|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zimowy wszystkowątek.
hej, skład z metki : 80% wełny (virgin wool), 20%poliamid
a co masz poza wątkiem? wymieniam się w sumie na rzeczy, które wpadną mi w oko, nie mam sprecyzowanej wishlisty ( może poza kosmetykami codziennego użytku-szampony, żele pod prysznic), generalnie noszę rozmiar : dół 38, góra 38/40, buty 38, daj znać co masz
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU Zimowy wszystkowątek GRUDZIEŃ
cos u mnie za Carry - dopasowana, ciepła, bawełniana spódniczka, z tyłu na zamek, w kolorze bordowym, rozmiar S ?
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie z wątku już nic, to co mi się podobało to już zgarnęłam, bo dwa razy się wymieniałyśmy
![]() mogę prosić zdjęcia tych rzeczy , które wymieniłaś? chętnie pozbędę się tego płaszcza, bo mi zalega tylko.. ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- oj odbiór osobisty szczególnie by mi odpowiadał ![]() hmm no więc tak, z tego co wymieniłaś podoba mi się biała koszula, peeling bourjois, czerwona kredkowa szminka, pomadka wiśniowa chap stick,krem do rąk, próbki perfum zawsze mile widziane ![]() hmmm tak się zastanawiam jeszcze nad tą sukienką https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1417628047 ona przylega do ciała? z tyłu normalnie zabudowana czy ma jakieś wycięcia? |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, niestety nic
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
hmm to w sumie ona mi sie podoba
jak widziałabyś wymianę? i przede wszystkim dałabyś radę umówić się w krakowie, jeśli tak to kiedy, w jakich okolicach i godzinach?
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
hmm u mnie to troszkę skomplikowane do końca stycznia niestety;/
generalnie pracuję w dwóch miejscach póki co i jestem od rana do wieczora w krakowie, rano przed 10 ( przystanek pkp przy galerii krakowskiej, a pracuję na szlaku), jestem w pracy do 15, przy czym moja praca nie jest zbyt wymagająca, więc na parę minut mogłabym wyskoczyć na ulicę i wymienić się pakunkami o ile oczywiście mogłabyś tam podejść, bo później pracuję 15-19 i już niestety nie ma takiej opcji, wtedy już tylko o 19 w dowolnym miejscu ew sobota, ale Tobie chyba nie odpowiadawięc jeśli dałabyś radę podejść na szlak ( napisałabym Ci gdzie pracuję) np we wtorek o tej 13 jak pisałaś to byłoby super ![]() wiadomo że nie mogę Ci zagwarantować, że będzie dobry, ale na pewno da się zwęzić jak coś
|
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Ten złoty to jest złoty?
Pytam, bo na zdjęciu wyszedł takie pomarańczowy A czarny ma złote dodatki? Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Ok, w takim razie wymieniłabyś się za oba te naszyjniki? ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- Ja noszę XS-S i jest na mnie za duża ![]() Wymiary mierzone na płasko: długość całkowita: ok. 80 cm szerokość pod pachami: ok. 42,5 cm W talii ma gumkę, więc dopasuje się do figury Najlepiej będzie jak porównasz z innymi swoimi sukienkami, jeśli chcesz mogę zrobić zdjęcie na sobie (mam 158 cm). Pozdrawiam!
|
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
Ok, w załącznikach zdjęcia na mnie
długość od gumki do dołu to ok. 46 cm nie wiem jaki masz biust, ale widać jak sukienka leży na moim -70B. sukienka z Zary na razie w negocjacjach, więc nie mogę jej obiecać
Edytowane przez DominisiaD Czas edycji: 2015-01-19 o 21:00 |
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze, nic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Niestety nic nie widze ale juz pisze czego aktualnie poszukuje ![]() Ramoneska na wiosne/ jesień rozm. 36 Płaszcze/ kurteczki/ kożuszki na zime rozm. 36 Spodnie rurki różne wzory rozm. 34/36 Złoty zegarek Modne kolie Ubrania pikowane rozm. XS/S Ubrania z elementami skóry rozm. XS/S Bluzki mgiełki rozm. XS/S Stylowe torebki Sukienki rozm. XS/S najlepiej rozkloszowane Spódnice rozm. XS/S najlepiej rozkloszowane Fajne marynarki rozm. XS/S |
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic nie znalazłam. Daj znać jeśli będziesz robić jakieś dokładki.
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Balerinki obie pary chętnie bym przygarnęła, tylko jaka jest długość wkładki
i prosiłabym o real foto tych z promod ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=790400 |
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
Chetnie zobacze zdjecia
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
paletka sleek mi sie poodba ale widze ze w rezerwacji
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Jakbys cos miala z mojej listy to chetnie wymienie koszulke bo aby mi zalega w szafie po za wątkiem mam równiez jakiś azjatycki krem bb
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Niestety to nie to ;( a moze masz cos fajnego z kosmetyków?? Perfumy??
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
to poproszę zdjęcia tych rzeczy i wymiary koszuli next
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie puder bourjois, tusz i sztuczne rzesy z sephory
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.