![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ile razy może wasz TŻ?
Ja wczoraj próbowałam być uwodzicielska no i sie zaplątałam o własne majtki i się wywróciłam :/[/quote]
Mi jeszcze się coś takiego nie zdażyło .... ![]() Wiesz czasami potrzebne są jakieś bodżce dla naszych TŻ...ostatnio kupiłam sobie taki ślicznitki staniczek...jak zobaczył mnie w nim mój "chłopczyk" to normalnie zszokowała mnie jego reakacja...oczywiście pozytywnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Tak naprawdę żadna z was nie ma powodu do przejmowania się "normą". Wiadome, że jakość też ma znaczenie...i to, "ile razy on może" nie jest wyznacznikiem niczego istotnego
![]() Ale jeśli już o tym rozmawiamy, to mój TŻ też może i może.. ![]() ![]() Edytowane przez talla Czas edycji: 2006-02-12 o 20:55 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
hmm... roznie to bywa czasem sie ma ochote na wiecej czaami na mniej przeciez nikt nie jest maszyna hehehe chodziasz ja zmienilam tabletki anty i mam taka ochote ze moj TZ mnie nie poznaje sie smieje ze juz rady nie daje momentami hehe
![]() a takie "zachcianki" sa bardzo dobre w koncu ile mozna ciagle w lozku to robic? ![]()
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
![]()
Niestety nie mieszkamy jeszcze razem wiec kapiele czy romantyczne kolacje i tak dalej odpadają....ale wiecie z tego co otatnio sobie pomyslalam to ja zawsze mam jakies pomysly na seks w dziwnych miejscach czy zminy pozycji...a na poczatku znajomosci byłam taka grzeczna i niewinna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
oo tak długie przerwy słuzą seksikowi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czesto tez z tego uwodzenia nic nie wychodzi bo albo ja gdzieś fikne albo cos sie stanie albo ktos nas przyłapie na igraszkach :P Ostatnio chciałam troche dodac "pieprzyku" do naszych zabaw i podczas pieszczot powiedziałam powiedz mi cos łądnego co... a ten...ubieraj sie... ![]() Załamka po takich txt sama nie mam ochoty na sex:P Miał szczescie ze wtedy naprawde ktos wszedł do mieszkania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-02-24 o 19:59 Powód: Post pod postem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Maksymalnie daliśmy radę 11 razy w ciągu nocy.. Ale to był hardcore
A tak standardowo to mój TŻ może koło 3-4 razy.
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
No tej akcji z moimi majteczkami to moj nigdy nie zapomni
![]() Ostatnio tez było hardcorowo jeszcze mam slady i siniaki :P ![]() ![]() ![]() ![]() A jak już sobie w domu zastrzegłam że prosze nas jutro nie pokoić bo my yy "leniuchujemy pocimy sie i czytamy i ogladamy fiiilmy" hehe to powiedzieli ze jak mamy tyle energi to nam znajdą zajecie Eh..ci rodzice :p Najlepiej zeby pojechali gdzies :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
ja jako TŻ powiem tak ze jakis czas juz przegladam ten temat...
moze to forum dla kobiet ale moja polóweczka czesto tu bywa to i ja sobie sie napatrze ![]() Jesli chodzi o ile razy...no wiadomo faceci zawsze opowiadaja ze moga i moga... i..kobiety nie sa w tyle..często mówia ze one ze swoim to tyle a tyle... Prawda jest taka wszystko moze zalezec od dnia...godziny nawet jedno slowo moze zmienic tok pózniejszej akcji... Ja czasem chcialbym wiecej ale czasem sil brak....czasem mala przerwa...moze pomoze...ale ja juz po 1 razie jestem zadowolony jak niewiem co ![]() I stane na glowie by sie odwdzięczyć ![]() tylko czasem wlasnie juz moja kobietka kochana niechce...i tu mam pytanie Czy i wy kobitki po tabletkach anty macie ogólny nastrój anty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Odkąd biorę tabletki faktycznie mam trochę 'anty' nastrój, ale nie jest tak źle
![]()
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Moje kochanie moze tylko raz,drugi raz proboje ale niestety nie wychodzi...jestesmy ze soba dopiero 3 miesiace a kochamy sie gora 2 razy w tygodniu.Z moim bylym niewychodzilismy prawie z lozka...Teraz moge sobie tylko o tym pomarzyc...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
![]()
"The golden opportunity you are seeking is in yourself.It is not in your environment, it is not in luck or chance,or the help of others; it is in yourself alone" Edytowane przez olabin Czas edycji: 2012-11-07 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
ja wlasnie zauwazylam ze jak mój TŻ miał złamana reke i nic nie robił cagle miał ochote..az ja niedawałam mu rady
![]() ![]() ![]()
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Hmmm ja w wieku 16-19 lat mogłem nawet po 6 razy (15 minut przerwy). Teraz potrafię dwa, czasami tylko raz. Jednak czas trwania i przeżycia, które ma moja TŻ i ja są jakościowo nie do porównania. Chyba lepiej mieć jeden, porządny orgazm, niż produkować je seryjnie jak jakiś króliczek...
