|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: co o tym myślicie? Kontrowersyjny temat ;)
Ok, ja znowu weszłam na kwejka, a tam teraz analiza po zdjęciach czy są biedni i ocena urody tej pani. Bosze, bosze co z tymi ludźmi.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
No nie sadze. Sama lalka na pewno kosztowała więcej niz 15 zł. Plus słodycze i te nieszczęsne biszkopty. Zreszta takie wyliczanki sa chore. Gdyby to babsko znalazło na ulicy 20 zł to narzekałoby ze za mało? A tu ktos w to włożył prace, dobre serce, zapłacił za wysyłkę plus jeśli ona miałaby chociaż trochę rozumu to pomyślałaby ze oprócz niej obdarowanych zostało jeszcze 59 innych mam i ze nie sa to rzeczy od celebrytek a zwykłych kobiet w pewnie trochę lepszej sytuacji.
Dokładnie. Wysyłaj rousse, tylko nie zdziw sie jeśli nie podpasuje im nadzienie w czekoladkach z lindta. |
|
|
|
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
to była skromna normalna czysta paczka, to nie były śmieci ani zniszczone rzeczy, to było skromne czyste i takie na jakie darczyńcę stać a podejrzewam że jest on i tak uboższy od tej kobiety. nie wiem co to za cyrk z tymi biszkoptami. tak, dzieci jedzą biszkopty. a i tak już dawno wiadome że pani połowę zawartości wypakowała i nie przedstawiła całego kartonu.
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
Ciekawi mnie jak spadną statystyki Szlachetnej paczki po tym jak w tym roku często nagłaśniano tego typu przypadki roszczeniowych ''nierobów''.
|
|
|
|
|
#66 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Aha. Za to mamusia na pewno i tez byloby marudzenie, ze jak to, tania czekolada.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzeniona Zmorah
|
To ile w końcu lat ma ta dziewczynka? Najpierw było mówione że 4.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
2 lata (w sumie to już prawie 2,5)
Real life only comes in shades of grey. "Your life is a gift. Accept it. No matter how screwed up or painful it seems to be. Some things are going to work out as if they were destined to happen. As if they were just meant to be." |
|
|
|
|
#69 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Sorry, ale tam , gdzie ktoś mówi, że "mojemu dziecku dam wszystko, a biednemu ochłapy " - ja tu serca nie widzę, sorry. Raczej próbę poczucia się "lepszym od innych" , w dodatku małym kosztem i pozbycia się śmieci z domu za jednym zamachem. |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
Mnie dziwi postawa tej pani. Skromny dom, owszem. Tort z jadalnym papierem jednak na urodziny byl. Laptop z internetem mobilnym w Play tez jest.
Wybrzydzanie, ze ktos sie podzielil tym, co ma jest pozniej wszelkiego poziomu. Zamiast "dziekuje" jest foch. Niepojete. |
|
|
|
|
#71 |
|
ja.
|
zdenerwowalam sie, delikatnie mowiac, widzac ten screen. ja sie ciesze, kiedy mlody najmniejszy drobiazg dostaje, a taka wybrzydza, ze nie takie i za malo???
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym skąd pewność, że wszystkie koleżanki z przedszkola dostały jakieś cuda wianki? Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-12-21 o 16:05 |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Konto usunięte
|
Myślałam, że niekarmienie dzieci słodyczami jest na czasie, ale jak widzę "czekolada za złotówkę lepsza od biszkoptów!", to dochodzę do wniosku, że się myliłam
![]() Powiem Wam, że mnie się nigdy mikołajki nie kojarzyły z dostawaniem zabawek (bo u mnie w domu prezenty były zawsze w wigilię). Tylko czegoś takiego: ![]() Koszt to kilka złotych. Koszt paczki - zakładając, że pani miałaby to sama kupić (nawet zakładając, że zabawki używane z np. lumpeksu) - wydaje mi się, że jest wyższy. Zatem o co chodzi? Pani nie ma z czego wyłożyć kilku złotych? Ale laptop i telefon są. Po zdjęciach nie widać bogactwa, ale nie widać też skrajnej biedy. Pewnie myślała, że się coś lepszego skapnie, a tu takie rozczarowanie Wygląda na typowo roszczeniową postawę, tak częstą w tego typu akcjach: ja nie pracuję, utrzymają mnie rodzice i zasiłki, a poza tym zawsze się skapnie prezencik od obcych ludzi, hehehe - i przekazywanie dziecku takiej postawy od samego początku (rozpuszczaniem na siłę i uczeniem, że prezenty muszą być, z byle okazji, ale nie byle jakie). Może się mylę, ale niestety tak mi to wygląda na pierwszy rzut oka
|
|
|
|
|
#74 |
|
BAN stały
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;49427395]Mnie dziwi postawa tej pani. Skromny dom, owszem. Tort z jadalnym papierem jednak na urodziny byl. Laptop z internetem mobilnym w Play tez jest.
Wybrzydzanie, ze ktos sie podzielil tym, co ma jest pozniej wszelkiego poziomu. Zamiast "dziekuje" jest foch. Niepojete.[/QUOTE] Tylko to była o ile rozumiem, paczka świąteczna... Nie suchy prowiant do wyżycia, nie co łaska, nie "co kto ma". To miało sprawić radość dziecku. Tu się nie wrzuca, kocy, leków, chleba, konserw, sucharów, biszkoptów, starych ciuchów, z tym do Pani Ochojskiej |
|
|
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
rousse ty chyba nie kumasz ze to nie jest prywatna paczka od lewandowskich tylko grupa ubogich kobiet która wymienia się tym co ma.
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie rozumiem dlaczego "zabawki-smieci". Bo paragonu ze Smyka brak? Jesli zabawki czyste i w idealnym stanie to nie widze powodu do nazywania ich "smieciami". ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Czytalas wypowiedz wczesniej. Trzeba bylo albo zebrac wiecej kasy, albo sie nie osmieszac i nie robic paczki. |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Lalka i maskotka to mało? Skąd wiemy, że te rzeczy są kiepskiej jakości?
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
BAN stały
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;49427564]Dziecko ma 2,5 roku. 2,5. [/QUOTE]
Myślałam, że 4, bo ktoś tak pisał. Dla 2 latki tym bardziej taka lalka raczej się nie nadaje... |
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paczka jest skromna ale szczera, rzeczy są tam dobre i normalnym dzieciom sprawiłyby radość ( np moim, cieszyłyby się i z ciastek i z lalki) . Niestety darczyńca zamiast zwykłęgo dzieńkuje usłyszał stek wyzwisk i oszczerstw, może i dobrze się stało, bo na początku zaboli ale i nauczy że leniom nie wolno pomagać. Nie rozumiem też twojego pogardliwego d\stosunku do Pani Ochojskiej. |
|
|
|
|
|
#82 |
|
ja.
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Rousse, napraw ta cala komediowa akcje, wyslij Pani paczke, miej gest. W koncu wiesz najlepiej co powinno sie tam znalezc.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
Cicho siedz to moze sie dowiemy
.A co sie nadaje? Lego Helmowy Jar? Zestaw malego chemika? Furby moze? Niesmialo sie zastanawiam kiedy Ty dwulatke ostatnio widzialas. |
|
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Takie małe dzieci potrafią cieszyć się ze wszystkiego. To dorośli nie potrafią często docenić czyichś dobrych chęci. Przykre to jest. |
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Wygralas internety
|
|
|
|
|
#89 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
bo nigdzie jej działalności nie krytykowałam ani nei dyskredytowłam Napisałam tylko , że to inny cel, inna działalność. Po drugie, "steku wyzwisk" do darczyńcy nie widziałam , pokażesz linka? Widziałam tylko "dziękuję" "ale ja nie mam jej co włożyć pod choinkę"
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

Wygląda na typowo roszczeniową postawę, tak częstą w tego typu akcjach: ja nie pracuję, utrzymają mnie rodzice i zasiłki, a poza tym zawsze się skapnie prezencik od obcych ludzi, hehehe - i przekazywanie dziecku takiej postawy od samego początku (rozpuszczaniem na siłę i uczeniem, że prezenty muszą być, z byle okazji, ale nie byle jakie). Może się mylę, ale niestety tak mi to wygląda na pierwszy rzut oka

, pokażesz linka? Widziałam tylko "dziękuję" "ale ja nie mam jej co włożyć pod choinkę"