|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: same zobaczcie :)
jestem zainteresowana tymi pozycjami:
3) odświeżający tonik i krem Garnier podstawa pielęgnacji- krem i tonik zurzyty w 50 % 13) kremożel do rąk i stóp z mlekiem kozim- zużycie 10% (jaka firma?) co powiesz na wymiane za jedną z nich? sama wybierz za którą wolisz się wymienić (jesli oczywiście ktoraś ci w ogóle odpowiada) czekam na odp
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
jeśli chodzi o krem to jest to: bouquet nature z mlekiem kozim kremożel do rąk i stóp firmy florina.
garnier jest do cery normalnej i mieszanej. napisz co wybierasz i umówmiy się na PW co do wysyłki
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
hej. wklejam fotki, cien powinien byc wieczorkiem, bo gdzies sie zawieruszyl;/ przperaszam ze zasmiecam ci watek, ale nie mam twojego mejla i nie mam jak wyslac zdjec, mam nadzieje ze sie nie gniewasz
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
okulary to nie moje tylko pestki były...
a co masz na wymiane za pierścionek?
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
a co by cię interesowało? nie mogę otworzyć wątku cały czas pokazuje się jakiś błąd, więc będę mogła przesłać ci zdjęcia na maila. masz jeszcze może jakieś ciuchy na zbyciu, lub inne rzeczy. mam bardzo specyficzny gust i często mam problem ze znalezieniem sobie czegoś co by mi się podobało. może akurat do pierścionka dobiorę coś jeszcze
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
hmm jak narazie to chiba wszystko co tu pokazałam w wątku..
a inreresuje mnie wszystko co mi wpadnie w oko, ciężko powiedzieć co konkretnie.. może byc i z ciuchów jak i z kosmetyków mój mail to bro9@wp.pl
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
a szukasz czegos konkretnego? bo jak mnie cos u ciebie zainteresuje to może jeszcze pogrzebie w szafie tylko nie wiem za czym hyhy jak cos to czekam na fotki
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
muszę uciekać, pojawię się jutro
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
hej. kiedys pytalas sie o ten tusz jaki ma kolor, ale on nie jest ciemny, jasniutki tez nie jest, taki ciut ciemniejszy jak na fotce (przperaszam jestem zalatana i nie wiem co odpisalas
) pozdrawiam
|
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
bro interesuje mnie ten golfik
czy znalazłabyś cos u mnie za niego ? tak wogóle to jest wolny ? mogłabyś podać jego wymiarki dokładne
i can fly but I want his wings... i can love but I need his heart... my angel gabriel http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png nasz aniołek 22.06.2009[*] Nasz kochany syneczek 12.12.2011 http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png |
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
golfikiem jest jak narazie zainteresowana jedna wizażanka, ale jeszcze nie wiadomo czy sie wymienimy, z twoich rzeczy nic mi nie przypadło do gustu niestety, ale może masz cos z kosmetyków?
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
jakie sa wymiary tej czerwonej bluzeczki z kropką? jaka jest szerokosc dekoldu?
znajdziesz za nia cos u mnie?
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za staniczek?
czego bys poszukiwała z kosmetyków?
|
|
#88 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zapomniałam napisać, ale ta bluzeczka juz powędrowała do guzika
|
|
|
#89 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie znalazłam w sumie nic dla siebie, z kosmetyków poszukuje kremu matującego garnier czysta skóra, lakierów inglot 028, biały i taki przezroczysty brokatowy i w sumie już nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy..
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
aha a powiedz jeszcze ten tusz fioletowy u ciebie to taki jasny fiolet czy ciemny, taki bardziej śliwkowy?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

o kurka ja nie wiem..