![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrzesień pielęgnacja, kolorówka i zapachy za wish
A co mogłabyś oddać za świece, które mam na chwilę obecną w wątku?
![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Myszka jest na usb - http://www.vobis.pl/mysz-extreme-usb...ceneo_spo=true
Pokrowiec muszę znaleźć, także jutro napiszę co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Hej,
masz tego tyle, że będę potrzebować trochę czasu żeby to przejrzeć. Dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Muciu, ja poza wątkiem ze świec mam jeszcze YC Black Cherry średnią prawie całą (ze 3 razy palona do ścianek) oraz dużą Kringle Under the Sea z jednym knotem też paloną ze 3 razy do ścianek. Gdybyś była zainteresowana to mogę rozważyć oddanie. Świece YC mam też w negocjacjach z inną Wizażanką.
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Nie wiem na jaką wielkość jest ten pokrowiec, na zewnątrz nie ma żadnej informacji, może po zdjęciu folii coś by pisało. Zmierzyłam go i ma 39/40cm na 32cm. Dostalam go do laptopa 14calowego, więc pewnie na taki pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Na razie muszę się wstrzymać do wieczora lub do jutra ponieważ wstępnie zarezerwowałam świece i woski innej Wizażance. Jeśli się z nią nie dogadam to wtedy zobaczymy
![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Już Ci piszę co by mnie interesowało: książki zawsze chętnie przygarnę (w języku angielskim także), perfumy (mogą być resztki w oryginalnych flakonikach z korkiem), miniaturki perfum wybrane, żele pod prysznic, balsamy i to chyba tyle ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Ok, to daj znać wieczorem co byś jeszcze ciekawego miała ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Hej,
za jedzonko bym chiała Skin79 a za maski Ziaja coś z tego: - puma aqua 50ml tester - Yves Rocher edp 50ml Evidence nowe - Iwostin Capillin wzmacniający krem na naczynka na noc - nowy żel bath body works wild citrus sunflower - nowe mydła w piance bath body works Iced ginger bread, winter candy apple, pumpkin frost - Yankee Candle nowa świeca o zapachu White Chocolate Apple nie dostępna w polsce - Yankee Candle duża świeca o zapachu Champaca blossom, ilka razy prawidłowo oczywiście, równo wosk wypalony. - W7 AFRICA, W7 HONEY QUEEN, W7 HONOLULU Róże W7 podobają mi się najmniej a najbardziej zapachy i żele/mydła. Daj znać ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Rozumiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
To tak:
moje świece z wątku Tarte Tatin, A Child's Wish, Wood Wick + woski oraz świece spoza wątku: - mniej niż połowa dużej Blissful Autumn, - średnia Black Cherry z małym ubytkiem, - duża Kringle Under The Sea z małym ubytkiem, - mniej wiecej połowa średniej Wood Wick Beach Boardwalk - mała raz palona Village Candle Sweet Nectar za Twoje: - Naturelle Osmantus nowe, - So elixir bois sensuel nowe, - Meskie Nature cuprys i grejpfrut nowa - puste buteleczki Escada in the Blue, Gucci flora, - Soraya so pretty morelowy krem matujący - dove balsam nowy - krem do ciała bath body works - ubytek jeden test -midnight pomegranate - krem do ciała bath body works dark kiss nowy - yves rocher krem do rak - nowy żel pod prysznic nivea LEMONGRASS &OIL - fa cream oil kakaobutter i cocosol - kallos peach 1l szampon brzoskwiniowy nowy - kallos ok 700ml szamponu cherry zuzycie zaznaczone - kallos vanilla szampon ok 800ml zużycie zaznaczone - jeszcze podobają mi się 2 żele, które wstawiłaś do mojego wątku: Nivea Creme Care oraz Dove Purely Pampering (kokos)
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Będę chętna na róż The Balm. Daj mi tylko trochę czasu, bo nie wiem jak z perfumami. Szczotki mogę Ci od razu zarezerwować
![]()
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Masz bardzo dużo rzeczy w wątku, ale nic dla siebie nie widzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za skin79? Poza wątkiem mam torbę kremowa Mohito. Jeśli jesteś zainteresowana to mogłabym podesłać link lub zdjęcie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
http://szafa.pl/c19129045-torebka-mo...l-kremowa.html jessli Ci się podoba to mogę zrobić zdjęcia mojej. Trzeba wyprać środek torby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ostatnio nie bardzo układały nam się wymiany, może tym razem nam się uda ![]() Mam w wątku męskie zapachyArmaniego, flaszki z ubytkiem i poza wątkiem szczotkę Olivia Garden dovmodelowania włosów, kilka razy użytą. W sumie jak nowa ![]() ![]() ![]() Zerknij, czy coś ode mnie Ci się przyda. Szczotka wielka, nie wiem czy aż taki gigantus Ci potrzebny ![]() Olivia Garden Ceramiczne Ion i tu rodzi się problem, bo nie pamiętam średnicy ![]() Mam jeszcze Rowentę Activ Brush...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.