Czy ten związek ma waszym zdaniem przyszłość :(? I jak ew. coś naprawić... ? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-05-27, 10:52   #61
kahoko hino
Zakorzenienie

Dot.: Czy ten związek ma waszym zdaniem przyszłość :(? I jak ew. coś naprawić... ?

autorko. zerwij z gosciem przed wakacjami, pojedź, odpocznij, zrelaksuj się. nie słuchaj jego marudzenia, że mogłas wczesniej dać znać. ocal resztki swojego honoru.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-27, 10:58   #62
fragile_27
Zadomowienie

Dot.: Czy ten związek ma waszym zdaniem przyszłość :(? I jak ew. coś naprawić... ?

Cytat:
Napisane przez haniapaseczek Pokaż wiadomość
dobrze, tylko dlaczego jak sie pytam czy chce ze mna być to twierdzi ze kocha mnie ponad zycie i sobie go nie wyobraza beze mnie ?
Bo ma za to darmowy seks co tydzień, bez zbędnych wysiłków.

Chociaż z tego co czytam, co tu piszesz, to nawet gdyby Ci powiedział wprost i dosłownie 'nie kocham cię ponad życie i wyobrażam go sobie bez ciebie', to i tak dorobiłabyś sobie swoją ideologię, bo na wakacjach było fajnie.
fragile_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-27, 10:59   #63
locci
Raczkowanie

Cytat:
dobrze, tylko dlaczego jak sie pytam czy chce ze mna być to twierdzi ze kocha mnie ponad zycie i sobie go nie wyobraza beze mnie ?

1) bo boi się Twoich łez i awantury, gdyby Ci powiedział co innego - jest tchórzem
2) bo mu bardzo wygodnie w tym układzie... bo Ty zawsze wszędzie i do wszystkiego się dostosujesz..., a że czasami pomarudzisz...no cóż...coś Ci tam naopowiada...powie, że kocha i spokój na kolejne kilka tygodni! GENIUSZ!

Nie rób sobie złudzeń... wiem, że kochasz i nie dopuszczasz do siebie takiej opcji, że on Cię wykorzystuje i nic z tego związku nie masz... no chyba, że świadomość..., że gdzieś tam są portki... Bo w rzeczywistości nie masz go przy sobie, w swoim życiu, ani w planach dalszych niż wakacje

Ja wiem, że są przeróżne związki i relacje i potrzeby itd... ale ja np. mam trudności z zasypianiem, jak nie ma koło mnie TŻ..., a jak wtulę się w ramiona, to cały świat znika i wszystkie problemy... Nie umiałabym żyć w związku na odległość...a co dopiero w takiej relacji jaką nam opisałaś. I wiesz co jeszcze...jak zobaczyłam ten wątek, to jeszcze miałam nadziję, że napiszesz cokolwiek (poza oczywiście Twoimi problemami z ewentualną ciążą) co świadczyłoby na korzyść tego pana...ale nie! każdy kolejny punkt Twojego wywodu wywoływał u mnie ściśnienie żołądka. Co Ty sobie robisz dziewczyno?

Zajmij się czymś w te weekendy i nie jeździj już do niego...
locci jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-27, 11:01   #64
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Bo słowa nic nie kosztują, za to jak widać skutecznie Cię przy nim zatrzymują. Jakby ktoś Ci właśnie okradał mieszkanie (wynosił po kolei Twoje rzeczy), a mówił przy tym "ale ja Cię nie okradam, ogólnie to uczciwy jestem z natury", to też byś się zastanawiała, czy właśnie padasz ofiarą przestępstwa, czy wezwała policję? Sama sobie odpowiedz: co Ci po tych słowach, jeżeli są KOMPLETNIE BEZ POKRYCIA w rzeczywistości?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-27, 11:35   #65
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Cytat:
Napisane przez locci Pokaż wiadomość
1) bo boi się Twoich łez i awantury, gdyby Ci powiedział co innego - jest tchórzem
Ten punkt odpada, podobno dawał niezły teatr, jak autorka chciała to zakończyć.

Moim zdaniem on nie chce się "rozstawać na raty", przynajmniej dopóki nie znajdzie drugiej naiwnej.

