![]() |
#61 | |
Konto usunięte
|
Dot.: kobiety ładniejsze ode mnie...
Cytat:
polecam soczewki kolorowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
lokalna gwiazda
|
Ja mam twarz taka raczej trójkątną i w życiu na okrągłą bym jej nie zmieniła.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Nikt nie jest idealny
![]() Nie ma co patrzeć na te ładniejsze. Patrzmy na te brzydsze i pozbądźmy się naszych kompleksów! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Amounted Princess
|
Cytat:
ja sie uwazam za bardzo atrakcyjna kobiete ale nie oszukujmy sie, zawsze moze sie w koncu trafic taka ktora bedzie wygladala jeszcze lepiej i jakbym myslala o tym w tych kategoriach co ty to bym nie mogla byc z tż... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Widziałam wiele szczęśliwych par, facet wydawał się szczerze zakochany. A potem jakaś atrakcyjniejsza od jego dziewczyny zasugerowała mu, że ma u niej szanse i w sekundę facet zaczął mieć wątpliwości co do swojej " prawdziwej miłości". To myślenie jest okropne. Można być bardzo atrakcyjną kobietą, ale ZAWSZE znajdzie się ktoś lepszy. Wykańcza mnie takie postrzeganie tego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Amounted Princess
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie chodzi o to, że on by się rozglądał. A po prostu gdyby jakaś atrakcyjniejsza go sobie " upatrzyła", pokazała, że ma u niej szanse ...... widziałam wiele takich sytuaci i nagle " mężczyzna" zaczynał mieć wątpliwości, bo wcześniej myślał, że nie ma u takiej szans, a tu ona bum sygnały mu jakieś daje .... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Amounted Princess
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o główny temat wątku, to jestem świadoma, że choć kobiet ładniejszych ode mnie jest mnóstwo, to gusta ludzi jednak są przeróżne. Ja się sobie podobam. ![]() No i nie podobają mi się wszyscy przystojniacy lansowani na najseksowniejszych mężczyzn świata ![]() Także głowa do góry, bo ile ludzi, tyle gustów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#72 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak po zastanowieniu to może i faktycznie racja,że nawet jakby ktoś bylby ladniejszy nie oznacza,że lepszy, bo skoro jest z toba szczesliwy i odpowiadasz pod wzgledem charakteru, to po co wymieniac, tylko na coś ładniejszego ?
![]() |
![]() |
#73 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Wcale go na siłę nie trzymam. Niech idzie jeśli chce, ale powrotów nie ma. Kompleksy to są wymyślone stworzenia. Przestań wymyślać, będzie Ci lżej.
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
lokalna gwiazda
|
Mój mąż powiedział mi raz coś takiego:
Może są dziewczyny ładniejsze i zgrabniejsze. Ale żadna z nich nie jest t o b ą. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#77 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
Dokładnie, myślał, że nie ma szans lub była zajęta, gdy pokazała mu zainteresowanie, to zostawił dotychczasową dziewczynę.
Ludzie mają różny gust. Mi podobał się facet, a koleżanka dziwiła się, bo dla niej nie był atrakcyjny. To nie jest tylko kwestia wyglądu, jest jeszcze chemia między dwójką ludzi. Dla mnie problem jest trochę wydumany, gdyby chodziło o konkretną koleżankę Twojego chłopaka, która uważasz za ładniejszą, to bym zrozumiała, ale przejmowanie się, że gdzieś tam na świecie ileś % kobiet jest ode mnie ładniejsza nic Ci nie da. Zresztą w Twoim mniemaniu mogą być ładniejsze, a gdyby zapytać innych już niekoniecznie. Edytowane przez mslea1917 Czas edycji: 2016-07-28 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
sedno chyba |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
lokalna gwiazda
|
Uroda to nie wszystko. Kobieta o twarzy anioła, może być wredną małpą. Tak samo mężczyzna.
Na urodę patrzyłam, będąc w ogólniaku. Potem mi przeszło. Bardziej zaczęłam cenić to, jak czuję się w towarzystwie konkretnego faceta. Wiadomo, że przyjemnie zawiesić oko na jakimś przystojniaku, ale... patrz pierwsze zdanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
Nie można się nadmiernie przejmować wyglądem, należy skupić się na byciu wartościowym partnerem. Nawet bardzo atrakcyjne kobiety "opatrują" się swoim mężczyznom (stępienie na bodźce) i muszą czasem zawiesić oko na innej. Jeżeli jednak facet ma poczucie, że jego relacja jest wartościowa na skończy się tylko na oglądaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Konto usunięte
|
Nie raz , nie dwa tu pisano , że uroda to rzecz względna .
