|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jej odejście- czy utrzymywać kontakt?
Nie rozdziewiczył, przynajmniej ona twierdziła, że jest dziewicą. Ona niby przebąkiwała parę dni temu, że nie jest jak trzeba, ale jednocześnie zaznaczała właśnie to co pisałem. Dużo dziewczyn w życiu spotkałem, ale kogoś takiego nie.
|
|
|
|
|
#62 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Nie umiem o niej zapomnieć. Ona jest atrakcyjna i takich jak ja i lepszych może mieć milion. I pewnie dlatego odeszła. Zabawiła się mną trochę i to mnie boli.
|
|
|
|
|
#64 |
|
jestę wieszczę
|
przy kolejnej "wielkiej miłości" powiesz to samo. Zaufaj starej cioci Bananie.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#65 |
|
BAN stały
|
Gorszych od ciebie raczej trudno byłoby znaleźć, więc na pewno znajdzie sobie lepszego. Który nie będzie jej przytłaczał i uwieszał się.
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
To była moja pierwsza miłość. Żadna dziewczyna tak na mnie nie działała. Była taka piękna, zmysłowa.
Martecza, nawet mnie nie znasz. |
|
|
|
|
#67 |
|
BAN stały
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kogoś takiego? Jakiego, przecież zachowuje się, z tego, co pisałeś jak zwykła dziewczyna. Czym się tak bardzo różni od tych "wielu"? (ciekawe ilu, swoją drogą). |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Twierdziła już jak się poznaliśmy. Różni się tym, że jest piękniejsza, po prostu ma to coś w sobie, przynajmniej dla mnie. A poza tym dobrze mi się z nią przebywa, jest rozmowna i taka po prostu... nie umiem tego opisać. Po prostu była jak trzeba.
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
spokojnie to moze byc tak,ze jej zalezy jak na czlowieku,ale jezeli mialaby miec z Toba kontakt, jak z czlowiekiem, to nie moglbys miec do niej podejscia jak jej facet, czyli
brak kontaktu jest wskazany,zeby wlasnei kazde ruszylo ze swym zyciem dalej. |
|
|
|
|
#71 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Uwierz mi, że oddałbym wiele, żebym zajął się nią, nawet przez ten jeden gorszy dzień. Ale ciężko mi uwierzyć, że zostawiła mnie dla kogoś innego. Nie potrafię sobie tego wyobrazić. Druga sprawa - nie umiem nie mieć z nią kontaktu. Niby początkowo tak zakładałem, ale... uczucie jest zbyt silne. Zabawiła się mną, to prawda. Kocham ją, ale ona jest za bardzo rozpieszczona przez życie. Jest śliczna i wie o tym, wykorzystuje to.
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Facet, ja nawet nie chce sobie wobrażać jak Ty byś płakał po 2 miesiącach znajomości, przecież to by było ponad 60 spotkań!
18 latki mają to do siebie, że zmieniają zdanie. Jednego dnia im ktoś się podoba, a drugiego już myślą o kimś innym. Myślę, że Ty jej się podobałeś (dlatego weszła w związek z Tobą), ale po miesiącu poczuła, że jednak to nie to i zakończyła. Może nawet jej na Tobie zależało, ale przemyślała sprawę i stwierdziła, że jednak nie tego oczekiwała od związku.
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Przeżywam to, bo powinna ważyć słowa. To wszystko stało się moim zdaniem za szybko. Mam wrażenie jakbym był dla niej nieważny, choć ona dziś twierdzi inaczej. Czuję się wykorzystany, choć oddałbym wszystko żeby wróciła, wybaczyłbym jej.
|
|
|
|
|
#75 |
|
lokalna gwiazda
|
Jezu, dziewczyny! Wyobraźcie sobie 30 dni z takim jęczącym bluszczem. Czytanie tego wątku mnie wykończyło.
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
To co, mam się cieszyć, że odeszła? Mam jej pomnik stawiać?
|
|
|
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
Tak naprawdę ty wyolbrzymiasz to, co się stało. Prawda jest taka, że odeszła od ciebie zwyczajna dziewczyna, pełna wad, ale też dobrych cech, dziewczyna której w ogóle nie znasz. Co, miała być z tobą z litości? Bo obiecała, i teraz musi w tym wytrwać?
|
|
|
|
|
#78 |
|
BAN stały
|
Nie, masz przyjąć na klatę, jak mężczyzna albo raczej jak normalny człowiek, że miesięczna znajomość dobiegła końca. I, że niezależnie od twoich wyobrażeń (wygórowanych i na wyrost) była to tylko miesięczna znajomość. Fajna, więc jakiś zysk i doświadczenie, ale krótka. I "po ptokach". A nie - jęczeć, jak zraniona sarenka, bo to jest w wykonaniu normalnego faceta śmieszne.
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Jasne, że zwyczajna, ale dla mnie wyjątkowa. Ale mam do niej żal, straszny. Nie zależało jej chyba nigdy na mnie bardziej. Może w pobliżu nie było nikogo fajniejszego i wzięła mnie na próbę. To mnie boli.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Im szybciej to przełkniesz tym lepiej. Mojego znajomego ex zostawiła po paru miesiącach wielkiej miłości, a zerwała sms-em. Life is brutal. |
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Przestań jojczyć
|
|
|
|
|
#82 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Miesiąc to zawsze coś, fakt, niedużo. Ale rokowało dobrze. Tak jak mówiłem, nie byłem idealnym facetem. Ale ona też nie zawsze zachowywała się idealnie.
Przede wszystkim do niej mam żal o to jak się zachowała. Myślałem mimo wszystko, że traktuje mnie poważnie, a nie jak model zastępczy. Ale wciąż ☠☠☠☠☠☠am to z głowy. Liczę, że przyzna się do błędu. |
|
|
|
|
#84 |
|
jestę wieszczę
|
a ja mam nadzieję, że ona znajdzie dojrzalszego, a Ty się ogarniesz.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
No tak, bo ona jest bardzo dojrzała, pisząc, że nie wyobraża sobie być z kimś innym i odchodząc 3 dni potem.
|
|
|
|
|
#86 |
|
Konto usunięte
|
Tez bym Cię miala dosyc po miesiącu.
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja rada: Jeśli kiedykolwiek będziesz chciał z nią utrzymywać kontakt wyobraź sobie, że uprawia seks z Twoim najlepszym przyjacielem. Co byś wtedy czuł? |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Wnioskujesz to na podstawie kilkunastu postów na forum?
victorion - wręcz przeciwnie, nie ma żadnego z wymienionych Edytowane przez zagubiony11 Czas edycji: 2015-01-12 o 18:41 |
|
|
|
|
#89 |
|
jestę wieszczę
|
to po wafla chcesz być z kimś, komu nie można zaufać, jest niestabilny, niedojrzały i w dodatku Cię nie kocha?
|
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, ciężko to wytłumaczyć. Chociażby dla jej ślicznej buzi i ciała.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.