|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Luty u Moon - perfumy, naturalna pielęgnacja, Yankee Candle i wiele innych ;)
Clean cotton mogłabym zamienić na lovely kiku a fresh cut roses na christmas rose
|
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Luty u Moon - perfumy, naturalna pielęgnacja, Yankee Candle i wiele innych ;)
I ile wosków byś za to chciała i czy jakieś konkretnie zapachy?
|
|
|
|
|
#63 |
|
kolorowa_mama
|
Powiedz ile jestes w stanje oddac ?
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- 12 moja szczesliwa liczba, po 6 z clair i paradise, jezeli tak czekam na pw z adresem i jutro sle pudelko
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogłabym oddać Ninę, ale na pewno nie dwa flakony za odlewkę. Jak Ty to widzisz?
|
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Moon
![]() Znajdziesz coś u mnie za ; Puder matujący Kryolan Anti-Shine, odsypka 5g Płyn micelarny Lierac, 50ml Natura Siberica, Odżywka do włosów osłabionych `Ochrona i energia`, odleję do 50ml Alien Essence Absolue EDP, do 5 ml Vera Wang, Princess, odlewka do 20ml V&R Flowerbomb, miniaturka 6/7 ml
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic, ale dziękuję
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
wprawdzie raczej zapachy we flakonikach na takowe również wolałabym wymienić, ale myślę że mogłabym zrobić wyjątek od tej reguły
![]() Które bardziej by Cię interesowały ? ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Ok, to jutro wrzucę foto w świetle dziennym i zaznaczę na zdjęciu ile dokładnie zostało. Tymczasem dobrej nocy
|
|
#68 |
|
kolorowa_mama
|
Czekam na info
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wrzuciłam u siebie foto Ninki,wrzucam i tutaj u Ciebie Rozważam jeszcze na wrzucenie do wymianki prawie całego Mexxa Very Nice 60 ml,byłabyś nim też zainteresowana ?
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
Wypisałam wcześniej co by mnie interesowało, napisz proszę co jesteś skłonna oddać i zobaczymy
![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- No to joł , lecę na PW ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- łups, I'm sorry , faktycznie ,więc kochana; Alien Essence Absolue EDP, 5 ml Vera Wang, Princess, odlewka , nie wiem, też z 5 ml ? ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Chętnie wymienię jeszcze Amorka na 10 kuleczek Gurelain Puder matujący Kryolan Anti-Shine, odsypka 5g( łącznie byłoby z ninką 10g) Natura Siberica Professional, Rokitnikowa odżywka do włosów z efektem laminowania 50 ml Natura Siberica, Odżywka do włosów osłabionych `Ochrona i energia a księżniczki to daj tyle ile uznasz za stosowne do wymianki Ja na pewno też coś od siebie fajnego dorzucę,jesli wsio Ci pasuje to zapraszam na PW ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- post ósmy,pozycja nr 10, ale parcia nie ma kochana.Jeśli ktoś zaproponował Ci coś co bardziej Ci sie przyda to wymieńmy się tylko za Ninke i już .
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2015-02-12 o 13:47 |
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Hej
za Chloe byłabym chętna na odlewki Lady Rebel, Daisy Silver Edition i masło z TBS Glazed Apple. Dochodzi jeszcze kwestia, w jakich pojemnościach. Sugeruję, Lady Rebel 30 ml, Daisy 10 ml i masła według Twojego uznania. Ilościowo więcej z Twojej strony, ale myślę, że wartość będzie mniej więcej zbliżona. Co o tym myślisz?
|
|
#73 |
|
Konto usunięte
|
Wymienię wszystko co mi się spodobało i potem pomyślimy
Bandi, Hydro Care, krem intensywnie nawilżający 30ml, nowy Kanebo , Sensai Cellular Performance Lotion I (tonik do skóry normalnej i mieszanej), nowa miniatura 7 ml Orientana, Naturalny żelowy peeling do twarzy Algi filipińskie i zielona herbata, oddam 1/2 za coś fajnego Przepisy Babci Agafii, maska drożdżowa na pobudzenie wzrostu - do 150 ml Elizabeth Arden, 5th Avenue After Five Miniaturka Dior Addict Eau Sensuelle, 5ml bez jednego testu Miss Dior Le Parfum, do 5 ml za ścisły wish Lancome, La Vie Est Belle EDP, 5 ml za wish Tusz Diorshow Iconic Overcurl, 10ml, nowy Guerlain Meteorites, nowa wersja 2014, o2 Clair - oddam połowę opakowania za konkret Shalimar Parfum Initial, około 45/60ml z kartonikiem |
|
|
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli chodzi o pędzle LancrOne to mam większość z zestawu, który miał bodajże 24 elementy
Jutro mogę podać dokładnie, wiem, że nie mam pędzla do różu skośnego, małego pędzelka do eyelinera, takiego z pomarańczowym włosiem i chyba takiego do pomadki, resztę chyba mam, jutro mogę Ci napisać, a jakie Cię interesują? Jeśli chodzi o tą Kelly to się zastanowię jeszcze bo trochę mi żal się jej pozbywać A nie chciałabyś może mojego Allure + coś za Parfum Initial?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
oki, czyli Ninkę mamy dogadaną, to może za Amorka tak;
LancrOne, 2 pędzle z serii Sunshade Minerals: do cieni i skośny do brwi-najbardziej zależy mi na tym do brwi Natura Siberica Professional, Rokitnikowa odżywka do włosów z efektem laminowania dla zniszczonych włosów, 50ml Natura Siberica, Odżywka do włosów osłabionych Ochrona i energia 50 ml Alien Essence Absolue, perfumowany balsam do ciała, nowy I nie wiem czy tego Kryolana jeszcze możesz odsypać z 5g ,bo wtedy zostanie Ci tylko 5 gr.To może dorzucę Ci piękną karmelizowaną gruszkę z YR, ma świetne opinie na KWC, w zamian za te pozostałe 10 gr .Zostało jej jakieś 15/20 ml albo i więcej. A jesli chodzi o kulki to może tym Cię za nie skuszę ;Rihanna -Reb L'fleur pocz 100 ml-piękne i bardzo trwałe Dior Hypnotic Poison eau Sensuelle pocz 7,5 ml, niewielko ubytek zaznaczony na foto odlewka Guerlain Idylle, myślę że z 5 ml zostało
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2015-02-13 o 09:11 |
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za woski YC:
Fluffy Towels Garden Sweet Pea Home Sweet Home Midsummers Night Clean Cotton Lovely Kiku ?
