![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ciąża
boże, a ty jesteś adwokatem?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
sporo kobiet o tym mówi że cudzych dzieci nie lubi a swoje kocha. Ja znam takie w realu. I zastanawiam się co by było gdyby swoich też nie lubiły. Jak by sobie z tym radziły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
laski, znowu się spieracie a Rozmowy w toku mają kolejny scenariusz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
takie są juz kobiety
![]() zaczepne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Nie chodzi o to że mnie na ciążę namawia czy chce mnie złapać na dziecko. Wie że to za wcześnie i byłoby bardzo ciężko. Ale traktuje mnie bardzo poważnie i nie moze sie doczekac juz tego wszystkiego co dopiero czeka w przyszłości -zareczyn, slubu i dziecka przede wszystkim, więc wspomina o tym srednio raz na dwa dni jakby to było swietnie itp ale stosujemy antykoncepcje i nie planujemy ciąży
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
A do chwili zrobienia testu co? Nie zna Ciebie i "Twojej ciazy", nie zajmuje sie Toba, wyprowadzka?
![]() |
#69 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja osobiście bym była trochę przestraszona jakby ktoś w tak dużej częstotliwośći nawijał mi o poczęciu sobie dziecka.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chyba że chcesz,żebym się w tym momencie zastanowiła, trochę pomyślała, to może bym odpowiedziała, ale nie wiem na dana chwile. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli mówisz misiowi :"jestem w ciąży" a ten WTF chcę testu, spadaj na 9 miesięcy i cie nie chce widzieć bo pewnie dziecko nie moje , bo moja BYŁA mnie zdradzała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie jestem ĄZ TAKA POKORNA
![]() tak będąc, dokładną odpowiem na Twoje pytanie- jakby do mnie tak powiedział, móglby mnie w d**** pocałować. Mam swój rozum i swój szacunek do siebie i na takie cyrki bym nie pozwoliła. Edytowane przez Barbarella05 Czas edycji: 2014-11-04 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a mnie by szlag jasny trafił jakbym co drugi dzień miała wysłuchiwać o ślubie i dzieciach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Napiszę to tutaj bo widzę, że i na innych wątkach mój post się odbił echem.
Proszę mi pokazać, w którym miejscu napisałam, żeby robić dzieci nawet jeśli się ich nie chce? Wątek jest o tym jak byśmy zareagowały my i nasi Tz na ciążę. Jedne piszą, że by się ucieszyly. Inne, że by usunęły. Ja gdy się dowiedzialam, że jestem w ciąży to się ucieszylam i o tym Wam napisałam. Ucieszyłam się, choć wcześniej za dziećmi nie przepadalam. Gdzie tu jest namawianie innych do rodzenia?! Nie chcesz dzieci to nie. Twoja sprawa. Aa i jeszcze jedno. Ucieszyłam się w momencie zrobienia testu a nie po urodzeniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
Sprecyzuj bo nie rozumiem ?
Jakby mi z takim tekstem wyskoczył w TRAKCIE gdy wiem, ze jestem w ciąży (a nie gdybania, co by było bo to dwie rózne sytacje ) to bym mu kazała zrobić to co napisałam. Spadac na drzewo z tym testem i niech sie popuka po głowie. A że sie zabezpieczam, to szansa na taka sytacje jest 1-19899382302 (6). Ale jakby była- tfu tfu tfu- to tak własnie bym zareagowała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Nie depcze krokusów
|
Villga - ja Cię dokładnie tak zrozumiałam. Ciekawe, jak to by wyglądało u mnie, brr...
Cytat:
![]() Dziękujemy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
jakby mnie taka sytuacja spotkała to by miałą taki przebieg:
-zapłonęłabym jak dragonball bom honorowy choleryk -pewnie bym przemyślała i chciała przegadać dlaczego on test potrzebuje -końca historii nie znam, bo nie zależałby tylko ode mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#82 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
moglabym juz miec duży brzuch ja mu mówię, że przynajmniej raz w życiu jakiś facet daje mi zgode na obzeranie się do woli^^ Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kobieta- jego ex-Do naszego związku ma to,że on się boi że ja mogę go zdradzić zwyczajnie - to jego obawy, z mojej strony niesłuszne i dla mnie krzywdzące, no ale ma nic nie zrobię z tym , prób udowadniania mu,że zaufanie którym mnie darzy jest własciwe i może mi ufać do końca. Ma jakieś tam swoje obawy, no nie winie go za to. Wiem,że zachowałby się w takiej sytuacji w porządku- byłby przy mnie nie aż do porodu i póżniej też. Tak myślę, po głebszym zastanowieniu, znam go na tyle i mu ufam,że właśnie tak by postąpił.Sam test na ojcostwow trakcie mojej ciązy wkurzył by mnie okropnie i cóż, co by było dalej nie mogę zakładać bo to nie będzie zależało tak do końca ode mnie, róznie życie się toczy, rózne sytacje się zdarzają. Mój Tż nie zostawiłby mnie w trakcie ciąży ani po- bo to jego by było dziecko ![]() Tak zwyczajnie ,po prostu. Edytowane przez Barbarella05 Czas edycji: 2014-11-04 o 14:21 Powód: :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Hrodebert
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Skuteczność antykoncepcji ocenia się w w dużej grupie kobiet w skali roku. Czyli jeżeli jakaś metoda ma 99% skuteczności, to oznacza, że JEDNA NA STO KOBIET w ciągu ROKU stosowania tej metody zajdzie w ciążę. To jest małe ryzyko, ale nie ukrywajmy, że ludzie zachodzą w ciążę stosując antykoncepcję również i zdarza się to częściej niż raz na milion.
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
No niestety,zdarza się.
Słyszałam kilka historii i w tym mojej bliskiej przyjaciółki, że stosując tabletki zaszła w ciąże. No cóż, widocznie tak ma być i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
W tym momencie absolutnie nie mamy warunków na dziecko (i przez kilka następnych lat również)i jakby się okazało, że jestem w ciąży, to byśmy rozważali usunięcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |||
Buc
|
Cytat:
odpuść laska napisała normalny post a nie przyszła prawić morały - rozmnażajcie się bo to jedyne słuszne. [ Cytat:
Cytat:
dlatego fajnie jak się nie chce mieć alternatywny plan co dalej. choć mimo wszystko mi ciężko jest sobie wyobrazić wpadkę przy zestawie - tabletki anty i gumka. ![]() co do tematu to chwilowo kompletnie mnie on nie dotyczy.
![]() Edytowane przez suszarka Czas edycji: 2014-11-04 o 14:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.