![]() a od czego to zależy? no właśnie wiele czynników - przemęczenie, stres, nawet długość związku. Wiek wpływa pośrednio, w wieku kilkunastu lat facet ma bardzo wysokie stężenie testosteronu, po okresie dojrzewania systematycznie spada. Widze, że na forum są same boginie seksu, którym 3 razy nie wystacza ![]() Mam nadzieje, że macie tyle samo orgazmów co wasi mężczyźni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Moj moze raz na 3 dni:PDla mnie to niewystarczajace ukojenie...ale sie chamuje:PMamy inny temperament,ale to nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
a ja jak byłam z moim Tż na wakacjach to dał rade 11 razy w ciągu doby
![]() ![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
ja nie liczyłam nigdy ale czesciej on wysiada niz ja :}
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
za naszym pierwszym razem udalo mu sie 8. teraz raczej stawiamy na jakosc/dlugosc niz ilosc. o wiele przyjemniej
![]()
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
dzisiaj sie zdołowałam...wczoraj i dzisiaj probowałam nakłonic mojego TŻ na seks
![]() ![]()
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Kiedys w tv ogladalam program gdzie mowili, faceci moga po przec trening wycwiczyc u siebie wielokrotny orgazm. To tak samo jak kobieta ktory cwiczy miesnie kegla.
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
własnie wczoraj czytałam w jakiejs gazecie ze kobieta powinna zaciskac miesnie kregla i je rozcdiskac...w ten sposob je cwiczy
![]() ![]()
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() antoniusz : moj ma 19 lat... ![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Mój może zawsze, kiedy chcę
![]() Z reguły jest to 2 do 6 razy w ciągu doby. "po" jednym razie potrzebuje około 20 min i może znów. I tak jest super!! Ma ponad 40 lat. Wcześniej miałam faceta, który mógł tylko raz. Następny dopiero po kilku godzinach. Ale to nie było główną przyczyną naszego rozstania. Co do rozmiaru, o czym była mowa wcześniej. Uważam że jednak ma to znaczenie. Nikt mi nie wmówi, że 5 cm peniskiem można doprowadzić kobietę do orgazmu pochwowego. Twierdzę tak nie tylko na podstawie swoich doświadczeń, ale też koleżanek. Tak samo jest w drugą stronę. Są oczywiście wyjątki, którym sprawia przyjemność sex z 5 cm, jak i z 30 cm. Ale są one nieliczne. pozdrawiam ![]()
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
6 razy w ciągu doby
![]() Zadbaj o zbilansowana dietę, bo się wykończy ![]() Tylko pozazdrościć takiej sprawności po 40. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
![]()
Nasz rekord to 9 razy na dobe( po 2 tyg rozłąki).. ogólnie to narzekac nie mam na co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Zalezy od dnia, ale zdaża się że to ja szybciej wysiadam niż on.
![]() Teraz mamy dłuuuuga przerwę, bo TŻ wyjechał na 3 miesiące do USA, wiec już sobie wyobrażam co się będzie działo po jego powrocie. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Cóż w tej kwestii moja luba wysiada szybciej ode mnie. Czasami nawet mówi, że ja jestem chyba niezniszczalny. Cóż... pewnie kiedyś sytuacja się odwróci.... hihi
- pamiętaj, Google prawdę ci powie! - Wyniki 1-10 spośród około 939 dla zapytania mężczyźni są dziwni. - Wyniki 1 - 10 spośród około 804,000 dla zapytania kobiety są dziwne. - kobiety są 85,6... razy dziwniejsze! - to jest nasz wielki plus, obok sikania na stojąco |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Ja jestem od niedawna ze swoim chlopakiem i powiem Wam,ze jestem w szoku, i on potrafi caly czas przez ok 30-40 min, ja to juz wysiadam w polowie. Ale nie ukrywam jest to super sport na uda i posladki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.