Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-04, 11:25   #61
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

Cytat:
Napisane przez SzaraMyszka90 Pokaż wiadomość
Tamlin, pogoda brzydka strasznie. Umylam dzis rower i pojechalam na przejazdzke, wywialo mnie niezle - dawalo po uszach ostro nawet w czapce Zlapal mnie deszcz i snieg ale 12 km zrobione

Jeszcze przed obiadem zrobię p90x dzis na ramiona trening. Mam straszne zakwasy ale się nie podam
Brawa za przejażdżkę
A w tym p90x to jak w Focusie codziennie sa treningi?

Kurde nie mogę zarezerwować biletów na piątek Krop chce iśc na Disco Polo
Stary 2015-03-04, 11:26   #62
bakus13
Rozeznanie

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

tamlin i bardzo dobrze, takie przypadki to powinny od razu bana stalego dostawac bez ostrzezenia

szaramyszka jo

Kurde ale dzisiaj mialam stracha z rana... Taki sen mialam straszny, ze az mnie sparalizowalo jak wstalam i wolalam psa zeby sie upewnic, ze jest w domu, caly, zdrowy, ucieszony, ze pojdziemy zaraz we trojke na spacer. We trojke, bo przeciez mam 3latke, ktorej nie podrzucam dawnym sasiadam na 10min tylko zabieram ze soba, a przy okazji moja mala Lalka wchodzi po pieczywo Oczywiscie cale stoisko z pieczywem widac z drzwi zeby nikt nie powiedzial jaka ze mnie zla matka jest. Takze niemal codziennie gdy jestem u mamy jest taka wycieczka pt. przyjemne z pozytecznym.

Mam tez wielki dzien, bo poznym popoludniem smigam do endo i ciekawe jaka pierwsza dawke mi da i jakie inne dodatki...
bakus13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 12:22   #63
creature666
Zakorzenienie

dobry!
laski ja nie wiem co sie ze mna dzieje ostatnio,ale sil brak len jaki,czy przesilenie,pojecia nie mam
ale mam zamiar to przerwac - zaraz odpalam jakies dvd z cwiczeniami - mysle o Melanii

co do pogody to mnie strasznie wieje od kilku dni buuuuuuu

a w tle playlista z Greya
Stary 2015-03-04, 13:18   #64
SzaraMyszka90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Brawa za przejażdżkę
A w tym p90x to jak w Focusie codziennie sa treningi?
Codziennie, w niedziele do wyboru jest albo odpoczynek albo rozciaganko. Treningi sa dluzsze, przewaznie ok godziny - yoga jest najdluzsza poltora godzinki
Polubilam Ab Ripper X - 16 minut na brzuch - dodawane to trenigow co drugi dzien
Stary 2015-03-04, 13:42   #65
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bakus13 Pokaż wiadomość
Mam tez wielki dzien, bo poznym popoludniem smigam do endo i ciekawe jaka pierwsza dawke mi da i jakie inne dodatki...
Oby od razu dawka była dobrze dobrana, bo nie raz to ciężko utrafić.

Cytat:
Napisane przez creature666 Pokaż wiadomość
dobry!
laski ja nie wiem co sie ze mna dzieje ostatnio,ale sil brak len jaki,czy przesilenie,pojecia nie mam
ale mam zamiar to przerwac - zaraz odpalam jakies dvd z cwiczeniami - mysle o Melanii
No już, już ogarniaj się babo

Cytat:
Codziennie, w niedziele do wyboru jest albo odpoczynek albo rozciaganko. Treningi sa dluzsze, przewaznie ok godziny - yoga jest najdluzsza poltora godzinki
Polubilam Ab Ripper X - 16 minut na brzuch - dodawane to trenigow co drugi dzien
A to nie dla mnie.

Bilety zarezerwowane, także w piątek idziemy na Disco Polo

Wczoraj w ogóle oglądaliśmy "Miasto 44". Świetny film, polecam, niektóre sceny przerażające.
Stary 2015-03-04, 13:52   #66
SzaraMyszka90
Rozeznanie

Bylam dzis tez w jysk, po jakas nowa posciel ale nic mi sie nie spodobalo Wiec kupie ostatecznie w ikei, chyba ze polecacie jakies posciele dobre do kupna online?

