|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Październik. Babyliss Epiliss,futerka,baskinka, rurki,płaszczyki oraz kosmetyki
Wymiarki ; dł całkowita- 70
Dł rekawa- 50 Od pavhy do pachy- 49 cm Dzis robie porządki w szafie wiec bede miała duuza dokładke Napisze, moze Pani cos znajdzie
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Październik. Babyliss Epiliss,futerka,baskinka, rurki,płaszczyki oraz kosmetyki
Witam
![]() Niestety tuniki i sweterka juz nie posiadam , została granatowa koszula ![]() Dzis także zrobiłam dość sporą dokładkę w Pani rozm wiec może z tego cos fajnego Pani wpadnie w oko
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Dzieciece kosmetyki czy może poszukujesz dzieciece ubranka ??
Mam tego sporo
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic, pozdrawiam
Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1094361 Wymiana ciuszkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=836309 Wymiana książkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688623 |
|
|
|
|
#66 |
|
Welcome to Jamrock
|
Hey,chętnie zobaczę jak wyglądają w realu
ale za same snikersy perfum nie oddam https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1445677792 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1445677792 rownież podobają mi się: Karmelowe balerinki Parfois , założone 2x okazały się za małe, wkładka 24cm stan jak na zdjęciach ! kosztowały 79zł przeglądnij moje wątki pod kątem większej wymianki ![]() ps; wymiary poprosze wg tego wzoru (bo potem mam wątpliwości gdzie jak było zmierzone )
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za jeansy z dziurami lub sukienkę czarną?
|
|
|
|
|
#69 |
|
Welcome to Jamrock
|
Hey Pur Blanca w cenie katalogowej to 65zł. Nie obchodzą mnie ceny z all bo tam nie została zakupiona
I absolutnie nie chciałam za nią 2óch par butów! źle zrozumiałaś potem stwierdziłam że przygarnęłabym także baleriny więc zaproponowałam żebyś popatrzyła na oba moje wątki czy znjadziesz coś jeszcze dla siebie żeby wymianka była większa ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- to jeszcze raz ; mi się podobają snikersy nude i balerinki; ew. spodnie (jeśli coś za nie znajdziesz i bd na mnie dobre
Edytowane przez chellaria Czas edycji: 2015-11-17 o 09:00 |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
|
#72 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
może coś u mnie za
Futrzak New Look rozm s/m (zapraszam także do kosmetyków) |
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Welcome to Jamrock
|
i jak z tymi snikersami?
|
|
|
|
|
#79 |
|
Welcome to Jamrock
|
po jakim odświeżeniu?
mam je oddać do czyszczenia? co im jest?![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- a i jeszcze zapytam; czy widziałabyś coś jeszcze za balerinki?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Welcome to Jamrock
|
problem w tym że to płatne jest
nie mam już niestety tylko pur blanca i secret fantasy ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- ps; odpisuj prosze w ciuszkowym (bo tam się zaczęła rozmowa)
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Kochana, niestety interesuja mnie spodnie bez dziur, jakos mi te dziury nie podchodza (i zimno)
|
|
#82 |
|
Welcome to Jamrock
|
wiekszym problemem jest czas, takie rzecy u mnie trawają latami
czy one mają widoczne plamy czy wystarczy je przetrzec kurzu? i wogóle w jakim są stanie?Edytowane przez chellaria Czas edycji: 2015-12-16 o 11:40 |
|
|
|
|
#83 |
|
Welcome to Jamrock
|
a mogłabym prosić jeszcze lepsze zdjęcia, w świetle dziennym ukazującym całe buty (bo na tamtych zdjęciach są takie ''urywki'' noi chciałabym zobaczyć ich realny stan
) sorki że tak marudze ale nie chcę kota w worku
|
|
|
|
|
#84 |
|
BAN stały
|
Hej, podoba mi się u Ciebie aparat do depilacji Babyliss, budrysówka F&F i ewentualnie sukienka Natali Siwiec.
|
|
|
|
|
#85 |
|
BAN stały
|
Kochana aktualnie jestem w pracy
będę w domu dopiero po 22 i wtedy dopiero napiszę Tobie bo tak to nie pamiętam . Xlash jest pełnowymiarowy i użyłam go dosłownie 2 razy. Wiem że tubka z clinique jest jakos 3 step do suchej skóry i jest też coś pod oczy, jeśli się nie mylę.---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Jasne napewno dam znać, tylko w Polsce będzie po 23 także jakby co to odczytasz jutro |
|
|
|
|
#87 |
|
BAN stały
|
Przepraszam że wczoraj się nie odezwałam ale padałam z nóg
. Z Clinique mam all about eyes rich 7ml, moisture surge extended thirst relief 15ml to taki żel/krem i 3 step do bardzo suchej skóry nie jest cały 30ml. Ja i tak będę dokładać rzeczy w sobote lub niedziele .---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Postaram się coś wrzucić jeszcze dziś lub w sobote . Interesują Cię kosmetyki tylko z clinique? Czy coś jeszcze?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
BAN stały
|
A co byś chciala za budrysówke bo mi najbardziej na niej zależy a pozniej pomyślimy o reszcie
.
|
|
|
|
|
#89 |
|
BAN stały
|
Razem za szorty i sukienke dałam £56 także nie bardzo chce wymienić ich na kurtke. Akurat te rzeczy są nowe z metkami.
|
|
|
|
|
#90 |
|
BAN stały
|
To co byś chciała za aparat?
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Ewcik to może zróbmy tak że wypiszesz wszystkie rzeczy które Ci się u mnie podobają i pokombinujemy . Tylko że aniołka oddam najchętniej za inny zapach lub podkład. Mi najbardziej zależy na budrysówce ale aparatem do depilacji też bym nie pogardziła .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

Napisze, moze Pani cos znajdzie 

(bo potem mam wątpliwości gdzie jak było zmierzone
)

mam je oddać do czyszczenia? co im jest?
tylko pur blanca i secret fantasy