Chwilowa utrata rozumku??? :))) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-10-21, 17:52   #61
malena18
Rozeznanie

Dot.: Chwilowa utrata rozumku??? :)))

tata mojej przyjaciolki zalozyl jej w przedszkolu rajstopki ale zapomnial zalozyc jej spodniczke ona tak sie tego wtedy wstydzila ze do dzis ma uraz psychiczny
malena18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 17:57   #62
paula007
Zakorzenienie

to ja widzę też tak mam, że łyżeczkę z jogurtu chcę zawsze do kosza wyrzucać, a kubek do zlewu

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 17:59   #63
Bridget
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Voodia
Mi sie takie zaćmienia rzadko zdażają, ale moja Mama z uporem maniaka pakuje wszystko do lodówki:chleb, parujący czajnik, papier toaletowy...słowem co Jej sie pod ręce nawinie
Mi też się raz zdarzyło włożyć do lodówki czajnik po uprzednim zalaniu kawki Częściej za to zapominam wyjąć ciuchy z pralki. Powinnam mieć pralkę z sygnalizacją jakąś chyba

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 18:02   #64
edytcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szczypta Chili
Ja mam więcej takich wpadek słownych, np. wchodze do drogerii i prosze o "płyn w mydle" albo w spożywczym " poprosze mleko w płynie"...

Szczyt jednak osiągneła moja kumpela w tej kategorii. Idzie sobie z inną koleżanką lw dłoni trzyma pieniądze i zacięcie liczy. Doliczyła sie 3,5. Idzie z naprzeciwka jej sąsiadka a ona zamiast"Dzień dobry" mówi" Trzy pięćdziesiąt", skiwając głową

To co do słownych pomyłek. Bylismy kiedyś u znajomych na weselu całą paczką i kolega po którymś tam z kolei kieliszku chciał powiedzieć "...taka jest kolej rzeczy.." a powiedział "...taka jest rzecz kolei.." Cały stolik sikał ze śmiechu, a on dopiero po godzinie tłumaczeń powiedział "Aha"
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 18:10   #65
prowokacja17
Zadomowienie

GG do prowokacja17

ja kiedyś jedząc obiad ugryzłam zamiast kotleta widelec ale mnie pozniej zęby bolały albo jak zjem jogurt to wrzucam łyżke do kosza, a kubek do zlewu
Stary 2005-10-21, 18:10   #66
allicjaa
Zakorzenienie

Też czasem mam chęć wyrzucić łyżeczkę razem z kubkiem po jogurcie, ale się w porę opamiętuję

Zdrarza mi się czasem też wkładanie różnych rzeczy do lodówki, ale zawsze jak ją zamykam to dochodzi do mnie to co zrobiłam, pukam się w głowę i wyjmuję tą rzecz

Natomiast podobno jestem najlepsza w przekręcaniu wyrazów, Rodzice mi mówią, że mam tak od małego Raz zamiast "czerwona kurteczka" powiedziałam "****ona czarteczka" Znajomi mają ze mnie ubaw po pachy A ja to robię całkiem nieświadomie, czasem się zreflektuję i poprawie, a czasem już sama siebie nie słyszę i tylko znajomi zrywają boki Bardzo często mi się to zdarza, ta kurteczka najbardziej zapadła mi w pamięci Rodzice żałują, że nie zapisywali moich "złotych myśli", ja czasem zapisuję
allicjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 18:18   #67
maniutek-mania
Wtajemniczenie

GG do maniutek-mania Send a message via Skype™ to maniutek-mania

Moja babunia kiedyś przy rozpakowywaniu zakupów schowała do lodówki również portmonetkę .A potem była wielka afera, że się zgubiła ze wszystkimi dokumentami .Na szczęście tatuś miał głowę na karku i zajrzał do tej nieszczęsnej lodówki .
maniutek-mania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 18:29   #68
cattt
Mrs Mrau

o ludzie dawno sie tak nie uśmiałam.GENIALNY WĄTEK!
Anisiu tego mi było trzeba po stresującym dniu
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 18:44   #69
Ponny
BAN stały

Talking Dot.: Chwilowa utrata rozumku??? :)))

Fajne przypadki mi też się czasem takie zdarzają już nie raz umyłam zęby nie swoją szczątką
A mój ojciec kiedyś umył włosy płynem do płukania tkanin i mówił że jakiś dziwny ten szampon i wcale by się nie zorientował, gdyby mu mama nie powiedziała, że to wcale nie był szampon (mama się pokapowała, bo płyn był cały mokry i stał gdzie indziej ) dobrze, że nie wziął domestosa stał akurat niedaleko nie ma to jak rozgarnięty samiec