W jysku zastalam straszny balagan - nie wiem co tam sie stalo, ale akurat te regaly ktore mnie interesowaly byly zastawione jakas posciela, przejsc sie nie da bo jak? Jak to zawalone do pasa? Na polkach tez niezbyt porzadek, wiekszasc rzeczy porozpakowywana. Nie zachecilo mnie to do zakupow w ogole Rozejrzalam sie za zaloga tego sklepu i byli sami panowie, Ha i pewnie stad balagan;P Dla niech pewnie jeszcze jest "w porzadku"

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:

A to nie dla mnie.
te cwiczenia na brzuch mozeby Ci podeszly. Reszta faktycznie nie bardzo w Twoim stylu. Mnie tam podchodzi, zobaczymy jak dlugo

Hagie
czytasz nas jeszcze ? mam wrazenie ze dawno nie pisalas
Stary 2015-03-04, 14:14   #67
swinka94
Zadomowienie

Hej.
Ja padam. Dwa egzaminy za mną, jeden ok, drugi-z...ałam totalnie

Tamlin słyszałam, że disco polo to dobry film. W sensie nie że śmieszny taki, tylko właśnie obnaża te wszystkie absurdy i głupoty.
A miasto 44 widziałam, byłam nawet w kinie. I jest to moim zdaniem jeden z najgorszych polskich filmów. Także jak widać zdania są podzielone

Bakus daj znać co powie lekarz

Cytat:
Napisane przez minermiss Pokaż wiadomość
Witam,

Myslalam ze dzisiejszy dzien sie nigdy nie skonczy. Dopiero co usiadlam i mam chwile zeby cos napisac.

Co do jezykow to ja uczylam sie angielskiego 11 lat. Na koniec w szkole jezykowej z Anglikiem a jak pojechalam do Anglii to czulam ze nic nie umiem 3 lata zycia tu i kursow pozwolily mi dostac stypendium doktoranckie. Z innych jezykow uczylam sie juz niemieckiego, rosyjskiego a teraz hiszpanskiego i arabskiego ale z doswiadczenia widze ze jesli nie mieszkasz w tym kraju i nie jestes zmuszona uzywac tego jezyka na codzien to ciezko sie go nauczyc do perfekcji.

Linie Ziaji Rebuild uwielbiam i akurat teraz tez stosuje. Dodatkowo znalazlam fajny peeling z Avonu Solutions lift and firm i bardzo go lubie. Wyprobowalam tez specjana szczotke na cellulit do masazu pod prysznicem taka drewniana z wypustkami i tez jestem z niej zadowolona.

Dzien dietowo udany, cwiczen za duzo nie bylo ale duzo chodzenia. Jutro silownia i moze orbitrek troche pomecze.

Mam nadzieje ze jakies ptasie mleczko do mnie przyjdzie chociaz we snie Dobranoc
Hej, mogę zapytać w jakiej dziedzinie się doktoryzujesz?
Ptasie mleczko won, nawet w snach! Mnie od kilku dni w snach odwiedza trener personalny....

Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko.
swinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 16:06   #68
tamlin111
Zakorzenienie

To Turbo Wyzwanie za mną
Teraz prysznic i obejrzymy "Pingwiny z Madagaskaru"
Stary 2015-03-04, 16:43   #69
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:

Piszzzzzzzzz no
na klubie
Cytat:
hej laseczki

przeszukuje i przeszukuje i chyba w koncu znalazlam miejsce dla siebie gdzie ktos ma podobna wage do mnie.
Od ciazy bujam sie z waga ale bezskutecznie i niedawno poznalam tego przyczyne, a mianowicie niedoczynnosc Od jutra zaczynam brac leki i mam nadzieje, ze w koncu waga zacznie choc troche mi spadac.
Jestem mezatka, mam 3latke, zajmuje sie domem, dzieckiem, zwierzatkami na gospodarce wiec ruchu mam sporo od rana do nocy. Waze jakies 91-92kg przy wzroscie 156cm wiec bardzo sporo.
Chcialabym zajsc w ciaze lecz to nie mozliwe przy moim obencym TSH prawie 4 i tak duza waga.
Mam nadzieje, ze dzieki leczeniu i waszemu wsparciu uda mi sie zejsc nizej z waga.

od razu na wejściu zrobię reklamę mojego stylu jedzenia (a co...dawno mnie nie było to czuję potrzebę hłe hłe)...a więc-poczytaj o protokole autoimmunologicznym. Pomaga przy leczeniu chorób z autoagresji i ogólnie chorob tarczycy).