Niestety, prawidłowa odpowiedź to ta 2). Ma chłopak darmowego loda i nawet się ruszyć z domu nie musi. Okropny typ, autorko, bardzo Ci współczuję, że się w to wplątałaś, skończ to jak najszybciej i zajmij się sobą.
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-27, 11:50   #66
haniapaseczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fragile_27 Pokaż wiadomość
Bo ma za to darmowy seks co tydzień, bez zbędnych wysiłków.

Chociaż z tego co czytam, co tu piszesz, to nawet gdyby Ci powiedział wprost i dosłownie 'nie kocham cię ponad życie i wyobrażam go sobie bez ciebie', to i tak dorobiłabyś sobie swoją ideologię, bo na wakacjach było fajnie.

tylko że wiesz, jak Tz wie ze mam w weekend okres to jakos tez bardzo chce zebym przyjechała, spedzamy fajnie czas (pomijajac niestety te silownie) poza tym czesto zdarza sie ze nie ma ochoty na seks bo nie ma humoru lub jest zmeczony... i to ja jestem ta z wiekszym libido i zdecydowanie wiekszosc zblizen inicjuje ja (ale wiadomo ze nie zawsze) wiec nie powiedzialabym ze ma mnie dla seksu, bo seksu chce/[ptrzebuje znacznie czesciej i wiecej ja, z kolei Tz (zwlaszcza ostatnio) nie ma ochoty lub jest zbyt zmeczony po calym tygodniu..

zeby nie bylo, nie wybielam go na siłe, ale tez chce zeby spojrzenie na sytuacje bylo obiektywne..
ostatnie 2 weekendy były bez seksu w ogole.

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
Ten punkt odpada, podobno dawał niezły teatr, jak autorka chciała to zakończyć.
No to prawda. W zyciu nie powiedzialabym ze on chce to zakonczyc... albo dobrze udaje, ale po co? Tak jak napisałam nie jest to z pewnoscia relacja dla seksu bo czesto go po prostu nie ma bo dochodzi jego zmeczenie, plus powiedzmy 80% inicjuje ja bo mam o wiele wieksze libido .
haniapaseczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-27, 11:54   #67
201605161428
Konto usunięte

Wiesz ze dziecko sie ma 24h na dobe? Wyobrazasz sobie tatusia, ktory mowi: mam kryzys dziecka, to ja go bede widywal 12h w tygodniu, a przez reszte czasu to twoj problem.
Planujesz wspolne zycie z facetem, ktory nie chce z toba nawet wspolnych weekendos.
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-27, 11:57   #68
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
tylko że wiesz, jak Tz wie ze mam w weekend okres to jakos tez bardzo chce zebym przyjechała, spedzamy fajnie czas (pomijajac niestety te silownie) poza tym czesto zdarza sie ze nie ma ochoty na seks bo nie ma humoru lub jest zmeczony... i to ja jestem ta z wiekszym libido i zdecydowanie wiekszosc zblizen inicjuje ja (ale wiadomo ze nie zawsze) wiec nie powiedzialabym ze ma mnie dla seksu, bo seksu chce/[ptrzebuje znacznie czesciej i wiecej ja, z kolei Tz (zwlaszcza ostatnio) nie ma ochoty lub jest zbyt zmeczony po calym tygodniu..

zeby nie bylo, nie wybielam go na siłe, ale tez chce zeby spojrzenie na sytuacje bylo obiektywne..
ostatnie 2 weekendy były bez seksu w ogole.

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

No to prawda. W zyciu nie powiedzialabym ze on chce to zakonczyc... albo dobrze udaje, ale po co? Tak jak napisałam nie jest to z pewnoscia relacja dla seksu bo czesto go po prostu nie ma bo dochodzi jego zmeczenie, plus powiedzmy 80% inicjuje ja bo mam o wiele wieksze libido .
Wiesz, to wszystko nie zmienia faktu, ze facet chce się z toba widywać jakies 3 doby w miesiacu
Wybielasz go na sile.
Myślę ze ty sama czujesz, ze ten związek nie ma sensu ale starasz do siebie nie dopuszczać tej mysli
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-27, 11:58   #69
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Bez urazy, będzie ostro...
To może JUŻ nie jest relacja dla seksu. Może mu się znudziłaś, dlatego teraz on funduje Ci całkowitą jazdę bez trzymanki, którą nazywacie "kryzysem". I nie, nie chce zerwać, gdyby chciał, zrobiłby to bez problemu, po prostu jeszcze możesz mu sie kiedyś przydać.
Nie znudziłaś mu się na tyle, żeby Cię bez żalu kopnąć w zadek. Od dwóch tygodni nie ma seksu, ale też praktycznie od dawna nie ma randek, Ty przyjeżdżasz do niego, on sobie wychodzi, ewentualnie ciągnię Cię ze sobą na imprezę. Jak mu się zachce, to przecież Ty będziesz zawsze chętna. Jak długo będzie mógł to tak ciągnąć (a że jesteś zupełnie bezproblemowa i niczego nie wymagasz, to może ciągnąć długo, na pewno do czasu, aż znajdzie godne zastępstwo), to uciągnie.