A mamie często zdarza się posiać gdzieś portfel jak wraca z zakupów. Pewnego razu jak wróciła z warzywniaka to się spostrzegła, że nie ma portfela. Pierwsza myśl: ukradli mi i w płacz, panikai wogóle. Potem po chwili zastanowienia, że pewnie został w sklepie poleciała do sklepu, ale wróciła z kwitkiem gdy po ok 20 min troche się uspokoiła, bo wielkiej kasy w porfelu nie było, wzięła się za obiad. Otworzyła szafeczke z cebulą i jakie było zaskoczenie, gdy między cebulkami leżał sobie portfelik
Ponny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 18:51   #70
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez allicjaa
Natomiast podobno jestem najlepsza w przekręcaniu wyrazów, Rodzice mi mówią, że mam tak od małego Raz zamiast "czerwona kurteczka" powiedziałam "****ona czarteczka" Znajomi mają ze mnie ubaw po pachy A ja to robię całkiem nieświadomie, czasem się zreflektuję i poprawie, a czasem już sama siebie nie słyszę i tylko znajomi zrywają boki Bardzo często mi się to zdarza, ta kurteczka najbardziej zapadła mi w pamięci Rodzice żałują, że nie zapisywali moich "złotych myśli", ja czasem zapisuję
tez tak miewam jedno co pamietam to "kranu w wodzie nie brakuje" a miało być wody w kranie nie brakuje
Stary 2005-10-21, 18:53   #71
Carrie
Zadomowienie

Ostatnio juz kilka razy umyłam włosy zelem pod prysznic, nie wiem czemu notorycznie siegałam po zel a nie szampon i orientowałam sie dopiero po chwili, kiedy mi jakos zapach nie odpowiadał
Stary 2005-10-21, 18:57   #72
morwa74
Rozeznanie

ja dzisiaj szykując śniadanko swojemu TŻ pomyliłam schowki i chleb schowałam do szafki z reklamówkami
Stary 2005-10-21, 19:20   #73
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez froggie

tez tak miewam jedno co pamietam to "kranu w wodzie nie brakuje" a miało być wody w kranie nie brakuje
Teściowa: "fiadro warby".
TŻ: "bim telewizyjny", "sputać" (zamiast spytać - przyznacie chyba, że to jakoś nieprzyzwoicie brzmi )
Mi też się czasem jakieś bombowe teksty trafią , ale ich nigdy nie pamiętam. Taka przygłupawa jestem z natury

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 19:36   #74
Camilla
Zakorzenienie

Ale mi się humor poprawił przez ten wątek.
Nie dalej jak wczoraj miałam pewną wpadkę. Jestem obecnie na stażu w S.R. Wczoraj musiałam iść do Wydz. VI i XXIII. Wziełam sobie tzw. spis telefonów, gdzie w tabelkach ładnie znajduje się spis wszystkich pracowników danego wydziału, obok w kolumnie jest nr. pokoju a obok tzw. nr. wewnętrzny (mamy wewnętrzną linię). Poszłam na drugie piętro i szukam pokoju zapisanego na karteczce.Obleciałam całe piętro dookoła dwa razy (gmach ma kształt elipsy więc nie da się tam zgubić) i pokoju jak nie ma tak nie ma. Wkurzona idę na 3 piętro i ta sama sytuacja. Myślę sobie o co kurcze chodzi, w tym spisie są karygodne błędy. Wkurzona wracam do pokoju i pytam kumpeli gdzie jest wydział VI i XXIII ona mi ,że u nas na 1 piętrze, ja na to no jak przecież w spisie jest p.nr.264 i 390, a takich pokoi nie ma w gamachu. Chwile potem pokapowałam się, że zamiast nr. pokoju spisałam nr.wewnętrzny . Dobrze, że nikogo po drodze nie pytałam bo patrzyliby jak na idiotke. Przy okazji pomogłam trafić pewnemu dziadkowi na sale rozpraw . Moja kumpela dzisiaj jak odebrała telefon to dwa razy z rzędu powiedziała :Oddział finansowy zamiast administarcyjny. Okazało się potem że prezes dzwonił i lekko był potem zdezorientowany i wkurzony...

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 19:52   #75
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Camilla
Moja kumpela dzisiaj jak odebrała telefon to dwa razy z rzędu powiedziała :Oddział finansowy zamiast administarcyjny. Okazało się potem że prezes dzwonił i lekko był potem zdezorientowany i wkurzony...

Jeszcze mi się przypomniało - mój chłopak kiedyś pracował w McDonaldsie, więc nawet nie zauważał kiedy - zamiast "dziękuję", płacąc za coś - mówił "dziękujemy, zapraszamy ponownie"...