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
Ale mnie wkurzaja te nachalne reklamy szeptane. Dajcie juz spokoj :/

Z Ziaji na cellulit jest czarna seria Rebulid.

Ashya tanie a fajne ciuchy sportowe to w lidlu.

Ktoras z was pytala o kozieradke. Jaaktualnie intensywnie sie nia kuruje. Robie tak ze zaparzam wrzatkiem mielona kozieradke (lyzka na pol szkanki wody) i zostawiam do ostygniecia. Czasem jeszcze letnia nakladam. Biore strzykawke od syropu dla dzieci i 5ml na skalp intensywnie ale delikatnie wmasowuje. Reszte zuzywam nastepnego dnia abo i przez dwa dni (trzeba w lodowce trzymac). Ale wole swiezy napar wiec najchetniej zaparzalabym tylko po te 5ml. Ludzie mowia zezapach sie wzmaga po pewnym czasie a swiezy nie smierdzi tak bardzo ale ja tam nie zauwazam roznicy. Rosol pierwszego dnia i nastepnego tez.

Joanna intensywnie ruszaj buzia. Otwieraj mocno i zamykaj. To pomaga sie rozejsc zneczuleniu.
i mnie również...skrzynkę mi panna jakiaś zawala mailami o jej odchudzaniu (też reklama)...aż ciśnie się na klawiaturę niecenzuralne spie@#$%%%)

Też się kuruję kozieradką...czy koziedreką (jak to było?! hihihi) fajne włosy mam po niej. Spróbuj jeszcze na długość gluta z siemienia lnianego- coś wspaniałego jako odżywka

Cytat:
Napisane przez blondi0602 Pokaż wiadomość
Hej melduję się i ja

i żale się od razu, że znowu dałam się komuś omotać i mam serce starte na tarce...

a z dobrych rzeczy to ładnie dietuję, jem spoko nie ciągnie mnie na słodycze wczoraj pożarłam princesse - uczciłam starte serce .. po za tym spoko

a i na siłkę sobie chadzam mam nowych przyjaciół - orbitreki i bieżnię chodzę sobie 3-4 razy w tygodniu i ćwiczę około półtorej godz

buziaki dla Was
oj oj Blondi co się stało?!
Na starte serducho- najlepszym lekarstwem jest czekolada. Przykro mi. Musisz sobie pozwolić na odrobinę i będziesz rozgrzeszona

Cytat:
Hej,

Tamlin, pogoda brzydka strasznie. Umylam dzis rower i pojechalam na przejazdzke, wywialo mnie niezle - dawalo po uszach ostro nawet w czapce Zlapal mnie deszcz i snieg ale 12 km zrobione

Jeszcze przed obiadem zrobię p90x dzis na ramiona trening. Mam straszne zakwasy ale się nie podam
ja dziś też tradycyjnie na rowerze...i tez mnie wypi.zgało na maxa...Tamlin- dziś z "mojej nieszczęsnej górki" schodziłam bo znów oblodzona...eh...powiem Wam- boję się tamtędy zjeżdzać, nawet mega-powoli, boję się i kropka.
Ja robię codziennie ok.22-25 km....dla ud i łydek dobre to nie jest okropne są.
Jedyne pocieszenie to pupa, fajna, twarda i okrąglutka...ale te łydziory-pudziany psują wszystko

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 16:53   #70
minermiss
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez swinka94 Pokaż wiadomość
Hej.

Hej, mogę zapytać w jakiej dziedzinie się doktoryzujesz?
Ptasie mleczko won, nawet w snach! Mnie od kilku dni w snach odwiedza trener personalny....
Dzien dobry,

Dzis udalo mi sie troche wczesniej znalezc chwile bo musze sie pochwalic ze na wadze dzis 88 kg wiec 7,5 tygodnia -7kg Jestem nieziemsko szczesliwa i chce wiecej ( tzn mniej na wadze) !!! Pogoda nawet moze byc to slonko jest a ja dzialam jak bateria sloneczna, ale nie koniecznie jak wiatrak wiec wiatr won !!!

swinka94 moj doktorat jest z inzynierii chemicznej. O ile od snow o ptasim mleczku nie przybywa na wadze to mozna snic Trener personalny tez moze byc byleby przystojny hehhehe
minermiss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 17:16   #71
Joanna XL
Zakorzenienie

[QUOTE=tamlin111;50516671]Dzień dobry

Ale pogoda do dupy. Wieje, zacina wiatr w twarz, coś tam pada.
Bleee, nienawidze takiej pogody.