Powiedz mi szczerze, co TY z tego masz? Chłop nawet Twoich potrzeb seksualnych nie spełnia, więc co? Sama mówisz, że chciałaś zerwać, wcale się nie dziwię...
Ja też nie mam zbyt dużo czasu na dzieci z powodów zdrowotnych, dlatego ja bym się już w takich misiów nie bawiła. Nie będę miała biologicznych dzieci, to trudno, ale życie mamy tylko jedno, sama się zastanów, czy chcesz poświęcać tyle swojego czasu, energii i pieniędzy na coś takiego...
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-27, 12:14   #70
Buzzerka
Zakorzenienie

Może seksu nie chce, bo ma go z kimś w tygodniu? Może ten weekend, w którym nie będziecie sie widzieć, chce spędzać z kimś innym? Zastanów sie kobieto kogo z siebie z robisz.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię.
Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach

Mała Mi

"Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania."
Buzzerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-27, 12:21   #71
haniapaseczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Buzzerka Pokaż wiadomość
Może seksu nie chce, bo ma go z kimś w tygodniu? Może ten weekend, w którym nie będziecie sie widzieć, chce spędzać z kimś innym? Zastanów sie kobieto kogo z siebie z robisz.

tylko że to jest praktycznie niemozliwe bo on pracuje w 2 szpitalach, pracuje 8-19 + dyzury nocne.. gdyby mnie zdradzał to jedyna mozliwosc ku temu byłaby w pracy
Stary 2015-05-27, 12:23   #72
Karena 73
Kobieta z klasą

Cytat:

Z drugiej strony znowu sie negatywnie zaskoczyłam bo powiedzialam ze przez jego zachowanie i przez to co mowi mi sie odechciało lecieć - myslalam ze to nim wstrzasnie i powie cos w tylu ze zobaczysz bedzie super/te wakacje sa nam baaardzo potrzebne i moze dzieku temu nam sie super ulozy a uslyszałam ze "mogłas mowic wczesniej".. i ze wtedy by nie zaplacił bo miał podobne watpliwosci:/.
Cytat:

ze czuje przesilenie tym zwiazkiem :/ i ze mnie kocha ale ma kryzys
Ogólnie powiedział ze chciałby sie spotykać rzadziej :/ bo przez te ciagłe weekendy razem on nie ma w ogole czasu dla siebie (ciekawe co ja mam powiedziec, to ja dojeżdżałam pkp) i ze dobrze nam zrobi jak sobie jeden weekend w miesiacu bedziemy odpuszczać w ogóle i zajmiemy sie swoim zyciem a co do reszty to faktycznie dobrze jak dla odmiany bedzie on też do mnie przyjeżdżał (to jako jedyne mi sie akurat podoba) i dobrze bedzie te weekendy skrócić i powiedział że chce zebym nie przyjeżdżała w piatek na te 20 ale np w sobote na 15 i wracała w niedziele o 12-14 albo on bedzie przyjeżdżał w niedziele na kilka godzin (u mnie nie ma mozliwosci na noc) i ze wtedy kryzys mu przejdzie bo bedze mial ten czas dla siebie ktorego mu tak brakowało. Zgodziłam sie i zobaczymy jak to wyjdzie, ale moim zdaniem nawet jesli pozwoli mu to pokonać kryzys u niego, to wywoła kryzys u mnie :/. Bo szczerze mowiąc to dla mnie było i tak za mało bo piatek wieczór ok był wspolny ale padalismy po calym tygodniu, mielismy dla siebie tylko sobote (gdzie Tz mial do zalatwiania jakies swoje sprawy/silownie zawsze) i niedziele gdzie zdazylismy tylko odespać tydzien, zjesc cos i jechałam. A teraz to sobie nie wyobrażam bo były zawsze 4 weekendy w miesiacu wspolne, teraz beda 3, co gorsza te 3 nie beda od pt wieczorem do niedzieli popołudniu ale sobota 14 do niedziela 14 (nie wspominajac o tłuczeniu sie 200km zeby przyjechac na 24h/niecałe 24h) lub on przyjedzie ale to bedzie tylko kilka godzin w niedziele. Przeraza mnie to rozwiazanie,
No i on sam nie wie czy on nie chce jechac do Anglii i w sumie da mi znać na wiosne co postanowił (czy PL czy An) bo musi zamknac specjalizacje i teraz nie chce mu sie podejmowac takich decyzji.
Generalnie jestem załamana, bo powiedzialam ze po prostu brakuje mi w tym zwiazku poczucia bezpieczenstwa i stabilizacji.

