![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zapachowo-kosmetyczny WRZESIEŃ
nie znam w ogóle tych zapachów ale lubię testować więc napisze co mogła bym wziąć
Angel la rose 3ml Cacharel Eden 9ml Ceruti Image -ile możesz oddać? Żele nowe 200ml -jakie te żele? ![]() mleczka jeżyna 50ml nowe Wanilia 400ml nowe Brzoskwinia 400ml nowe Peeling do stóp lawenda 50ml nowy żel Pure Calmille 200ml nowy Pur Bleuet bławatkowa woda do demakijażu twarzy i oczu 200ml nowa te rzeczy chętnie bym przygarnęła ![]() zastanów się jak widzisz nasza wymiankę ![]()
![]() |
#62 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Generalnie myślę, że Nilang mógłby Ci się spodobać. Jest bardzo gęsty, wyrazisty i trudny - a ja wiem, że Ty takie lubisz.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
hej niestety nic wiecej nie widze, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
może Cartier Declaration za YR męski lub za Madonnę Truth or dare?
---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Irysko a Madonny ile masz? Oddałabym Toniego
![]() |
#68 |
Bang Bang Bang
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Hej, kochana.
![]() ![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Hej, byłaś zainteresowana moim L'Orem - chętnie przygarnęłabym Etro Patchouli, oczywiście dołożyłabym coś dla wyrównania mililitrażu.
Daj proszę znać czy jesteś zainteresowana ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Z poszukiwanych zapachów niestety nic nie mam... Czy coś innego niż perfumy może Cię zainteresować na dokładkę? Na pewno mam trochę półfabrykatów do wyrobu biżuterii, głównie kamienie półszlachetne..
![]() |
#71 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
W sumie z tych recenzji nic nie wynika.
![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Irysko, a która to jest wersja Sebo? Bo dopiero teraz widzę na KWC, że są dwie. ![]()
![]() Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-09-21 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Oczywiście, że interesuje!
![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- No i krem taki, jaki chciałam na szczęście. ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- A ile masz CN? ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Hmm. To mogę Ci zaproponować Blacka Kennetha Cole(moim zdaniem ciut kwiatowa wersja Classique JPG, jest chłodniejszy). Jest go jakieś 24/30ml. Bo kurczę nie mam nic innego w tym momencie na wydaniu. No, jest jeszcze piękny brzydal Cabochard, ale jego z kolei jest 70/100ml...
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
A czy coś konkretnego z perfum z mojego wątku wpadło Ci w oko?
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Kenzo i Armani nieaktualne. Korresa jest sporo za dużo... Mogę dołożyć Werbenę lub Wanilię, jeśli byś się zdecydowała, nawet mimo, że jest ich więcej.
![]() |
#75 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
To chyba nic innego już nie mam. Ewentualnie Amor Amor In a Flash 13/30ml?
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- No niestety, same chciejstwa już mam. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Witaj Irysko,
Czy chciałabyć tą drugą zasłonkę plus nowe firanki - zazdroski do kuchni? Byłam zadowolona z poprzedniej wymiany. pozdrawiam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=750513&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Kochana, a ile nasz Lou Lou i Amber Elixir? Oddałabyś w całości, czy tylko odlewki?
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Ano, któreś za tę Beyonce może? ![]() ![]()
![]() |
#79 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
?
![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- No niestety, poza nią nic nie mam. Ewentualnie mogłabym zrobić Ci odlewkę Earthworm(ale musiałabyś przesłać atomek).
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Hej,
bardzo Cię przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi ![]() Wpadł mi w oko u Ciebie jeszcze Amber Elixir - ile go masz? ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- To może byłabyś chętna na wymianę L'Or i Vanille Noire za Patchouly i Amber Elixir? ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Mogę dołożyć jakieś inne próbki, ale miniaturkę Sensuous chyba wycofam z wymiany, bo ostatnio zdarza mi się używać ![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nic w tej chwili nie wypatrzyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Jacques Battini de L ambre shadow męski 50ml testowany
- interesuje mnie bardzo. Spora jednak różnica w ilości, mojej la perli jest tylko jakies 20 ml.... Co proponujesz?
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
nie widzę zapachu w podobnej pojemności i cenie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776790 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
hej
dołożyłam kilka flaszek...może tym razem znajdziesz cos za etro? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Witaj nic nie znalazlam dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Z tego co chiałaś zostało mi tylko:
kredki do oczu pasta do zębów olejek maracuja A podoba mi się u Ciebie: jeżyna 50ml nowe Wanilia 400ml Brzoskwinia 400ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.