Sałatka brzmi pysznie
Kupiłas coś fajnego?

Ja też zgłaszam

Ojej

/QUOTE]

U mnie paskudnie i podstępnie - rano niby słonecznie ale chłodno. Wietrznie - wiec wyrzuciłam pranie pierwszy raz na balkon ale ze spacerem postanowiłm poczekać do południa aź sie troche ociepli. W ciągu 15 min spaceru zaliczyłam grad i deszcz Wróciłam wciągnęłam ponownie mokre pranie i po godzinie wyszło słońce Ma się to szczęście

Tak kupiłam majtki i bluzkę na sobotę Generalnie staram się oszczędzać(bez efektów na razie) ale nagroda się należała ...a że kupiłam w promocji to prawie oszczędność

Czekam na męża i do ćwiczeń. Mała dziś maksymalnie po 20 min spała

Za to zainspirowana dyskusją wyciągnęłam angielski i coś tam przejrzałam
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-04, 17:44   #72
SzaraMyszka90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez la'Mbria Pokaż wiadomość

ja dziś też tradycyjnie na rowerze...i tez mnie wypi.zgało na maxa...Tamlin- dziś z "mojej nieszczęsnej górki" schodziłam bo znów oblodzona...eh...powiem Wam- boję się tamtędy zjeżdzać, nawet mega-powoli, boję się i kropka.
Ja robię codziennie ok.22-25 km....dla ud i łydek dobre to nie jest okropne są.
Jedyne pocieszenie to pupa, fajna, twarda i okrąglutka...ale te łydziory-pudziany psują wszystko
Dlaczego ja bylam przekonana ze jezdzisz na rowerku stacjonarnym? 20- 25 km to bardzo ladny wynik jak na jazde na swiezym powietrzu ile czasowo Ci to wychodzi?
Moze znajde sobie jakas trase i tez bede jezdzic po miescie to sredio bo co chwile swiatla
Pewnie juz pisalas o stanie swoich ud, ale powiedz mi czy po tych Twoich trasach rowerowcyh codziennie celulit jest? widoczny ? a jak widoczny to tak luzem czy jak spinasz się tam albo jak reka sciskasz? chcialabym sie pozbyc swojego ale kurde no nie jest latwo

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość

Za to zainspirowana dyskusją wyciągnęłam angielski i coś tam przejrzałam
A ja dzisiaj jestem tak nieogarnieta ze nawet jeszcze nie zajrzalam do swojej ksiazki
Wszystko mi leci z rak - nie wiem co sie stalo ale dzis zapomnialam wylaczyc bojler o czasie, rano nie umylam glupiego jablka przed zblendowaniem bo tez zapomnialam, przy obiedzie prawie stluklam pare naczyn, i na deser podknelam sie o kabel od laptopa prrzez co prawie sie zsunal ze stolika i spadl (oczywiscie spadlo kilka innych po drodze ale nietluczacych sie) Pewnie bedziecie mnie miec za jakas fajtlape ale naprawde zazwyczaj jestem w miare ogarnieta

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
na wadze dzis 88 kg wiec 7,5 tygodnia -7kg

swinka94 moj doktorat jest z inzynierii chemicznej.
Chudniesz książkowo Zazdroszczę Też zaczynalam od tej diety i fakt schudlam ale bylam strasznie glodna.

Brawa za doktorat Jeszcze za granicą tak? W jakiej fazie już? zapinasz ostatni guzik?

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Napisane przez swinka94 Pokaż wiadomość
Mnie od kilku dni w snach odwiedza trener personalny....
Zeby mnie się przysnil Pavelka w tej roli

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
To Turbo Wyzwanie za mną
Teraz prysznic i obejrzymy "Pingwiny z Madagaskaru"

Polecasz pingwiny?

Idę na randkę z Tony'm - do napisania pewnie dopiero jutro.
Miłego wieczoru

Edytowane przez SzaraMyszka90
Czas edycji: 2015-03-04 o 17:49
SzaraMyszka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 17:48   #73
bakus13
Rozeznanie

tamilin dostalam dawke na poczatek 50 ale wiecej do niej nie pojde nie podoba mi sie wlazenie z butami w czyjes zycie prywatnie i porady zyciowe ehhh szkoda w ogole sie rozpisywac na temat tej wizyty.

swinka chociaz ladny ten trener?
Stary 2015-03-04, 18:33   #74
tamlin111
Zakorzenienie

La'Mbria daj mi namiary na ten Karpacz

Cytat:
A ja dzisiaj jestem tak nieogarnieta ze nawet jeszcze nie zajrzalam do swojej ksiazki
Wszystko mi leci z rak - nie wiem co sie stalo ale dzis zapomnialam wylaczyc bojler o czasie, rano nie umylam glupiego jablka przed zblendowaniem bo tez zapomnialam, przy obiedzie prawie stluklam pare naczyn, i na deser podknelam sie o kabel od laptopa prrzez co prawie sie zsunal ze stolika i spadl (oczywiscie spadlo kilka innych po drodze ale nietluczacych sie) Pewnie bedziecie mnie miec za jakas fajtlape ale naprawde zazwyczaj jestem w miare ogarnieta

Polecasz pingwiny?
Uuuu ciężki dzień, dobrze, ze laptop cały.
A Pingwinów w sumie nie obejrzałam, bo ciągle coś, prasowanie, wieszanie firanek, obiad itd. Ale dzieci z ciekawością oglądały.

Swoją drogą dorobiliśmy się karnisza i firanek w kuchni Od razu cieplej się zrobiło. Teraz tylko kwiatków muszę zakupić na parapet

Cytat:
tamilin dostalam dawke na poczatek 50 ale wiecej do niej nie pojde nie podoba mi sie wlazenie z butami w czyjes zycie prywatnie i porady zyciowe ehhh szkoda w ogole sie rozpisywac na temat tej wizyty.
Może warto w takim razie od razu się umawiać gdzie indziej, aby tą dawkę skonsultować. Ja kiedyś też brałam na tarczycę leki, Euthyrox, ale jakie dawki to nie pamiętam. Jeszcze za dzieciaka to było, oczywiście leczenie prywatne u profesorka z Poznania, endo dziecięcego. Cud, nad cudy, skończyłam 18 lat i ozdrowienie leki nie potrzebne są do tej pory
Miałam przyjemnośc później z profesorkiem pracować w klinice
Stary 2015-03-04, 18:50   #75
martolina1982
Zakorzenienie

Koziaderka

Eh mam wrqzenie ostatnio ze nie mam nic do powiedzenia na watku. Jestem, czytam z zainteresowaniem i radocha ale jak juz otworze czysta kartke to...dupka.

Moje kocie okupuje karton nowy. Jak to zwierzakowi niewiele do szczescia potrzeba

04.05.2017 start!
martolina1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 18:51   #76
bakus13
Rozeznanie

Cytat:

Może warto w takim razie od razu się umawiać gdzie indziej, aby tą dawkę skonsultować. Ja kiedyś też brałam na tarczycę leki, Euthyrox, ale jakie dawki to nie pamiętam. Jeszcze za dzieciaka to było, oczywiście leczenie prywatne u profesorka z Poznania, endo dziecięcego. Cud, nad cudy, skończyłam 18 lat i ozdrowienie leki nie potrzebne są do tej pory
Miałam przyjemnośc później z profesorkiem pracować w klinice
chodze tak jakby prywatnie, bo co miesiac place w luxmed dodatkowe ubezpieczenie z pakiem rozszerzonym. Juz sie wczesniej zapisalam do ginekologa, ktory tez prowadzi uslugi ginekologiczno-endo wiec jego w poniedzialek zapytam. Ale normalnie az dziwne, ze pierwsza wizyta, pierwsze stwierdzenie i ona wyznacza mi termin na koniec kwietnia na pogaduszki bez zlecenia badan po kilku tyg. Gdzie z tego co mi wiadomo po jakis 3-4tyg powinnam powtorzyc badania i sie pojawic ponownie. Chyba ona prowadzi konsultacje na odwal zeby za duzo roboty nie miala i kaze przylazic co 2miesiace. Jak ten nie bedzie mogl mnie prowadzic tez endo to bede musiala kolejnego z listy testowac, a do tej co bylam dzis zapisalam sie ze wzgledu, ze jako jedynia miala tytul habilitowanej. Jak widac dodatkowy tytul wcale nie oznacza kogos lepszego.
Stary 2015-03-04, 18:56   #77
Joanna XL
Zakorzenienie

