|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: szukam bluzek i spódnic
Iwa iw, a może interesują Cię kosmetyki? Mam naftę kosmetyczną do włosów z 170 ml zostało 125 ml, nowe mydełko w kostce erica zielone jabłuszko, fluid oriflame natural beige starczy na 2-3 aplikacje, płyn elmex z 100 ml zostało 90 ml
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
to brązowy golfik. Podsumowując ja Tobie:
spodnica czekoladowa, czekoladowa kamizelka, marchewkowy sweterek, golf brązowy. Ty mi: kosmetyki(szampon palmolive, balsam avon, perfum w kremie dior), bluzeczka czerwona, bluzeczka czarna na jedno ramię, bluzeczka biała z cyferką na cienkich naramkach, bluzeczka na szyje niebieska. Pasuje Ci taka wymiana? |
|
|
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie że może być!!! Zaraz wysyłam adresik na PW!! Mam nadzieję że będziemy zadowolone!
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze:
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Długa letnia spódniczka rozm. M/L
Spodnie z kieszeniami (na zdjęciu przód i tył) rozm. M/L Pomarańczowa torba Twój Styl. Granatowe rybaczki z niebieskimi kwiatuszkami przy nogawkach. Czarny i taki jakby turkusowy opalacz z włóczki. Piaskowe spodnie z kieszeniami rozm. 38. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi, ale jutro jedzie już do Tali.
Może coś innego Ci się spodoba? |
|
|
|
|
#73 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nic mi sie innego nie podoba, prosilam abys poczekała
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Nasteczka nie atakuj mnie tak. Tala była pierwsza i miała ubrania, które praktycznie od początku wiedziałam, że będą bardziej rozmiarowo na mnie pasować. Ty u siebie w wątku piszesz, że sweter ma rozmiar S a teraz do mnie, że M. Proszę o wyrozumiałość.
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie atakuje tylko mam napisane w niektorych s/m ale wiadomo ze sweter się rozciaga =] dobra nie ważne i tak już tego swetra nie bede miala
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Pogrzebię jeszcze w szafie, ale raczej nie...
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy Cię zainteresuje, ale mam fajny golfik bez rękawów niebieski (przenika od jasnego do ciemniejszeg) z taką jakby srebrną nitką - bardzo ciekawy, i jeszcze dwie krótkie spódnice - jedna czarna taka grubsza a druga w takie jakby łatki brązowe i jest cieńsza, ale nie wiem czy coś takiego Cię zainteresuje.
Coś jak ten żółty to poszukam, ale szczerze mówiąc to wątpię. |
|
|
|
|
#82 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ty juz tą paczke do niej wyslalas?? nie wiem pokaz fotki tych rzeczy to zobacze ale jak jakies łatki itp to za pstrokate |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
Chusteczkaaa;( nie moge nic znalezc. Moze masz cos jeszcze w zanadrzu? Moze jakies kosmetyki? Podobaja mi sie butki ale rozmiar za duzy
![]() masz cos jeszcze? |
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
hmm w sumie to szukam paru rzeczy m.in mleczka/toniku do demakijazu, ladnego otwieranego lusterka, cieni w kremie, czegos do prostowania.. hmm a co mozesz zaoferowac?
moze jeszcze z szafy cos wygrzebiesz![]() czekam na odp w moim watku. buzka |
|
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
Iwa_iw podobaja mi sie jeszcze butki. To na czym stoimy?
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Tala, ja sukienkę i buty, ale Ty oprócz spódnicy i bluzki musiałabyś coś dołożyć. Butki są nowiutkie, ubrame tylko raz na jakies 300 M (z klatki do klatki w bloku) i chciałabym za nie coś „ekstra”. Daj znać co mogłabyś zaoferować. Może jakaś fajna torebka albo jeszcze coś z ciuszków?
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
Iwa z ciuszków wiecej narazie nic nie mam. Wiec moja propozycja jest taka że dobierzesz sobie coś albo ja zrezygnuję z sukienki i ty mi wyślesz same buciki.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

Może być taka wymiana?