|
|
|
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
Ja jednak rezygnuję, bo trudno mi wybrać czego się pozbyć z YC a jak już, to nie są to te zapachy co potrzeba
|
|
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
To jak z tą wymianą?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
ok, to w takim razie już nie dokładaj tej drugiej odżywki.Z Kryolanem tez mi pasuje.I bardzo ale to bardzo się cieszę że skusiłam Cię na kuleczki.Co prawda uwielbiam HPS ale mam go jeszcze trochę w odlewce.Hermesa z chęcią potestuję
Aż się boję ,chyba po raz trzeci ,pytać czy PW Ale chyba już mamy wsio dogadane.
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Atomizery 10 mi pasują, więc jak nie znajdziesz 15 to żaden problem
![]() Nieśmiało zapytam o Tresora Lancome do wymianki, nawet kosztem -5ml Daisy, bo przetestowałam i bardzo mi się spodobał ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Tak tak, miałam na myśli miniaturkę
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
Van Cleef&Arpels, Feerie EDT, 50ml nowe, zafoliowane 7. Narcisso Rodriguez, Musc Intense, około 4ml 5. Vera Wang, Princess, odlewka do 20ml (może być mniej )
|
|
|
|
|
#83 |
|
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za wszystkie poniższe rzeczy (lub część chociaż):
- Farmona, szarlotkowy peeling do ciała - Farmona, szarlotkowe masło do ciała - Paleta cieni MakeUp Revolution Iconic 3 - woski YC: Black Coconut, Home Sweet Home, Vanilla Chai, Apple Spice Potpourri, Vanilla Frosting, Cranberry Pear, Honey Glow, Red Raspberry, Red Apple Wreath, Wild Fig, Pink Sands, Pink Dragon Fruit?
|
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
w sumie jeśli chodzi o Daisy, to mogłabym z niej zrezygnować, bo mam jeszcze sporo odlewek, bardziej interesuje mnie tusz i peeling
|
|
|
|
|
#86 |
|
Konto usunięte
|
Znalazłabyś coś u mnie za:
Kryolan, mydełłko Aleppo, Batiste XXL Volume oraz woski mandarin&cranberry, soft blanket, a child's wish i wild fig?
|
|
|
|
|
#87 |
|
Konto usunięte
|
Zrobiłam dokładkę, zobacz czy coś jeszcze Ci się nie podoba
Jeśli chodzi o pędzle to się rozpędziłam trochę chyba, bo do twarzy ich nie mam tak dużo Jeśli chodzi o pędzle to mam tak... LANCRONE: Pędzel wachlarzowy: http://img07.olx.pl/images_tablicapl...ny-kontur-.jpg Pędzel do pomadki Pędzel do blendowania cieni (czarny) Pędzel skośnie ścięty cienki do eyelinera Pędzle do cieni (sztuk cztery - różne, w tym jeden skośnie ścięty) SUNSHADE MINERALS: Flat top https://wizaz.pl/kosmetyki/foto/38730_250.jpg INGLOT: Grzebyczek składany do rozczesywania rzęs HAKURO: H52 http://makeupbox.pl/media/catalog/pr...ngle-small.jpg Oprócz tego mam jeszcze taki malutki zestaw pędzelków, który chyba dostałam w Rossmanie jako gratis, w materiałowym etui, jest w nim grzebyk dwustronny, gąbeczka do cieni, dwa albo trzy pędzle do cieni i bardziej puchaty pędzelek (o dziwo, miękki), który się nadaje np. do rozświetlacza, albo różu, jego może sobie zostawię, ale resztę mogłabym oddać, żadnego jeszcze nie używałam, są fabrycznie zapakowane ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Flat top nie jest nowy niestety A co byś mi mogła ewentualnie oddać za tamte dwa pędzle? Chętnie oddam
|
|
|
|
|
#88 |
|
Konto usunięte
|
Blendowanie - bdb, Hakuro +bdb
Tak bym chyba to określiła, ale mogę Ci zdjęcia zrobić jutro jak chcesz. Nad oddaniem Kelly cały czas się zastanawiam, bo żal mi troszkę
|
|
|
|
|
#89 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Nieustająco:
Tusz Diorshow Iconic Overcurl, 10ml, nowy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

Jutro mogę podać dokładnie, wiem, że nie mam pędzla do różu skośnego, małego pędzelka do eyelinera, takiego z pomarańczowym włosiem i chyba takiego do pomadki, resztę chyba mam, jutro mogę Ci napisać, a jakie Cię interesują?
A nie chciałabyś może mojego Allure + coś za Parfum Initial?
;