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-10-21, 20:04   #76
Carrie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rachela

Jeszcze mi się przypomniało - mój chłopak kiedyś pracował w McDonaldsie, więc nawet nie zauważał kiedy - zamiast "dziękuję", płacąc za coś - mówił "dziękujemy, zapraszamy ponownie"...
Stary 2005-10-21, 20:04   #77
Camilla
Zakorzenienie

Generalnie nie zdarzyło mi się umyć włosów czymś innym niż szampon czy kremem do rąk zębów, przynajmniej na razie, ale kiedyś do mamy mojej sąsiadki (jest po 40) powiedziałam "cześć", pomyliłam ją z córką, ona zdziwiona do mnie "cześć", kurcze myślałam że się ze wstydu spale.Nie poznałam własnego ojca i mu "dzień dobry" powiedziałam na ulicy :P. Do pracującej jednej z pań w moim pokoju powiedziałam "ciociu", bo ma tak samo na imię jak moja ciocia, którą praktycznie widuję codziennie. Kiedy się pokapowałam to stwierdziła że może zostać moją ciocią

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 20:06   #78
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez rachela

super!
Cytat:
Szczyt jednak osiągneła moja kumpela w tej kategorii. Idzie sobie z inną koleżanką lw dłoni trzyma pieniądze i zacięcie liczy. Doliczyła sie 3,5. Idzie z naprzeciwka jej sąsiadka a ona zamiast"Dzień dobry" mówi" Trzy pięćdziesiąt", skiwając głową

Cytat:
Raz zamiast "czerwona kurteczka" powiedziałam "****ona czarteczka"
Stary 2005-10-21, 20:10   #79
Amanda:)
Zadomowienie

Ja kiedyś wypiłam przez przypadek jakiś płyn samochodowy....
A kilka minut później wójek głośno powiedział żeby nie pić z butelki po tym napoju
Ile ja się wtedy wody napiłam, ale nic mi się nie stało na szczęście
Amanda:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 20:15   #80
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez Amanda:)
Ja kiedyś wypiłam przez przypadek jakiś płyn samochodowy....
A kilka minut później wójek głośno powiedział żeby nie pić z butelki po tym napoju
Ile ja się wtedy wody napiłam, ale nic mi się nie stało na szczęście
ja miałam podobne przeżycie
w wakacje pomagałam rodzicom przy odnawianiu mebli,było bardzo gorąco i chciało mi sie pić,więc widząc butlkę Nałęczowianki bez namysłu po nią sięgnęłam.Jak sie potem okazało to była jedynie butelka po wodzie a w środku był rozpuszczalnik,połknęłam dosłownie kilka kropel straszne to było.Na szczęście mi sie nic nie stało.Do tej pory pamiętam ten smak...bllleeeeehhh
Stary 2005-10-21, 20:17   #81
khem
Raczkowanie

wy to niezłe jesteście no to ja dorzuce kilka swoich historii:
- kiedys tak zagadałam mamę, że wsypałą byłkę tartą do cukiernicy
- mi natomiast zdarzyło sie umyć włosy żelem pod prysznic
- ponieważ ja mam skłonność do picia płynów i chciałam sobie zrobic herbaty i napic sie napoju... no i herbate zalałam kolą
- wiecej przygód nie pamiętam
khem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 20:18   #82
kreciak
Rozeznanie

z jogurtem rowniez mi sie zdarza

obierajac ziemniaki zawsze wrzucam do kosza nozyk ;/

watek bardzo supaa
kreciak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 20:24   #83
cattt
Mrs Mrau

aaa zpomniałam
jak byłam mała babcia imponowała mi bardzo tym,że robiła sama kluski.
Ja też chciałam pokazać jaka jestem zdolna noi zrobiłam własne,tyle,że mąkę pomyliłam z proszkiem do prania.O dziwo ta papka która powstała dała się nawet pokroić na nieco większe kluchy ojj ale bym przeczyściła brzuchy domowników
Stary 2005-10-21, 20:25   #84
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Ja też tak miewam że różne rzeczy chowam do lodówki - zazwyczaj podczas wielkiego sprzątania.
We wrześniu mój TZ miał urodzinki, i robiąc dla gosci tiramisu zamiast żółtek wbiłam całe jajka. Wszystko wylądowało w koszu.
Po przeprowadzce taki plasikowy klosz z lampy z IKEI wsadziałam do kosza na pranie. Szukałam go długo w miedzy czasie ładując do tego kosza pranie. Jak go wreszcie znalazłam to już nie przypominała lampy, taki był spłaszczony.
A wczoraj uśmiałam się okropnie z mojej koleżanki z pracy:
Zadzwonił telefon, ona odebrała i słyszy: "Niech Pani podejdzie do mnie do pokoju.
Ona myśląc że to, że kolega z drugiego biura mówi z uśmiechem: A co ja będę do Pana chodzić, jak Pan coś chce to niech Pan sam przyjdzie.
Za chwilę okazało że dzwonił nasz Pan Dyrektor. Ale się facet domyślił że go niepoznała, i powiedział, że on to by chętnie przyszedł do niej tylko akurat miał gości
Beata. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 20:34   #85
sylwia.gda
Wtajemniczenie

Jak wchodzę do sklepu, mówię często "dziękuję" zamiast "dzień dobry"

Mama pewnej dziewczyny przed wizytą u ginekologa chciała się odświeżyc w badanych okolicach - i psiknęła się na majteczki dezodorantem. Ginekolog podczas badania spytał "co się Pani tak wystroiła do mnie' ?
Okazało się, ze psiknęla się brokatem w sprayu córki
sylwia.gda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 20:37   #86
sylwia.gda
Wtajemniczenie

Kiedys po imprezie przyszlam do domu (hmm, po dobrych paru głębszych ) i zaczęlam szukac na oku soczewki. Bładziłam palcem po oku chyba pól godziny klnąc, ze nie moge jej wyciągnąc...w końcu przypomnialam sobie, że pred imprezą ją zdjęłam
Stary 2005-10-21, 20:40   #87
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez sylwia.gda
JMama pewnej dziewczyny przed wizytą u ginekologa chciała się odświeżyc w badanych okolicach - i psiknęła się na majteczki dezodorantem. Ginekolog podczas badania spytał "co się Pani tak wystroiła do mnie' ?
Okazało się, ze psiknęla się brokatem w sprayu córki
tak tak ta hhistoria jest niezła,gdzies ją juz czytałam,tylko nie wiem gdzie ,w jakms wątku chyba
Stary 2005-10-21, 20:41   #88
sylwia.gda
Wtajemniczenie

tak, ja ja znam chyba z Urody na gazecie wyborczej postanowilam przypomniec
Stary 2005-10-21, 20:48   #89
Madzia007
Zadomowienie

Moja siostra pracuje w księgowości w piekarni. Odbierając tam telefony zawsze mówi "Halo, piekarnia". Czasami zdarza jej się tak mówić odbierając telefon domowy albo komórkę Ten kto dzwonił zazwyczaj mówi wtedy "pomyłka" i zanim ta małpa zorientuje się co powiedziała, rozmówca już odkłada słuchawkę
Kiedyś wstałam rano i byłam strasznie zaspana, umyłam się, wzięłam antyperspirant w sztyfcie i zamiast posmarować się pod pachami, zaczęłam nim jeździć po brzuchu
Dzisiaj po powrocie ze szkoły poszłam spać. Wstaję, jest ciemno. Myślę sobie, kurczę co to za dzień i godzina. Patrzę na tarczę zegara - 6:00! Spóźnię się na emkaes! Jak poparzona wyskoczyłam z łóżka i zaczęłam zbierać się do szkoły, kiedy myłam zęby spojrzałam na zegar elektroniczny - no tak... była 18:00
Kiedyś w szkole zbłaźniłam się przed kolegą, który mi się podobał. W związku z tym na fizyce pomyślałam sobie "kurczę, ale obciach, teraz nie mam już szans". I zaczęłam pisać notatkę, którą dyktowała profesorka. Pisałam i zagadałam się z koleżanką, więc nauczycielka kazała mi pokazać swoją notatkę. Profesorka zerknęła i pyta "No u kogo nie masz teraz szans?". Ja spanikowana skąd zna moje myśli nic nie odpowiedziałam, bo mnie zatkało. Oczywiście na początku notatki większymi od reszty literami było napisane "kurczę, ale obciach, teraz nie mam już szans". Okazało się, że nie tylko tak pomyślałam, ale też napisałam. I co najgorsze ten chłopak chyba zorientował się, o co mi chodziło...
Madzia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 20:49   #90
lawenda-w-chodakach
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mirianka
to u mnie ostatnio mama robiła budyn,ale mi nalała na niego za duzo soku(taki zwyczaj budyniowy))no i ja chciłam go trochę odlać,a ze kosz byl w pobliżu to stanęłam nad tym koszem,przechyliłam lekko(naprawdę!)budyń a on mi sru do śmietnika był świezutki i sie dobrze nie przymocowal nawet go nie spróbowałam
fajne słówke "sru"

nie zrażam się.

lawenda-w-chodakach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości