![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Półfabrykaty do biżuterii - Wrocław
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Well, u mnie w empiku nie ma nawet takiego działu ;p, sa druciki ale cieniutkie w róznych kolorach za kilkanaście złotych szpula
![]() ![]() Czarny zamówiony, zobaczymy co z tego będzie, teraz mam fazę na porządy posrebrzany drut, co to w rzeczywistości bedzie się ładnie błyszczał. Z tego co wiem drut i kikii jest absolutnie nie tym własnie (na jakies tandetne aluminium mi to wygląda - miałam w ręce) no i niw wiem co dalej.... może macie kogoś wypróbowanego w tym temacie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Witam,
jak do tej pory nie udzielałam się na forum, swoją aktywność ograniczyłam do przeglądania postów - swoją drogą całe mnóstwo przydatnych informacji. A więc moje drogie Wizażanki, poszukuję chętnych z Wrocławia na wspólne zakupy na qnszt.pl (na frogwill artykuły są w cenach hurtowych- 1/3 ceny detalicznej, ale minimalne zamówienie to 1000 zł ![]() Chętne proszę o kontakt na forum, na maila ludlud@o2.pl lub gg 3151681 Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziewczyny, czy ma któraś z was doświadczenie ze szpilkami z magrafu?? Jakie sa miękkie, czy kolor nie schodzi itd....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Z tego co mi wiadomo sklep z elementami do wyrobu biżuteri jest przy ul. Hauke-Bosaka. Nie byłam, nie sprawdzałam- ale w gazecie był opisany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
sklep przy hauke bosaka jest genialny. znajdziecie tam wszystko. do tego niesamowita sprzedająca która podpowie wam jak co zrobić. dużo wystawionej pomysłowej biżuterii. naprawdę polecam wam ten sklep.
![]() ja sama szukam teraz jakiegoś nowego... cos mi się obiło o uszy że otworzono nowy we Wrocławiu ale nie wiem. ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Dla początkujacyh moze i ten sklep jest fajny, ale na dluzsza mete asortyment nie jest taki rewelacyjny, a Pani ma swoje zle i gorsze dni. Albo zawsze ja tak tylko trafiam. W kazdym razie ceny sa zawyzone, wybor kiepski i obsluga niemila. Nie lepiej zaplaci mniej kupujac wygodnie we wlasnym fotelu przez internet a jakiegos wiekszeeego sklepu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
hmm...
![]() a co do wadliwych koralików czy też półfabrykatów: dziewczyny, luksus polega a tym że u niej można wszystko wymienić. przecież zdarza się wadliwy towar... ale szanuje wasze zdanie jeśli wolicie prze internet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Cięciweczka dla mnie luksus polega na tym, że nic nie trzeba wymieniać
![]() "ta kobieta była ciepła i miła" - ciocia?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Witam, jestem nowa na forum. Przważnie czytałam tylko posty. Ostatnio zaglądałam dość często na aukcje Allegro i znalazłam kogoś z Wrocka. Na razie nie mają dużego asortymentu ale jak odbierałam zamówienie to babka mówiła, że będą mieli coraz więcej i właśnie czekają na dostawę. Kupiłam kilka rzeczy i były ok. Można było odebrać osobiście. Szykuję kolejne zamówienie ale dopiero po tej dostawie bo mają tam być przekładki i drucik a na tym mi zależy. Na razie spróbuję tutaj a jak coś to może też się podłączę pod jakieś większe zamówienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
ja kupuję głównie na allegro ale jak np mi czegoś zabraknie to srebro kupuję na zachodniej w sklepie jubilerskim-ceny podobne do tych na alle, niektóre rzeczy nawet ciut taniej wychodzą, ostatnio pojawiły się u nich też kamienie na sznury-niewielki wybór ale to u nich nowość, może będzie więcej.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Ponieważ ostatnio często bywam we Wrocławiu ( głównie niestety z dzieckiem w szpitalach na badaniach) to jak już tam jestem to w ramach oderwania się od przyziemnych spraw chciałabym odwiedzić jakiś sklep z półfabrykatami we Wrocławiu. Pamiętam, że któraś z Was pisała o sklepie przy Tesco ale nie umiem tego znaleźć. A może są jakieś inne fajne sklepiki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Ten sklep przy tesco to raczej hurtownia, maja kamienie i srebro. Mozna namówic pana, eby sprzedał pół sznura, ale do srebra doliczana jest jakas dziwna marza i bardzo drogo wychodzi.
Jest sklep z koralikami na hHauke Bosaka (dobrze pamietam?), zaraz koło liceum. Tam mozna sie zaopatrzyc całkiem, całkiem. Znam tez sklepik na Krzykach (bardzo fajny), ale adresu zapomniałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
a adres tego sklepu na krzykach lub jakąś przybliżoną lokalizacje można poznać???
bo często tu bywam a jeszcze nie trafiłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Trafiłam na to forum szukając informacji o sklepie z półfabrykatami we Wrocławiu, wiem tylko, że jest sklep Kuźnia koralików na Żeromskiego, nie byłam tam nigdy, widziałam go tylko z auta.
Chyba nie był wymieniony w tym poście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Calistosenta, nie wiem, czy o ten sklep chodzi, ale ostatnio, gdy byłam u przyjaciół we Wrocku widziałam koło Biedronki reklamę jakiejś pasmanterii z koralikami - chyba jest na piętrze nad Biedronką. Ale nie byłam tam i nie wiem, co tam jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
to ja się podpinam pod pytanie o sklepik na krzykach, nigdy na taki nie trafiłam..
Kulkam- ale pod KTÓRĄ Biedronką? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Noo czyli wiesz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
ja mieszkam zaraz koło tej biedronki i mogę śmiało powiedzieć że nie ma w tej pasmanterii za wiele
![]() słyszałam o sklepie w okolicach orlej i jastrzębiej ale mimo częstego tam bywanie jeszcze nic nei trafiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Jeśli ktoś wie gdzie jest Astra to na samej górze mieści się pasmanteria. Mają tam sporo koralików ( plastikowych, szklanych) i inne akcesoria ( np. sznurek - nie wiem tylko czy woskowany- niestety dość drogo wychodzi). Koraliki są pakowane po kilka sztuk i posegregowane kolorami, łatwo coś wyszukać. Ceny różne, za około 4-6 sztuk 12-15 mm koralików trzeba zapłacić 4-6 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Byłam i sprawdziłam
![]() Pasmanteria nad biedroną - nic, zwykła pasmanteria jakieś tam plastikowe koraliki Mish Mash- byłam dzisiaj ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
Hej,
do franio- w mish-mashu możesz sobie buszować gdzie chcesz ![]() ![]() na hauke- bosaka sklep dobrze zaopatrzony, a Pani bardzo pomocna- i to czasami jest wadą, bo 2 niezdecydowane osoby [a Pani Basiu co pasuje do tego zielonego- a tak, ale żeby mniejsze może, a może coś w beżu bardziej, bo to ma byc do takiej garsonki- szkoda, że jej nie wzięłam....taka właśnie jakby zielona z beżem...to może w kontraście bo naszyjnik się zagubi....wrrrrrrrr!!!!] potrafi obsługiwać 2 godziny! a towar jest wystawiony w takich specjanych stojakach i można sobie oglądać i macać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
![]() A w mish mashu ta babeczka stała własnie za ladą więc musiałabym się przeciskać żeby coś z bliska pooglądać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.