Ja też planuje kwiatki do kuchni - jakiś wiosenny zestaw I tak to z moim oszczędzaniem... Choć może na jedzeniu oszczędzę

Szara Myszko no dziś taki sobie dzień Moje zaglądanie było koszmarnie na raty - chyba muszę się przyzwyczaić do przyswajania w mini dawkach... W miarę spokojnie to moge serial obejrzeć/poczytać - jak karmię. Gorzej że najlepiej mi wchodzi do głowy jak coś zapisuję - jak tylko czytam to b. średnio. Ale lepiej coś niż nić

Skalpel 9/30
TR 4/30
Kolacja za mną i naprawdę dziś już na tym poprzestanę

Z grzeszków - plater żółtego sera (ale light - kupiłam taki żeby nie kusił - a i tak kusi) oraz biedronka (czekoladka- mąż przyniósł) Jak na mnie -całkiem, całkiem...
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 19:45   #78
Ashya_
Zakorzenienie

Melduję dietowo udany dzień i pocwiczylam aż 1,5h bd zakwasy i teraz bd ćwiczyć codziennie bo przyjaciółką bd przyjeżdżać ze mną ćwiczyć a jak już kupię co trzeba to na siłownię się zapisze już spodnie w decatlonie mam upatrzone jeszcze buty i koszulka ale w przyszłym tygodniu także wracam do gry bo wakacje coraz bliżej
Stary 2015-03-04, 20:45   #79
minermiss
Przyczajenie

Cytat:
bakus13 To zalezy od poziomu hormonow. Normalnie tabletki sa w dawkach 25, 50 i 100 i robi sie ich kombinacje np 75 mg w zaleznosci od pacjenta potrzeb. 50mg to jest nie za wysoka dawka.

SzaraMyszka90 dzieki za mile slowo jestem juz na ostatniej prostej 8 miesiecy do konca

tamilin slyszalam o tym filmie jak obejrzysz to daj znac czy warto. Ja sie w weekend wybieram do kina na Boyhood
minermiss jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-04, 20:59   #80
blondi0602
Raczkowanie

Hej

czekolady na starte serce nie było - > w pon po wielki nd płaczu był trening i zwierzenia koleżanką.. a i princessa była i tyle nie ma! nie po to chadzam do tego platinum , żeby się czekoladzić

Ale powiem Wam, że to był dokładnie taki ktoś jakiego od dawna szukam mam nadzieje, że jeszcze kilku takich jest i jeden jest dla mnie
chociaż chwilami myślę, że umrę sama i mnie myszy zjedzą, albo mój osobisty kot..
27 lat to jeszcze nie staropanieństwo? prawda?

A powiedzcie mi moje skarbnice wiedzy, ile mam jeść mniej więcej kalorii, bo w sumie to jem kolo 1400, ale myślę, że przy treningu 4 razy w tyg gdzie spalam po 700 kcal to chyba może być mało? czy jem dobrze? bo się dzisiaj zaczęłam nad tym zastanawiać

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Myszko, mi się jysk kojarzy z wiecznym bajzlem ile razy tam zaglądałam tyle razy był bajzel

Minermiss! wow! niesamowita jesteś! ja jestem na 2 roku dopiero i mam już pisać 1 rozdział, ale zupełnie nie wiem jak się za to zabrać..
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.”

jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
blondi0602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 21:02   #81
bakus13
Rozeznanie

Cytat:
bakus13 To zalezy od poziomu hormonow. Normalnie tabletki sa w dawkach 25, 50 i 100 i robi sie ich kombinacje np 75 mg w zaleznosci od pacjenta potrzeb. 50mg to jest nie za wysoka dawka.
wiem, ze nie za wysoka ale bardziej chodzilo mi o jej podejscie do pacjenta. Co ja obchodza pewne prywatne sprawy to po pierwsze. A po drugie, ktory lekarz specjalista kaze do siebie przyjsc bez badan? na jakies podstawie po tych planowych 7-8tyg bedzie wiedziala czy ma mi zmniejszyc czy zwiekszyc, a przyjmuje ona tylko w dwa dni w tyg. Czynnikiem, ktory zawazyl glownie, ze ja zmieniam juz po pierwszej wizycie jest wciskanie nosa w bardzo prywatne sprawy.
Stary 2015-03-04, 21:03   #82
nadiaaa171
Zakorzenienie

OmG ! Jak wy pędzicie Chyba nigdy nie nadrobie

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 21:06   #83
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
Pewnie, że dasz, w końcu jesteś naszą przewodniczką w nie poddawaniu się, pokonywaniu własnych słabości i parciu do celu
Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
insane wierzę w ciebie! kto jeśli nie ty.
Cytat:
Insane poradzisz sobie ze wszystkim, jestem pewna

Ależ Wy jesteście kochane
Cytat:
Fajne to P90X? Kiedyś oglałam fragmenty i wydawało mi się bardziej hardkorowe niż Insanity i odniosłam wrażenie, że trzeba mieć dużo sprzętu...

