![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy jego byłej...
Cytat:
![]() Co do mojego bylego, ktory mial byc tym na zawsze (planowalismy slub), to chlopisko chyba ma problem, bo akurat moja nastepczyni, podobnie jak ja uwielbia perfumy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja na przykład bardzo lubię obecnego TŻ pachnącego perfumami moich ex, bo te zapachy zawsze mi się podobały - niezależnie od nosiciela. A że do swojego życia wpuszczam wyłącznie fantastycznych facetów, to związku z tym nie mam negatywnych skojarzeń, wręcz przeciwnie ![]()
Poszukuję do kolekcji flakoników perfum Etro i Thierry Mugler ![]() Edytowane przez Layila Czas edycji: 2010-02-19 o 19:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Masz rację. Kodujemy doświadczenia ale nie tylko zapachowe. podobnie działa zmysł wzroku słuchu itd. będziesz zmieniać włosy na inny kolor bo jego ex miała ten sam, lub kupować szkła kontaktowe by sobie o niej nie przypomniał. Chodzi o to żeby się czuć pewnie w związku. Jest tylko tu i teraz a jeśli on coś sugeruje to chce sprawdzić na ile jesteś w stanie się dostosować, na ile ma nad tobą władzę . Takie są te męskie typy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
coś sobie przypomniałam i uświadomiłam-mój kolega, parę lat temu, kiedy razem pracowaliśmy, wydaje mi się, że czuł trochę ,,mięty"
![]() Potem musiałam wracać do Polski ,a on mi wysłał sms-a:,,podaj mi nazwę perfum, których używałaś, chcę je kupić swojej dziewczynie na urodziny"Podałam mu nazwę, był to L'instant EDP Guerlain. Podobno zapytała go czy kupił je dlatego,że używałam ich ja.W sumie to trochę kiepsko,że się domyśliła, bo taki prezent już tak nie cieszy ![]() Tak sobie myślę,że może chciał mieć poczucie, że to ja z nim jestem.Trochę to smutne i nie chciałabym być na miejscu tej dziewczyny ![]() Ot, taka dygresja... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Fajny wątek
![]() ![]() Jestem pierwszą i oby ostatnią kobietą mojego TŻ. I dodam, że to raczej następczyni miałaby problem ze znalezieniem zapachu dla siebie ![]() Cytat:
![]() W odwrotnym kierunku dodam, że nie chciałabym aby mój TŻ używał Old Spice ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Wracam do watku, bo wydobylam ciekawe i dobre informacje od mojego TZ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Hmmm
![]() Nie jego byłej lecz jedynego prawdziwego/kobiecego przyjaciela jakiego miał w życiu.... L'Eau De Sonia Rykiel Ewa zgineła w wypadku samochodowym (wbiegła jej sarna na drogę,nie chciała potrącić zwierzaka,skręciła w lewo....prosto na drzewo ![]() Bardzo dobra,kochana i ciepła osoba (*) Na jej pamiątkę flakonik tych perfum zawsze będzie już w mojej kolekcji ![]()
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Pewnego razu z czystej ciekawości spytałam się swojego TŻ-a czym pachniała jego ex, bo zastanawiałam się, czy nie powielam jakiś zapachów, które TŻ już zna ... Wyszło że Touch Pink Lacoste. Akurat ten zapach mi się nigdy nie podobał
![]() Natomiast jak poznałam TŻ, to pachniał on srebrną kulką Bossa, który to zapach z kolei nosił kiedyś mój ex.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.