Ze nigdy od niego wprost nie uslyszalam "chce miec z Toba dziecko" "jestes moja przyszla zona" "nie mogłbym bez Ciebie zyc" "
nie moge sie doczekac az z Toba zamieszkam" - takie rozmowy wychodzily ode mnie... co do deklaracji.. "Kocham" slyszalam/czytalam 1000000x ale nic ponad to...

To powiedział, że nie może żyć bez Ciebie, czy nie? Bo już nie wiem.
Przyjeżdża do Ciebie tak, jak obiecał, bo skoro nawet na seks był zbyt zmęczony przez dwa tygodnie, to nie wiem czy chce mu się jechać na herbatę?
Stary 2015-05-27, 12:24   #73
haniapaseczek
Raczkowanie

uprzedzajac - tak mam pewnosc ze faktycznie chodzi na te dyzury akurat w tym przypadku pewnosc jest.
nie chodzi o wybielanie go na sile ale naprawde on chocby nie wiem jak chciał to nie mialby w tygodniu czasu na inna.. ledwo znajduje godxzine na silownie we wtorki i czwartki i zaraz potem jedzie na dyzur
Stary 2015-05-27, 12:24   #74
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
tylko że to jest praktycznie niemozliwe bo on pracuje w 2 szpitalach, pracuje 8-19 + dyzury nocne.. gdyby mnie zdradzał to jedyna mozliwosc ku temu byłaby w pracy
LOL

Dobra cofam, misiaczek cie kocha nad życie, robcie fasolke póki można

Dwa szpitale, ale na siłownię 3x tydzień czas jest. No i weekendy zawsze wolne. cos mi tu nie pasuje
Stary 2015-05-27, 12:24   #75
Karena 73
Kobieta z klasą

Cytat:
Dyżur nocny ... nie, to niemożliwe
Stary 2015-05-27, 12:25   #76
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Myślisz, że na tych dyżurach to praca bez chwili wytchnienia? Wielu lekarzy (zresztą tak, jak ludzie w innych zawodach) romansuje i mając 3 różne prace. Zresztą, czy serio on musi mieć romans, abyś dała sobie spokój z tym pseudo-związkiem? Przecież on robi wszystko (oprócz słów), abyś dała sobie z nim siana.

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
LOL

Dwa szpitale, ale na siłownię 3x tydzień czas jest. No i weekendy zawsze wolne. cos mi tu nie pasuje
Również mnie to zastanowiło.
Stary 2015-05-27, 12:26   #77
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karena 73 Pokaż wiadomość
Dyżur nocny ... nie, to niemożliwe
W nocy nie zdradza, bo ogląda rokse :p
Stary 2015-05-27, 12:27   #78
Karena 73
Kobieta z klasą

Cytat:
uprzedzajac - tak mam pewnosc ze faktycznie chodzi na te dyzury akurat w tym przypadku pewnosc jest.
nie chodzi o wybielanie go na sile ale naprawde on chocby nie wiem jak chciał to nie mialby w tygodniu czasu na inna.. ledwo znajduje godxzine na silownie we wtorki i czwartki i zaraz potem jedzie na dyzur
Dziewczyno to kiedy ma do Ciebie przyjeżdżać jak ustaliliście? Bosz.. ja ja nie cierpię takiej wciskanej ciemnoty...
Stary 2015-05-27, 12:27   #79
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
No przecież.

Jeszcze chwila i się okaże, że z tym ograniczeniem kontaktu to był tylko sen autorki wątku, albo że złe Wizażanki to wymyśliły. A pan pracuje 24/h na dobę, żadnej siłowni nie ma i co chodzi.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2015-05-27 o 12:28

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-27, 12:27   #80
Buzzerka
Zakorzenienie

Cytat:

Jestes naiwna. Gdyby chciał to by to robił. Nie mowie, ze tak jest, ale mógłby Ci sprzedać każda scieme, a Ty byś ja kupiła z tego co widzę. Tak czy tak, na Tobie to jemu na pewno nie zależy. Ale Ok, z mojej strony to wszystko.

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię.
Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach

Mała Mi

"Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania."
Buzzerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-27, 12:28   #81
Karena 73
Kobieta z klasą

Cytat:
To już wiemy co lekarze robią na nocnych dyżurach Musi mieć często te dyżury skoro sił nie starcza na seks z partnerką.

Edytowane przez Karena 73
Czas edycji: 2015-05-27 o 12:29
Karena 73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-27, 12:29   #82
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Nie ma czasu na inna
Ale na ciebie tez najwidoczniej nie ma i nawet nie chce miec z tego co piszesz
Stary 2015-05-27, 12:34   #83
haniapaseczek
Raczkowanie

Cytat:
LOL

Ale co Ci nie pasuje? We wtorki i czwartki jezdzi na godzine na silownie pomiedzy 1 szpitalem a 2. I to niestety jego jedyny czas wolny w tygodniu. Moze w tym lezy najwiekszy problem.
Stary 2015-05-27, 12:37   #84
locci
Raczkowanie

Matko kochana dziewczyno... czy z Tobą jest coś nie tak?? Przeczytaj swojego pierwszego posta jeszcze raz i później jeszcze raz i może dotrze do Ciebie, że nie ma żadnego Was i żadnego związku... Jedziesz do niego, spędzacie fajnie czas w ustalonych godzinach widzenia i fruuu...a no i jeszcze wakacje..... o ile nie przegapiłąm jakiegoś posta, to napisałaś że w tygodniu kontakt rzadki...sms czasami... Na prawdę jesteś świetną, nie wymagającą dziewczyną na kilka godzin w weekend!! ja mam tż na codzień... mieszkamy razem...a on i tak do mnie dzwoni z pracy, za każdym razem... ja dzwonie do niego jak coś potrzebuję, coś istotnego się wydarzyło... rozumiem, że Ty nie masz potrzeb w ciągu tygodnia na kontakt z nim?? a bo on pracuje i jest PANEM DOKTOREM i on nie ma czasu.

No nic, zrobisz ze swoim życiem co chcesz... to oczywiste... najwyżej przebudzisz się za rok, dwa, trzy , jak on sobie znajdzie inny obiekt zainteresowania i po prostu któregoś pięknego piątku nie wpuści Cie do domu. Zastukasz do jego mamy, a mama Cię nie pozna...

Jak nic moja była przyjaciólka. niektóre dziewczyny taka mają, że będą tkwić w nic nie dającym im związku, aż pan wreszcie z nią nie zerwie. Przerobiłam kilku partnerów koleżanki i przy ostatnim wykończyła mnie psychicznie... Oni ją gnoili, źle traktowali, ciągle czasu dla niej nie mieli, a ona zdesperowana przylepa opowiadała mi z wypiekami jak to on ją potraktował, jak ją wystawił, jak coś tam... i znowu leciała na skrzydełkach jak pan sobie o niej przypomniał. no po prostu, żadne gadki, prośby, groźby nie pomagały... serwowała mi prosto w twarz kolejne smaczki na temat pana. a mi ręce opadały. Tak się tym przejmowałam, że urwałam z nią kontakt dla mojego komfortu psychicznego. i żeby nie było. w życiu zawodowym osiągnęła sukces i ma świetną prace i pnie się wyżej....

i jeszcze jedna rzecz... jeśli sama siebie nie poszanujesz, to inni szanować Cię też nie będą.

a mi jest Ciebie żal... bo już wiem, że jesteś tą zdesperowaną moją koleżanką a każdy kolejny Twój post to potwierdza...
Stary 2015-05-27, 12:37   #85
haniapaseczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Karena 73 Pokaż wiadomość
To już wiemy co lekarze robią na nocnych dyżurach Musi mieć często te dyżury skoro sił nie starcza na seks z partnerką.
Tak, ma 4 całonocne dyżury w tygodniu, na które jedzie z innej pracy i rano prostu z dyżuru do pracy. Także nie zebym go slepo broniła, ale ma prawo to wykonczyć człowieka.
Stary 2015-05-27, 12:39   #86
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Ale co Ci nie pasuje? We wtorki i czwartki jezdzi na godzine na silownie pomiedzy 1 szpitalem a 2. I to niestety jego jedyny czas wolny w tygodniu. Moze w tym lezy najwiekszy problem.
Nie no, przecież napisałam ze to misiaczek ideał i wszystko cofam

Nie wiem co ten facet musiałby zrobić żebyś przejrzała na oczy, wiec życzę miłego życia i niezbyt twardego lądowania na ziemie
Stary 2015-05-27, 12:41   #87
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Cytat:
Tak, ma 4 całonocne dyżury w tygodniu, na które jedzie z innej pracy i rano prostu z dyżuru do pracy. Także nie zebym go slepo broniła, ale ma prawo to wykonczyć człowieka.
Czyli jest niemal 4 doby na nogach i jeszcze siłownia 3x w tygodniu? Ehem

Założę lewe konto na roksa i poszukam doktorka by zapytać jak można tak cudownie zorganizować swój czas
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-27, 12:41   #88
haniapaseczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez locci Pokaż wiadomość
Matko kochana dziewczyno... czy z Tobą jest coś nie tak?? Przeczytaj swojego pierwszego posta jeszcze raz i później jeszcze raz i może dotrze do Ciebie, że nie ma żadnego Was i żadnego związku... Jedziesz do niego, spędzacie fajnie czas w ustalonych godzinach widzenia i fruuu...a no i jeszcze wakacje..... o ile nie przegapiłąm jakiegoś posta, to napisałaś że w tygodniu kontakt rzadki...sms czasami... Na prawdę jesteś świetną, nie wymagającą dziewczyną na kilka godzin w weekend!! ja mam tż na codzień... mieszkamy razem...
Ale doczytałaś że dzieli nas 100 kilometrów? I że on ma pod koniec roku egzamin specjalizacyjny oraz podpisane do konca roku kontrakty? Z kolei ja w jego miescinie pracy nie znajde, lub znajde w miesnym za kasą. Bo mam wrażenie xze tego faktu nie doczytałaś, a jednak jest on istotny. Bo jestesmy w trudnej sytuacji, bo on do konca roku musi mieszkac tam (ww powody) a ja jak rzuce wszystko to w jego miescinie pracy nie znajde i bede siedziala całymi godzinami u niego w domu. Ciężko znaleźć wyjście z takiej sytuacji.
Stary 2015-05-27, 12:42   #89
locci
Raczkowanie

Cytat:
Moze w tym lezy najwiekszy problem.

tak na pewno w tym...

więc jedź do niego na piątkową noc i w sobotę z rana wracaj do domu... Jeszcze bardziej mu dogodzisz, a on Cie jeszcze mocniej pokocha.

i masz rozwiązany problem...

ale fajny wymarzyłaś sobie związek
Stary 2015-05-27, 12:43   #90
haniapaseczek
Raczkowanie

[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;5154800 2]Czyli jest niemal 4 doby na nogach i jeszcze siłownia 3x w tygodniu? Ehem

Założę lewe konto na roksa i poszukam doktorka by zapytać jak można tak cudownie zorganizować swój czas [/QUOTE]

Tak jest tyle na nogach. Wiekszosc jego znajomych tez tak pracuje (a maja jeszcze male dzieci). Praca wiekszosci lekarzy tak wyglada.
I padajac na twarz jezdzi na 2x w tyg chociaz na te godzine bo chce schudnac (sporo przytył). Akurat w tym nic dziwnego nie ma i nie to jest istota problemu.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości