![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Październik. Babyliss Epiliss,futerka,baskinka, rurki,płaszczyki oraz kosmetyki
Wymiarki ; dł całkowita- 70
Dł rekawa- 50 Od pavhy do pachy- 49 cm Dzis robie porządki w szafie wiec bede miała duuza dokładke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: Październik. Babyliss Epiliss,futerka,baskinka, rurki,płaszczyki oraz kosmetyki
Witam
![]() Niestety tuniki i sweterka juz nie posiadam , została granatowa koszula ![]() Dzis także zrobiłam dość sporą dokładkę w Pani rozm wiec może z tego cos fajnego Pani wpadnie w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Dzieciece kosmetyki czy może poszukujesz dzieciece ubranka ??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Niestety nic, pozdrawiam
Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1094361 Wymiana ciuszkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=836309 Wymiana książkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688623 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Welcome to Jamrock
|
Hey,chętnie zobaczę jak wyglądają w realu
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1445677792 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1445677792 rownież podobają mi się: Karmelowe balerinki Parfois , założone 2x okazały się za małe, wkładka 24cm stan jak na zdjęciach ! kosztowały 79zł przeglądnij moje wątki pod kątem większej wymianki ![]() ps; wymiary poprosze wg tego wzoru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Coś za jeansy z dziurami lub sukienkę czarną?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Welcome to Jamrock
|
Hey Pur Blanca w cenie katalogowej to 65zł. Nie obchodzą mnie ceny z all bo tam nie została zakupiona
![]() ![]() ![]() potem stwierdziłam że przygarnęłabym także baleriny więc zaproponowałam żebyś popatrzyła na oba moje wątki czy znjadziesz coś jeszcze dla siebie żeby wymianka była większa ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- to jeszcze raz ![]() ![]() ![]() Edytowane przez chellaria Czas edycji: 2015-11-17 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
może coś u mnie za
Futrzak New Look rozm s/m (zapraszam także do kosmetyków) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Welcome to Jamrock
|
i jak z tymi snikersami?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Welcome to Jamrock
|
po jakim odświeżeniu?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- a i jeszcze zapytam; czy widziałabyś coś jeszcze za balerinki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Welcome to Jamrock
|
problem w tym że to płatne jest
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- ps; odpisuj prosze w ciuszkowym (bo tam się zaczęła rozmowa) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Kochana, niestety interesuja mnie spodnie bez dziur, jakos mi te dziury nie podchodza (i zimno)
![]()
![]() |
#82 |
Welcome to Jamrock
|
wiekszym problemem jest czas, takie rzecy u mnie trawają latami
![]() ![]() Edytowane przez chellaria Czas edycji: 2015-12-16 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Welcome to Jamrock
|
a mogłabym prosić jeszcze lepsze zdjęcia, w świetle dziennym ukazującym całe buty (bo na tamtych zdjęciach są takie ''urywki'' noi chciałabym zobaczyć ich realny stan
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
BAN stały
|
Hej, podoba mi się u Ciebie aparat do depilacji Babyliss, budrysówka F&F i ewentualnie sukienka Natali Siwiec.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
Kochana aktualnie jestem w pracy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Jasne napewno dam znać, tylko w Polsce będzie po 23 także jakby co to odczytasz jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
Przepraszam że wczoraj się nie odezwałam ale padałam z nóg
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Postaram się coś wrzucić jeszcze dziś lub w sobote ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
BAN stały
|
A co byś chciala za budrysówke bo mi najbardziej na niej zależy a pozniej pomyślimy o reszcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
Razem za szorty i sukienke dałam £56 także nie bardzo chce wymienić ich na kurtke. Akurat te rzeczy są nowe z metkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
To co byś chciała za aparat?
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Ewcik to może zróbmy tak że wypiszesz wszystkie rzeczy które Ci się u mnie podobają i pokombinujemy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.