Ja nie raz na instagramie podglądam piękne kobiety podpuszczam tz a ten stęka a brzydka . Myślałam , że to takie gadanie by mnie nie urazić ale jak z czasem zaczął pokazywać aktorki , modelki , które jego zdaniem sa ładne to zwątpiłam . Dla niego ładna jest Agnieszka Dygant ( dla mnie , no przepraszam ale ona jest brzydka) a pięknością jest Bołądź ( no nie brzydka ale taka normalna , ładna kobieta) moje ideały jak Angelina Joli czy Megan Fox dla niego sa ,,takie se '' każdy ma inny gust i nie ma co si e porównywać do innych kobiet. Edytowane przez 201607291951 Czas edycji: 2016-07-28 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Ja się nie boję, że mój facet zainteresuje się ładniejszą. Dlaczego? Ponieważ wątpię, żeby znalazł drugą taką, z którą będzie czuł się tak dobrze, jak czuje się ze mną. Wiem, że może pomyslicie, że to głupie o czym piszę, ale między nami naprawdę istnieje to mityczne 'porozumienie dusz'. Mamy swój wspólny język, wspólne zainteresowania i poczucie humoru. Na tym budujemy swój związek, a nie na wyglądzie drugiej strony. Jeśli o to chodzi to jesteśmy chyba na tym samym poziomie.
Przyznam, że ja lubię patrzeć na piękne kobiety, podziwiać ich urodę - nie jestem biseksualna, po prostu tak mam. Ale ja uważam za ładne całkiem inne kobiety niż mój facet. Przykład: podoba mu się Emma Watson, a ja naprawdę nie rozumiem, no nie rozumiem, co faceci w niej widzą - dla mnie jest tylko przeciętnie ładna.
![]() |
#85 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Szczerze?
Też miałam całkiem niedawno obsesję na tym punkcie ![]() Porównywałam się do praktycznie każdej dziewczyny na ulicy, w reklamie, czy w internecie; i oczywiście zauważałam w każdej (no, prawie ![]() Nie wiem co sprawiło że mi przeszło, może to wielogodzinne rozmowy z TŻ, może pomoc od Wizażanek, albo od moich bliskich, których męczyłam tym problemem dobre kilka miesięcy? Naprawdę nie wiem. Ale mi przeszło, tak po prostu, z dnia na dzień. Zrozumiałam, że każdy jest wyjątkowy i każdy ma w sobie "to coś". To, że ktoś ma mniejszy nosek niż ja, długie blond włosy czy zgrabniejsze nogi - wcale nie znaczy, że jest tak naprawdę ładniejszy (a właściwie ładniejsza) ode mnie, bo... każdy z nas jest inny. Ale to nie znaczy że gorszy. Poza tym zauważyłam, że każdemu podoba się coś innego, w końcu piękno zależy od oka patrzącego - dlatego to, że dla kogoś wyznacznikiem piękna są "długonogie blondynki na szpilkach z talią osy", nie znaczy że ja - rudowłosy krasnoludek z zadartym noskiem i dołeczkiem w policzku - jestem od nich gorsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwazam, ze w zyciu sa problemy, wazne i mniej wazne, ale szukanie dziewczyn, zeby sie z nimi porownac, to juz tylko z nudow, mam wrazenie. Zawsze ktos gdzies bedzie ladniejszy, a myslenie ze facet, tylko czeka, zeby do tych ladniejszych biec do niczego dobrego nie prowadzi. Pytanie zasadnicze, po co w takim razie wiazal sie z toba, z braku laku? Kazda kobieta ma cos w sobie. Jedna ladna buzie, druga figure, trzecia charakter. Czlowiek, kobieta tez ![]() ![]() Wiem, ze magazyny i instagramy robia wode z mozgu malolatom, ale moze warto, czasem dla rozrywki zajrzec gdzie poza: moze jakis film, ksiazka, wolontariat, podroz - cos co pokaze, ze swiat to nie tylko wymuskane zdjecia, a facet to nie bezwolny twor, podazajacy slepo za pieknoscia dnia. Edytowane przez vanniaa Czas edycji: 2016-07-28 o 21:39 Powód: zmiana slowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Dzik
|
Też żyję ze świadomością, że ulicami latają tabuny ładniejszych kobiet i stwierdzam, że wcale mi jakość życia nie spada z tego powodu. Zresztą, jak mawiają, ładne jest nie to, co ładne a to co się komu tam podoba
![]() A w kwestii wymiany na ładniejszy model - łańcuchem nie przytroczysz, jak mu trzeba ładniejszej to niech leci, o ile tu problemem jest wybrakowana uroda kontra piękna buzia a nie np. zamęczanie chłopa swoimi kompleksami. Jeszcze tak apropos różnicy ideałów: raz pewnego mój już na szczęście były współlokator spytał mnie na ile się oceniam urodowo w skali od 1 do 10. Odpowiedziałam, że 11. On się biedulek najpierw zawiesił, potem zaperzył, a na koniec wyleciał z fotą jakiejś pani o dużych ustach i sporym biuście i rzucił gromko, że przecież ja nie mam startu do niej (no bo cycki zwykłe i usta też) i że ja chyba w takim razie żartuję...? No cóż...I weź tu człowieku określ ideał ![]() A on serio chyba odchorował moją odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co na celu miało to pytanie? Serio nie rozumiem co on chcial osiągnąć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.