Padam na pysk po Focusie. Tak późno, bo mi sie właściciel mieszkania spóźnił po pieniądze i tak czekałam, czekałam...

-13,0 kg
18,4 kg to go.
insane_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-04, 21:33   #84
bakus13
Rozeznanie

insane gdzie mozna znalesc pelen program tego FOCUSA? Skoro jestes na trzecim etapie wole sie zapytac u wiarygodnego zrodka o dobre linki do konkretnego etapu. Plansze widzialam, ze sa w necie do sciagniecia. I skad w ogole sie wzial ten program? Byl w jakies gazecie?
Stary 2015-03-04, 21:42   #85
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
insane gdzie mozna znalesc pelen program tego FOCUSA? Skoro jestes na trzecim etapie wole sie zapytac u wiarygodnego zrodka o dobre linki do konkretnego etapu. Plansze widzialam, ze sa w necie do sciagniecia. I skad w ogole sie wzial ten program? Byl w jakies gazecie?
Ja ściągałam z torrentów. Ale jak wpiszesz Focus T25 chomikuj to też Ci wyskoczy

-13,0 kg
18,4 kg to go.
Stary 2015-03-04, 22:01   #86
bakus13
Rozeznanie

oooo dzieki, bardzo fajnie, ze jest na chomiku. Akurat maz jakis czas temu wykupil transfer na chomiku by sobie sciagac gierki na psp wiec w koncu i ja skorzystam.
Stary 2015-03-05, 06:34   #87
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
oooo dzieki, bardzo fajnie, ze jest na chomiku. Akurat maz jakis czas temu wykupil transfer na chomiku by sobie sciagac gierki na psp wiec w koncu i ja skorzystam.

Powodzenia

-13,0 kg
18,4 kg to go.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-05, 06:41   #88
creature666
Zakorzenienie

Dobry!
Zrobiłam wczoraj krótki trening Melanii(rozgrzewka, pupa i rozciąganie) za bardzo się nie zmęczyłam... ale lepsze to niż nic, prawda?

Zna ktoś jakieś sprawdzone miejsce na nocleg zwyżywieniem w Stegnie albo Krynicy Morskiej? Trzeba coś myśleć już koniec kwietnia się zbliża
Stary 2015-03-05, 07:10   #89
KuckaKuc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez creature666 Pokaż wiadomość
Dobry!
Zrobiłam wczoraj krótki trening Melanii(rozgrzewka, pupa i rozciąganie) za bardzo się nie zmęczyłam... ale lepsze to niż nic, prawda?

Zna ktoś jakieś sprawdzone miejsce na nocleg zwyżywieniem w Stegnie albo Krynicy Morskiej? Trzeba coś myśleć już koniec kwietnia się zbliża

Dobry dzień

Jeśli chodzi o Krynicę Morską, to polecam Gallus http://www.gallus.mierzeja.pl/
Jeżdżę tam od kilku lat, czasami pod namioty, czasami do przyczep, czasami wynajmuje tam pokoje i zawsze jestem bardzo zadowolona. Jest blisko plaży - jakieś 5-7 minut spacerkiem. Można tam też smacznie i w miarę tanio zjeść. Piesza wyprawa do miasta, to trochę dłuższy spacer, bo tak z 20-30 minut, ale pięknym lasem

Ja dziś do pracy wzięłam serek i okazał się zepsuty, będę głodować

Ale za to nie mogę uwierzyć, że już 4 dzień się trzymam. Nawet mnie nie ciągnie do innego jedzenia, wczoraj robiłam TŻ pierogi z mięsem o 21:30 i nawet mnie nie kusiło żeby ugryźć
Stary 2015-03-05, 07:15   #90
Ashya_
Zakorzenienie

Witam z rana właśnie wszamałam płatki jaglane na mleku z bananem no i bolą mnie nogi i tyłek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości