocałunek, nadmiar obowiązków w jego pracy się zbiegły a ja niepotrzebnie wszystko analizuję.. ale to tylko moje domysły.
Chciałabym mu napisać, że jak wrócę to w końcu zrobię mu jego ulubioną kolację ale nie wiem czy wypada bo byłaby to pierwsza kolacja zrobiona przeze mnie i na do datek pierwsza wizyta u mnie..
Jak wrócisz to idźcie gdzieś na randkę, ale nie do Ciebie, skoro Ty po pocałunku masz takie schizy. Zaproszenie do siebie na kolację to jednak takie trochę zaproszenie do jakiegoś miziania się (nie mówię, że od razu seksu), a nie siedzenia grzecznie na końcach długiego stołu. Więc na razie tego nie przenoś na grunt domowy. Za to może daj mu się nieco wykazać - powiedz, że po powrocie masz dużą ochotę się gdzieś z nim wybrać i może niech coś wymyśli, zaproponuje.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2014-08-06 o 10:00
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-06, 09:56   #82
201605161428
Konto usunięte

Cytat:
Nie naciskaj tak na faceta. Jesli naprawde ma problem z tym, ze ty przejelas inicjatywe, to ucieknie, gdzie pieprz rosnie na haslo kolacyjek w mieszkaniu. Plus to troche jak takie proszenie: zrobie co zechcesz tylko badz ze mna i sie nie gniewaj.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-06, 11:17   #83
Katte90
Raczkowanie

Dobrze, w takim razie nic nie proponuje. Czekam na kontakt z jego strony. Jak na razie się nie odezwał ale zobaczymy. Ja nie piszę, będzie chciał to sie odezwie ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że wkręciłam się w tą znajomość, zależy mi na nim..
i też po cichu, mająć ogromną nadzieje myślę, że raczej się mną nie znudził bo tym wszystkim co robił, jak się zachowywał i jak mnie traktował- oby !
Stary 2014-08-06, 11:24   #84
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Dobrze, w takim razie nic nie proponuje. Czekam na kontakt z jego strony. Jak na razie się nie odezwał ale zobaczymy. Ja nie piszę, będzie chciał to sie odezwie ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że wkręciłam się w tą znajomość, zależy mi na nim..
i też po cichu, mająć ogromną nadzieje myślę, że raczej się mną nie znudził bo tym wszystkim co robił, jak się zachowywał i jak mnie traktował- oby !
Czy Ty w życiu znasz tylko "ze skrajności w skrajność"? Albo "nic nie proponuje", albo kolacja u Ciebie? Pomiędzy jest jeszcze rzucenie facetowi tematem, umówienie się "na zaś" i niech się postara, wykaże w sprawie organizacji tego. Tak samo było z SMS-ami: miał mniej czasu, to od razu panika, że Cię olewa, że zawaliłaś i tak dalej. Naprawdę zastanów się troszkę nad sobą, bo to zawalisz tak nerwowym podejściem. On jest takim samym człowiekiem, jak Ty. Nie wszystkiego się domyśli, czasami mu będziesz coś trzeba podpowiedzieć, a często po prostu powiedzieć wprost.
Stary 2014-08-06, 11:31   #85
Katte90
Raczkowanie

Wczoraj napisałam do niego pierwsza, zaproponowałam pójście na kawę ale dopiero po 22 był w domu. Bardzo przepraszał za zaistniałą sytuację, mówił, że ma teraz mnóstwo spraw na głowie. Dlatego nie wydaje mi się, żebym popadła w skrajności..
Wczoraj się odezwałam, zaproponowałam więc może nie będę tak nachalna i niech sam się dziś odezwie?
Stary 2014-08-06, 11:34   #86
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Wczoraj napisałam do niego pierwsza, zaproponowałam pójście na kawę ale dopiero po 22 był w domu. Bardzo przepraszał za zaistniałą sytuację, mówił, że ma teraz mnóstwo spraw na głowie. Dlatego nie wydaje mi się, żebym popadła w skrajności..
Wczoraj się odezwałam, zaproponowałam więc może nie będę tak nachalna i niech sam się dziś odezwie?
A po co takie ceregiele? Masz ochotę z nim pogadać? To pogadaj. Czasami ja odzywam się do TŻ 5 razy z rzędu, on do mnie raz. Ja po prostu mam więcej czasu i bardziej podzielną uwagę. Jakbym miała tak kalkulować, to rozmawialibyśmy rzadko.
Stary 2014-08-06, 11:35   #87
patrycjamy
Raczkowanie

To nawet nie był mój były niektórzy lubia spotkania na zasadzie buzi-buzi bez zobowiazan i do niczego więcej nie dochodzi a znajomość się nie rozwija. Doczytalam co Kate dopisala na jego temat i teraz widze, ze może faktycznie nie ma co się czepiac ale tez nie oddawać się bez reszty tej znajomości. Tak czy inaczej zycze powodzenia i mam nadzieje, ze to początek czegos miłego a może nawet poważnego
patrycjamy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-06, 11:47   #88
NinaPetrova
Raczkowanie

Katte90

Nie analizuj. To dopiero początek znajomości. Czasem na początku wszystko powoli się rozwija innym razem idzie jak burza.
Nie ma na to reguły.
Stary 2014-08-06, 12:27   #89
Katte90
Raczkowanie

No niestety ale mam taką naturę, że wszystkim się przejmuję i bardzo analizuje.. Dziś już patrze na zegarek jest 13:30 zero wiadomości z jego strony, chodzę zła jak osa.
Wczoraj zadzwonił, nazwał mnie zdrobniale a dziś znów milczy.. Sms to kwestia minuty. Wiem, przesadzam ale ja tak po prostu mam.
Stary 2014-08-06, 12:32   #90
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety ale mam taką naturę, że wszystkim się przejmuję i bardzo analizuje.. Dziś już patrze na zegarek jest 13:30 zero wiadomości z jego strony, chodzę zła jak osa.
Wczoraj zadzwonił, nazwał mnie zdrobniale a dziś znów milczy.. Sms to kwestia minuty. Wiem, przesadzam ale ja tak po prostu mam.
To czas najwyższy zrozumieć, że nie każdy jest taki jak Ty. I skoro facet powiedział, że ma natłok w pracy, to tak najpewniej jest.
Zakładając, że on jest rzeczywiście uczciwy i ma teraz ogólnie mało czasu, to prędzej czy później przy takim Twoim zachowaniu Cię zostawi. Smutna prawda.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości