|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: w Lutym jak zwykle Perfumy :)
niestety
|
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
A mogłabyś mi odpsikać 2-3ml Bond no.9 i love new York do atomizerka? To wtedy ja daję Jil, a Ty mi Idylle i ten mały odpsik
|
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
Hej! Gdybys chciała, mogę oddać Stellę za Miss Dior + cos mogłabym jeszcze dorzucić.
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Witam, Pisała Pani u mnie na wątku w sprawie wymiany na Ysl parisienne. Chętnie oddam je za miss dior i może Fantasy lub Fantasy midnighy(przynajmniej jakaś odlewka). Jak Pani myśli ?
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
na razie nic dzięki
|
|
|
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
[/COLOR][1=108c410e37025b61f70ac3a bf4d6e10fd655bace_6584d32 569b20;59341546]Cześć
![]() Oddałabyś Miss Dior za Black Opium EDP, ilość podobna ![]() Mam Upewnię się po powrocie do domu, ale to jest flakon 90 ml i o ile pamiętam to poziom jest troszkę ponad linię poziomą (ta co przez środek , poziomo jest. Dlatego myślę, że ta linia mniej więcej chyba dzieli flakon na pół. ![]()
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Midnight rain jest w negocjacjach 😜
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
Hej
przepraszam, że dopiero teraz odpisuję.Byłabym chętna na wymianę Miss Dior Le Parfum na wersję EDP jeśli nadal jesteś zainteresowana |
|
|
|
|
#73 |
|
Konto usunięte
|
Wygląda to tak
![]() Nie wiem dlaczego załadował się na leżąco.Flakon jest nieskazitelny, plamki to gra świateł. Edytowane przez 108c410e37025b61f70ac3abf4d6e10fd655bace_6584d32569b20 Czas edycji: 2022-02-01 o 16:06 |
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
dalabys miss dior edp za miracle forewer?
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Nisiu
zainteresował mnie Bond no 9, ale tylko dlatego, że postawiłaś przy nim oczy w serduszka, bo kompletnie nie znam tego zapachu ![]() Wnioskuję, że piękny on ci jest. Gdybym się zdecydowała, to co byś chciała za niego?
|
|
#80 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, mało tego MR: (
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Nisiu, masz refleks co do szybkości odpowiedzi, nie ma co
![]() ![]() Myślałam, że nie odpisujesz, bo się ..hmm.. zdenerwowałaś moją propozycją. W międzyczasie zerknęłam na ceny Bonda, i mnie zatkało (to kakao o którym piszesz LVEB niekoniecznie jest w moim typie, widzę u Ciebie Innocenta, choć zdeczko mało go jest... A Ange ou Demon LSE nie chciałabyś puścić? W sumie, co do Korsa, to czekam na wieści od Sukuby, u niej też wypatrzyłam tego AouD ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Tak przeglądam Twoją Fragrę, i z zapachów mogłabym sprobować jeszcze Flowerbomby, Adicta klasycznego, Aniołka - o ile są to wielkości 10-30ml max. A tak przy okazji, widze, że masz Cocoszkę, Hatka akurat poszukuje, może się dogadacie ![]() A jeśli za Coco widziałabys cos u mnie, to chętnie wzięłabym dla Hatki, bo ona wystawiła Anioła Różanego, którego bym chciała chyba ![]() Ange ou Demon klasyczny też mnie uwiódł, wymieniłam sie w ciemno, z początku moc mnie poraziła negatywnie, ale później odkryłam jego piękno
|
|
#83 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Jak dla mnie to całkiem ciekawa propozycja
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
No to jak u Hatki nic nie widzisz, to już ciężko. Ale nie rozpędzaj się z wydawaniem, ja po porodzie (no i w trakcie ciąży) miałam zupełnie inny gust zapachowy, ten okres trwał ok. półtora roku, a teraz znów wracam na właściwe tory węchowe
![]() Gutka to bym Ci chętnie oddała, jako że korsa na razie potrzymam dla Sukuby. Ewent zostawię go, bo własciwie wymieniłam sie na niego ciepłą porą, a jestem ciekawa, jak będzie się zachowywał jesienią. Jakbyś miała coś do dołożenia do Innocenta w odpowiedniej pojemności, to mogłbyśmy pomyśleć ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- No widzisz, dobrze że piszesz, ja wsadziłam nosa w korsa, i odłożyłam na tzw potem Może dam mu szansę teraz, upały mają się zakończyć, więc wypróbuję, a nuż![]() Jak coś znajdziesz, to wiesz, gdzie mnie szukać; serdeczności dla Ciebie i Bambino
|
|
#85 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Wstawiam fotki Ogródka Pana Li, u mnie w wątku też
![]() PW poleciało
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-05-11 o 14:56 |
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
tylko podoba mi sie miss dior ale hermesow a nia nie oddam niestety
tylko za coco badz addict o tej samej pojemnosci moge pogonic hypnose ![]()
|
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
Nadal pukam do Ciebie po Miss Dior i Idylle
Zrobiłam dokładkę Mam atomizerek Toma Forda Black Orchid - zrobię zdjęcie
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.