![]() |
#61 | |
BAN stały
|
Dot.: nogi - troche inny problem
Cytat:
bo napinajac noge wyraznie czuje miesnie, w kazdym razie te z przodu wlasnie, bo z tylem gorzej. moze to kwestia jakosci zdjec? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
BAN stały
|
nie podbudowanie, zadalam konkretne pytanie, co robic zeby wysmuklic nogi ktorych problemem nie jest to ze sa tluste. i takich odpowiedzi oczekuje, a nie ze za chude czy idz zjedz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Ja też mam ten sam problem- umięśnione uda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() Na pewno nie widać wyraźnej definicji mięsni, która byłaby widoczna przy cieniutkiej warstewce tłuszczu ale też w żadnym razie nie można powiedzieć że masz grube czy otłuszczone nogi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
zalaczam jeszcze pare zdjec w lepszym swietle robionych, ale z wakacji, teraz jest troche inacze. wiecej. hmmm...
czyli ogolnie rozciaganie zeby wysmuklic? a podniesc posladki? i jeszcze jedno pytanie, jesli ktos sie na tym zna - teraz jak napne pupe to robi mi sie z niej taki maly trokacik, przy przerwie miedzy posladkami, a po bokach wrecz sie zapada troche.. czy to normalne, czy to znak ze miesnie tam sa slabe i musze je "pobudowac" czy moze to taka uroda ze jedni maja cala pupe umiesniona ladnie a inni mniej? i przy optymalnej ilosci cwiczen codziennie po jakim czasie widac efekty najczesciej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Ja to jak czytam niektore watki to sobie mysle ze do konca zycia powinnam byc na diecie i i tak nie bede wygladac dobrze...
Niektore dziewczyny to jednak trzeba do jakiego lekarza wyslac o bardzo waskiej specjalizacji... Bo to lapki opadaja jak sie czyta ze ktos chce miec w tali 56 a w udzie 42??? <zalamka> Chyba powinnam zrezygnowac z chodzenia na basen, bo taki slon jak ja to moze cala wode z basenu wylac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
ha ha
a teraz napisz cos co wniesie jakas informacje do watku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
To powinno dac Ci troche do myslenia...
Tak naprawde mozesz sobie bardzo zaszkodzic... Ale widze ze dopoki nie zostaniesz szkieletem to nie bedziesz zadowolona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz co,ty bluznisz po prostu
![]() Nie widze w twoich bardzo szczuplych nogach nic,co wymagaloby zmiamy ![]() ![]() A przy 42 cm w obwodzie to bedzie po prostu...sama nie wiem co...ale nic ladnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Śliczne masz nóżki i tyłeczek też
![]() Nie będę Ci prawić kazań typu," idź coś zjedz" lub "za chuda" "ja bym być taka chciała a nie jestem" Każdy dąży do swojego indywidualnego "ideału" jak chce uksztaltować swoje ciało. Czasem trzeba kogoś postronnego poprosić o zdanie żeby nie zwariować i po to tu jesteśmy ![]() Laetus Ty nazywasz siebie słoniem, a na pewno znajdzie się ktoś kto każe puknąć Ci się w głowę, bo chciałaby mieć twoje wymiary i sprawność. Moje zdanie w tym temacie jest takie, żebyc nie przejmowała się tak wymiarami a proporcjonalnością swoją. Jeśli uwazasz, że dól masz nazbyt zbudowany do góry, spróbuj wzmocnić plecy i ramiona, na pewno nie bedziesz wyglądać jak kulturystka ![]() Streching jest też śwetną sprawą w uelastycznianiu ciałka i wysmuklaniu mięsni. ![]() Pozdrawiam ![]() Ps. Choć nie polecam dążenia do konkretnego wymiaru w cm ale Maria221 56 w pasie to nie koniecznie jest wymiar 6-latki. ja mam wiecej wzrostu bo 164 prawie ![]() ![]()
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
BAN stały
|
Cytat:
wczoraj i dzis udalo mi robi streching i mam nadzieje ze nadal bede miec zapal. teraz co prawda tydzien przerwy znowu (szpital... :/) ale bede sie starac dzieki prettycow ![]() no i za pupe sie biore bo jest zbut obwisla i zdania nie zmienie ;P jesli chodzi o talie 56 to mialam taka od kiedy zaczelam sie interesowac swoimi wymiarami (bez specjalnych zabiegow zeby ja utrzymac) i wygladalam z taka najlepiej. lat mam 20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rzabbocop
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o moze przynajmniej przydaloby sie ujedrnienie zeby nie bylo tej akiej galaretkowatej skory hm.. jak zlapie udo reka(to co nie jest umiesnione;p) to mam nadmiar skoro-tluszczu i to jest z 10 cm ;(
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2008-03-13 o 21:25 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
ale ten wątek to chyba w celu sztucznego dowartościowania się, tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
BAN stały
|
do anoreksji to mi jak stad na ksiezyc.
i nie chce sie dowartosciowac tylko uslyszec pomysly na odpowiednie cwiczenia oraz sugestie tego typu co napisala prettycow i pare dziewczyn przed nia, za co dziekuje bardzo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ty piszesz ironicznie czy powaznie? bo sie pogubilam.. ![]()
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
:| szczena mi opada przez to, co tutaj przeczytałam. wybaczcie, ale myślę, że to nie powinno być traktowane zupełnie poważnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
to sobie nie traktuj powaznie, nikt nie zmusza do odpisywania.
zreszta juz sobie poradzilam z udami, a z pupa tez lepiej wiec to nieaktualne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
o, mam tyle samo wzrostu co Ty, nogi trochę dłuższe (83cm), ale wygląda to proporcjonalnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Konto usunięte
|
miesnie nog
hej chcialabym sie kogos poradzic..
dosc duzo cwicze i juz praktycznie od dziecka mialam zarysowane miesnie ud z zwenetrznej strony nad rzepką. ale teraz zaczely mi sie robic tez od wenetrznej strony! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Dot.: miesnie nog
hmm, jakie ćwiczenia robisz na nogi? dokładnie opisz.
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
Dot.: miesnie nog
wiec tak.. praktycznie codziennie krece hula hopem min 15min czesto dochodze do godziny. to wiesz dlugo tez stoje na nogach wtedy.. dodatkowo robie rowerki w powietrzy, nozycze poziome i pionowe, takie cwiczenie ze leze na plecach i nogi mam ugiete i na zmiane jedna prostuje pozniej druga, jeszcze lezenie bokiem i nogi do gory wyprostowane(na miesnie smukle uda cwiczenie), do tego codziennie robie min 2km, 4razy w tygodniu trening siatkowki i raz w tygodniu lekkoatletyka. czesto w weekendy na rolki i dlugie spacerki.. wiec nogi troche pracuja. a do tego jeszcze robie brzuszki wiec i nogi pracuja przy tym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.